Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MMP Neupack Polska

Pracowałeś w firmie MMP Neupack Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-16 18:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam czy ktoś wie jak wygląda sytuacja w dziale utrzymania ruch oraz jakie mają wynagrodzenie jako elektryk czy mechanik
zdjecie uzytkownika
on - 2015-01-08 12:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najnowsza moda w naszym zakladzie to karanie pracownikow za wziecie urlopu na telefon---jeszcze czegos takiego nie bylo-pewnie wymyslone przez nowych kierownikow-najlepsza kara to potracenie z premii-czy to jest legalne?
zdjecie uzytkownika
my - 2015-01-08 12:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgłoszenie żądania przed rozpoczęciem urlopu i niestawienie się w pracy usprawiedliwia jego nieobecność.

Zdarzają się sytuację, kiedy obecność pracownika w zakładzie pracy jest niezbędna, pracodawca może wtedy odmówić pracownikowi urlopu na żądanie. Niestawienie się w takim przypadku pracownika do pracy stanowi naruszenie obowiązków pracowniczych. Nieobecność pracownika jest wtedy nieusprawiedliwiona.

W przypadku braku wyraźnego sprzeciwu pracownik po zgłoszeniu żądania może skorzystać z urlopu, bez konieczności dopełniania jakichkolwiek innych formalności, niż zgłoszenie żądania dnia wolnego.

Zobacz: Czy można ustnie złożyć wniosek o urlop na żądanie?

W przepisach prawa pracy nie wskazano w jakiej formie pracownik musi zażądać dnia wolnego. Oznacza to, że nie jest wymagana forma pisemna.

Zawiadomić pracownik może pracodawcę za pomocą:

wniosku złożonego osobiście
zawiadomienia telefonicznie,
faksem,
pocztą elektroniczną,
SMS,
Pracownik musi wyraźnie wyrazić swoją wolę co żądania urlopu.

Pracownik musi zgłosić żądanie urlopu najpóźniej przed rozpoczęciem wykorzystania go. Zgłoszenie w ciągu trwania dnia roboczego jest niedopuszczalne.

Zobacz serwis: Urlopy

Drukuj




Źródło:
zdjecie uzytkownika
my - 2015-01-08 12:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgłoszenie żądania przed rozpoczęciem urlopu i niestawienie się w pracy usprawiedliwia jego nieobecność.

Zdarzają się sytuację, kiedy obecność pracownika w zakładzie pracy jest niezbędna, pracodawca może wtedy odmówić pracownikowi urlopu na żądanie. Niestawienie się w takim przypadku pracownika do pracy stanowi naruszenie obowiązków pracowniczych. Nieobecność pracownika jest wtedy nieusprawiedliwiona.

W przypadku braku wyraźnego sprzeciwu pracownik po zgłoszeniu żądania może skorzystać z urlopu, bez konieczności dopełniania jakichkolwiek innych formalności, niż zgłoszenie żądania dnia wolnego.

Zobacz: Czy można ustnie złożyć wniosek o urlop na żądanie?

W przepisach prawa pracy nie wskazano w jakiej formie pracownik musi zażądać dnia wolnego. Oznacza to, że nie jest wymagana forma pisemna.

Zawiadomić pracownik może pracodawcę za pomocą:

wniosku złożonego osobiście
zawiadomienia telefonicznie,
faksem,
pocztą elektroniczną,
SMS,
Pracownik musi wyraźnie wyrazić swoją wolę co żądania urlopu.

Pracownik musi zgłosić żądanie urlopu najpóźniej przed rozpoczęciem wykorzystania go. Zgłoszenie w ciągu trwania dnia roboczego jest niedopuszczalne.

Zobacz serwis: Urlopy

Drukuj




Źródło:
zdjecie uzytkownika
my - 2015-01-08 12:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgłoszenie żądania przed rozpoczęciem urlopu i niestawienie się w pracy usprawiedliwia jego nieobecność.

Zdarzają się sytuację, kiedy obecność pracownika w zakładzie pracy jest niezbędna, pracodawca może wtedy odmówić pracownikowi urlopu na żądanie. Niestawienie się w takim przypadku pracownika do pracy stanowi naruszenie obowiązków pracowniczych. Nieobecność pracownika jest wtedy nieusprawiedliwiona.

W przypadku braku wyraźnego sprzeciwu pracownik po zgłoszeniu żądania może skorzystać z urlopu, bez konieczności dopełniania jakichkolwiek innych formalności, niż zgłoszenie żądania dnia wolnego.

Zobacz: Czy można ustnie złożyć wniosek o urlop na żądanie?

W przepisach prawa pracy nie wskazano w jakiej formie pracownik musi zażądać dnia wolnego. Oznacza to, że nie jest wymagana forma pisemna.

Zawiadomić pracownik może pracodawcę za pomocą:

wniosku złożonego osobiście
zawiadomienia telefonicznie,
faksem,
pocztą elektroniczną,
SMS,
Pracownik musi wyraźnie wyrazić swoją wolę co żądania urlopu.

Pracownik musi zgłosić żądanie urlopu najpóźniej przed rozpoczęciem wykorzystania go. Zgłoszenie w ciągu trwania dnia roboczego jest niedopuszczalne.

Zobacz serwis: Urlopy

Drukuj




Źródło:
zdjecie uzytkownika
Kumpel - 2015-01-10 19:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2015-01-08 12:12:10]:
Powinni cię z roboty na zbity pysk wywalić co pewnie jest kwestią czasu. Przez takich ludzi którzy zapiją albo za pięć szósta dostają niby to sraczki bo sie do roboty nie chce wstac musielismy w sylwestra do 14(usunięte przez administratora)nie szanujesz firmy to chociaż szanuj kolegow!
zdjecie uzytkownika
ty - 2015-01-10 20:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawo to prawo i obowiazuje wszystkich----nie mozna dac sie robic w palanta-wystarczy zglosic-panstwowa inspekcja pracy bydgoszcz ul,plac piastowski 4a tel52 3214004..wystarczy zadzwonic i zglosic nie trzeba sie przedstawiac.
zdjecie uzytkownika
wpieniony - 2015-01-25 11:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe ile zaklad nam potraci za swoje przewalki z talonami bo ZUS im pewnie nie odpusci , no chyba ze wkoncu pokazą nam ze nie sa do konca tacy żli i wezma na klate te swoje wałki a druga sprawa to powinni nas poinformowac od samego poczatku ze to wypłacają w formie zapomogi a nie dopiero jak ZUS wykrył nieprawidłowe rozliczanie się zakładu
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-01-27 15:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wreszcie się im dobiorą do d...:) brak słów o górze i tych pa...ja...cach którzy nie mają pojęcia o kierowaniu ludzmi pod sobą, powinni ich wysłać na jakieś szkolenia i ich nauczyć jak powinni postępować z pracownikami....a nie tylko straszyć ludzi
zdjecie uzytkownika
me - 2015-01-28 16:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jakiej racji pracownicy produkcji mają brać część odpowiedzialności za głupkowate czyny osób z "góry" w przypadku potrącenia pracownikom ciężko zarobionych pieniędzy spółkę stawiam w nie ciekawiej sytuacji gdyż pracownicy są odpowiedzialni za jakość produkcji a nie głupie błędy osób niekompetentnych.
zdjecie uzytkownika
madrala - 2015-01-28 17:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a niech przegraja ta sprawe z zusem nam i tak juz nie maja z czego zabrac bo ucieli wszystko pieniedzy na swieta i tak nie bedzie niezaleznie od tego jak skonczy sie sprawa z zusem wiec licze na jak najwieksza kare a te cale zwiazki to o kant [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozbic bo nic dla pracownika nie robia
zdjecie uzytkownika
iga - 2015-02-04 23:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie związki zawodowe,komisję socjalną,społecznego inspektora pracy w zakładzie.To przecież ludzie wybrani przez pracowników z produkcji[tak powinno być]więc dlaczego macie problemy?
zdjecie uzytkownika
szok - 2015-02-13 09:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z matolka maszynisto pomocnika zrobic informatyka????ha ha ha ha
zdjecie uzytkownika
ijj - 2015-02-13 16:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co sie czepiacie informatyka,trzeba bylo sie uczyc-moze przynajmniej paula to doceni i milosc rozkwitnie,,,ale chlopaku w tym fartuchu to do awangardy juz z nami nie pojdziesz,,,trzymaj sie biurowych
zdjecie uzytkownika
jik - 2015-02-13 16:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
sami specjalisci-tak jak ten maszynisto -balotowy.//hi hi hi
zdjecie uzytkownika
justi - 2015-02-14 20:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 kierowników na 3 pracowników.Jak na nich zarobić?
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-02-15 10:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asystent ma swojego asystenta. . a w rzeczywistości jest coraz gorzej :/
zdjecie uzytkownika
jhj - 2015-02-15 22:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kierownika stolowki nie ma,,,czemu ?????
zdjecie uzytkownika
KUTA..... z .....Ły ;) - 2015-02-19 21:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy wszyscy jedziedzie po kierownikach a to takie fajne chłopaki.
Łaska wiedział że chcę się zwolnić bo uszu ma więcej niż dwoje i załatwił mi odprawę. Jakby nie on to musiał bym firmie prawie 3-4 tysisiące płacić a tak oni mi 8500 dali. No jak go nie kochać. Jak podpisywałem papiery w kadrach to sie trząsłem jak dziecko bo sie bałem żeby mi tego z rąk nie wyrwali że redukcja etatu jako powód. Jak mi było żal pani kadrowej która tak serdecznie mówiła że zawsze pomoże jak będą jakieś wątpliwości i pocieszała że na pewno znajdę pracę bo młody i td. Nie miałem serca jej mówić że już mam bilety do Angli kupione. Bo kilka dni 4 urlopu wziełem wcześniej i na trialu w angli byłem i za te 4 dni pracy dostałem więcej niż za miesiąc w MMP.... Kawa gratis. :)
Łaska świnia rodzine zostawia taki to pomiomiot świński ... Powiem twoimi słowami . Jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] możesz patrzeć w lustro. Sam o pracownikach mówisz debile a Jesteś tego najlepszym przykładem.
PS. Osobiście miałem nadzieję że jak miałeś operację na kręgosłóp to na wieniec będą zbierać ciul.
Kilka miesięcy zajeła mi można to tak nazwać rechabilitacja po tym obozie ZAGŁĄDY zanim doszedłem do siebie ale jak rozmawiam z kolegami i koleżankami MMP to mnie .... rozwala.
Mirke CIUL jeden zwolnił bez odprawy... nie lubiałem jej osobiście bo byla taka jak wy i utopila by wszystkich żeby sie utrzymać na powierzchni ale po tylu latach pracy tak z człowiekiem postąpić to ..... to nie ma takiego określenia na was.

Zabiliście jej męża!!!! Tak uważam. Człowiek ma swoje sprawy tryb życia kredyty i zobowiązania. wy to zniszyliście podobno podstępnie podsówając papier do podpisania. Rogaty teraz mósisz żyć ze świadomością że zabiłeś CZŁOWIEKA. Nawet go nie znałeś i nic ci nie zrobił ale taki miałeś rozkaz więc go wykonałeś ..... W Nowynbergi SSmani też sie tak tłumaczyli ... Polaczku. Żyj z tym świnio ale to łaska kótwa cie szkoliła więc się nie dziwie. żal mi o was wszystkich pisać.

W dzisiejszych czasach za 600 zł kupić można zdalnie sterowaną zabawkę z kamerą i podglądem na żywo Taki mini amerykański DRON. Ja mam to w .... nosie ale gdy mnie tak ta firma załatwiła albo kogoś mi zabiła to bym podlepił pod to woreczek z benzyną i ani świadka ani dowodu nie bedzie.

Jakie wnioski z tego płyną .. ty stary szwabie z austryjackich niemieć która Hitlerowi ofiarowała wspaniałą wille. Teraz po latach dalej obozy chcesz budować w polsce. to pamiętaj szwabie że nie daliście rady mając czołgi i samoloty. Pamiętsaj że wystarczy jeden zdesperowany i obie fabryki omogą spłonąć

Do administratora.
Wiecie z kąd to jest pisane. macie IP. Ale zastrzegam że jest to tylko moja opinia i analogiczna dewagacja przed tym co zdesperowani ludzie z tej firmy mogą zrobić. Nie było tu wólgaryzmów ani zazwisk. Komentarz nie namawia do przemocy jest tylko wyrażeniem opini. Usónięcie komentarza jest zbędne i przeczy istocie tego forum.... i Wolności słowa.
zdjecie uzytkownika
KUTA..... z .....Ły ;) - 2015-02-19 23:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsze komenty płyną z FB :) Wielkie dzięki wszystkim. :)
Moge sobie pozwolić na szczerą opinie bo jóż mnie tam nie ma.
Co do informacji .. o wytykaniu ortów to mam to w nosie bo jestem dyslekrykiem i tylko małe dzieci nie znające się na niczym innym beda sie czepiac pisowni.... gwoździa do ściany nie przybije .. auta nie naprawie ... kran się zepsuł to hydraulika wezwe ale za to znam się na najważniejszej nauce pisanu donosów.... to ci co nic innego nie potrafią wytykają takie żeczy. przekaz zrozumiały i do tego jest pismo a cala otoczka ortografi to tylko masturbacja.

Jeszcze coś o czym zapomniałem . Pozdrowienia dla kolegów z modelarni na 1 i 2gim zakładzie (ładny unik od ortografi ;)

A i jeszcze jedno
Znacie wszyscy tego oszołoma Szmate ze SZTANC.
Czak ... pozdro dla Andzrejka ;) Zbadał go i miał na alkomacie 0,05 promila
Mały debil podpisał zwolnienie za porozumieniem stron by nie dostać dyscyplinarki.
Mały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wydymali cie na maksa Nic nie mogą ci zrobić do puki nie przekraczasz 0,2 promila i jest jeszcze tolerancja urządzenia 0,01mg czyli 0,02promila.
Nie dostałeś odprawy i błagałeś na kolanach żeby cie przyjeli za najniższą stawk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kiedy nie mieli prawa cie zwolnić. Czytajcie kodeks pracy i i ustawy do których kodeks sie odwoluje.
(usunięte przez administratora) Byłeś i zawsze będziesz tym kim cie określają koledzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Nakła
zdjecie uzytkownika
tuh - 2015-02-21 19:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, napisze ktoś, ale szczerze, jak obecnie wygląda sytuacja z pracą w tej firmie w Bydgoszczy (Park Przemysłowy)? Chodzi mi o atmosferę, i czy praca przy klejeniu jest ciężka.
zdjecie uzytkownika
bono43 - 2015-02-27 22:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MMP Neupack Polska Sp. z o.o. korzystając z bogatego ogólnoeuropejskiego doświadczenia i międzynarodowej wiedzy oferują one-stop-shopping zaspokajając wszystkie potrzeby Klientów. Solidność struktur key-account, kompetencje, nowoczesne rozwiązania technologiczne, doświadczona kadra umożliwiają nam zaoferować Państwu najlepsze rozwiązania w zakresie opakowań w branży spożywczej, cukierniczej, elektronicznej, chemii gospodarczej i tytoniowej.
zdjecie uzytkownika
jest - 2015-02-28 15:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Było;[
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wizyta w firmie, oprowadzenie po zakładzie i pokazanie stanowiska pracy
Pytania:
zdjecie uzytkownika
just 22 - 2015-02-28 16:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt,to była super firma.Solidność,dokładność to była podstawa.Szacunek dla pracowników,ale i kadry.Teraz?Tanio,szybko,byle jak.Nowi pracownicy po pierwszym dniu rezygnują.Dlaczego?.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-01 15:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Była fajna firma,ale tych kierowników co nie mają pojęcia o pracy w Neupacku i tylko pomiatają ludzmi to bym pozwalniała,kiedyś to się chciało pracować ,i człowiek się starał ..Dawał z siebie wszystko bo nie był straszony i gnębiony a teraz jeden i drugi pajac tylko w ..są mądrzy niech jeden czy drugi stanie na maszynie to nie wie co i jak ...Dlatego jest tak jak jest,ludzie przychodzą i odchodzą z tej firmy bo tu jest tylko wina kierowników którzy zamiast zachęcić do pracy to nas zniechęcają i człowiek idzie tam jak na skazanie .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MMP Neupack Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MMP Neupack Polska?
Zadaj pytanie