logo Kefirek

Kefirek

Oświęcim

Opinie o Kefirek

anonim 2011-10-30 00:02:38
dokond ona bedzxie kierownikiem/ MAMY WSZYJSCY DOSC!
alladyn 2011-10-30 11:30:52
ja.... ładnie u Ciebie z pisownią :) oby tak dalej, a gdzie chcesz odejść? W dziennikarstwie widzę Twoje miejsce
nati 2011-11-16 21:54:00
zostawcie kobite w spokoju
anonim 2011-11-17 11:42:06
NATI ty chyba niewiesz co to jest [usunięte przez admina].ktory ta pani KIER. wprowadzila w tym sklepie.MUSISZ BYC TAKA SAMA ALBO JESZCZE GORSZA.
anonim 2011-11-25 16:26:28
no popieram,zostawcie kobiete w spokoju.........
nati 2011-12-05 16:14:56
A te panie które były na renamencie z krakowa w oświecimiu to nic nierobiły tylko siedziały w szatni i jeszcze na koniec powiedziały że sa zmeczone a ja sie kórwa pytam kto im sklep spakował uciekły jak szczóry przed pozarem z dnia nadzień pozbawiły nas pracy i co teraz one to w [usunięte przez admina] mają .Abyły obietnice były nadzieje a teraz co kefirek nam w twarz się smieje
anonim 2011-12-09 15:18:42
Takie własnie zmeczone były...i tylko sie czaiły kiedy skonczymy liczyć.
A nam sie juz nawet liczyc nie chciało-i jeszcze jakies obietnice ze myslo otworzyc go jeszcze raz tylko mniejszego i my niby jestesmy pierwsze przyjete....obiecanki cacanki....
A tak wogóle to chyba nikt madry nie zamyka sklepu przed swietami jak to najlepsze zniwa.......
mm 2011-12-11 14:21:25
CZEMU TAK SWIETNA ZALOGE POZBAWILISCIE PRACY? DZIEWCZYNY NILE UPRZEJME TAK JAK; NA KASIE JAK I NA MIESIE ZAWSZE SlUZACE RADA I POMOCA. TRZEBA BYLO WYMIENIC KIEROWNIKA A SKLEP BY DALEJ DOBRZE FUNKCJONOWAL I WSZYJSCY RAZEM Z KLIJETAMI BYLIBY ZADOWOLENI.A TERAZ OPINIE MA NIEZBYT DOBRE .WASZ KLIJET.
kjhuv 2016-05-21 11:17:02
@abbi teraz szukają pracownika sklepu spożywczego
Zostaw swoją opinię o Kefirek - Oświęcim
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kefirek