logo ITC Grupa - Polski HR sp. z o.o.

ITC Grupa - Polski HR sp. z o.o.

Kraków

Opinie o ITC Grupa - Polski HR sp. z o.o.

Corsa 2017-04-07 11:23
To dziękuj opatrzności,że nie możesz znaleźć żadnej oferty od nich,bo jeszcze byś pojechał.
A potem dostawałbyś wypłatę na raty albo z mega opóźnieniem - a rachunki do zapłacenia nie będę czekać.
Szukaj pewniejszej firmy do wyjazdu.
1
Ola 2017-04-07 16:51
Jedzie ktos na ciastka do Geeste?
1
qwert 2017-04-13 09:48
ja jade, ale jak czytam opinie to sie zaczynam wahac czy dobrze robie
AniaZzielonego 2017-04-13 12:17
Ja jadę w wtorek. Też się wahałam, ale po przeczytaniu umowy nie mam wątpliwości, wyższa stawka za nocki, darmowe zakwaterowanie i na szczęście mieszkania bo ostatnio miałam z innej firmy hotel robotniczy to było koszmarne. A jak mi się nie spodoba to rozwiążę umowę . Do zobacznia na linii :)
1
Ola 2017-04-13 20:38
i co zdecydowalas sie? ja jestem na nie wlasnie po przeczytaniu umowy pelno kar niewiadomo co z dojazdem do pracy i te opinie ludzi ?
2
Anula 2017-04-18 11:18
Ja właśnie jadę. CO nie wiadomo z dojazdem? Przecież będą Panie które będą jeździć samochodami. Opinie? a co tu wierzyć jak piszą pewnie tacy co im się nie chce. Wiesz, zadowolony nikomu nie powie a inny na złość będzie wypisywał i koloryzował. Ja byłam na innym wyjeździe ale z tą firmą Inernational i złego słowa powiedzieć nie moge, więc jak zadzowniła to się ucieszyłam. Trzeba zarabiać, w tym kraju się nie da...taka zmiana.
1
Opinka 2017-04-19 11:31
ITC Grupa - Polski HR jak coś organizują to już do końca pilnują.
1
Jas 2017-04-19 17:39
Kto chce zarobic to zarobi a takze kto ma troche oleju w glowie to sie zastanowi nad tyloma negatywnymi opiniami. Same dobre to pewnie te babki zza biurka wysylaja co to lednie LO skonczyly :D ale nie ma co gęba ładna długie nogi to sie ladnie prezentuje nie powiem ze nie.
Ja teraz jezdze tylko typowo pod Niemcem i nie placze czy jakas kara czy wyplata bd i czy w ogole robota nagle sie nie skonczy. Jezyka sie szkolcie i wyjezdzac a jak nie to w PL na strefie tez idzie 3 tysie wyciagnac kwestia podejscia.
2
Melodi 2017-04-22 16:22
Myślę, że jak ktoś jedzie do pracy to w celu wykonywania jej sumiennie. Ale lekkoduchom nie dogodzi nawet taka firma jak ITC Grupa Polski HR gdyż z nimi to jak z tańcownicą.
goika 2017-05-05 20:10
Ania i cjak jest powiedz bo ja mam jechac 15 maja i tez sie wacham
podam maila malgorzatabeb@op.pl jak bys mogła to napisz, dzieki bardzo i pozdrawiam
sowa 2017-05-08 12:23
Wynagrodzenia wypłacane zawsze z opóźnieniem, zero informacji, unikać jak ognia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
były pracownik 2017-05-09 09:56
Zgadzam się z opinią powyżej. Współpracowałem a ta "agencją" jakiś czas temu i mam bardzo negatywne wspomnienia. Wynagrodzenie było wypłacone z opóźnieniem, brak jakiejkolwiek informacji o przyczynach braku wynagrodzenia, duży chaos, nikt nic nie wie, ciężko się dodzwonić. Nie wyjeżdżałem z nimi za granicę, ale w życiu bym tego nie zrobił. ODRADZAM
3
AniaZzielonego 2017-05-09 14:10
Jest OK, jestem, pracuję, mieszkania w porządku. Mamy 3 zmiany ale pracujemy przy różnych pracach więc przynajmniej nudno nie jest :)
Waldi 2017-05-09 21:26
Myślę, że zadowolenie z pracy mają osoby, które w pracy są zaangażowane. Niestety niektórzy sądzą , że nie muszą pracować bo inni to robią. Problemy zaczynają się w chwili zapłaty, mniejsza pensja lub brak premii!!
byly pracownik 2017-05-15 18:30
A ja mysle ze pozytywne opinie o tej firmie to wpisy jej pracownikow. Ta agencja to masakra, oszusci i tyle. Zarobki slabe, niewyplacane w terminie, pomniejszone o jakies kary. Pracownicy tej firmy zamiast zabrac sie do pracy, to siedza na tym forum i wypisuja bzdury ze niby firma jest w porzadku. MASAKRA!!
3
Zerówka 2017-05-17 20:06
@byly pracownik Prawo do wnoszenia swojej opinii na forum mają wszyscy pracownicy. Nikt nie zabrania pisania opinii negatywnych i nie wyobrażam sobie żeby zabronić wpisów pozytywnych. Jeśli jesteś byłym pracownikiem to pytam się po co jeszcze zajmujesz się tą złą firmą?
1
Aśka 2017-05-19 11:01
ja pracuje, kase dostaje, nie moge powiedzieć złego słowa. W innych agencjach jest to samo. Ta naprawde jest ok w porównaniu z innymi. Może mialam farta i do dobrej firmy mnie przydzielili.
Paulina 2017-05-20 18:25
@Aśka a gdzie pracujesz ? i od kiedy ? Ja sama mam zamiar jechac no ale nie moge się zdecydować właśnie ze wgledu na opinie .
HR DNO 2017-05-24 17:15
Totalne dno szczegolnie Pani D( usunięte przez administratora )kto ciagle zwodzi z wyplatami i jedyna jej wymowka to ze zablokowali jej dojscie... moja wyplata juz od 5 dni nie moze dotrzec na moje konto. A gdy sie zadzwoni to albo nie odbiera albo zwodzi ze napewno w ciagu kilku godzin dojdzie... zaczynajac prace od stycznia pierwsza wyplate dostalem pod koniec lutego. DNO DNO DNO NIE POLECAM( usunięte przez administratora )
4
Zerówka 2017-05-25 23:07
Trudno wyrobić sobie opinie o firmie jak czytam tak skrajnie różne oceny. To jest wprost niemożliwe żeby to była prawda.
1
parasol 2017-05-31 14:32
A jednak negatywne opinie na temat tej firmy to prawda. Jeżeli ktoś został oszukany, to opisanie sytuacji na forum może przestrzec innych. Więc pewnie stąd tyle negatywnych wpisów i bardzo dobrze!!
3
Zerówka 2017-06-01 10:35
@parasol Gdyby opinie były zgodne to są przydatne ale niestety tak skrajnie różne że nie wiem które są prawdziwe? Trochę już w życiu widziałam i wiem jak ludzie postępują, często narozrabiają a później mają pretensje.
Darek 2017-06-02 16:24
Zgadzam się w 100 % z opinia powyżej, OSZUŚCI!! Ale każdy może spróbować....
3
Paula 2017-06-04 19:14
Proszę napiszcie prawdę jak jest w Geeste przy pakowaniu ciastek , jakie są warunki mieszkaniowe i jak płacą pensję. Mam jechać we 7.06 , ale jeszcze nie podpisałam umowy. Proszą bym woziła swoim wozem do pracy też.
Angela 2017-06-07 11:42
Paula chyba pomyliłaś firmy....ta ITC przecież załatwia prace w polsce a ty piszesz o jakimś mieście za granicą.
1
Daga 2017-06-07 17:22
Jest ktoś może teraz na pracy przy sortowaniu truskawek?
Oferta wydaję się super i zastanawiam się czy jechać.
Zonia 2017-06-17 18:21
ITC to fajna firma, ale niestety czepialskich ludzi wszędzie jest dużo.
1
kubek 2017-06-27 19:10
A mozesz napisac co jest fajnego w tej firmie? Moze niewyplacanie wynagrodzenia w terminie? Moze obnizanie wynagrodzebia a jakies fikcyjne kary umowne? Moze brak szacunku pracownikow tej firmy? Moze nieudzielanie prawdziwych informacji? Moze oszukiwanie ludzi bo inaczej nie da sie tego okreslic? Jak dla mnie to DNO a nie fajna firma. Opinie tutaj tylko to poteierdzaja.
2
kubek 2017-06-27 19:11
A mozesz napisac co jest fajnego w tej firmie? Moze niewyplacanie wynagrodzenia w terminie? Moze obnizanie wynagrodzebia a jakies fikcyjne kary umowne? Moze brak szacunku pracownikow tej firmy? Moze nieudzielanie prawdziwych informacji? Moze oszukiwanie ludzi bo inaczej nie da sie tego okreslic? Jak dla mnie to DNO a nie fajna firma. Opinie tutaj tylko to potwierdzaja.
2
nie polecam 2017-06-28 22:17
Popieram i rowniez nie polecam tej agencji...szkoda nerwow.
4
Kamyczek 2017-07-13 20:26
ITC Grupa - Polski HR to normalna spokojna firma.!
Lili 2017-07-21 12:18
Dzis 21 a wyplaty nie widac mogliby byc terminowi chociaz z tym skoro nie potrafili zapewnic pracy na 3miesiace tylko po 2tyg byl raus do Pl :(
1
Max 2017-07-21 12:46
Oni chyba najgorsza agencja
1
Oczekujacy 2017-07-21 12:54
Czy ktos pracujacy przez ta agencje dostal na czas wynagrodzenie jestem ciekaw
1
Waldi 2017-07-25 16:13
Czy może mi ktoś podpowiedzieć coś w temacie pracy dla konsultanta technicznego? Jaki zakres prac do wykonywania?
Lidia 2017-08-03 06:48
@Lili możesz opisać bardziej sytuacje, w której się znalazłaś? Jak rozumiem, wyjechałaś do pracy poza granice Polski? Czy firma wypłaciła wynagrodzenie?
aaaka 2017-08-09 16:37
firma spoko, oferty ok
Stella 2017-08-09 22:15
Gdzie za granicą ma agencja prace? Nie mogę naleźć żadnej oferty, jedynie prace w kraju. Czy przy wyjeździe trzeba znać język kraju do którego wyjeżdżamy?
Lidia 2017-08-17 07:47
@Stella w tej chwili faktycznie widać w sieci tylko oferty pracy w kraju. Jeżeli chodzi o wyjazdy za granice - znajomość języka jest zawsze przydatna w samej komunikacji w firmie, w której się pracuje. Warto go znać w stopniu komunikatywnym nawet dla własnej wygody. Pytanie - czy ITC Grupa - Polski HR weryfikuje te znajomość języka podczas procesu rekrutacyjnego?
Kuba 2017-08-29 22:39
Ta firma to najgorsza agencja z ktora wspolpracowalem!! Wynagrodzenie wyplacone po terminie, w ogole nie wiedzialem czy i kiedy przelew dostane, bo nie mozna tam uzyskac konkretnej informacji!! Brak slow!!
1
Kuba 2017-08-29 22:40
Ta firma to najgorsza agencja z ktora wspolpracowalem!! Wynagrodzenie wyplacone po terminie, w ogole nie wiedzialem czy i kiedy przelew dostane, bo nie mozna tam uzyskac konkretnej informacji!! Brak slow!!
1
Lidia 2017-08-30 06:48
@Kuba jak długo czekałeś na przelew? W żaden sposób nie mogłeś się skontaktować z firmą w tej sprawie? To bardzo ważny aspekt - jeżeli jest z nim problem, to wpływa na zniechęcenie do pracy na co dzień.
Zerówka 2017-09-12 23:24
Chyba ktoś wyleciał z roboty i teraz chce sie zemścić pisząc jakieś dyrdymały? Agencja ma pracę dla ludzi którzy chcą pracować i wtedy jest wszystko super.
Irena 2017-09-19 23:49
(usunięte przez administratora) swoją drogą dobra oszustka, wyleciała z Ziko apteki za oszustwa pracowała w dziale kadr i płac, tyle się o niej dowiedziałem. W każdym razie jestem uczestniczką wyjazdu na inwentaryzacje w ubiegłym roku. Ludzie pisałam kilka razy opinie ze firma nas tak samo zwodziła jak Was w sprawie wypłat mi nie wypłacili w ogóle a znajomym jednym wypłacili drugi z opóznieniem 2-miesięcznym. A są bezkarni dlatego ze podpisują z nami umowę zlecenie pod którą nie łapie się ani inspekcja pracy ani sąd pracy. Trzeba zrobić porządek z tą firmą. Ludzie dogadajmy sie i nagłośmy to w telewizji czy coś. NIe jeźdźcie na inwentrayzcje do NIEMIEC bo to jest oszustwo nic nie zarobicie tylko się dacie wykorzystać no ale jak chcecie głupie polaczki to pracujcie :)
Lidia 2017-09-20 07:46
@Irena @Michał forum służy do jasno określonego celu - wymiany informacji o pracodawcy i warunkach pracy w danej firmie. Nie można obrażać innych użytkowników forum, jak rownież pracowników firmy. Takie posty udeezaja w dobra osobiste tych osób i nie powinny się tu pojawiać. Jeżeli możecie napisać coś w temacie głównego wątku - zapraszamy do dyskusji.
Rozgoryczons 2017-09-22 18:13
Inne agencje w Polsce płacą wynagrodzenie na czas tylko w phr nigdy nie mogą zdążyć na czas bo nawet teraz niema jeszcze pieniędzy odradzam ta agencje bo im tylko chodzi o to żebyś podpisał umowę a później mają za przeproszeniem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Zyta 2017-09-30 18:03
ITC Grupa - Polski HR dała pracę wielu ludziom. Myślę, że zawsze znajdzie się ktoś mniej zadowolony.
Lidia 2017-10-09 07:59
@Rozgoryczons a jak często zdarzają się te obsuwy czasowe? Jakiego rzędu to są liczby? 1-2 dni, a może dłużej? Krótszy okres takiego poślizgu nie jest oczywiście wytłumaczeniem, bo nadal może stanowić duże utrudnienie, ale jednak mino wszystko w pewien sposób pokazuje skalę zjawiska. Możesz napisać coś więcej?
zły 2017-10-11 20:28
Dziś 11.10.2017 godzina 20;00. Wypłaty nadal nie mam na koncie. Czyli może będzie jutro tj. 12.10.2017. To kolejny miesiąc w którym wypłata nie jest na czas. Trza to PIP-u zgłosić będzie. Choć niedługo nie wiem czy będzie sens, gdyż ta firma już nie będzie istnieć.
Zerówka 2017-10-17 20:55
ITC Grupa - Polski HR nie ma zupełnie nowych ofert pracy?
Zostaw swoją opinię o ITC Grupa - Polski HR sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITC Grupa - Polski HR sp. z o.o.