brak logo

PerMont

Frankfurt am Main

Opinie o PerMont

anim 2011-11-01 14:55:53
[usunięte przez moderatora]. Płacą grosze a wymagają dużo i potrącają za wszystko. A po za tym stosują jakieś dziwne kary, jak dzieci. Zarabiają na ludziach obdzierając ich ze skóry. NIE POLECAM.
wunderwaffe 2011-11-29 20:29:51
PerMont to dobra firma(,być może sa lepsze, nie przeczę,jednak jestem za stary i za mądry;) na eksperymenty.Pracuje już 6 rok i jest naprawde ok (czy myślicie ze gdyby mnie chcieli ze skóry obedrzeć to bym tam tyle siedział?:) fajnie ze busiki maja firmowe i do domu puszczaja ...
dany 2012-02-01 09:06:17
to prawda potracaja za wszystko nawet glupie zameldowanie przepracowalem 6 lat u tego[usunięte przez moderatora] nie polecam . [usunięte przez moderatora] a zarobki grosze
hehe 2012-07-06 20:29:37
CZYLI CO ??
AZ 6 LAT PRACOWAŁES ?!! wszystko przez 6 lat ok było ??? euro do domu przywoziles ?? i 6 lat zyles na dobrym poziomie ?? Jakby w firmie zle bylo i te opinie prawdziwe byly to pewnie bys pierwszy [usunięte przez moderatora]co NIE ?! [usunięte przez moderatora]
3
waldi 2012-07-14 23:14:55
masz racje chlopie tez jestem ze slaska a te [usunięte przez moderatora] hadziaje tak jak mowisz niszcza wszedzie gdzie nie pojada opinie o polakach a szczegolnie te poznaniaki pracuje w holandi 10 lat i widze jak zniszczyli opinie o polakach a po drugie nic im nie pasuje najlepiej to potrafia krasc i narzekac slask gora
1
obecny ale koncze 2013-01-13 15:56:03
Tak macie racje firma robi przekrety jak idzie bylem na urlpie mialem miec placone a tu lipa nic nie dostane bo powiedzieli ze mialem tylko 2 dni urlopu..robi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi jak idzie..a kapusi [usunięte przez moderatora] jest duzo tam..np.[usunięte przez moderatora] i wiele innych
pawel 2013-01-17 12:11:36
jak ja tam pracowalem 6 lat temu bylo calkiem niezle choc nie naj lepiej. a [usunięte przez moderatora] to [usunięte przez moderatora]
tadek 2014-01-27 13:30:25
pracuję w permoncie 2 lata i teraz już mam dość ,czym dłużej pracujesz ,tym masz większe nerwy i noce nie przespane, (usunięte przez administratora),obiecują ci coś a potem nie dotrzymują słowa ,odbijają za zameldowanie,za mieszkanie odbijają 12 euro za dobę a załatwiają tanie mieszkanie za 8 euro doba,za nieobecność w pracy jeden dzień 250 euro odbite,urlopy wpisują do wypłaty czyli tak jak byś nie miał,jeśli pracujesz nadgodziny to idzie to na bank godzin i już tego nie masz ,czym więcej pracujesz godzin tym mniej na godzinę wychodzisz ,za zjazd do domu odbijają,płacą co dwa tygodnie i na czas ,ale niech płacą tak jak mają płacić a nie jeszcze skubać z tego co nam zostało .
1
kubuś12 2014-02-03 19:44:30
Posuchajcie pracuje w firmi juz dwa lata i tak nie narzekam jak wy poco pracójecie w firmie ktura was niby skubie robie nadgodziny mam zajebiste zarobek za mieszkanie nie otrącają poprostu jest dobrze a urlop jest niewiem skąd kolega powiedział ze miał urlop i nie dostał wypłacone poprostu nie rubcie ludzi w cula firma jest kąkretna
1
KUBUŚ 2014-02-20 23:18:30
takie wnioski ze hadziajum nic nie pasuje
dzidek 2014-03-30 03:01:11
Jedna mafia pracowale dla nich w sttudgarcie istny oboz pracy platnosci tylko w gotuwce w razie czego nic nie udowodnisz boja sie tylko arbaitsantu niemiecki urzad pracy za pare euro chca zajechac czlowieka banda zlodzieji
stach 2014-05-30 11:30:00
dobra firma
opole 2014-06-05 21:22:57
tak dobra firma od grudnia siedze w domu i roboty nie ma
damian 2014-06-17 16:06:28
i wątpie aby była właśnie dostałem zwolnienie pocztą nikt nie pofatygował się zadzwonić od listopada siedziałem w domu i mnie zwodzili . mogli tak od razu szukał bym sobie innej pracy
pest 2014-07-03 21:03:44
normalni dobrzy fachowcy szukaja teraz pracy bezposrednio w firmach niemieckich nie ma innej alternatywy .tego rodzaju firmy jak permont nie maja juz racji bytu -poprostu za duza konkurencja i niemiecki pracodawca nie jest juz sklonny brac ludzi z polski . taki powiedzmy permont bierze jakies 30 euro za godzine a zatrudniajac nas bezposrednio placi nam 13 -16 euro brutto a wiec polowe .nastaly nowe czasy zeby jeszcze troche tu popracowac. zycze powodzenia , tym w permoncie tez
wali 2014-11-06 14:06:54
tak to prawda sami donosiciele włazidupki kondrada potrącają za wszystko nawet pieprzone auta [wraki odpicowane]biorą za nie po 160euro na miesiąc od łebka czyli 160razy trzy to daje nam 480 euro a wypożyczają je po 80 euro ale tam rządzi ten nierób Moczymorda z kolanowic co roku jest to samo 7 miesiecy w domu 5 miesiecy na budowie robią tylko ci co donoszą czyli najwięksi nieroby pozdrawiam wszystkich którzy już dla nich nie pracują pracowałem 5 lat i nie polecam
pracownik 2014-11-08 22:46:16
Witam. Wszędzie dobrze gdzie nas niema. Jak się komuś nie podoba, to niech się zwolni. Masa już się zwolniła i wróciła jak bumerang. Pozdrawiam.
bolo jang 2014-11-29 20:24:25
jak masz na stanie łopate to tak pracujesz baranie
agent 2014-12-17 04:42:20
ten podpis pracownik to powinien brzmiec pracownik biura prawda
purzit 2015-02-21 20:01:48
Popieram większość opini okradają z każdej strony,w biurze coraz więcej nierobów a coś potrzeba to gadają że teraz nie mają głowy i mają nas w dupie byle wyjechales i dupisz jak beduin.A gratami od widery to niech te ciule z biura jeżdżą.
Pol 2015-03-08 15:37:35
Zgadzam się tylko z opinią że od Widery samochody to graty . Reszta to jest narzekanie Polaków którzy najlepiej to umieją tylko narzekać .
GG. PM. 00 2015-05-07 22:13:32
Ja pracowałem 12 lat w tej firmie I też nie polecam tego szamba. Same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tej firmie, Ja i tak za długo tam wytrzymałem ,w tym biurze to same chadziaje co kiedyś na budowie zapierdzielali,a teraz sami prezesi.Dobrze że poszłem z tej firmy, znalazłem pracę w czysto niemieckiej firmie,poprostu niema poròwnania,delegacja wypłacana urlop jak sie należy,chorobowe z polski bez problemu i tak dalej. Na odcinek z wypłaty aż chce się patrzyć a nie takie plewy jak w permoncie czy w alp czy u kirsch. Nie polecam nikomu tej firmy,a ci co piszą że jest dobrze w permoncie to s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tej firmy,Konrad ma tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wylizaną ze nie musi się przez tydzien myć. To tyle na mòj temat.
1
rafal 2015-05-15 12:02:33
Zgadzam się z Tobą w 100%. Również pracowałem w tej firmie... Czy byłaby możliwość abyś skontaktował się ze mną na priv? Chodzi o pracę. Ja szukam "normalnej" firmy. Może masz jakieś kontakty ? Lub orientujesz się czy potrzebują gdzieś pracownika (pracuję w zawodzie malarz)
rafal1970@interia.pl

GG. PM. 00 2015-07-29 19:28:18
Możesz ośiognąc w takiej firmie tylko garba na plecach nic pozatym,a tak chłopcze nie powinieneś sie wypowiadać na ten temat bo przepuszcza że jasteś jeszcze za młody na takie tematy. Chyba że jesteś z tych jadnych co narekach noszą tych hadziaji z biura.Nikt mi nie powie że w tej dupiatej firmie jest dobrze.
2
GG. PM. 00 2015-09-10 20:30:16
A więc czytaj dobrze teraz żebyś zrozumiał.Po pierwsze,urlopy wpisują ci bezpłatny okrasie zimowym żądają żebyś jak najwięcej podpisać tych kartek urlopowych.Po drugie przyślij chorobowe z polski do prezesa Konrada to się dowiesz co on z tym zrobi i na odcinku z wypłaty zobaczysz jak ci naliczyli.Po trzecie nad godzin nigdy się nie doliczysz.Tyle że łaskę ci zrobią ze jak się jeszcze załapiesz to na zasiłek cię wciągną,co naormalnie każdy może iść jak jak masz meldunek .Przede wszystkim patrząc a tych prezesów z biura bez wykształcenia to człowiek miał dość.Ja troszkę przeszłem przez parenaście lat w tym permoncie to wiem coś na ten temat.Przeciesz taki permont już nawet biura nie ma tam gdzie miał w waldorfie ,wszyscy się ukrywają .Za dużo kontroli mieli,to dobre wyjście co.Jak by była czystą firmą to by tak nie uciekali co.To prowizorycze biuro u Mocigeby to przykrywka.Nic chłopcze życzę ci sukcesu w tej super firmie przerób tyle lat co ja to się odezwij to pogadamy.narka......
pest 2015-09-25 07:44:53
Ja co prawda w permoncie nie pracuje ale zorganizowalem sobie 5 osobowa brygade i pracujemy w jednym rejonie niemiec bezposrednio w niemieckiej firmie. Jest bez porownania. Ale najbardziej zadowoleni sa 2 kolegow ktorzy pracowali w permoncie. Moze jezyk napisany przez GGPM jest chaotyczny ale to wszystko prawda.a kolege prosze o zamieszczenie opini po przepracowaniu paru lat w permoncie albo jakiejkolwiek polskiej firmy ,zobaczymy wtedy dopiero jaka bedzie z ciebie wyplywac frustracja. Ale tak to juz jest mlodziencza naiwnosc tez taki bylem a dzis zaluje tych straconych lat i
pest 2015-10-29 09:52:34
Masz racje . Chodzilo mi tylko o to ze teraz z mala brygada pracuje bezposrednio w malej firmie niemieckiej oczywiscie z wlasnym materialem i do yego w stalym miejscu pobytu . Kiedys pracowalem w dosc podobnej firmie jak permont i najbardziej denerwiwaly mnie ciagle przeprowadzki. Oczywiscie nic nie mam do firmy a kolegow ktorych tam mam pozdrawiam
OF PM 2016-03-03 01:16:55
Pracuje trzeci rok maksymalnie przestoju miałem 2 miesiące. Wypłaty na konto w terminie dwa razy w miesiącu. Nie sa najlepsze ani najgorsze. Wszystko zależy od godzin. Zjazdy praktycznie co tydzień maks 2 tygodnie. Fakt dostałem się przez znajomego, byliśmy w ekipie poł roku a potem nas rozdzielili. Jestem młody i bez wykształcenia. Przez pierwszy rok zdołałem nauczyć sie niemieckiego na tyle aby móc sie dogadać. Wk*rwia mnie to ze ludzie robiący po kilka lat uważaja sie za niewiadomo kogo, nie wszyscy ale z 5 z którymi pracowałem 2 prowadzących i aktualny zachowuje sie jak człowiek. Noi co do nadgodzin to fakt nie idzie sie doliczyc. Ale jak to powiedzial jeden z Panów z bióra... pracujac u nich łapiąc doświadczenie mądrzy szukaja lepszej oferty. Ogólnie nie mam wielkich zastrzezen... ale nie jest najgorzej Pozdr.
emil 2016-06-28 15:13:34
masz może telefon z firmy permont prosze napisz pozdrawiam Janusz
emil 2016-06-28 18:20:12
Szukam tel. z firmy PerMont może mi ktoś podać z góry dziękuje
nieznany 2016-09-12 16:18:30
okradają z godzin i ulopu nie polecam tej firmy
3r 2016-09-12 17:17:22
@boss masz racje jest to jeden z ważniejszych czynnikow w fimie atmosfera dla mnie to jest praktycznie tak samo waznw jak warunki pracy czy tez jak odpowiednie wynagrodzenie w firmie nie wiem jak u was?
Zostaw swoją opinię o PerMont - Frankfurt am Main
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PerMont