brak logo

Skoda Auto

Stalowa Wola

Opinie o Skoda Auto

anonim 2009-02-10 20:59:08
nie ma chyba gorszego sprzedawcy ktory tak[usunięte przez admina] tae czlowiek nie powinien byc nigdy zwiazany ze skoda
Uzytkownik skody 2010-05-19 08:56:01
Paranoja, nie ma nic gorszego jak jechac do tego salonu.
olo 2011-08-12 21:19:53
Podzielam wcześniejsze opinie, jak chcesz być [usunięte przez admina] to korzystaj z usług tego serwisu.
lulius 2012-10-21 23:27:14
Ja bym zostawił tylko doradców serwisowych M i R aaa reszta jest to wywalenia.
2
2013-08-23 17:12:17
Śmieszą mnie niektóre opinie i wpisy, od ładnych kilku lat serwisuje tam swoje samochody jak i moi znajomi i nigdy się nie spotakałem z takimi zachowaniami jak opisane powyżej. Jest to SERWIS i SALON godny polecenia .Pozdrawiam R.S
2013-10-07 19:45:37
bylem klientem tego serwisu i zostalem [usunięte przez admina] ,rozboj w bialy dzien ,watpie czy ten gosc jest w stanie sprzedawac luksusowe ubrania chyba tylko ubrania i odziez robocza.
klient 2014-03-25 19:30:51
Witam, zdecydowanie polecam salon Skody PHU EB. Bardzo miła obsługa i atrakcyjne ceny w porównaniu z innymi dilerami
tomek 2015-02-18 18:10:35
no nie wiem czy szukają @roman, a nie natknąłeś się może na jakieś oferty pracy u nich? bo nie wiem czy na stronie nie ma na przykład jakiś informacji o tym? bo na pewno jakieś są, ale chyba ja nie umiem ich znaleźc, a przynajmniej nie moge znaleźc żadnych informacji bardziej przydatnych, tlyko same plotki.
mariusz 2015-12-06 16:47:20
serwisuję swoją skodę octawię kilka lat w tym salonie i nie mam uwag- profesjonalna, miła obsługa i serwis- zachęcam
Mariusz
los 2016-05-12 16:55:54
Dobrze, że atmosfera opiera się u nich na pozytywnych relacjach. To doskonały dowód na to, że wiedzą jak zadbać o swoich pracowników, bo zarobki dają niezłe.
Zostaw swoją opinię o Skoda Auto - Stalowa Wola
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skoda Auto