brak logo

PartnersPol

Łowicz

Opinie o PartnersPol

anonim 2009-11-25 19:08:08
z tego co mi wiadomo to Partnerspol i Interlog to dwie rózne firmy zlokalizowane w jednym miejscu
aligatore 2009-12-06 00:01:26
fatalnie...niska pensja, zla i stresujaca atmofera pracy. moja mordega w tej firmie to zmarnowane lata. jezeli masz wyksztalcenie i cos soba reprezentujesz, omijaj to miejsce z daleka.
aligatore 2010-01-07 15:00:34
przepraszam... chodzi o firmę Inter-log. To ona działa w Łowiczu.
anonim 2010-07-29 08:53:30
beznadziejna firma bez żadnych perspektyw dla pracowników,straszna atmosfera pracy
Buszu 2013-06-13 23:39:14
Zgadza się.Brygadzistki swoim zachowaniem same odstraszają ludzi od pracy.Atmosfera gorsza niż w gułagu.Wymuszanie zostawania po godzinach lub w soboty gdzie brygadzistki maja płacone 100% za nadgodziny a pozostali pracownicy 20% albo i mniej.
1
Buszu 2013-06-13 23:42:02
Mowa jest o firmie Inter-Log z Łowicza.Brygadzistki traktują pracowników jak śmieci.Dla nich tylko kawka a jak pokazac nowej osobie co ma robic to nie umieją.
Miti 2013-12-02 15:30:53
praca w tej firmir jak w kazdej innej trzeba sie napracowac zeby cos zarobić nigdzie teraz nie ma lekko, pracowałam tam jakiś czas i jestem zadowolona,jak ktos nie pieprzy głupot i zajmuje sie pracą to wszystko jest ok. Bardziej bym powiedziala ze pracownice sa nie ogarniete , uważaja sie za mądrzejsze od przełozonych.
2
recenzent 2013-12-18 14:05:51
INTERLOG -Łowicz - firma której właścicielem jest Włoch a zarządzającymi są Polacy. To już wystarczająco dużo mówi za siebie, ale do konkretów: jeśli chodzi o odzież do pracy to można, ale przynieść swoją z domu, rękawice ochronne jak są to są a jak nie to nie ma przez najbliższe dwa tygodnie. Jeśli już przyjdą, to te z najniższej półki oczywiście. Praca na dziale szyb to praca na akord- czyli ile zrobisz tyle zarobisz. Z tym zarobisz to już prze-gigantyczna przesada. Ci którzy tak bardzo się starają by zrobić jak najwięcej(pokazują że można więcej), powodują tylko i wyłącznie śrubowanie norm , które i tak już są dostatecznie wyśrubowane. Poza samym składaniem elementów do szyb trzeba jeszcze wykonywać całą gamę czynności obok(znalezienie sobie kontenera do złożenia gotowych szyb,odpowiednie jego przygotowanie by się nic nie uszkodziło z gotowych wyrobów,złożenie, zabezpieczenie,oznaczenie formularzem KPT-o ile znajdzie się brygadzistkę bo ta może być na 6 kawie,przyniesienie sobie profili,układanie palet po materiałach i inne) , za które już się nikomu nie płaci. Tak w skrócie wygląda praca na akord.

Praca na dziale wełny to też gorzki miód. Stawka godzinowa-najniższa jaką świat widział, praca choć nie ciężka ale za to okropnie dokuczliwa. Ciągły pył przy "niekiedy" załączonych wyciągach. Wymagało by się od zatrudniającego montażu kabin prysznicowych, bo po całym dniu pracy w takich warunkach, opiłki szkła ma się dosłownie wszędzie.

Praca na dziale montażu innych elementów, to już prawdziwa porażka. Kobiety pracują w pocie czoła, nierzadko wcale nie korzystając z przerwy na jedzenie. Zarobki również akordowe.
Podsumowując- to nie jest firma w której można oczekiwać rozwoju. ŻADNA dbałość o interes pracownika. Atmosfera niesprzyjająca pracy. Spore wymogi dla pracowników, przy niskim nakładzie zakładu. Dbałość tylko i wyłącznie o interes kierownictwa i brak perspektyw na poprawę.
Z kilku tysięcy firm z którymi miałem okazję się spotkać, ta jest uderzająco tragiczna.
7
filip 2013-12-18 14:26:00
A kim ty jesteś- recenzent? jeśli można wiedzieć
recenzent 2013-12-18 14:32:24
Pracuję w prywatnej firmie zajmującej się oceną jakości oferowanych firm, usług, podmiotów gospodarczych itp.
Pozdrawiam( usunięte przez administratora )
majsa 2014-02-14 14:51:05
to prawda że brygadzistki uważają się za gwiazdy .w tej firmie mozna się dorobić ale garbu.j(usunięte przez administratora)
majsa 2014-02-22 07:07:11
człowieku jaka pensja-satysfakcjonuje cię marne tysiac zlotych .Przecież tam nie dadzą zarobić a zapieprzać trzeba.Chyba że dla ciebie są to ogromne pieniądze to poniżaj się w ten sposób dalej i tak cię tam nikt nie doceni.Brygadzistki widzą tylko własny tyłek a jak coś spieprzą to zwalają na pracownika.Chyba jeszcze mało tam pracujesz i mało widziałeś.JA omijam już to miejsce z daleka.
yogo 2014-02-24 21:45:05
Z jaka brygadzistka najgorzej sie pracuje ? Chcialem sie przyjac tam ale nie chcialbym po tych opiniach ktore przeczytalem trafic na ta najgorsza i byc jej ofiara''' porazka'''
balu 2014-02-25 17:23:03
wszystkie są po jednych pieniądzach-człowieku szukaj lepiej innej pracy
2
wera 2014-03-11 18:40:53
Witam. Ta firma to czysty wyzysk. Pracuje sie na akord a czesto i pracy nie ma , bo nie dojezdzaja komponenty .zarobic tysiac zlotych to wszystko, a i w soboty kaza przychodzic. Jesli nieprzyjdziesz odczujesz to w tygodniu bo dostaniesz najgorsza robote i guzik zarobisz. Brygadzistki leca sobie w kulki. Naprawde to wygraly los na loterii z ta praca bo maja umowy o prace a szczerze nie zasluguja na to,leniwe i graja w jedna trabke. Kierownik sugeruje sie tym co powie brygadzistka a czesto mija sie to z prawda. Poprostu jak brygadzistka kogos nie polubi, to masz przekichane, nie zarobisz bo da ci najgorsza robote a kierownikowi bedzie gadac ze brzez ciebie plany nie schodza i wylatujesz naturalna selekcja, a kierownik nawet tego nie sprawdzi. Jesli ma ktos mocne nerwy to zapraszam, kazdy ucieka po pierwszej wyplacie.
nela 2014-03-16 11:16:08
ten zakład pracy to nie zakład tylko obóz.Tylko tyrać i tyrać .wypłata nie warta świeczki za nadgodziny zero dodatku a i zmuszaią do pracy w sobote.brygadzistka PANI W.ma swoich ulubieńców na zmianie i to oni dostają najlepszą prace a jak kogoś nie lubi to potrafi totalnie zeszmacić.ten zakład ma wiele sobie do zarzucenia.warto by się skontaktować z prawnikiem jeśli chodzi o samą umowe-ściema totalna nie wspomne o paskach z wypłatą jeśli wogóle można nazwać to paskiem.za zwolnienie chorobowe wypłacą albo i nie.powinien ktoś się za to poważnie wziąść takie zakłady pracy nie powinny istnieć
4
oliwka 2014-03-19 12:03:38
to prawda .
mela 2014-03-24 16:44:27
jestem byłym pracownikiem tego obozu pracy i nikomu go nie polecam.jestem dumna z siebie ze tyle tam wytrzymałam.to prawda że zarobić nie dadzą no chyba że jest się pupilkiem brygadzistki.[w przypadku pani wioli i dorotki ]kierownik olewa pracowników[przypadek ostatniej pensji kiedy nie przelał jej na czas i nawet nie raczył poinformować pracowników]olewka totalna.mili są wtedy kiedy jest potrzeba pracować w sobote a potem znów powrót do codzienności.ajak nie przyjdziesz w sobote to masz przesrane.wielki szacunek dla tych którzy tam jeszcze pracują.
1
EW 2014-03-25 17:43:38
Pracowałam w tej firmie miesiąc bo dłużej nie dałam rady wytrzymać. Nie mam dobrej opinii o tej firmie, zaklad pracy nie stwarza pracownikom możliwości rozwoju, pracownik produkcyjny jest traktowany jak najgorszy śmieć a tak naprawdę mówiąc to wlaśnie monter elementów AGD jest najważniejszym pracownikiem w takiej firmie bo przecież jak go nie ma to praktycznie firma nie moze prosperować. Panie brygadzistki są niemiłe, traktują pracownikow jak chcą, w ogóle nie pomagają. Dla nich ważniejsza jest kawka i plotki. Wymuszanie zostawania po godzinach to norma, oczywiscie o dodatkach za nadgodziny nie ma mowy. Cieszę sie ze juz tam nie pracuje
4
wiki 2014-04-09 16:36:30
nie mam pojęcia jak teraz się pracuje w tym niby zakładzie ale jak pracowałam to tak właśnie było.Brygadzistka pani W.ma totalne odbicia.wszyscy się z niej śmieją a ona udaje że tego nie widzi.A jak sobie nie radzi to bidulka płacze.żal mi jej....pozostałe.....może być ........chyba że się coś zmieniło.Zarobki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na taką ciężką robote.
buszu 2014-04-24 11:55:23
Jeżeli się szanuje pracowników, to pracownicy szanują pracę i lepiej pracują. Jeśli daje im się niskie pensje i nimi pomiata, to pracownicy zwykle nie szanują miejsca pracy i mniej się starają.
A teraz wprowadzili wszystkie soboty pracujące oraz dodatkowo 2 zmiana popołudniowa też ma pracować we wszystkie soboty.
Taka to atmosfera panuje w InterLogu w Łowiczu.
zosia 2014-05-16 17:45:29
witam, pracuje w parstenrsie od października. praca moim zdaniem jest dobra, nie zbyt ciężka (najcięższa praca to tzw chemia lub lody),jak narazie brygadziski były dla mnie miłe, jednak wiem których unikać (a są takie niestety). duuużym minusem tej pracy jest wynagrodzenie i nieregularny czas pracy, gdyby nie te dwa poważne akspekty ludzie byli by zadowoleni, moja dniówka to ok.43zł więc mało. najwięcej zarobi się w sezonie (czyli koniec wakacji,kiedy idzie produkcja na boże narodzenie), od października pracowała tylko raz cały miesiąc, potem to było pół miesiąca, tydzień itd. jeżeli chodzi się do pracy i stara się, to brygadziści będą chętni by dzwonić po tą osobę bo chodzi tu o to by zrobić tzw. normę (chociaż ona jest zawyżona w niektórych przypadkach). przerwa w partnersie to 15 minut (niestety),czasami zdaża się dłużej zależy jak "stoimy" z normą. panuje tam spory bałagan jeśli chodzi o kierownictwo i magazyn,czasami może zabraknąć towaru a wtedy do domu i czekać na telefon.lubię tą pracę,ale szkoda że mała kasa i nie moge przepracować całego miesiąca. co do sobót, to nie prawda że wymusza się przyjście w weekend, przychodzą ci co chcą (a przeważnie jest ich wystarczająco)
nie mylcie partnersa z interlogiem, tam to w ogóle jest masakra, praca na akord.
Ameba 2014-07-14 20:24:26
Interlog to obóz nie zaklad.Teraz wymyslili przychodzenie w niedziele,za dodatek70% istna porazka.Brygadzistki odstraszaja ludzi swoim zachowaniem,one maja wybrane osoby dla których sa miłe a jak zajdzie potrzeba to nawet tym osobom pomoga w produkcji.Jednym słowem maja swoich pupilków-jak(usunięte przez administratora)
jolly 2014-11-08 15:28:12
w partmersie nie ma czegoś takiego jak praca po godzinach, 8h i do domu. jedynie w sezonie można zostać na tzw 12h za te 4 dodatkowe godziny płacą jak za całe 8h (ale to jest dla chętnych). NIE MYLCIE PARTNERSA Z INTERLOGIEM którego i tak już nie ma bo wyniósł się z tych magazynów i ZMIENIŁ NAZWĘ!!!!! stawka w partnersie zwiększyła się, dniówka na dzień dzisiejszy to ok.52zł!!!! no ale niestety ja w tej chwili czekam na telefon, czyli pracy nie ma. szok, kiedy to się zmieni? chcemy pracować!!!!!!!!!!
Radek 2015-01-08 19:52:27
pracowałem w tej firmie w 2014,a dzisiaj do mnie zadzwonili czy jestem zainteresowany i powiem że nie narzekam.Fajna praca,niewiem czemu tak wszyscy narzekają.Co wy chcieliście 2000 może nie.Polakowi dogodzić to masakra.Ale jak kto woli,ja lubie tą prace i ide do niej z ochotą.Kiedy trzeba sie napracowaćto trzeba,ale bez przesady.Pozdro nieroby
buhahahaaaaa 2015-02-11 13:02:41
Jaki jest najlepszy brygadzista ?
chcialoby sie 2015-03-27 03:36:07
chyba kazdy by chcial sie doweidziec czego tutaj sie mozna spodziewac ;] ale chyba nie ma tak latwo ;) a tka serio to pratners wiem ze to jest firma ktora sie spedycja i magazynowaniem zajmuje. powiedzcie mi cos wiecej o tej firmie czy moze szukaja teraz jakis pracownikowbez doswiadczenia, prosze o pomoc
Tofik 2015-04-04 11:50:33
Hahaha:D jak słyszę PARTNERS to wymiotowac mi się chce. Tydzien pracujesz dwa tyg postój zarobi sie 200 zloty umowa zlecenie i psychicznie mozna sie wykonczyc. Pani dyrektor na poczatku jak powstał oddzial w majkowie oooo co to nie bylo jak sie pracuje itp itd a teraz nawet nie zapyta co jak sie pracuje i co sie dzieje na produkcji tylko drzec sie potrafia szybciej i szybciej za te pieniadze to mozna sobie pobiegac po magazynie. A brygadzistki co niektore haha zero doswiadczenia i organizacji tylko madrowac sie. Do ludzi odzywaja sie jak do zwierzat "wio" ruchy itp itd AAaaa i jedna najmadrzejsza pani kierownik to juz szkoda slów kto zna ten wie kto pojdzie ten pozna smiech na sali. Wstyd pani dyrektor kierownictwo i inni ktorzy rzadza ze nie potrafia od wrzesnia zajac sie tymi pozal sie boze brygadzistkami wstyd dla calej firmy PARTNERSPOL
4
ania2.kostka@wp.pl 2015-08-10 18:56:29
Najwyżej oceniam pracę w Partnersie Pana Krzysztofa Nowickiego. To dobry organizator, potrafi rozmawiać z ludźmi Jest człowiekiem opanowanym, zrównoważonym i pracowitym. Z taką osobą miło się pracuje.
Klaudioszka 2016-07-07 16:36:11
Jak to wszystkim nie jest zle w tym Partnersie. Praca jak kazda inna. W tej chwili stawka godzinowa brutto to 10,68 + karta zywieniowa, na ktora za caly przepracowany miesiac wplywa 190zl. Najlepiej zalapac sie w sezonie czyli lipiec-pazdziernik. Jak dobrze i sumiennie i szybko wykonuje sie swoja prace brygadzistki "zalatwiaja" prace w pozniejszych miesiacach. Jest umowa zlecenie. Nie ma mozliwosci nabycia umowy o prace, chyba, ze na innym stanowisku. Praca w weekendy dla chetnych stawki wtedy rozne. Od 20-100% radze sie wystrzegac brygadzistki Waclawiak. Przerwa trwa 20 min + 2 przerwy 5-min na papierosa.
2
Klaudioszka 2016-07-07 18:26:51
Jako taki sezon ma sie zaczac kolo 18 lipca, ale mysle, ze juz mozna sie przejsc do kadr, wypelnic kwestionariusz i czekac az zadzwonia ;)czynne codziennie od 8-16, pozdrawiam
hela50 2016-07-20 14:46:40
Witam, mam pytanie;dlaczego radzisz wystrzegać się p.Anety Wacławiak?Pracuję od 2 lat w Partnersie,miałam niejednokrotnie przyjemność pracy u Tej brygadzistki i powiem szczerze,że jest osobą w pelni zorganizowaną,sumienną,kulturalną i z poczuciem humoru.Pracę zleconą trzeba wykonać najlepiej jak się potrafi ,obojętnie gdzie pracujesz wtedy nie ma nikt zastrzeżeń.Osobiście jest mi bardzo przykro,iż dyrekcja Partnersa nie wyplacila wszystkim pracownikom premii na kartęTicet w miesiącu maju,mimo przepracowania w moim przypadku88godz,[więcej nie było pracy dla mnie]ale z tego powodu nie oczerniam,ani nie zniechęcam i nie ostrzegam nikogo przed podjęciem pracy w Partnersie.Pozdrawiam
3
dikson 2016-09-04 12:50:33
A jak nazywa się tam ta pani Kasia ,kierownik kadr,zna ktoś
Marysia 2016-09-09 13:43:47
Czy moglabym dowiedziec sie na czym ta praca mniej wiecej polega? I jaka jest ogolna stawka godzinowa?teraz we wrzesniu jest 10 a później?
Gość 2016-09-15 17:24:05
Żałośni ludzie, żałosna atmosfera, żałosna praca! pracownicy traktowani są przedmiotowo, brygadzistki nie potrafią mówić tylko wszystko załatwiają krzykiem a podwładnych traktują bez jakiegokolwiek szacunku. W tej firmie normalny człowiek długo nie wytrzyma. Nikomu nie polecam
Adam 2016-09-18 22:19:39
No ludzie są różni, nie ma co mówić za bardzo, a jakie zarobki?
Zostaw swoją opinię o PartnersPol - Łowicz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PartnersPol