brak logo

Top Kraft Polska sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Top Kraft Polska sp. z o.o.

nocnyMarek wroclaw 2013-05-13 20:57:14
Witam!
proszę o opinię bo widzę, że kogoś szukają.
Zastanawiam się bo z tego co zasięgnąłem języka tu i tam- zdanie o firmie raczej nie ciekawe.
pomóżcie
drugi nocny marek 2013-06-25 23:57:10
Wszystko w jak najlepszym porządku.Firma prężna choć dopiero stawiająca pierwsze kroki w Polsce. Bardzo dobrze znana na rynkach zachodnich oraz skandynawskich.Konkurencja fisher,hilti.Polecam
2
cbr 2013-07-01 11:51:46
A może ktoś z obecnych pracowników powiedzieć coś więcej? jakie szefostwo, jak wygląda praca i zarobki? bo widzę ze szukają i zastanawiam się nad aplikacja do nich
Mr Przestroga 2013-09-10 19:54:54
Witam!!!

Jeżeli szukacie pierwszej pracy, jeśli chcecie zdobyć doświadczenie to oczywiście możecie pobawić się w Top Kraft.
Dosłownie pobawić, bo ta "korporacja" ma więcej wspólnego z nudną grą niż z poważną firmą.
Generalnie nie polecam i przestrzegam: mała firemka z dużym Ego.
A wpis o tym jaka to super firma: Panie Dyrektorze, trochę mniej fantazji. Jeszcze to ktoś przeczyta:):):)

Mr Przestroga
antonina 2014-01-29 11:21:28
Współpracowałam z firmą Top Kraft i oceniam ją pozytywnie. Rzeczywiście od niedawna funkcjonują, ale zatrudnieni pracownicy, w swojej branży mają, doświadczenie. Myślę, że dobrze rokują na przyszłość, choć oczywiście minusy pewnie też by się znalazło... Polecam kandydatom, którzy nie lubią pracy w korporacji, ale w strukturze rozwijającej się. No i tym, którzy chcą pracować, a nie tylko przychodzić po pensję.
xl 2015-01-21 17:55:34
mała firemka z zapędami na molocha. zaczynasz od najniższej krajowej, a i tak zastąpią cię znajomą. Po za tym co spotkanie dokładają ci zadań, obowiązków lub dokładają do miesięcznego limitu.
1
Robert 2015-02-13 15:55:26
Znam firmę dosyć dobrze z wielu aktywności, wiem na co ich stać. Zatrudniają młodych i ambitnych. Wymagania ma każdy. Znam też błędy tej firmy, ale skrajność powyższych opinii bardziej wskazuje na desperacje byłych pracowników niż rzetelną opinie. Proponuję napisać prawdziwe dane osobowe:) to pryśnie kilka teorii spiskowych, pozdrawiam, Robert
łysy koń 2016-07-15 19:49:06
z tego co wiem to ta firma już upadła i nieistnieje ...
1
Zostaw swoją opinię o Top Kraft Polska sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Top Kraft Polska sp. z o.o.