brak logo

Gamatex SF LaVard

Sosnowiec

Opinie o Gamatex SF LaVard

gam 2009-09-03 10:56:24
Nieciekawe klimaty-słaba płaca-nacisk i presja sprzedażowa-
~me 2009-10-25 13:41:09
Jeżeli człowiek godzi sie na ustaloną pensje to nie powinien później narzekać o słabej pensji.

Najlepiej siedzieć przy lampce wina :) wtedy nie będzie presji i nieciekawych klimatów. (tak na marginesie)
ada_32 2009-11-10 12:26:00
W LAVARD Sosnowiec panuje fatalny klimat, obsługa jest niekompetentna, nie potrafi doradzić. Obsługa zachowuje się tak jakby bała się obsługiwać. NIE POLECAM!!!
jaka-ja 2009-11-14 16:46:06
Owszem człowiek godzi się na ustaloną pensję, pod warunkiem , że będzie ona stała, a nie jak to w przypadku tej firmy, po pół roku pracownikom zamiast podwyższać ( jak to się robi w szanujących się firmach) , obniża się pensję podstawową. Firma bez szans rozwoju, duża rotacja pracowników. Wielkie obietnice, które kończą się wielkim NIC a następnie zarzuty o braku motywacji - kompletne nieporozumienie!
Jan_43 2009-11-17 13:55:38
Tak, ma Pani racje - obsługa jest fatalna!!!!
1
lalala 2009-11-26 17:22:28
Do "me" - widac ze nie pracujesz tam długo- skoro piszesz o ustalonych pensjach, bo jak bys nie wiedział to po 3 miesiącach pracy pensje miały być podniesione. Także gratuluje wiedzy i dziwie sie co Ty tam jeszcze robisz??? Pozdrawiam :)
jeremi 2009-11-26 19:32:19
szkoda słów---jak piękne założenia firmy legły w gruzach-przez osoby trzecie---(niby szkoleniowców),kiedy właściciel sie zorientuje-za póżno bedzie ratować opinię- SAMYM WŁAŚCICIELOM ŻYCZĘ POWODZENIA -I NIE ULEGANIA TAKIM WPŁYWOM!
natka 2010-02-14 14:51:11
Witam właśnie szukam pracy i miałam zatrudnić się w firmie lavard ale chyba już nie chce, ktoś może tam pracował słyszałam że nie dają umowy i obiecują na początek złote góry a póżniej niska pensja a jak nie pasuje to papappa
Zadowolony klient ;) 2010-05-18 19:20:55
Witam.
Ja tam jestem zachwycony z obsługi. Sa to kompetentne, wykwalifikowane pracownice dodatkowo zawsze uśmiechniete, pełne optymizmu. Gdy klient wejdzie do tego salonu, od razu wiedza co z nim zrobić =)
Mila i profeslionalna obsluga.
Paolo 2010-07-13 10:05:08
Firma pod psem - szmaciarnia. Oferują niskiej jakości produkty za wysoką cenę. O reklamacji nie ma mowy. Obsługa wspaniała i wyrozumiała ale jak się sprzedaje szmaty to trudno być miłym. Nie polecam marki jako klient no chyba że zaczną sprzedawać na straganach za połowę ceny. Tyle są warte ich garnitury.
Klient 2011-01-05 12:21:43
Zgadzam się w 100% jeśli chodzi o obsługę- wspaniała, profesjonalna i uśmiechnięta, jeśli chodzi o Lavard w Sosnowcu F.H.
sushi 2013-06-13 00:04:32
Byłam niedawno na rekrutacji w Lavardzie i tak żenująco niskiego poziomu zadawanych pytań dawno nie słyszałam.Jestem w szoku że tacy ludzie jak ten pan mogą pracować na takich stanowiskach.
Mała mi 2013-07-17 10:27:36
Własnie wybieram się na rozmowe. Jakie pytania zadają? Czego moge sie spodziewać? Zależy mi bo słyszałam od kolezanki że swietnie się tam pracuje. Prosze o info.
Klient 2013-12-25 12:10:34
Nie Polecam tego sklepu ze względu na jakość oferowanego towaru. Kupiłem płaszcz za wygórowaną cenę 1500 PLN okazało się płaszcz farbuje i stracił fason - już rok staram się o zwrot towaru i jestem zbywany. Szanowni Państwo nie polecam tych sklepów. Może wygląd ubrań jest OK ale jakość odstaje nawet Chińskich towarów. Obsługa przy załatwianiu reklamacji (tu mówię o Właścicielu - to totalne Chamowo - jak mu tam chyba (usunięte przez administratora))
mario 2014-06-25 23:20:40
Kupiłem garnitur w outlecie wrocławskim. Po prawie 2 latach użytkowania spodnie przebarwiły się. Zaniosłem do sklepu w zasadzie nie licząc na zbyt wiele - a wcześniej poczytałem sobie parę negatywnych pinii w temacie posprzedażowym. Chciałem na własnej skórze przekonać się jak będzie. Pani ekspedientka przyjęła spodnie bez problemu (notabene były jeszcze z metką od pralni) tylko musiałem dowiedź marynarkę do kompletu (nie można reklamować samych spodni jeśli kupiło się garnitur, chociaż z marynarką było wszystko w porządku). Po ok 1.5 tygodnia otrzymałem telefon, że moja reklamacja została uznana. Ponieważ mój model już nie jest aktualnie produkowany zaproponowano mi gratisowy zakup do ceny reklamowanego garnituru. Kupiłem więc sobie kilka par spodni i nowych koszul i jestem bardzo zadowolony. Bardzo ciężko było mi się zabrać by o tym gdzieś napisać ale w końcu się zdecydowałem, ponieważ z mojej perspektywy obsługa posprzedażowa i podejście firmy jest wzorowe. Polecam!
mario 2014-06-25 23:24:57
Dla niezbyt uważnie czytających powyższe - "Kupiłem więc sobie kilka par spodni i nowych koszul" = wymieniłem za darmo. Dopłaciłem jakieś grosze jedynie do skarpet :)
kamila 2014-08-12 22:08:01
W salonie LAVARD nie ma płaszczy za kwotę 1500 zł !!!
aga 2014-12-06 22:54:35
praca w Lavard niczym szcególnym się nie różni od pracy w innych sieciówkach,wiem bo pracowałam jakiś czas.Płaca jak wszędzie,ale są premie, choć trudno wyrobić.
Gala 2016-04-19 23:22:32
Niesamowite... I piszesz o tym na forum dla pracodawców. Interesujące , że wam droga ,, goro " chce sie siedzieć na takich forach i klepać te wszystkie słodziaszcze opinie o pracy u Was no i oczywiście te pochlebne opinie o produkcie który w rzeczywistości jest gowniany !
when 2016-05-10 09:49:44
A wiadomo czy mają teraz jakieś oferty pracy? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Gamatex SF LaVard - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamatex SF LaVard