logo Prima Moda S.A

Prima Moda S.A

Wrocław

Opinie o Prima Moda S.A

!!!!!!poznań!!!!! 2010-04-10 08:54
Czy ktoś pracowałam w Prima Modzie na stanowisku dekoratora?? Chciałbym sie dowiedziec jak wyglada praca na tym stanowisku w tej firmiw??
gość 2010-09-12 02:07
Jak wynika z waszych postów w tej firmie nie było i nie ma żadnej osoby, o której można powiedzieć coś dobrego? ( usunięte przez administratora ) Nie chce się wierzyć.
some_girl 2010-09-18 11:07
W taki sposób zostało mi przedstawione wynagrodzenie, nie bulwersuj się proszę Osobo :)
1
ja 2010-10-04 22:33
skoro sprzedajesz po 5 par dziennie to i masz po 2 do 3 reklamacji w tygodniu....... raczej pracownicy PM wiedza jak to wyglada pod wzgl
rekrutacja 2011-10-24 00:57
dodam ze praca jest w sosnowcu a na rozmowe mam przyjechac do bytomia...
ja 2011-12-21 18:42
na jakie zarobki mozna liczyc w prima modzie w warszawie??
3
jak 2013-10-20 22:36
szkoda czasu pracowników traktują jak "roboli" nic w zamian nie dając
1
KASIA 2014-07-11 21:35
A JA PRACUJE JUZ DŁUGO I JESTEM ZADOWOLONA. NIE KAZY NAPAJE SIĘ NA SPRZEDAWCE TO CIĘŻKA PRACA!!!!ALE JEŚLI JEST SIĘ FACHOWCEM TO PRZYCHODZI TO ŁATWO I NIE MĘCZY!!!PRZESADZACIE Z TYMI WPISAMI!JAK Z WSZYSTKIMI OPINIAMI! JA JE ZAWSZE DZIELE BO TO TYLKO PISZA LUDZIE, KTÓRYM NIE WYSZŁO! POPOSTU SIE NIE NADAWALI!!!ZMIŃCIE BRAŻE MOZE TAM WAM SIE POWIEDZIE!!!
Gość 2014-10-09 08:59
Możesz sprawdzić to osobiście w końcu co chwilę pojawiają się ogłoszenia że PM szuka sprzedawców wystarczy wybrać się na rozmowę i przekonasz się że podstawowe wynagrodzenie to(usunięte przez administratora) netto.
Magda 2014-11-16 12:31
Zarobki to kpina. Sprzedawca 1200 a kierownik 1700 netto. Gorzej niż w marketach. W Castoramie sprzedawca ma 1600 na rękę bez doświadczenia.
Ania 2014-11-19 13:47
Ja pracuje w Prima Moda,praca jest ok,wymagają ale to jak wszędzie.Zarobki są dobre a premie zadawalające wystarczy trochę wysiłku i zaangażowania. Czytając to forum mam wrażenie że co poniektórzy chcieliby poleżeć w pracy i jeszcze dostać za to 4000 zł netto....
pocztówka 2014-12-01 17:20
Dla wszystkich obecnie pilnie szukających pracy, firma Prima Moda S.A ogłosiła właśnie rekrutację na nowe stanowisko. Proszę was zapoznajcie się z tą ofertą i napiszcie mi czy jest godna uwagi. Pozdrawiam i z góry dziękuję. PRIMAMODA to uznana marka zajmująca się sprzedażą najwyższej klasy oryginalnego włoskiego obuwia oraz torebek...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5720872?keywords=&region=
do itos 2015-03-10 22:08
nie musisz miec zadnej wiedzy na temat butow, oni tam cie chetnie naucza po swojemu, tzn jak masz napadac na kazdego wchodzacego klienta i gadac mu tak dlugo az ucieknie albo kupi buty. najnizsza krajowa-tak niestety tyle placa- ale zdziwilbys sie ile jest chetnych. kierowniczka kiedys przy nas drukowala cv i byla tego cala masa. tak trzymamy sie tej pracy bo rynek jest teraz jaki jest i o prace ciezko a w sieciowkach, ogolnie w sprzedazy warunki sa raczej takie same a tutaj przynajmniej jest umowa o prace.
1111 2015-07-05 12:53
hej. jutro mam rozmowę o prace w firmie prima moda.chciała bym się dowiedzieć czy warto podjąć tam pracę. z tego co czytam to jest masakrycznie. teraz już sama nie wiem czy w ogóle pojąć tam pracę
corey 2015-11-07 15:11
Cieszę się, że sprzedaję ekskluzywne produkty. Marka czerpie inspiracje ze światowych pokazów mody i podąża coraz odważniej za nowymi trendami. Oglądając TV lub przeglądając prasę wyłapuję produkty, które sprzedaję na co dzień. To naprawdę fajne.
mika 2017-01-20 16:26
Ja się w prima modzie odnalazłam. Jeśli ktoś lubi kontakt z ludźmi, do których wiadomo w tej pracy trzeba się uśmiechać, być miłym i pomocnym, to naprawdę można mieć z tego frajdę. Gdzieś w starszych postach widziałam, że ktoś narzeka na 12 godzin pracy. Fakt, ale można starać się o inne rozplanowanie, albo pracować na część etatu, a z drugiej strony jak się pracuje po 12 godzin np. 2 dni, to potem jest sporo wolnego, więc zależy jak na to spojrzeć. .. Ja lubię tę pracę, produkty są naprawdę stylowe, umowa o pracę, czasem premia. Są też zniżki dla pracowników. NIe chcę nikogo namawiać, ale naprawdę nie jest tak, że wszyscy na tę pracę narzekają! Po prostu trzeba to lubić, a jak ktoś się nie nadaje do sprzedaży i jej nie lubi, to niech szuka czego innego po prostu.
1
aga 2017-02-10 22:24
Zgadzam się z miką, ja też pracuje już jakiś czas i widziałam osoby, które zaczynały i po prostu nie nadawały się do sprzedaży. Dla mnie praca w PM jest bardzo ok.
1
olka fasolka 2017-02-23 22:00
Pracuję od 6 miesięcy, jest ok. Umowa o pracę a to rzadkość.Plany sprzedażowe i sprzedaż indywidualna ale to norma w tej branży. Generalnie ktoś kto pracował w sprzedaży nie będzie zaskoczony, ja osobiście zawsze angażuje się w pracę na 100% i zostałam już za to doceniona.Dyrektor wymagająca ale w sprzedaży nikt jej nie przebije więc uczę się i jest coraz lepiej.Moja rada trzeba spróbować.
gosia 2017-03-25 17:21
Jak szukam pracy, to żeby się dowiedzieć jak się gdzieś pracuje to staram się złapać pracownika danej firmy na papierosku:) bo wtedy się najlepiej gada;) tak zrobiłam jesienią tamtego roku pod jedną z wrocławskich galerii i pogadalam między innymi z dziewczyna z prima mody i reserved. Różnica w opiniach ogromna na korzyść primy. Polecam tę metodę wszystkim szukajacym.
Zostaw swoją opinię o Prima Moda S.A - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prima Moda S.A