Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Neupack Polska

Pracowałeś w firmie Neupack Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
??? - 2014-03-12 20:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ja tez tam pracowalem,,,wiecie co?Zal mi tych wszystkich ludzi co tam pracuja a wiecie dlaczego.bo oni tam musza pracowac nie chca ale musza,a z niewolnika nigdy nie zrobia pracownika,wyjechalem do UK i nie zaluje w podobnej fabrce 1200 funtow wekeendy wolne i teraz wiem ze zyje a co najwazniejsze inne podejscie pracodawcy do ludzi=po prostu ludzkie,zegnam i pozdro dla klejarek
zdjecie uzytkownika
dfd - 2014-03-14 18:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkich kierowników do jednego wora,jeden mądrzejszy od drugiego,od tego rządzenia popier... się w główkach
zdjecie uzytkownika
hanka - 2014-04-06 21:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
już przestańcie nie jestem taka zła ktoś inny byłby gorszy
zdjecie uzytkownika
UK - 2014-04-08 11:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też pracowałem w tym syfie,porażka..wyjechałem za granice i tam jestem lepiej traktowany przez Angoli niż byłem w Neupacku przez kierowników.Ludzie uciekajcie stamtąd jak nie chcecie zwariować.
zdjecie uzytkownika
justyna - 2014-04-28 21:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:) ja wyjechałam do Niemiec i żyję na niezłym poziomie i nie muszę liczyć kasy, i faktycznie ludzi inaczej traktują w pracy. Pani Haniu czasem to trzeba pomyśleć zanim nakrzyczy się na pracownika, krzykiem i złością nic się nie załatwi Pozdrawiam klejarki
zdjecie uzytkownika
juks - 2014-04-30 18:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypadek?W pracy?Zapomnij.
zdjecie uzytkownika
SS - 2014-05-02 16:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szanowne forum to wszystko nie kierowniczkie mozna strawic duzo sie zmnienila ale to co robi firma porazka na calego zwalnia ludzi ktozy pracuja kopa lat bez nagany bez upomnienia a tych co wylali za chlanie przyjmuja spowrotem niby nowoczesna firma renomowana na cala europe WSTYD WSTYD troche tu pracuje i nie mam slow firma Syf doslownie mowia ze to dla przykladu posmiewisko zrobili z siebie HA HA niech przyjma pijusow ktorych zwo3yBAlnili to produkcja bedzie szla HA HA
zdjecie uzytkownika
iki - 2014-05-03 13:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
czy ktos mi wytlumaczy co robi kierownik produkcji ma rownej?przeciez ten gostek nie ma zielonego pojecia o niczym-naprawde o niczym zupelny laik-zenada
zdjecie uzytkownika
kooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaa - 2014-05-31 00:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego wy tak owjacie ten temat mowiec prawde ze kierownikiem klejarkowym jest[usunięte przez administratora]z łodzi qtory nie wie o co chodzi tak to do ciebie[usunięte przez administratora]a i jeszcze jedno [usunięte przez administratora] starych zatrudniac mlodych i dac 2.5 do reki to zobaczycie jaka motywacja bedzie pozdro dla ziomkow proponuje uk zielone wyspy luksemborg ogolnie generalni wupieprzac mlodziez niech sie [usunięte przez administratora]l wykaze co potrafi pewnie nie potrafi podetrzec sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] papierem sciernym hehehehe blazen [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
werner - 2014-05-31 16:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaa - 2014-05-31 00:52:16]:
jeżeli piszesz takie rzeczy, bo Cię zwolnili to się nie dziwie. Normalni ludzie tak nie piszą... a z zachowaniem w pracy pewnie było u Ciebie podobnie
zdjecie uzytkownika
doiki - 2014-06-07 12:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iki - 2014-05-03 13:50:11]:
mam propozycje-zamiast tego pana zatrudnijmy kogos z agencji pracy za 1000 zl -beda mniejsze straty dla zakladu,,,jak mowilismy dawno temu ze predkosc duza to za pol roku reklamacje to sie wymadrzal to teraz sa efekty,,,,brawo samogloska bravooo
zdjecie uzytkownika
Ziom - 2014-06-11 13:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
samogloska ....... !!!! dobre :)
zdjecie uzytkownika
werner - 2014-06-30 00:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doiki - 2014-06-07 12:31:09]:
gdyby ktoś jeszcze tylko słuchał takich dobrych rad to byłoby świetnie... a tak to trzeba żyć z tym co mamy
zdjecie uzytkownika
G - 2014-07-02 08:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam kilka lat temu i naprawdę nie było na co narzekać. Jeśli praca była na pierwszym miejscu, a nie chodzenie i gadanie, to można było sporo zarobić. Dodatkowo, jak w każdym koncernie, nie ma zbyt dużo "przyjaciół" dookoła, ale do pracy nie chodzi się dla przyjaciół.
Ja tę firmę będę zawsze polecał WSZYSTKIM!
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-03 18:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko przez te parę lat temu ,dużżoo się zmieniło i na pewno nie na lepsze...(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-07-05 14:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam tej firmy,jak najdalej od tego syfu
zdjecie uzytkownika
ue - 2014-07-20 18:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ogloszenie o pracy na sztance w bydgoszczy. nie dawno byly u was redukcje wiec moze ktos bedzie zainteresowany. no chyba ze to u was szukaja po tych redukcjach.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ja tez - 2014-09-17 10:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )--jak najdalej od tego miejsca
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-09-22 21:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z tego co widać najwięcej do powiedzenia o Neupacku mają osoby z klejarek czyli osoby, które najlepiej by nic nie robiły i chciały zarabiać jak prezesi i osoby, które miały dwie lewe rączki i zostały zwolnione. Dyscyplina na klejarkach jest wskazana, dlatego kierownikami są takie osoby jak p. Hania i p. Tomek.
zdjecie uzytkownika
kl - 2014-09-26 13:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2014-09-22 21:38:28]:
jak jesteś taki/a mądry/a to zapraszam do pracy na klejarkach
z przyjemnością sprawdzimy co Twoje gadanie jest warte

bo gadać każdy potrafi a z pracą jest już odrobinę inaczej
zdjecie uzytkownika
ja tez - 2014-09-28 10:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a te kobiety z agencji to jakies nietykalskie sa?maja zapieprzac tak jak pozostali bo premia jest od wydajnosci a nie lazic po kiblach i jarac blanty jak ta brygadzistka byla z hywo
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-29 10:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta z hywo to klei sie do wszystkich facetow a najbardziej do tego swojego frajera ze sztanc ja bym ja dala na domino to pot by jej po koszulce splywal i nie swedziala by jej tylko by pakowala,ha hah ha
zdjecie uzytkownika
florek - 2014-09-29 17:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2014-09-29 10:47:11]:
najlepiej śmiać się ze swojego żartu. A tak już na poważnie to nie miejsce na jakieś osobiste wywody. Każdy w Neupacku robi co do niego należy, a skoro te Panny nie muszą robić nic więcej ponad to co robią w tej chwili to po co mają się przemęczać? czy Wy postąpilibyście inaczej na ich miejscu? nie sądze
zdjecie uzytkownika
prezes - 2014-09-29 18:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kl - 2014-09-26 13:13:08]:
Hania czyli pani skarpeta (wiadomo gdzie wkłada skarpetki) i Tomek czyli cytat CZY COŚ SIĘ DZIAŁO faktycznie odpowiednie ludzie do cwaniakowania.
zdjecie uzytkownika
zryty - 2014-09-29 20:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Neupack śmierdzi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neupack Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x