brak logo

EDDOM – Zarządzanie Nieruchomościami Krzysztof Ryciuk.

Piastów

Opinie o EDDOM – Zarządzanie Nieruchomościami Krzysztof Ryciuk.

janek 2014-09-06 14:18:10
doszło do tego że sami sobie super opinie piszą bo jacy są to FACHOWCY wszyscy wiedzą
ja 2014-10-02 11:50:31
to samo zdanie mam o tej firmie, nic nie robią!
mieszkaniec 2014-11-18 13:03:31
Firma bardzo fajna, zawsze mili i pomocni, niestety nie każdy ma taką opinię ale jak się nie płaci czynszu ...
4
Lokator 2014-11-19 11:54:13
Firma dobra, administrator z którym współpracujemy w Ursusie profesjonalny, księgowość mogliby ustawić ale ogólna opinia dobra. Patrząc na rynek polecam!
4
Dobry 2014-11-26 13:02:37
Jest ok, ja tam nie narzekam, sytuacja finansowa mojej wspólnoty jest spoko, nie kradną a to najważniejsze, spotkałem się już z dwoma firmami które nas po po prostu okradały a ta jest fer.
4
mieszkaniec 2014-11-28 18:49:30
Co by nie mowic to nasz administrator często jest na budynku i wszystko mamy pozalatwiane na czas.
6
stefano 2014-12-10 07:52:05
Kiedyś mieliśmy 2 inne firmy po nich fundusz remontowy - 100% przez 10 lat i do remontu cieknący garaż i elewacja, Firma Eddom po 3 latach fundusz remontowy ok. 200 tyś. i wyremontowana posadzka w garażu. Wartość mieszkań do góry. Wnioski proszę wyciągnąć we własnym zakresie.
8
wspolnota 2014-12-11 08:08:53
Z przyjemnością wystawiam pozytywne referencje. Polecam Eddom ze względu na profesjonalizm, terminowość i uczciwość w prowadzonych sprawach dla naszej wspólnoty.
10
zadowolony 2014-12-17 11:39:12
W jaki sposób pracownicy firmy EDDOM dbają o zieleń Co roku wiosną spryskują trawę środkiem na chwasty i trawka usycha na całe lato i po kłopocie nie trzeba podlewać nie trzeba kosić zapraszam na ul Kościuszki 2b tam można zobaczyć piękną trawę przed garażami i na placu zabaw
1
sąsiad 2014-12-18 09:38:12
Witam, my jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni firmą, wcześniej mieliśmy nieustanie problemy z ogrzewaniem i ciepłą wodą od momentu współpracy wszystko jest ok. ale to dlatego że wprowadzili bardzo dobrą firmę konserwującą. Nie rozumiem komentarza wyżej gdyż za zieleń odpowiada firma sprzątająca.
6
spiderman 2014-12-18 15:55:40
Chodzi o Kościuszki 2b w Mielnie czy Wągrowcu ???
3
zadowolony 2014-12-29 11:26:33
Tak spiderman chodzi o Kościuszki 2b w pajęczynowie wielkim Firma jest z Piastowa pod Warszawą i działa na tym terenie i normalny myślący człowiek nie zadawałby tak głupich pytań ale widocznie jesteś spokrewniony z właścicielami firmy i to wszystko wyjaśnia
spiderman 2014-12-30 10:50:18
sądząc po tych wpisach to raczej wygląda, że konkurencja mocno dołek kopie :)
1
lokatorka 2015-01-08 13:31:55
Jedyne co robią to pilnie obserwują opinie w internecie i natychmiast po fatalnych dla firmy wpisach ukazuje się seria takich pochlebnych bredni,że wiadomo kto to pisze.Poza tym tragedia
zapraszam na ul Kościuszki 2b 2015-01-09 19:21:37
zapraszam na ul Kościuszki 2b
1
rozliczeniowscy 2015-01-31 18:27:20
W czwartek 05 02 2015 na ul Piotra Skargi 1 odbędzie się coroczne zebranie rozliczeniowe wszystkich chętnych zapraszamy na pokaz jaki się odbędzie jak to firma EDDOM obiecuje co zrobi i jacy to są fachowcy i co zrobili dla mieszkańców Proponuje pracownikom firmy o załatwienie sobie ochrony bo będzie ostro
1
mieszkaniec 2015-01-31 18:35:02
Płace firmie EDDOM i nie interesuje mnie kogo oni wynajmują do dbania o zieleń jak oni nie potrafią przypilnować podwykonawcy to jest ich problem i to oni są rozliczani a jak coś im się nie podoba to mogą zrezygnować ze współpracy nikt po mich nie będzie płakał
1
:) 2015-03-16 10:30:10
Nie mylą się tylko Ci, którzy nic nie robią :)
2
MODERATOR FORUM 2015-03-24 17:51:28
Arkadiusz green, rozliczeniowcy i Karolina to ta sama osoba. IP usługodawcy zgodne.
rozliczeniowiec 2015-03-27 20:57:19
Pudło rozliczeniowiec to nie jest ta sama osoba sprawdzać IP dokładnie
lokator 2015-08-28 17:19:25
Widzę że przestali kłamać jacy to z nich fachowcy i nic już nie piszą.Te "cudowne opinie"po prostu powalały głupotą
rfw 2015-09-25 22:57:56
Administrator = PRACA DLA TWARDZIELI.
3
g434 2015-09-25 22:59:36
Około 100 budynków,
MIESZKANIEC 2015-11-13 01:27:03
nie polecam nikomu firmy Eddom, brak słów na opisanie całej historii... można by było książkę napisać ... trzymać się z daleka
1
lokatorka 2016-02-17 08:45:34
Cudowna firma,cudowni ludzie to taki ŻART ,a tak serio to niekompetencja i olewanie wszystkiego
1
prometeusz 2016-02-24 17:24:54
witajcie kochaniile zarabia tu administrator?????
1
hehe 2016-04-01 10:41:57
Takie społeczeństwo wiadomo pochwalić nikt nie wejdzie, ja akurat jestem zadowolony nic nam na Wspólnocie nie brakuje.
prezes 2016-04-01 10:43:48
Trzeba czynsz płacić a nie wyżywać się na stronie :)
Lokator sportowa 2016-04-01 16:25:44
Administrator może pełnić funkcję członka zarządu, czy Firma EDDOM promuje to na Sportowej.???
mistrz 2016-04-01 20:10:33
heh he lokator sportowa brzmisz jak konkurencja...
Grodzisk Maz. 2016-04-06 13:27:10
Mieliśmy nie tak dawno do czynienia z Eddom i( usunięte przez administratora ) Porażka. To tak najłagodniej napisane.
1
WSPÓLNOTA SOCHACZEWSKA 2016-04-08 12:59:29
Podejrzane że administrator strony usuwa posty .
Lokator sportowa 2016-04-08 13:19:33
Strona tego administratora nie wiarygodna administrator usuwa wszystkie niewygodne wpisy jak eddom prosi.
obserwator 2016-04-08 13:40:55
Drodzy Państwo, ilu z Was wypowiadających się było, jest, lub ma zamiar być pracownikiem Eddomu? Czy ktokolwiek z hejterów pokusił się o przeczytanie nagłówka tego "forum"? Proszę się nie dziwić, że wpisy nie na temat są usuwane.
heheh 2016-04-08 13:53:44
No jednak są tacy co się dziwią nazywają się konkuręcja :)
Lokator sportowa 2016-04-08 15:13:25
Zgadzam się w zupełności a negatywne wpisy usuwają po dwóch dniach.
Grodzisk Maz. 2016-04-08 18:29:03
Dlatego dobrze im się tam pracuje w szczególności.
mistrz 2016-04-14 14:41:07
zgadzam się i dlatego praca w eddom jest super
PiotrR 2016-04-18 08:02:28
A ja tam mieszkam na nieruchomości gdzie opiekunem jest Pani Monika i ani ona naćpana ani pijana. Wszystkie sprawy jak do tej pory (plany i wydatki) uzgadniane są na zebraniu i nie widzę w sprawozdaniu wydatków wykraczających poza nasze plany. Wiem, że wszystkie zlecenia, umowy wydatki zawsze są konsultowane z Zarządem, który akceptuje i negocjuje ich warunki. Wiele umów po wcześniejszym zarządcy wynegocjowała i wydatki Wspólnoty spadły. Dużą uwagę przykłada do firmy sprzątającej zatrudnionej jeszcze przez poprzedniego zarządcę - nie wiem czy mógłbym coś zarzucić.
Trzbaz myśleć 2016-04-18 09:20:27
Heh he wy to chyba nie wiecie co piszecie tak u nas administrator tak się na chapał że jeździ 18 letnim samochodem. mamy firmę Eddom od stycznia tego roku poprzedniemu administratorowi zgłaszaliśmy przeciek z dachu wiedząc że jest wypowiedziana umowa okres trzech miesięcy kazał właścicielowi czekać z cieknącym dachem doc zasu aż wejdzie nowa firma daministrująca. Potem jak weszła nowa firma administrująca czyli EDDOM od ręki wszedł wykonawca na dach w trakcie oględzin stwierdziła 5 kominów w stanie degradacji( na dowód zdjęcia dostaliśmy) - odpadające cegły zagrożenie życia- co poprzedni Administrator firmy nie widział ale pewnie pisze pod nickiem lokator sportowa - 7 wpisów pod rząd. nie widział brał pieniądze za przeglądy na dachu gdzie stwierdzał super stan. MY byliśmy w szoku a to tylko jeden z nielicznych kwiatków jakie wyszły wnioski proszę wyciągnąć osobiście widzę tylko ogólne wpisy bez konkretów, pozdrawiam hejtów.
1
sportowa 2016-05-04 15:09:45
Może do nas na sportową zmienić chcą konserwatora bo znowu chodzi pijany drzwi od kańciapy otwarte i muzyka ma opór i lalala. Mam nadzieję że to jego chcą wymienić.
Piotr 2016-05-04 18:18:20
Nie widziałem a jaką.
www 2016-05-04 18:23:51
Daj link do oferty pracy
1
bomber 2016-05-05 09:59:14
juak będzie ta impra w kańciepie to daj znać chętnie wpaadnę
Jan K 2016-06-03 14:43:45
EDDOM nie ma gorszej firmy
1
lokatorka 2016-06-15 08:22:57
zgadzam się z opinią że nie ma gorszej firmy.( usunięte przez administratora )
brwinów 2016-07-19 11:28:42
a kogo obchodzi atmosfera w tym badziewiu, usuwają negatywne wpisy ze strony internetowej
adam 2016-10-09 17:21:49
To najlepsza aministracja na mazowszu polecam wszystkim zainteresowanym.
brwinów 2016-10-11 12:40:08
znowu parę farmazonów o eddomie od eddomu jacy to geniusze administracji,po prostu jakieś jaja
szukający 2016-10-11 16:26:58
Ja to widziałem właśnie ogłoszenie na pracownika biurowego, wiecie czy wciąż aktualne? Wymagane doświadczenie posiadam
Zostaw swoją opinię o EDDOM – Zarządzanie Nieruchomościami Krzysztof Ryciuk. - Piastów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EDDOM – Zarządzanie Nieruchomościami Krzysztof Ryciuk.