brak logo

Hotel "Dom Turysty"

Pszczyna

Opinie o Hotel "Dom Turysty"

slawek 2012-03-08 10:50
(usunięte przez administratora)Polecam , pokoje moze ubogo wyposazone , ale napewno jest czysto ,
Alek 2013-02-14 16:31
Byliśmy już dwa razy, jak na Dom Turysty to mistrzostwo świata, w pokojach czysto, dziennie sprzątano nam pokój, miła obsługa, polecam każdemu.
3
Starszy 2013-02-21 19:02
Ładne pokoje i miła obsługa, za to ogromny plus w dodatku doskonała lokalizacja, polecam!
3
olek 2014-10-23 21:34
nocowałem tam niedawno, byłem zaskoczony że za tak niską cenę jest taki standard i obsługa w szczególnosci Pań na recepcji, Pani Viola jest the best oby więcej takich recepcjonistek...
3
ganiak 2015-06-29 19:33
nie wierze w ani jedno słowo w opiniach powyżej!!! bylisy tam , zajelismy kilka pokoi ! masakra !!! brud , syf, śmierdzące wykładziny z lat 80 tych , wszystko śmierdzi! jedna żarówka 25 wat na jeden pokój . masakra
1
gorzów 2016-01-19 13:08
opinie negatywne są tu kasowane stad tyle niby pozytywnych opinii!!! miejsce śmierdzace, syf na kazdym kroku, w zyciu nie położyłbym się do takiego łóżka. omijać szerokim łukiem!!!
Lucjan 2016-05-23 13:46
Byliśmy ostatnio z wycieczki szkolnej i mogę z czystym sumieniem polecić każdemu kto wybiera się na wakacje w te rejony. Pokoje czyste i zadbane, miły personel który serdecznie pozdrawiam
fir-ma 2016-05-24 12:44
ogólnie polecam recepcje....tzn obsługe....Panie ładne jak na takie warunki .....ale powiem jest czysto to przede wszystkim!!!A jak komuś sie nie podoba to niech jedzie dop GOŁEBIEWSKIEGO........i problem z głowy
kollo 2016-05-31 09:09
Tak!cała obsługa bardzo miła tu sie można zgodzić!!!Pozdrawiamy
pracownik firmy 2016-09-01 21:49
Masakra warunki to za takie ceny tragedia...ludzie w jakich my czasach zyjemy zeby pajęczyny po pokojach wisiały brud kurz nie polecam
bad wolf 2016-09-02 13:58
Ja korzystam dość często ivza te pieniądze i warunki to daje 4+ Jest b dobrze zawsze mam czysta łazienkę i Panie z recepcji to mistrzostwo świata.
qw 2016-09-05 23:28
Staż to rzeczywiście nic dziwnego, ale pewnie i tak nie pokazała się żadna oferta pracy, a szkoda, bo sam bym się załapał
heniek 2017-04-21 07:14
Byliśmy ostatnio z grupą, zajmowaliśmy 10 pokoi, mieliśmy obawy po niektórych negatywnych opiniach ale zostały one rozwiane po przyjeździe. Pokoje czyste pomalowane na biało szary kolor, nie jest to 5 gwiazdkowy hotel ale i cena nie jest wysoka. Jeszcze jedna rzecz przesympatyczny personel.
Jeszcze Was odwiedzimy
2
M. 2017-05-21 18:17
straszne miejsce brud syf , sprzatja płynem do naczyń podłoge wc i wszystko co daje brak efektów .
Pani Kierownik recepcji nie potrafi złożyc poprawnie zdania!!!
Ubikacje ogólnoostepne koszmar tam chyba nikt nie sprzata nawet tym płynem do naczyń!Dodatkowo omyłkowo otworzyłem drzwi okazało sie ze to wc personelu a tam sterta worków ze smieciami chyba z tygodnia !stąd od wejścia uderza smród.Nie polecam.
X 2017-06-01 07:40
Jak na Dom Turysty mają dobre warunki, widać że pokoje niedawno odmalowane, ceny bardzo przystępne, dbają o czystość w pokojach i nie tylko a to chyba najważniejsze. Pobyt zaliczam do udanych i myślę że znowu skorzystam
Zostaw swoją opinię o Hotel "Dom Turysty" - Pszczyna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel "Dom Turysty"