logo Prima Moda S.A

Prima Moda S.A

Wrocław

Opinie o Prima Moda S.A

!!!!!!poznań!!!!! 2010-04-10 08:54:31
Czy ktoś pracowałam w Prima Modzie na stanowisku dekoratora?? Chciałbym sie dowiedziec jak wyglada praca na tym stanowisku w tej firmiw??
ja 2011-12-21 18:42:39
na jakie zarobki mozna liczyc w prima modzie w warszawie??
2
jak 2013-10-20 22:36:35
szkoda czasu pracowników traktują jak "roboli" nic w zamian nie dając
1
KASIA 2014-07-11 21:35:06
A JA PRACUJE JUZ DŁUGO I JESTEM ZADOWOLONA. NIE KAZY NAPAJE SIĘ NA SPRZEDAWCE TO CIĘŻKA PRACA!!!!ALE JEŚLI JEST SIĘ FACHOWCEM TO PRZYCHODZI TO ŁATWO I NIE MĘCZY!!!PRZESADZACIE Z TYMI WPISAMI!JAK Z WSZYSTKIMI OPINIAMI! JA JE ZAWSZE DZIELE BO TO TYLKO PISZA LUDZIE, KTÓRYM NIE WYSZŁO! POPOSTU SIE NIE NADAWALI!!!ZMIŃCIE BRAŻE MOZE TAM WAM SIE POWIEDZIE!!!
Magda 2014-11-16 12:31:49
Zarobki to kpina. Sprzedawca 1200 a kierownik 1700 netto. Gorzej niż w marketach. W Castoramie sprzedawca ma 1600 na rękę bez doświadczenia.
Ania 2014-11-19 13:47:07
Ja pracuje w Prima Moda,praca jest ok,wymagają ale to jak wszędzie.Zarobki są dobre a premie zadawalające wystarczy trochę wysiłku i zaangażowania. Czytając to forum mam wrażenie że co poniektórzy chcieliby poleżeć w pracy i jeszcze dostać za to 4000 zł netto....
pocztówka 2014-12-01 17:20:08
Dla wszystkich obecnie pilnie szukających pracy, firma Prima Moda S.A ogłosiła właśnie rekrutację na nowe stanowisko. Proszę was zapoznajcie się z tą ofertą i napiszcie mi czy jest godna uwagi. Pozdrawiam i z góry dziękuję. PRIMAMODA to uznana marka zajmująca się sprzedażą najwyższej klasy oryginalnego włoskiego obuwia oraz torebek...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5720872?keywords=&region=
do itos 2015-03-10 22:08:43
nie musisz miec zadnej wiedzy na temat butow, oni tam cie chetnie naucza po swojemu, tzn jak masz napadac na kazdego wchodzacego klienta i gadac mu tak dlugo az ucieknie albo kupi buty. najnizsza krajowa-tak niestety tyle placa- ale zdziwilbys sie ile jest chetnych. kierowniczka kiedys przy nas drukowala cv i byla tego cala masa. tak trzymamy sie tej pracy bo rynek jest teraz jaki jest i o prace ciezko a w sieciowkach, ogolnie w sprzedazy warunki sa raczej takie same a tutaj przynajmniej jest umowa o prace.
1111 2015-07-05 12:53:34
hej. jutro mam rozmowę o prace w firmie prima moda.chciała bym się dowiedzieć czy warto podjąć tam pracę. z tego co czytam to jest masakrycznie. teraz już sama nie wiem czy w ogóle pojąć tam pracę
corey 2015-11-07 15:11:15
Cieszę się, że sprzedaję ekskluzywne produkty. Marka czerpie inspiracje ze światowych pokazów mody i podąża coraz odważniej za nowymi trendami. Oglądając TV lub przeglądając prasę wyłapuję produkty, które sprzedaję na co dzień. To naprawdę fajne.
mika 2017-01-20 16:26:33
Ja się w prima modzie odnalazłam. Jeśli ktoś lubi kontakt z ludźmi, do których wiadomo w tej pracy trzeba się uśmiechać, być miłym i pomocnym, to naprawdę można mieć z tego frajdę. Gdzieś w starszych postach widziałam, że ktoś narzeka na 12 godzin pracy. Fakt, ale można starać się o inne rozplanowanie, albo pracować na część etatu, a z drugiej strony jak się pracuje po 12 godzin np. 2 dni, to potem jest sporo wolnego, więc zależy jak na to spojrzeć. .. Ja lubię tę pracę, produkty są naprawdę stylowe, umowa o pracę, czasem premia. Są też zniżki dla pracowników. NIe chcę nikogo namawiać, ale naprawdę nie jest tak, że wszyscy na tę pracę narzekają! Po prostu trzeba to lubić, a jak ktoś się nie nadaje do sprzedaży i jej nie lubi, to niech szuka czego innego po prostu.
Zostaw swoją opinię o Prima Moda S.A - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prima Moda S.A