brak logo

siatex

zamośc

Opinie o siatex

anonim 2010-12-17 18:55:12
Siatex to firma duża ale nie poważna co można o niej powiedzieć i ludzie którzy nimi żądzo i nazywają się niby kierownikami a reszta załogi to ich pieski szczekają na polecenie swoich kierowników a kierownicy aportują na widok szefa .
:) :) :) 2011-01-10 21:28:10
powiem tak- właściciel dorobił się na tzw "ucinaniu" premii swoim pracownikom- rudy sknerus po prostu! taką ma ogólnie opinię. mam paru znajomych co tam pracują i ciągle opowiadają jak temu dał mniej o 200zł, temu 400.. tacy ludzie jak pan [usunięte przez moderatora] nie zdają sobie sprawy, że z ludzmi tak po prostu postępować nie można, bo te kilka stówek to dla szarego pracownika kupa pieniędzy.
jako pracodawca to jest do niczego, tak mówią nawet jego znajomi:)
5
wojtek 2014-11-24 22:00:57
co do siatexu pracuja tam sami złodzieje i pijacy zaczynaja prace codziennie od 7-00 rana i piwo w samochodzie uwarzajcie na ta firme własciciel taki sam
partacze uczniowie wykozyctywani zostaja dłuzej pracuje tez w sobote za darmo wszyscy pracownicy siatexu pracuja na czarno bez umowy i ubezpieczenia szef to nie jest szef on powinien przeprowadzac dzieci na ulicy a nie forme prowadzic szef daje odziez robocza i obówie za które przy wypłacie odlicza po 400zł a powinna byc za darmo to obowiazek (usunięte przez administratora) firma zenada ludzie nie zatrudniajcie jej ani nie idzcie tam do pracy
2
sąsiad 2014-11-24 23:39:23
Zgadzam się z tą opinią 100/100
2
sklep spożywczy 2014-11-25 14:06:44
Co do picia kolego to piwo z rana to jak śmietana musi być.W tej firmie piwo z rana to zasada nr. 1 .Uczniowie byli i będą wykorzystywani ,jest to normą. Tak jak i praca na czarno nie płaci się podatku ani zusu .A co do ubrań roboczych to i tak miałeś szczęście bo ja musiałem zapłacić trochę więcej ,bo nie ma nic za darmo.Firmy nie polecam.
2
Adam reklamowka 2014-11-26 04:23:19
Przydala by sie tam kontrol ludzie bojcie sie tej firmy polecam szczygla marek to jest super szlowiek
ichjedoi 2015-06-26 13:45:00
Nie znam tej firmy ale wiem jedno , rudy to zawsze fałszywy
flow 2016-05-19 11:53:57
Może i trafili niezły biznes, jak piszesz. Chyba właściciel wiedział, czego na rynku praktycznie nie ma i za to się zabrał. Szkoda tylko, że nie radzą sobie za dobrze, jak czytam poniższe opinie. Pozdro
Zostaw swoją opinię o siatex - zamośc
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie siatex