brak logo

ZAKŁADY CHEMICZNE ANSER

Wiskitki

Opinie o ZAKŁADY CHEMICZNE ANSER

ja 2011-03-15 10:36
Pracowałem w tym syfie jako handlowiec i nie polecam tej firmy jako pracodawce a towary szkoda gadać na zmarnowany czas i kiepska kasa
3
Poszukujący pracy 2013-01-28 16:27
Dostałem ofertę pracy na rejon śląskie, opolskie, dolnoślaskie, jakie dokładnie są tam warunki płacowe w tej firmie??????
oszukany 2014-10-14 10:49
Firma anser to( usunięte przez administratora ),traktuje ludzi jak przedmioty a poza tym jest niewypłacalna. Obiecuje premie, ale nic z tego.Przedstawiciel nie ma nawet wglądu w swoje premiowanie.Ha ha.....
7
oszkany!! 2015-01-09 09:27
robiłem 4 dni w tej firmie jak spytałem sie o umowe albo cos to podziekowali mi w gdyni produkcja kleju
Kitol 2015-02-05 21:08
To niestety jest prawda! Potwierdzam !!!
Maserak Śląsk 2015-02-05 21:14
Dokładnie jak wyżej, nie można się miesiącami doprosić należnych prowizji. Podstawa najniższa krajowa i brak szans na jakiekolwiek dodatkowe pieniądze.
Brak podstawowych materiałów reklamowych, nie ma z czym handlować.
7
Sale 2015-02-20 14:06
No nie wiem. Prowizje są po zapłaceniu faktur, więc jeśli ktoś chce od razu kasę to się nie uda. Ale jak ktoś sprzedaje to dostaje swoje pieniądze. Można zawsze niestworzone rzeczy opowiadać, ale nie kłam, firma jest uczciwa.
as handlu 2015-07-17 18:03
dokladnie firma ok towar super. sprzedasz zapłaca za fakture i dopiero wtedy mozesz liczyc na premie.tak dziala to we wszyskich firmach
1
korek 2015-11-03 00:25
Długo nie pracowałem ale się podzielę, atmosfera w miarę ok (wszystko zależy na kogo trafisz), premię wypłacali (nie zdążyłem się rozbujać i dostałem lepszą ofertę) Marketing kuleje zdecydowanie
Krasnal 2016-05-14 11:10
Wypłata w terminie jak najbardziej jest @have, więc spokojnie.
5
iko 2016-11-13 21:21
Polski producent chemii budowlanej-firma jest godna polecenia
2
mario 2017-02-09 17:37
Nie warto, pod każdym kątem, nie warto. Bardzo słabe warunki finansowe, pół etatu a trzeba pracować na cały i jeszcze dłużej, nie ma możliwości, firma produkuje tylko w teorii. Każdy pozostawiony samemu sobie, brak wsparcia i jeszcze wewnętrzne tarcia, bardzo słaba atmosfera większość ludzi albo czeka emerytury albo szuka roboty nowej. NIE POLECAM nikomu.
11
jack 2017-02-09 17:40
potwierdzam
1
Monika 2017-02-10 15:52
faktycznie nie jest to firma dla osób za które trzeba myśleć, brak wsparcia oznacza że, trzeba samemu wiosłować ...nie mniej jednak wypracowana samodzielność może dać w przyszłości efekty o samodecydowaniu, ruchomym czasie pracy ,,,,no a tak naprawdę pracować trzeba wszędzie dużo i wiedzą o tym osoby które mają własną działalność i wiedzą również że, pieniądze w firmie biorą się ze sprzedaży a nie z estymowania sprzedaży...
tarcia wewnętrzne są w każdej firmie , ,,
POLECAM dla każdego kto ma charyzmę i siłę do tworzenia czegoś nowego ...
4
Lidia 2017-07-19 14:40
Od lutego nie pojawiły się żadne opinie dotyczące pracy w ZAKŁADY CHEMICZNE ANSER. Jak aktualnie wyglądają warunki oraz atmosfera panująca w pracy?
Pracownik 2017-09-06 21:13
Był jeden wpis ale został usunięty, dający prawdziwy obraz firmy Anser, widać komuś przeszkadzał. A jeśli ktoś ma charyzmę i siłę tworzenia czegoś nowego, tak jak napisała Monika, to niech zapomni o pracy w Anser. To firma rodzinna , najważniejsze stanowiska obsadzone są rodziną i tymi co od lat wchodzą w tyłek, nowy pracownik, z zewnątrz, bez koneksji, nie ma szans. Będzie pracować za grosze, zostanie okradziony z pomysłów, wyżęty jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wyrzucony za drzwi. Ostatnio modne w tej firmie jest zwalnianie teraz, natychmiast, bez podania przyczyny. Można by pisać bez końca, ale ciężko znaleźć choć jedno "za".
3
Lidia 2017-09-07 13:32
@Pracownik jeżeli jakiś wpis został usunięty to musiał on łamać regulamin forum: http://www.gowork.pl/regulamin. Czy ktoś jeszcze uważa, ze w firmie ZAKŁADY CHEMICZNE ANSER nie ma możliwości awansu? To ważne dla osób, które będą starały się o pracę.
Nintendo 2017-09-13 16:08
Ta pseudo firma to zenada. Średnia wieku pracowników to wiek przedemerytalny. Nie ma żadnej możliwości aby sie rozwinąć. Napisanie korespondencji mailowej w wielu przypadkach stanowi wyzwanie. Pracownicy nie zmotywowani, straszeni zwolnieniami przy każdej nadazajacej sie do tego okazji. Firma ma sie ku końcowi, oferująca produkty o słabej jakości i wysokich cenach. Przy braku jakiegokolwiek zarządzania pracownikami gdzie główna rolę pełni służalczość u właściciela i całej kliki szefów firma ńie jest godna polecenia.
4
Lidia 2017-09-22 10:27
@Nintendo opisujesz pracę w biurze ZAKŁADÓW CHEMICZNYCH ANSER czy z zakładu? A jeżeli mówisz o zakładzie to kiedy pracownikom przydaje się używanie e-maila? Czyli nie ma dla tych starszych pracowników żadnych szkoleń z obsługi komputera?
Mariusz w wieku przedemyrytalnym :) 2017-09-22 13:38
Nintendo, jeśli wytyka się komuś braki w wykształceniu (pisanie e-maili), należałoby samemu pisać poprawnie. Nie uważasz? Konia z rzędem temu, kto zrozumie ostatnie twoje zdanie. Trochę pokory człowieku. Jeśli reszta jest tak samo rzetelna, jak twoja gramatyka... Jeszcze jedno. Obwinianie wszystkich dookoła za swoje niepowodzenia też dobrze nie świadczy o opiniodawcy.
Ja 2017-09-24 08:52
Widzę że psy Januszka ciągle czujne :-D
2
Mariusz w dalszym ciągu w wieku przedemerytalnym : 2017-09-25 11:50
Teraz widać poziom ludzi wypisujących opinie. Szkoda, że brakuje cywilnej odwagi do przedstawienia się.
Ja 2017-09-28 18:31
Po raz kolejny został usunięta opinia, nikogo nie obrażała. Jak widać ten serwis przestaje być wiarygodny.
1
Lidia 2017-09-29 12:37
@Ja może tylko Ty masz takie wrażenie. W takim razie co tam napisałeś? A weryfikowałeś to z regulaminem: http://www.gowork.pl/regulamin ? Nie ma co osądzać portalu, który daje możliwość wypowiadania opinii na temat pracodawcy, ale wszystko musi być zgodne z prawem i regulaminem.
Zostaw swoją opinię o ZAKŁADY CHEMICZNE ANSER - Wiskitki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁADY CHEMICZNE ANSER