logo ITC Grupa - Polski HR sp. z o.o.

ITC Grupa - Polski HR sp. z o.o.

Kraków

Opinie o ITC Grupa - Polski HR sp. z o.o.

ochoocho 2017-01-23 13:17
Ocho mamy od Krakowskiej Damy małą krypto reklamkę :) Niestety obie wymienione firmy to jest dużżżżo gorzej niż w phr. przerobiłem wszystkie i jeszcze Invent i zostałem w phr. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!
1
czytammałymdrukiem 2017-01-23 13:19
Ja też sprawdzałem ale nie ma się co dziwić skoro umowa była na 3 miesiące to składki płacą po zakończeniu tej umowy czyli po 3 miesiącach. Jak ktoś już taki wnikliwy jest to może zacznie od czytania umowy :)
1
smerfetka 2017-01-23 14:20
Powiem Wam, że ja omijałabym szerokim łukiem Polski HR, lecą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a z człowiekiem jak nic. Byłąm zatrudniona przez 3 miesiące przez PHR, od 1 stycznia nie robię i też od tego czasu ku****wa nie mogę doprosić się, żeby wystawili mi zaświadczenia o okresie wykonywania zlecenia wraz z informacją o opłacanych składkach. Kadry czas czas są atakowane mailami i telefonami i jakoś kurfa nie wysyłają tego zaświadczenia. Niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ruszą bo kończy mi się ubezpieczenia i trza zapisać się do UP.
5
verygood 2017-01-24 10:24
W sumie to mnie cieszy że już nie zaprosili na wyjazd osoby która w ten sposób się wypowiada...
1
Zerówka 2017-01-30 19:46
Jak zawsze opinie są tak skrajne , że jak człowiek sam nie sprawdzi to nie wie kto mówi prawdę!. Słyszałem opinię, że są dobrą firmą i chcę tu pracować. Ile można zarobić? Czy są jakieś dodatki do pensji?
Tomi 2017-02-01 13:28
Wita. Niestety zarobki mijają się z celem. Każdy myśli że będzie tak jak obiecuje przez telefon koordynator. Przyjeżdżasz i zderzasz się z prawdą. Mało godzin . Po 3 h na sklepie. Godziny gwarantowane tylko dla osób które pracują pełny msc . Warunki jakie dostajesz na mieszanie rzadko spełniają oczekiwania. Grzyb, pleśń po 4 osoby w pokoju. Za każdy dzien odciągają za ubezpieczenie. srednio zarobisz 400 zł . Dodatkowo podlicz sobie że musisz tutaj się urzymać zarabiasz w zł a wydajesz w E.

Szukaj czegoś z przyszłością...
Tutaj jej nie ma...
2
Tomi 2017-02-01 13:28
Wita. Niestety zarobki mijają się z celem. Każdy myśli że będzie tak jak obiecuje przez telefon koordynator. Przyjeżdżasz i zderzasz się z prawdą. Mało godzin . Po 3 h na sklepie. Godziny gwarantowane tylko dla osób które pracują pełny msc . Warunki jakie dostajesz na mieszanie rzadko spełniają oczekiwania. Grzyb, pleśń po 4 osoby w pokoju. Za każdy dzien odciągają za ubezpieczenie. srednio zarobisz 400 zł . Dodatkowo podlicz sobie że musisz tutaj się urzymać zarabiasz w zł a wydajesz w E.

Szukaj czegoś z przyszłością...
Tutaj jej nie ma...
2
smerfetka 2017-02-06 13:07
A ja się cieszę, że nie muszę pracować z tak fałszywymi osobami jak Ty. Bo z Twojej wypowiedzi widać, że PHR d***ę liżesz :)
2
Kundzia 2017-02-06 13:33
Witam , wraz z koleżanka bylismy na wykladaniu towaru w grudniu , i od tamtej pory nadal nie wplyneło wynagrodzenie , moze nie jest jakies duze ale za darmo nikt nie bd zachrzanial . miały byc dwa tyg temy a nadal nic , kontakt z nimi wcale , nie odpisują.
1
Andy 2017-02-06 19:59
Cześć wszystkim ! Kto jest teraz na wyjeździe ?? Wiece kiedy to sie kończy ? By już inna lepsza robotę móc ogarniać . Bo tu katastrofa. Ale lepszy rydz jak nic :)
Zecer 2017-02-12 20:56
Każdą firmę można przedstawić w złym świetle. Obserwując ludzi widzę, że najwięcej pretensji mają ludzie, którzy nie lubią się przepracowywać. Tacy mają postawę jedynie roszczeniową i zawsze będą narzekać. Ja wiem, że pracuję w dobrej firmie i jest mi dobrze.
1
ZlotyPan 2017-02-13 16:56
13 h tygodniowo to śmiech na sali!

Z dala jak chcecie zarobić a nie przyjechać na wakacje.

Jezdzi się nieraz po 600 km zeby zrobic sklep w 3 h a dodatkowo za te dojazdy nie macie placone..

Ludzie w wiekszosci wporzadku natomiast ci ich koordynatorzy totalna porazka zero podstaw ang czy niemieckiego jedziesz na pałe , wszystko co gwarantuja te p.... z biura to pic na wode...
3
Wójcio 2017-02-19 16:39
Myślę, że ludzie lubią zajmować się pracą która do nich nie należy. Ciągłe wystawianie opinii zwierzchnikom a brak zaangażowania we własny zakres obowiązków. ITC radzi sobie i jest dobrą firmą z super załogą.
1
ten zły 2017-02-24 13:14
W firmie ludzie liczą dobrze, inwentaryzacje przebiegają szybko i sprawnie( pracowałem w wielu firmach inwentaryzacyjnych ) Lecz jest to tylko zasługa firmy Ivalis pod którą jest ten zdziadzały PHR. Wypłaty są w formie ZALICZEK!!! uwaga na to. Jesli macie na utrzymaniu rodziny to odradzam ponieważ zdziwicie się jak nieterminowo wpływają pieniądze. Biuro chcę żebyś tylko podpisał umowę i na nich robił, gdy już podpiszesz zmieniają do Ciebie nastawienie i traktują Cię jak śmiecia. !!!!UWAGA!!!!
1
Lidia 2017-02-28 09:44
Jakie wymagania firma ma wobec kandydatów? Zwraca uwagę na doświadczenie?
Polka 2017-03-01 13:05
Ludzie uwazajcie na to co probuje zwac sie firma!
Wyplaty wyla chyba jak sie jeszcze bardziej dorobia o ile wgl je wysla.
Teraz sciagaja znow naiwniakow do pracy od 5-20.03 a obiecuja ze mozliwe na dluzej . Niemcy sie smieja z nas Polakow naiwniakow ! Ze tak sie skubac dajemy! Nam tez nic nie pozostalo jak sie smiac ! Bo kto sie tak jawnie daje oskubac jak nie Polak!
4
uśmiana 2017-03-02 13:27
No Niemcy faktycznie się śmieją. Ale chyba z zazdrości bo sami proponuję 8,40 eur za godzinę i radź sobie sam! nocleg za swoje, transport za swoje a robisz tak samo i tyle samo. Może jednak nie wypisywać bzdur dla dobra ogółu.
2
Lidia 2017-03-06 16:19
Jak przygotować się do pierwszego wyjazdu z firmą?
Lily 2017-03-17 08:08
Pracował może ktoś z Was przy pakowaniu kosmetyków? Jak z wypłatami za pracę? PHR Kraków
Natalia 2017-03-17 11:04
Miałam okazje pracować za ich pośrednictwem i miło wspominam pracę. Narzekają głównie osoby, które nie lubią angażować sie w pracy.
1
Heniek 2017-03-23 17:40
Do sądu pracy możesz sobie iść z Umową Zlecenie. Powodzenia.
2
Dalida 2017-03-31 10:58
Chciałam się odnieść do wpisu Zawiedzionej,ale PHR zamiast poprawiać działaniami swój wizerunek,to woli usuwać posty.
Ze względu na opóźnienia z wypłatami i rozbieżności w ich naliczaniu również odradzam wyjazdy z PHRem do Niemiec
1
Anton 2017-04-05 22:56
Czy ITC Grupa - Polski HR mają jakieś nowe oferty pracy za granicą? Nic nie mogę namierzyć a bardzo mi zależy na wyjeździe do Niemiec? Jakie mieszkania załatwiają?
2
Corsa 2017-04-07 11:23
To dziękuj opatrzności,że nie możesz znaleźć żadnej oferty od nich,bo jeszcze byś pojechał.
A potem dostawałbyś wypłatę na raty albo z mega opóźnieniem - a rachunki do zapłacenia nie będę czekać.
Szukaj pewniejszej firmy do wyjazdu.
Ola 2017-04-07 16:51
Jedzie ktos na ciastka do Geeste?
1
qwert 2017-04-13 09:48
ja jade, ale jak czytam opinie to sie zaczynam wahac czy dobrze robie
AniaZzielonego 2017-04-13 12:17
Ja jadę w wtorek. Też się wahałam, ale po przeczytaniu umowy nie mam wątpliwości, wyższa stawka za nocki, darmowe zakwaterowanie i na szczęście mieszkania bo ostatnio miałam z innej firmy hotel robotniczy to było koszmarne. A jak mi się nie spodoba to rozwiążę umowę . Do zobacznia na linii :)
1
Ola 2017-04-13 20:38
i co zdecydowalas sie? ja jestem na nie wlasnie po przeczytaniu umowy pelno kar niewiadomo co z dojazdem do pracy i te opinie ludzi ?
Anula 2017-04-18 11:18
Ja właśnie jadę. CO nie wiadomo z dojazdem? Przecież będą Panie które będą jeździć samochodami. Opinie? a co tu wierzyć jak piszą pewnie tacy co im się nie chce. Wiesz, zadowolony nikomu nie powie a inny na złość będzie wypisywał i koloryzował. Ja byłam na innym wyjeździe ale z tą firmą Inernational i złego słowa powiedzieć nie moge, więc jak zadzowniła to się ucieszyłam. Trzeba zarabiać, w tym kraju się nie da...taka zmiana.
1
Opinka 2017-04-19 11:31
ITC Grupa - Polski HR jak coś organizują to już do końca pilnują.
1
Jas 2017-04-19 17:39
Kto chce zarobic to zarobi a takze kto ma troche oleju w glowie to sie zastanowi nad tyloma negatywnymi opiniami. Same dobre to pewnie te babki zza biurka wysylaja co to lednie LO skonczyly :D ale nie ma co gęba ładna długie nogi to sie ladnie prezentuje nie powiem ze nie.
Ja teraz jezdze tylko typowo pod Niemcem i nie placze czy jakas kara czy wyplata bd i czy w ogole robota nagle sie nie skonczy. Jezyka sie szkolcie i wyjezdzac a jak nie to w PL na strefie tez idzie 3 tysie wyciagnac kwestia podejscia.
1
Melodi 2017-04-22 16:22
Myślę, że jak ktoś jedzie do pracy to w celu wykonywania jej sumiennie. Ale lekkoduchom nie dogodzi nawet taka firma jak ITC Grupa Polski HR gdyż z nimi to jak z tańcownicą.
goika 2017-05-05 20:10
Ania i cjak jest powiedz bo ja mam jechac 15 maja i tez sie wacham
podam maila malgorzatabeb@op.pl jak bys mogła to napisz, dzieki bardzo i pozdrawiam
sowa 2017-05-08 12:23
Wynagrodzenia wypłacane zawsze z opóźnieniem, zero informacji, unikać jak ognia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
były pracownik 2017-05-09 09:56
Zgadzam się z opinią powyżej. Współpracowałem a ta "agencją" jakiś czas temu i mam bardzo negatywne wspomnienia. Wynagrodzenie było wypłacone z opóźnieniem, brak jakiejkolwiek informacji o przyczynach braku wynagrodzenia, duży chaos, nikt nic nie wie, ciężko się dodzwonić. Nie wyjeżdżałem z nimi za granicę, ale w życiu bym tego nie zrobił. ODRADZAM
2
AniaZzielonego 2017-05-09 14:10
Jest OK, jestem, pracuję, mieszkania w porządku. Mamy 3 zmiany ale pracujemy przy różnych pracach więc przynajmniej nudno nie jest :)
Waldi 2017-05-09 21:26
Myślę, że zadowolenie z pracy mają osoby, które w pracy są zaangażowane. Niestety niektórzy sądzą , że nie muszą pracować bo inni to robią. Problemy zaczynają się w chwili zapłaty, mniejsza pensja lub brak premii!!
byly pracownik 2017-05-15 18:30
A ja mysle ze pozytywne opinie o tej firmie to wpisy jej pracownikow. Ta agencja to masakra, oszusci i tyle. Zarobki slabe, niewyplacane w terminie, pomniejszone o jakies kary. Pracownicy tej firmy zamiast zabrac sie do pracy, to siedza na tym forum i wypisuja bzdury ze niby firma jest w porzadku. MASAKRA!!
2
Zerówka 2017-05-17 20:06
@byly pracownik Prawo do wnoszenia swojej opinii na forum mają wszyscy pracownicy. Nikt nie zabrania pisania opinii negatywnych i nie wyobrażam sobie żeby zabronić wpisów pozytywnych. Jeśli jesteś byłym pracownikiem to pytam się po co jeszcze zajmujesz się tą złą firmą?
1
Aśka 2017-05-19 11:01
ja pracuje, kase dostaje, nie moge powiedzieć złego słowa. W innych agencjach jest to samo. Ta naprawde jest ok w porównaniu z innymi. Może mialam farta i do dobrej firmy mnie przydzielili.
Paulina 2017-05-20 18:25
@Aśka a gdzie pracujesz ? i od kiedy ? Ja sama mam zamiar jechac no ale nie moge się zdecydować właśnie ze wgledu na opinie .
HR DNO 2017-05-24 17:15
Totalne dno szczegolnie Pani D( usunięte przez administratora )kto ciagle zwodzi z wyplatami i jedyna jej wymowka to ze zablokowali jej dojscie... moja wyplata juz od 5 dni nie moze dotrzec na moje konto. A gdy sie zadzwoni to albo nie odbiera albo zwodzi ze napewno w ciagu kilku godzin dojdzie... zaczynajac prace od stycznia pierwsza wyplate dostalem pod koniec lutego. DNO DNO DNO NIE POLECAM( usunięte przez administratora )
3
Zerówka 2017-05-25 23:07
Trudno wyrobić sobie opinie o firmie jak czytam tak skrajnie różne oceny. To jest wprost niemożliwe żeby to była prawda.
1
parasol 2017-05-31 14:32
A jednak negatywne opinie na temat tej firmy to prawda. Jeżeli ktoś został oszukany, to opisanie sytuacji na forum może przestrzec innych. Więc pewnie stąd tyle negatywnych wpisów i bardzo dobrze!!
2
Zerówka 2017-06-01 10:35
@parasol Gdyby opinie były zgodne to są przydatne ale niestety tak skrajnie różne że nie wiem które są prawdziwe? Trochę już w życiu widziałam i wiem jak ludzie postępują, często narozrabiają a później mają pretensje.
Darek 2017-06-02 16:24
Zgadzam się w 100 % z opinia powyżej, OSZUŚCI!! Ale każdy może spróbować....
2
Paula 2017-06-04 19:14
Proszę napiszcie prawdę jak jest w Geeste przy pakowaniu ciastek , jakie są warunki mieszkaniowe i jak płacą pensję. Mam jechać we 7.06 , ale jeszcze nie podpisałam umowy. Proszą bym woziła swoim wozem do pracy też.
Angela 2017-06-07 11:42
Paula chyba pomyliłaś firmy....ta ITC przecież załatwia prace w polsce a ty piszesz o jakimś mieście za granicą.
1
Daga 2017-06-07 17:22
Jest ktoś może teraz na pracy przy sortowaniu truskawek?
Oferta wydaję się super i zastanawiam się czy jechać.
Zonia 2017-06-17 18:21
ITC to fajna firma, ale niestety czepialskich ludzi wszędzie jest dużo.
1
Zostaw swoją opinię o ITC Grupa - Polski HR sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITC Grupa - Polski HR sp. z o.o.