brak logo

Bracia Pietrzak s.c.

Gliwice

Opinie o Bracia Pietrzak s.c.

emerson (Kia sportage-biała) 2015-02-17 10:03:12
zabezpieczyłem kilka miesięcy temu mój nowy nabytek powłokami ochronnymi, faktycznie auto wolniej się brudzi i zdecydowanie łatwiej pielęgnuje. Wszystkim niezdecydowanym polecam takie zabezpieczenia, z tego co wiem to bracia testują powłoki od lat i faktycznie wiedzą co najlepsze na rynku. POLECAM!
3
kornel 2015-03-16 09:58:57
Wszystko wykonane zgodnie z ustaleniami auto po usłudze wyglada jak nowe ,,czarodzieje,,
2
Jan (Audi Q5) 2015-04-08 13:11:27
Nie ma lepszych.

B.P to marka gdzie faktycznie liczy się jakosć !!!
2
mirelas 2015-06-11 11:37:04
skorzystałem z usług braci Pietrzak jestem niesamowicie zadowolony gdyby wszedzie byla taka obsluga i jakosc. POLECAM
1
Bernard (audi A3 niebieskie) 2015-06-29 13:46:37
Zastanawiałem się nad skorzystaniem z usług Braci Pietrzak, gównie czy stać mnie na ich usługi ;) Wyglądają solidnie. Ostatecznie ich elastyczne podejście zadowoliło nawet mnie!!! Do tego dostałem miły prezencik!!! Ludzie nie zastanawiajcie się ani sekundy. Bracia jesteście profesjonalistami!!!
1
Jerzy Nawrocki 2015-07-02 15:10:14
Firma PRO i mucha nie siada ;) Widać serce włożone przez właścicieli!
1
kenio 2015-07-23 14:01:23
Niesamowici specjaliści!!! profesjonalizm, profesjonalizm, profesjonalizm!!!
1
misiek 2015-10-22 13:28:49
czyściłem u nich tapicerkę, mieli sporo roboty, bo ostatnio codziennie woziłem samochodem swojego psa, więc trochę mi tam sierści naniósł :P szybko wszystko załatwili, ceny bardzo w porzadku
1
Damian 2015-10-28 14:02:52
Szybko i profesjonalnie. Miałem małe niedoskonałości lakiernicze. Po wizycie samochodu u nich wygląda jak nowy. Przy okazji skorzystałem z czyszczenia tapicerki.Jestem w 100% zadowolony z oferowanych usług.
1
komiarczyk 2015-10-29 14:36:50
Magicy :) znają się na robocie, co widać po autach które wychodzą spod ich ręki.
1
blondas 2015-11-02 08:50:40
miałem pielęgnacją SPA, samochód wygląda jak nowy. goście znają sie na swojej robicie, auto aż się błyszczy, jest dopucowane w kazdym detalu.
1
Fergie 2015-11-13 07:25:18
Ja pozostawiłam u Braci Pietrzak swoje auto , ponieważ miałam brudną tapicerkę , wyprali mi ją , nie ma zadnych plam . Jak nowa ;) Polecam ;)
1
Mateusz 2015-11-18 21:40:51
Ja też jestem zadowolony z ich usług - renowacja lakieru u nich przebiegła bez problemy. Auto się błyszczy, pięknie wygląda - widać, ze firma zna się na rzeczy!
1
Kelly 2015-11-19 09:50:06
Mi w samochodzie u braci pietrzak usunęli rysy z lakieru ;) auto wyglądało paskudnie wcześniej, swoje usługi realizują szybko także długo sie u nich na nic nie czeka . Poza tym ma się 12 miesięcy gwarancji za wykonaną usługę ;)
1
mario 2015-11-23 16:10:29
Auto SPA to najlepsze określenie, tego, co tam robią ;) samochód faktycznie przeszedł zabiegi "upiększające" i jest nie do poznania. na pewno zajrzę do Panów jeszcze nieraz!
1
Kamil 2015-11-30 18:05:40
dzięki nim renowacja lakieru mojego samochodu przebiegła szybko i bezproblemowo. żadnych rys, zarysowań i innych tym podobnych zadrapań. wkońcu jest idealnie!
1
Iggy 2015-11-30 19:28:25
Ja polecam Braci Pietrzak ,chociazby dlateg ze jak chce sie sprzedać auto np to pięknie przeprowadzą renowacje samochodu ;)
1
Kinder Choco 2015-12-07 21:31:57
hmmm .. co do zatrudnienia w tej firmie sie nie wypowiadam bo ja to korzystałam z ich usług jako klient .A więc dałam im samochód do odświeżenia , renowacji , jak kto tam jeszcze nazywa .I fakt faktem , jak ktos ma siedzenia w samochodzie ze skóry i chce wypięlęgnowac ją , to jak najbardziej polecam włąśnie Braci Pietrzak .Pięknie ją odnowią. Jest na te ,ze tak ujme "zabiegi " gwarancja , w dodatku możecie sobie zabezpieczyć skóre powłoką ceramiczną . Pozdrawiam ,
2
Alicja 2015-12-11 11:34:23
U braci Pietrzak miałem renowacje reflektorów oraz usuwwali rysy z lakieru , . Polecam , bo robią wszytsko dokładnie , sprawnie i szybko .
2
magadalena 2015-12-13 09:42:50
to ja powiem dosyć krótko . Bracia Pietrzak przeprowadzili mi renowacje lamp oraz renowacje lakieru , dzięki czemu auto , a w zasadzie kolor auta był po prostu głębszy , taki żywszy ;)
1
Boryss 2015-12-17 22:52:21
auto lśni na odległość, super wyczyszczone, odnowione....nie ma już rys które gdzieniegdzie miało...jestem bardzo zadowolony z zainwestowanych pieniędzy!nowa szata starego autka ;)
1
Boryss 2015-12-17 22:54:10
auto lśni na odległość, super wyczyszczone, odnowione....nie ma już rys które gdzieniegdzie miało...jestem bardzo zadowolony z zainwestowanych pieniędzy!nowa szata starego autka ;)
1
jedijowy 2015-12-24 13:02:07
Panowie czapki z głów! to co wyprawiacie z samochodami to jest prawdziwa magia! :)
1
alan 2015-12-27 15:05:16
właśnie, a może ktoś powiedzieć coś o pracy u Braci Pietrzak? ostatnio gdzieś trafiem na ich ogłoszenie. przeglądałem profil na fejsie i mają bardzo dużo pozytywnych opinii, nawet w komentarzach pojawiają się dobre wzmianki o nich, jako pracodawcach. na pewno się do nich zgłoszę, bo warunki mają bardzo spoko, ale może ktoś ma jakieś info ;-)
3
arturrrrri 2015-12-30 12:50:48
Hejo, ja chciałem za to wypowiedzieć się jako pracownik - dla kogoś, kto naprawdę kocha samochody to jest praca prawie że marzeń :) sporo się można nauczyć, ale za to ma się nie tylko satysfakcję, ale i wszelkie do tego "dodatki" ;)
2
alan 2016-01-02 17:37:09
arturrrri - dzięki za informacje! w sumie to i tak byłem zdecydowany na aplikowanie tam, no ale zawsze dobrze jest usłyszeć opinie, żeby się jeszcze bardziej utwierdzić :D pozdrawiam!
1
deadpool 2016-01-04 09:25:54
mają bardzo dobre warunki, wysokie stawki i co dla mnie najważniejsze, nie trzeba mieć jakiegoś dużego doświadczenia - przeprowadzają dokładne szkolenia, żeby wiedzieć co i jak:) jak ktoś się jeszcze zastanawia to.. niech się nie zastanawia, tylko probuje!:p
kamil 2016-01-27 15:17:19
zgadzam się z opiniami, obsługa w pełni profesjonalna. robiłem u nich renowacje lakieru, przednich lamp, ochronne powłoki na felgi i szybę. w pierwszy momencie nie poznałem własnego auta!
Dobrochna 2016-01-31 12:50:13
Zobaczcie sobie auto które ostatnio przeszło u nich renowacje bmw ;) robią świetną renowacje ;)
Marek 2016-02-10 12:59:40
Super sprawa. Chciałem sprzedac auto i oddałem do nich by zajęli się wszelkimi defektami wizualnymi i teraz samochód wygląda niesamowicie. Spokojnie zarobie jeszcze na tym :D
filippo 2016-02-11 09:04:49
zaprowadziłem do nich auto na porządne odświeżenie - czyszczenie skór, plastików, renowacja skór, lakieru. efekt nie z tej ziemi! polecam każdemu miłośnikowi swoich czterech kółek
adam 2016-02-28 22:32:35
no no, odświeżałem u nich trochę pojazd, jestem pod wrażeniem, jak to wszystko wygląda po "zabiegach", hehe teraz nie wstyd wyjechać na ulicę, w karoserii można się przeglądać
Kakarotto 2016-03-02 12:13:06
Mam pytanie to pracujacych tam osob. Jak to jest z tymi zarobkami? Czytalem nizej ze niby fajnie a po rozmowie w firmie wcale tak kolorowo nie jest. Jest w stanie sie ktos wypowiedziec na ten temat? Dzieki.
August 2016-03-17 20:53:10
Jak chcesz sie czegoś dowiedzieć wiecej to najlepiej zadzwoń sobie albo wejdź na ich profil na fb i napisz do nich . ja przeprowadzałem renowacje auta taką generalną ,ze tak powiem . z efektów jestem bardzo zadowolony. Właściwe osoby na właściwym miejscu .
nescery 2016-03-25 09:45:48
Bracia pietrzak w moim samochodzie przeprwadzali renowacje skór . usunęli przetarcia , usunęli pęknięcia i dziury . Z efektów jest bardzo zadowolony .W dodatku , bardzo mi sie podoba fakt iż jest gwarancja 12 mscy za wykonaną usługę .
Tools 2016-03-31 16:18:28
Braci (usunięte przez administratora)oceniam jako wpełni profesjonalni , znają się na rzeczy . W moim samochodzie przeprowadzali ogólną renowację i skór i renowację lakieru . Bardzo polecam
Kamil 2016-03-31 21:04:36
rzeczywiście profesjonaliści - wiedzą jak zająć się autem by wyglądało znów jak nowe! polecam bo i lakier i tapicerka błyszczą
jarek 2016-04-06 14:27:38
co to bzdury tu pieszecie?!
czy to jest portal reklamowy?!
widzę że firma pisze sama o sobie...
Kakarotto 2016-04-13 15:28:08
Ale to nie jest portal o tym czy zrobili dobrze czy nie tylko o opiniach pracyw roznich firmach, w tym przypadku pracy w tej firmie..
Tadeusz 2016-07-21 21:25:05
No proszę, a Ja byłem wstępnie umówiony na renowację lakieru , teraz nam dylemat , czy na polerce i woskowaniu też nie polecą na tanich kosmetykach a kasują krocie ?
Hmmmmmm daliście do myślenia.
Bonsai 2016-07-27 16:46:10
Mogę zapytać ile ci zaoferowali?
SummerSun 2016-07-27 22:54:20
internetowa propaganda . Ja np korzystałam z ich usług i jakoś niczego sie nie dopatrzyłam co by było nie tak . Tapicerke w samochodzie mam skorzaną . A jak to skóra wiadome , po jakimś czasie zaczyna się niszczyć . Stwierdziłam ,ze musze dac do renowacji i własnie Braciom (usunięte przez administratora) powierzyłam swój samochod .Miałam dobrze wyczyszczona skórę ,bardzo dobrze wyczyszczoną kierownice i inne elementy skórzane w aucie które tam miałam . I powiem szczerze ,ze jak na narazie jest wszytsko okay . Nie doszukałam sie żadnych wad . Póki co jestem zadowolona z ich pracy.
trzcina 2016-07-31 13:53:01
skoro nie konkurencja no to kto . A moze inne firmy zazdroszczą ze braciom ze są dobrzy w swoim fachu ? kto to wie ? nikt . Ja za to moge potwierdzic tyle ,że oddałam auto w ich ręce jak wymagało odnowienia itd . Mialam renowacje lakieru rowniez u nich . I jakos nie zauważylam by cokolwiek sie znim dzialo . A mam go juz kawałek czasu , i to nie rok tylko znacznie dluzej .
Maciek 2016-08-10 17:15:40
Ja tez jestem zadowolony z ich usług. Zajeli się moim samochodem tak ze wygląda lepiej niż nowy a był juz "po przejściach" zwłaszcza w środku mieli trochę pracy ale wygląda naprawdę dobrze więc według mnie warto im zaufać!
Tanja 2016-08-26 10:15:37
co wy gadacie za bzdury ? na umowie o dzieło nie odprowadza się składek . Ma się tylko płacony podatek , ale nie na umowie o dzieło . Owszem na umowie zlecenie juz tak . odprowadza się składki . Co do roboty wykonywanej przez ten warsztat , to moge się wypowiedzieć w sensie pozytywnym . Miałem przeprowadzaną ochronę dachu cabrio .czyli własnie tą ochronę ceramic pro . I jest na nią gwarancja jakości 12 mscy .także polecam
Sophie 2016-08-31 11:15:36
usuwali mi pęknięcia i dziury ze skóry oraz przeprowadzali renowacje lakieru . bardzo dogodnie ustalane sa terminy na tego typu zabiegi . Nie czeka się długo . tak mniej więcej tydzień, przynajmniej ja tak czekałam a samych Braci polecam :)
Michał 2016-09-14 13:16:24
Ja jestem bardzo zadowolony z ich usług! Doprowadzili mój lakier do takiego stanu jak by był nowy. A było co poprawiać bo było wiele zarysowań. Oprócz tego poprawili mi głębie koloru oraz nałożyli specjalną warste ochronną!
kondzi 2016-10-02 16:14:13
Czy jest szansa na zatrudnienie się jako detailer?
Kajka 2016-10-26 23:18:48
Usługi są realizowane na prawdę należycie i dokładnie. Auto wypucowane, czyste i terminowo oddane. polecam
Wojciech 2016-11-01 19:23:15
Oferowane usługi wykonywane są naprawdę dobrze! Terminowość i pełen profesjonalizm to słowa, które idealnie opisują tą firmę.
Zostaw swoją opinię o Bracia Pietrzak s.c. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bracia Pietrzak s.c.