brak logo

"TUR-TOM"

Łódź

Opinie o "TUR-TOM"

anonim 2011-11-01 20:10:43
praca w tym zakładzie to pomyłka zazdrość zawiść gnojenie człowieka przez szefową produkcji
1
Panna 2012-09-17 21:30:46
Miła atmosfera, dobre zarobki, pracodawcy bardzo kontaktowni. Pracowałam tam parę dobrych lat i mogę ze szczerym sercem polecić tą firmę. Sporo się pozmieniało, na lepsze. Polecam.
4
A. W. 2014-06-08 17:49:14
Jak w każdej firmie są wzloty i upadki, koleżanki z pracy zawsze niezadowolone, obgadują się nawzajem, ale co do całej firmy nie mam nic. Szef idzie na rękę, szefowa nie wylicza co do złotówki a pensje zaokrągla co się rzadko zdarza w firmach, a pracowałam w wielu. Napiszę tak - jak ktoś chce pracować, to będzie pracować, bo w porównaniu do innych firm tutaj są duże zarobki jeśli ktoś nie jest LENIEM. Praca zawsze jest!!! Ja także polecam i nie rozumiem tej pani na samej górze. Być może chodzi o poprzednią szefową produkcji, ale ta która teraz jest nie gnoi nikogo i jeśli ktoś nie patrzy w okno przy maszynie, stara się i pracuje, jest skłonna do pomocy.
3
znajoma 2014-06-08 17:52:53
Zacznij pracować zamiast się obijać, a przede wszystkim naucz się szyć, a dopiero później oceniaj ludzi.
3
Bet. 2014-07-16 23:53:37
Ludzie w tym zakładzie nie są żadną pomyłką... Ktoś był zbyt leniwy, żeby pracować, więc miał spór z szefową produkcji. Innej opcji nie ma!! Ja firmę polecam, szefostwo spoko.
3
Madzia 2014-08-09 19:07:40
Ja na pracę nie narzekam i polecam.
3
lux 2014-09-27 18:34:00
jak komuś zależy na pracy to będzie pracować. Pracowałam w firmie Tur Tom kilka lat, później przeszłam na emeryturę i nie mam żadnych zastrzeżeń.. polecam koleżankom i innym.
3
Luzia 2015-07-08 15:22:23
Pracowałam w wielu firmach jako szwaczka oraz pomoc (dziurki guziki prasowanie),moją ostatnią byl Konstantynow (niskie zarobki, szefa ciągle nie bylo, ogolny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z wynagrodzieniem - ciezki wzor bluzki za beznadziejne 4 zł) więc mam porównanie co do firmy Tur Tom. Wynagrodzenie jest zawsze na czas, da się dogadać z szefem i praca przebiega w milej atmosferze
2
szwaczka 2015-07-08 15:23:57
teraz zaluje ze odeszlam z tej firmy przynajmniej mozna bylo zarobic i byla praca, nie to co teraz na srodmiesciu
2
kika 2015-08-03 13:27:46
To wróć do firmy ,szefostwo napewno cie przyjmie,z tego co wiem to potrzebują ludzi do pracy i nie patrza że ktoś odszedł.
2
Ulcia 2015-08-20 14:33:25
Z tego co widze co dzieje sie w Łodzi to jest jakis absurd.. można zarobić na serio grube pieniądze w Tur Tom'ie, a wielkim paniom szwaczkom się ciągle coś nie podoba i przechodzą do konkurencji, a pozniej placza ze 'szef ich nie wyplacil'. wielki lament. ogarnijcie sie ;/ popracujcie miesiac, dwa, zamiast przychodzic na dwa dni do pracy, a dopiero pozniej placzcie ze jest zle. Pracuje w tej firmie ponad 10 lat i to nie do pojęcia ile osob sie przewinęlo, bo zawsze mialy jakiegos focha ;/ wkurwia mnie takie zachowanie. PRACUJ, a zostaniesz wynagrodzony, taka moja opinia.
2
kitka 2015-08-31 10:04:46
Cieszę się że nie ma już w tur -tomie tej wstrętnej baby brygadzistki Mirki .Szefowie teraz sami sobie radzą ,a tamta łazila i pieniądze za darmo miała ,a zapytać się to łaskę robiła ,ze coś doradziła.Po prostu ulga że nie ma nieroba.
1
viki 2016-02-03 18:52:14
praca nie jest zła tylko zarobki kiepskie stawki sprzed 10 lat
1
ehe 2016-05-14 08:28:30
Pewnie, że co rok jest wyższa @sumo, a tutaj nie jest tak xle, bo przecież zawsze jest szansa na to, że pojawią się jakieś premie do podstawy zarobków, bo potrafią odpowiednio doceniać swoihc pracowników.
1
Zostaw swoją opinię o "TUR-TOM" - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "TUR-TOM"