brak logo

Sices Polska

Kielce

Opinie o Sices Polska

foreman 2014-04-07 12:24:14
ta bułgaria to wielka porażka zero ubezpieczenia warunki katastrofa a niby wyżywienie non stop łódko od kurczaka 4 razy w tygodniu ludzie uciekają stąd nie którzy siędzą bo nigdy nie mieli takiej pracy i kasy dla mnie porażka
ccc 2014-05-05 09:39:08
witam.Ponoć rusza kolejny nabór na wyjazd do Bułgarii bo nie ma kto pracować.Część osób nie wróciło,ci co wrócili twierdzą,że teraz będą mieć lepiej.Czy to prawda?
1
budyń 2014-05-07 13:22:59
witam wszystkich ta bułgaria to porażka moźna tylko zachorować i tam tylko jezdzą i siedzą bo to tacy pazerniaki na kase by ich w stodole położyli spać i by spali warunki kiepskie jedzenie ochydne a teraz na dodatek nie idzie odebrać świadectwa pracy od złodzieji sices
ccc 2014-05-07 21:29:34
mój kolega wrócił jest zadowolony chociaż uważa się za dobrego spawacza i wymaga.Więc nie rozumiem dlaczego tak chętnie wrócił?O co tu chodzi?
Budyń 2014-05-08 08:03:07
Co tam takiego dobrego jedynie ryj ochlac bo jak się jedzie na kontrakt to warunki powinny być ok a nie chlyw dla prosiakow a ze świadectwem pracy problem jak zwolnisz się to po złośći nie chcą wysłać do domu i czekają jak najdłużej i każą dzwonić do Rupniewskiej nigdy więcej z firmą sices nie pisze tu źle ze mnie wyrzucili czy alkohol tylko lepszy maxx kontrakt i opisuję wszystkim jak jest
ccc 2014-05-09 10:01:49
do budynia-mówią że jesteś podstawiony i specjalnie tak piszesz bo cię wywalili za wódę i teraz się mścisz.Jeżeli tak nie jest to napisz całą prawdę,żeby w końcu wszystkim otworzyć oczy
piotr 2014-05-10 13:56:31
widzę że większość wypowiedzi jest na temat Bułgarii.

A jakie panują warunki w zakładzie w Kielcach?
Czy jest sens tam aplikować?Chodzi stanowisko technolog, project manager itp.
burgas 2014-05-10 16:48:49
Sices obiecuje zlote gory. Przyjezdzamy na stawke 9€, a po miesiacu zostajemy przy 7€,a zarcie jest tak ochydne ze psy nawet tego nie chca jesc. Warunki w hotelach w zaleznosci od tego do jakiego hotelu kto trafi w skali od 1 do 5 szacuje srednio na 2,00. Dziekujemy posrednikom Sices za wakcje w Bulgarii:|
pipefitter 2014-05-10 16:56:54
Panowie jedziemy z nimi, zakladamy sprawe o bezpodstawne zwolnienia. Jest nas sporo z mazowieckiego i jedziemy z blazami.. A reszte z kadry znajdziemy w Plocku. Beda mieli lipe.
ccc 2014-05-10 17:02:26
o coś nowego się pojawiło co jest grane dlaczego was zwolnili bezpodstawnie
bbb 2014-05-15 10:37:23
Kogo zwolnili bezpodstawnie !!! Po pierwsze jak sie nieprzychodzi do pracy tylko pije na hotelu to powinno sie tylko miec pretensje do siebie. Po drugie ludzie wypisuja w CV jacy to nie monterzy czy spawacze a w rzeczywistosci nie wiedza jak ustawic styk lub pierwsze probki spawow nie przechodza testow. Stawki sa opuszczane po testach przeprowadzonych przez foremanow jezeli nie potrafi sie wyginac kawalka drutu zgodnie z izometrykiem to stawki sa opuszczane i osoby z montera sa przekwalifikowane na pomocnika.
To tyle co mam do powiedzenia.
Pozdrawiam XXX
CCC 2014-05-15 12:12:42
PRACA W KIELCACH TYLKO DLA EMERYTÓW -DO BIURA SZUKAJĄ NAIWNYCH
2
yyy 2014-05-15 14:09:07
bbb - 2014-05-15 10:37:23-bardzo dobrze w końcu ktoś napisał prawdę,myślę,że powinniście robić im częściej kontrole trzeźwości nawet na hotelu bo tak jak chlają codziennie a w soboty to już osiągają dno-a cwaniakują, że hej.
yyy 2014-05-17 17:37:49
a pozostałym i tak to nie daje nic do myślenia
yyy 2014-05-18 20:15:33
jak im nie wprowadzicie częstszych kontroli stanu trzeźwości to pod koniec kontraktu będziecie mieć samych alkoholików i ok.50%żon na karku z pismami o wypłaty zadośćuczynienia.To naprawdę nie są żarty-tak walą w hotelu,że trudno już wytrzymać.
kkk 2014-05-21 21:11:37
potrzebuję e-maila bądz innego kontaktu do jakiegoś brygadzisty w bułgarii mającego pieczę nad grupą spawaczy.Sprawa pilna!
złote piaski 2014-05-29 18:38:52
cześć kolego, a w jakim celu potrzebujesz tego maila odpisz to coś się może załatwi.spawacz
kkk 2014-05-29 21:05:40
w celach prywatnych ale nie chodzi o pracę raczej przekaz informacji
1
złote piaski 2014-05-30 21:48:05
no więc daj namiar,jestem chętny




Bułgaria the best
kkk 2014-06-02 12:16:49
to ty daj namiar skąd mam wiedzieć,że kto ty jesteś
1
złote piaski 2014-06-08 19:46:40
Zapraszamy wszystkich na Bułgarie Lukoil , wspaniałe parówki, obiady, kolacje, wszystko tip top, zjazdy na urlopy jak komu pasuje, niema żadnego problema. W pracy atmosfera -super,dużo się leży mało się robi , chyba że ktoś chce popracować i potrenować, bo są i tacy- wybór należy do was. Pozdrawiam saldatore nr JS 121
ccc 2014-06-09 17:48:33
Do saldorate-to chyba jakiś zgrywasz się js słyszałem zupełnie inne opinie to jakiś pic
ccc 2014-06-09 19:24:50
nr JS 121-co to za numer
ccc 2014-06-20 13:38:23
saldatore 121 co tak milczysz napisz coś ciekawe o tej pracy
1
balon 2014-07-05 07:17:32
Witam ta bułgaria to porażka jak w obozie jedni wyjeźdźaja drudzy przyjeźdźaja nic síe nie należy poraźka umowa można [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podetrzeć a tak miało być pięknie coś ci síe stanie to za wszystko płacisz sam a od nich nic nie dostaniesz nawet bedzíesz na zwolníeniu pozdrowionka dla płockich naganiaczy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz pieska wzieli do pracy żeby byli czyści a naganiacze maja cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a urlopy daja na pisz wniosek miesiac wcześniej to niedostaniesz odp lub ci go porwą makarony [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
balon 2014-07-05 07:29:11
Prawda pija jak wszedzie w łikend jak posíedzicie ze 3,5 miesiaca bez zjazdu na planowany usrlop 10 dni i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ałtokarem w jedną i druga stro ne 3dni to nie zawesoło posiedziec w domu 7 dni i jeszcze niepłatnym
balon 2014-07-05 07:41:35
Ty nick yyy kontrole to sa codziennie na chotelu rano jak unikasz a może sie uda przejśc przez brame to ok ale uciekasz przed muchomorabi po estakadzie lub kolumnie
balon 2014-07-05 07:44:51
Ty nick yyy kontrole to sa codziennie na chotelu rano jak unikasz a może sie uda przejśc przez brame to ok ale uciekasz przed muchomorami po estakadzie lub kolumnie
ostrołęka 2014-07-13 10:26:48
Prawda balon sam to testowałem to niech nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupot że nie leja jak każdy napiera a puźniej sie dziwią że jebneli ich na robocie z tej zachlanności im wychodzi panowie kamińska radzi i pomaga nawet na kaca a baranuw na głowe nie leczy pozdrawiam kadre płocką i makaronuw . Bertoci
spawacz hs..... 2014-08-08 21:34:24
Prawda o Bułgarii jest taka, że jak ktoś chce zarobić to aby mu śie tylko chciało przychodzić do pracy, robota nie jest ciężka. spawacz przy stawce 12 euro smiało ponad 3tys euro. jedzenie nie jest może wymazone, ale jest straszny bałagan na budowie to fakt, z urlopami też lecą w knota, ale jak ktoś chce się odkuć na pare miesięcy i potem szukać czegoś lepszego to jest ok
xyz 2014-09-10 11:34:43
witam jak czytam te wpisy, to az sie zle robi. moj maz jest w bulgarii od roku, ja z dziecmi bylismy u niego cale wakacje. praca jest ok, kasa super, zawsze na czas, bez zadnych przekretow. jedzenie do przezycia a na hotelu bywa roznie. prace to traca ci, co pija cale dnie i nie chce im sie chodzic do pracy. sa tacy, ktorzy pojechali tam na wakacje, siedza na hotelu pija i nie chodza do pracy, to po co trzymac takich ludzi. a ci co chca pracowac, to sa zadowoleni.
markc 2014-09-10 11:43:09
Ja również polecam!
pomocnik 2015-01-20 20:45:38
bylem 10miesiecy 2400euro na reke regularnie co miesiac,jedzenie no liche ale mozna w restauracji zjesc cos pozadnego,pijakow wiencej niz niepijacych,ale takie pijaczysko jak tyle kasy zarobi to hleje i nie przepije bo trupem by padl,na budowie chodza alagan bhapowcy i non stop sprawdzaja trzezwosc ,pijaków co tydzien wywoza na zjazd do kraju,transporty z nowymi co dwa tygodnie zwoza po 40chlopa,balagan i brak orgaizacji okropny ale budowa idzie do przodu,a tak w ogule to fajnie jest,gorzej z bydlem z okolic plocka prostaki i naprawde brak okreslenia na ich zachowanie ale sa tez pozadni i da sie pogadac i nawet sie napic
Spawacz B... 2015-01-25 15:01:47
Witam wszystkich. Co Rafinerii w Burgas mogę napisać szczerze po wielu miesiącach pobytu, że jest spoko. Jestem tutaj ponad rok i nie narzekam. Wypłata co miesiąc na czas robię godziny i ponad 3tys euro na miesiąc na czysto mi wpływa, jedzenie nie jest najlepsze ale zależy gdzie się mieszka ostatnio porozrzucali nas po hotelach i polepszyło się. Szwedzki stół najeść się można jak komuś nie smakuje to sobie sam robi. Pokoje na pomorii spoko w warli briag też trochę daleko lae ok. Praca lajtowa tu strukturka tam rurka dzień leci i euro kapie też więc na co narzekać. Owszem z urlopami prawda, że co 3 miesiące i bałagan na budowie też, ale kogo to obchodzi jedziesz zarobić to pracujesz i po 3 miesiącach bez zjazdu na konto wpływa ponad 30 tys zł ja ponad rok byłem i grubo ponad 100 tys odłożyłem na czysto. Jak się skończy ta robota to poszukam drugiej, ale czy znajdę lepszą nie wiem. Na razie mam chleb więc nie szukam bułek. Na budowie przez ten cały czas co jestem przewinęło się ponad 100 spawaczy a teraz jest nas tylko 4 Polaków spawaczy na budowie. POzdrawiam wszystkich którzy mają podobne zdanie jak ja.
Monter 2015-02-04 17:50:30
Witam wszystkich przeglądających te opinie. Pracowałem w Burgas kilka miesięcy jako monter. Zjechałem bo były redukcje, ale czy do końca tak było to nie wiadomo. Mój kolega, który jest do tej pory na budowie twierdzi, że przyczynił się do tego foreman Lorek, ale to juz nie ważne. Chciałbym tutaj napisać o innej sprawie, która mnie irytuje. Wielu ludzi było niezadowolonych z tego, że Sices nie wypłaca za urlopy, nie płaci setek itp. Wielu pozakładało sprawy. Na budowie było takich dwóch foremanów polskich Z Małecki ps. Żaba i Balcerek znani jako papuszki nierozłączki. Ci najwięcej krzyczeli zachęcali, podburzali innych mówili, że im więcej złoży pozwy to wygrana sprawa i można od Sicesu sporo kasy wyrwać na koniec. Mówili, że im nie zależy i że złożą pozy i będą się sądzić i to już ich ostatni kontrakt z włochami nie będą pracować bo bałagan na budowie i traktują ludzi jak śmieci. Słali obelgi na Rupniewskiego z APT, że oszust i naciąga ludzi, że koordynator Radek przed przyjazdem do Burags prowadził jakieś dziwne interesy w Płocku i że jak to możliwe, że taki tępak siedzi w kontenerze nic nie robi dla ludzi i firmy i bierze 3500 euro na miesiąc a oni muszą tak ciężko pracować. Ostatnio dzwoniłem do kumpla, który jest jeszcze na budowie i powiedział mi, że Ci co tak krzyczeli i pomstowali na Włochów na Rupniewskiego i koordynatora i chcieli się sądzić siedzą cicho ja mysz po miotłą pozwów nie złożyli i śmieją się z tych, którzy to zrobili i za to ich potem zesłali do domu i przechlapali sobie w Sicesie i w APT. Myślę, że nie ma co więcej pisać Tylko prosić Boga, aby uchronił nas od takich ludzi jak Małecki i Balcerek niby foremni, którzy powinni dawać dobry przykład na budowie a niestety jest inaczej....
3
fabricjo B.&bono 2015-02-09 20:13:10
monter swieta prawda
1
helper 2015-02-09 20:43:38
krowa ktora duzo buczy malo mleka daje a to sie tyczy tych pseudo "foremanow"
1
Montier 2015-02-15 14:32:41
Dokladnie "Foreman" to najslabsze ogniwo w Sices zero doswiadczenia co rusz wychodza jakies problemy na wydziale.Eh pamietne lata z Laskiem
4
tik tak 2015-02-27 23:37:18
majstry klajstry hehehe
admin 2015-03-05 12:23:08
ja byłem od nich ras w szwecji i nie moge po wiedziec złego słowa kasa super przd czasem 20 tysiency na łape
Ikona 2015-04-09 18:48:32
hm ikona jakosci odchodzi...
4
w23 2015-05-15 09:09:03
gdzie są ofert pracy w sices dla inżynierów ?
gryl 2015-10-04 12:23:12
Ale byly jaja na grilu ;)
Sicesiak 2015-10-04 23:15:36
Grzegorz w jakim charakterze?
spawacz 2015-11-25 14:23:28
O Lasek to gość(UB) .Pracowałem na rurowni i kiedyś tam była ekipa nie do wy.....nia .Najlepszy to stary spawacz ksywa --śmieć'' ten od śliwowicy .Lasek- panie J. niedługo wracasz pan na moj dział .J- "prędzej krzywej Mance huj urośnie jak ja do ciebie wrócę śmieciu"!Nawet po takich akcjach pracował (majster był slaby ale zapierdala jak truteń, atakich tam trzeba nawet i teraz )
spawacz 2015-11-25 14:31:03
Starej tam nie puszczaj bo Księżyc z swoja ekipa na 100% ja wyrucha nawet jak jest święta jak dziewica zawsze Maryja !
spawacz 2015-11-26 18:49:24
eee fizyczna nie jest tylko musisz być zdolny ,a nie na obrotniku po 20 coli na dzin krycic -:)
baba 2016-09-17 22:15:11
Ile można zarobić jako spawacz UP (121, 123) w Kielcach?
Pozdrawiam
Oliwek 2016-10-06 00:23:04
Mało płacą Polakom...tylko dla siebie ...branża fajna ale ludzie odchodzą ze względu na płace oraz atmosferę która raczej nie jest dobra...każdy chce zarabiać więcej na rodzinę więc ucieka
Maximus6y 2016-10-21 16:37:48
Znacie maila gdzie można wysłać CV lub tel na pracę na Słowację
Zostaw swoją opinię o Sices Polska - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sices Polska