brak logo

MMP Neupack Polska

Bydgoszcz

Opinie o MMP Neupack Polska

Ameba 2015-10-25 08:16
Kto teraz żondzi na produkcji? ;)
Fasola 2015-10-30 15:21
Zależy gdzie bo na sztancy Krzysiu K. a na klejeniu Patryk S.
2
rudi 2015-10-31 17:13
A u nas wygląda to tak
Kaszerka -Browar
Sztanca-Gibon
Klejenie-Kolanko
Paskowanie-Bażant
2
nowy 2015-11-01 10:29
możecie opisać pracę płacę na magazynie? Chcę tam założyć aplikację i oczekuję jakiś info, jaka atmosfera jaki kierownik i czy tam ciężko? za szybką odpowiedz będę wdzięczny
3
utrzymanie ruchu 2015-11-02 01:15
witam. widziałem ogłoszenie dotyczące działu utrzymania ruchu.
czy warto się starać o robotę w tym dziale. jaka atmosfera panuje w UR i jak układa się z mechanikami współpraca?

dzięki za info. pozdrawiam.
bonzo 2015-11-04 19:11
Odpowiedzi na 2 pytania odnośnie pracy. 1-nowy sądząc po twojej pisowni to już wiemy że się nie nadajesz, więc daj sobie spokój analfabeto.
2 ur-jeżeli znasz zagadnienia napraw maszyn i umiesz to robić to warto się starać ,a jeśli nie bardzo to odpuść bo pseudo mechaników już posiadamy.Pozdro dla sztanc.
1
MBWS POLSKA 2015-11-11 21:43
Moze troche nie na temat. W mojej firmie zaczela prace pani (usunięte przez administratora) dyrektor HR? Cos na temat tej pani? Pracowala u Was.
1
Zryty łeb 2015-11-16 19:15
W oparciu o umowę o pracę? Chyba po trzech latach.Widocznie chyba coś się zmieniło :D Ale skoro tak, to życzę wszystkim zdrowia.
1
Ola 2015-11-17 11:06
Przez... agencję zatrudnienia.Oferują,obiecują.
1
wczorajszy 2015-11-26 23:12
Zapytaj na forum zakładu w Józefowie, bo ona głównie tam siedziała. Tu prawie nikt jej nie zna.
A jak się nazywa Twoja firma?
zonkil 2015-12-09 22:15
a jak tam Pałla?biega jeszcze za tym swoim chlopcem z bobsa ?pukaja sie po kiblach?czy juz tylko w lesie?na impresie bedzie sie dzialo pewnie,.,.
krzyż 2015-12-18 20:52
Szkoda że borlas nie dostał nagrody bo tak chodził i się żalił na imprezie że go oszukali a przecież jest taki dobry w lizaniu d. i nie było jego laski co by go pocieszyła .szkoda.
1
xx 2015-12-19 11:08
kliknęlo się trzy razy, pani z kadr nie umie poslugiwac się komputerem, no ale jak konczy się nieciekawą szkolę zaoczną to tak jest
pracownik 2016-01-25 23:14
Proszę co to za firma. W piątek pozbyli się kierownika utrzymania ruchu. Dwa miesiące temu kierownika magazynu. Ciekawe kto następny...
Pozdro dla ludzi z produkcji.
2
nowy 2016-02-02 21:16
Czy ktoś Wie jakie były powody zwolnienia Kierownika utrzymania ruchu?
mth 2016-02-04 21:42
podobno dojazd mu nie pasował
Lesiu 2016-02-05 22:38
Fajnie że dyro z solca zna się na robocie i wie jak nam premie zredukować aby nam dać kopa do pracy motywacja i atmosfera to podstawa na psychologii się gość zna sobie dołożyć a nam zabrać -bo to taki Janosik jest.pozdro dla sztanc
ziom 2016-02-09 10:51
Hej "nowy" pytasz jakie były powody zwolnienia kierownika UR... Ja odpowiem tak: wreszcie coś się ruszyło w kwestii planowania napraw, konserwacji i ogólnie reformy UR. Cały temat zaczął iść w dobrym kierunku. Na pewne zmiany trzeba czasu i niezbędnych narzędzi, aby je wprowadzić w życie. Podsumowując... Temat UR zaczął działać lepiej i kierownika zwolnili. Pozdro.
AOL 2016-02-12 10:46
@omam: zwolniony nie zna niestety powodu.
@ziom: dziękuję za dobre słowo i trafną ocenę sytuacji,
@murat: nie firma, ale człowiek chce najlepiej dla siebie,
bardzo dobrze mi się z Wami współpracowało, mam wrażenie, że zmiany przeze mnie wprowadzane komuś musiały przeszkadzać. jak to mawiają, jak nie wiadomo o co chodzi...
pozdrawiam
Adam
była 2016-02-13 07:47
pracowałam w tym syfie i żałuje, teraz jestem za granicą i wiem ze zyje,mam wypłate która starcza i żyje jak człowiek że mi nie brakuje i życie jest tu droższe niż w Polsce to i tak jest lepiej,W Neupacku,ja osobiscie uważam że za dłuże wymagania a mała kasa ,tutaj polakom pomagają i nie dziwi mnie to że jest tutaj u mnie coraz więcej Polaków,bo tutaj kierownik jest jak kumpel ,przede wszystkim pomaga i się pyta czy coś się stało czy mogę jakoś pomóc ,nie to co w neupacku ,wielcy kierownicy ,którzy nie mieli pojęcia o niczym no i nie oszukujmy się ludzie robili sobie sami syf,jeden drugiego obgadywał a za chwilkę się uśmiechał na palarni jak najlepyszy kumpel...kumpela .A ja mam podejscie do życia inne ,jak w firmie kierownictwo miało nas za nic tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to chociaż my pracownicy moglismy trzymać się razem a nie że przyjdzie nowy pracoenik i się stara a robicie mu pod górkę i własnie tutaj tego nie ma POLACY sobie pomagaą,wspieraą za granicą a u was każdy jeden drugiemu chce zaszkodzić ...jak by nie można żyć bez stresu i nerwów bez robienia pod górkę nowym ... i żyło by wam się lepiej iNAPRAWDĘ TRZYMAJCIE SZTAMĘ NA ZŁOŚC GÓRZE
3
nowy 2016-02-18 15:07
AOL czy wiesz coś więcej na temat zwolnienia Kierownika UR podobno z potencjalnym nowym następcą też się nie dogadali ciekawe co tym razem było nie tak?
xxx 2016-02-21 14:13
Dokładnie pracujemy razem a każdy sobie podkłada nogę,na imprezie zakładowej to każdy wchodzi każdemu w tyłek a w pracy tylko patrzy kiedy podp... do kierasa .Sami robicie syf a potem jest jak jest.
fajna 2016-04-21 10:38
Hey pracuje w tej firmie od trzech miesięcy dostałam już umowę o pracę firma godna polecenie ;) zarobki bardzo dobre więc nie wiem dlaczego tyle negatywów znając życie wypowiadają się osoby które nie pracowały zbyt długo albo wogóle. Pozdrawiam
1
zzz 2016-04-24 13:17
Ty FAJNA, głó.... wiesz ,ludzie tam pracuja po kilkanascie lat i długo musieli zapierd....żeby dostać umowę,a ty 3 miesiące robisz i niby wiele wiesz a tak naprawdę nic nie wiesz dziewczyno.Z Choinki się urwałaś ???
2
Obserwator 2016-04-24 18:35
Pewnie też ją synek podesłał to umowa szybko i sciemnia jak tych dwóch kolesi co niedawno przyszli.
mija 2016-04-28 00:06
Może teraz na produkcji zatrudniają szybko na umowę o pracę.Wcześniej było inaczej.Rok-2 lata na umowę zlecenie.Każdy chciał tam pracować.Ale teraz niestety uciekają pracownicy.Powód? zła organizacja pracy.Za dużo biurowych,nikt nad tym nie panuje.Wczesniej kazdy wiedział od dołu do góry co ma robić.I produkcja była.Teraz na"dole'chcą robić,ale "góra'maile sobie śle i nic z tego nie wynika.Bo nikt za nic tam nie jest odpowiedzialny.Załosne.
3
sat 2016-05-08 09:41
a czy to prawda ze miss stolca kujawskiego zmienila krysia ze sztanc na starszy model????
mija 2016-05-09 21:06
@bb jestem tego samego zdania,bo nie widzą,albo jest im wygodnie.Papierki,słupki itp.Ale jak na produkcji ktoś nie daje rady,zwalniają go,lub ucieka-a reszta ma robić tak jakby był."wyżej"jak nie daje rady zatrudniają następną osobę,i następną...i narobiło się.Kierowników,zastępców itp.
6
zryty 2016-07-02 18:29
hejka mloda olej tych emerytow i wbijaj do AWANGARDY tam gdzie zwykle
5
pracownik 2016-07-15 18:53
na układy nie ma rady...czasem oferta to tylko fikcja, tak żeby było, żeby ktoś nie doczepił się...
obiektywny 2016-07-15 19:11
przepisy zmieniły się, srają się , że pip dowali się, muszą dać umowę o pracę
Pracownik 2016-07-21 14:03
Już od jakiegoś czasu przyglądam się ....Ludzie wpisujecie tu bzdury,obgadujecie się a to nie pomaga osobą szukającym podjąć decyzji podjęcia pracy w tym obozie! Dla poszukujących pracy. Jeśli szukasz pracy,nie chcesz się rozwijać i brak Ci ambicji lub jesteś zdesperowaną osobą to możesz się zdecydować na pracę. Jest kilka działów ,klejarki -praca monotonna 12 godzin na nogach a i przerwy w biegu bo linia nie może stać bo w kadrach wykresy spadną.Tak jest na wszystkich działach z tymi wykresami. Kierowniczka....O losie !Zatrudniają przez agencję więc wyzysk na maksa a płaca ....Hmm...Możesz zarobić jeśli przekroczysz 200h miesięcznie.Sztanca -dostaniesz się za pomocnika i będziesz biegać w pocie czoła.Kaszerowanie- tam też nie masz szans na szybki awans bo stanowiska obstawione.Jako pomocnik to masz szanse ,będziesz kulać rolki jak żuk gnojarz !No i masz magazyn jeszcze. Tam to się dopiero dzieje.Bałagan straszny! Brak organizacji, brak obsługi, ludzie z dnia na dzień dowiadują się na jaką idą zmianę. Pracują bez wolnych weekendów po 12h w niewiadomym systemie . Mają jakiegoś nowego nad sobą....Tragedia! Jeśli chodzi o zarobki to ok 12 na h.później trochę więcej jeśli dostaniesz umowę. Umowa to rzadkość. Będziesz się dopominał to zamienią Ciebie na innego pracownika.Nie wszyscy zgodzą się ze moją opinią ale to jest moje zdanie. Ci którzy nie mają innych innych widoków na przyszłość nie będą publicznie wytykać niczego ale po kątach gadają. nadmienię jeszcze,że jeśli jest wolny wakat to znaczy,że ktoś poleciał. Z rozmów dowiaduję się ,że kilka osób chce odejść w tym ja też bo ile można tolerować takiego traktowania....Jeśli będziesz z kimś rozmawiał to dowiesz się,że zarobił XXXX.....Niech tylko powie ile miał godzin w miesiącu. Płaca nie jest adekwatna do czasu pracy a i premię stracisz nawet za kogoś. Walczą o zabranie Ci 50 zł,a i urlop na żądanie musisz zgłaszać 12h wcześniej. ha ha ha :) Ktoś kto to wymyślił nie zna przepisów :)
Stanowczo odradzam !!!
21
Rybkos 2016-10-21 08:50
Witam, orientuje sie z jakiej platformy korzysta MMP NEUPACK ? Czesto wozimy towar dla nich lecz nie mamy ich z platformy tlyko od sepow z transa.
xxxx 2016-11-07 11:25
witam a ile moze zarobic operator wozka widlowego??? pozdrawiam
1
fdd 2016-12-07 16:14
zarobisz dwa koła...ale wyspisz się na nockach i w weekendy do bólu. .nowy kieras przemyka oko.więc wbijaj smialo..
2
xxxx 2016-12-14 21:03
Co znów zwolnili kierownika magazynu?
1
alibaba 2017-01-15 20:20
dobry dowcip ta firma nikogo nie docenia nawet tych co już odeszli zejdz na ziemie jesteś tylko małym trybikiem który ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jak padniesz to wejdzie nowy
9
kolega z mcdonalda 2017-01-27 20:04
Pracowałem pol roku w tym obozie. I powiem tak pani Hanna krolowa produkcji nie szanoje nikogo, ważne tylko wykresy. Darek z nadrukiem " Brygadzista" nastepny cwaniak i oczywiście Robercik z mcDonalda co mysli ze jest kims bo od lizania dupy jezor mu puchnie nastepny damianek co mu mama zalatwila operatora i kolanko pajac po podstawówce to przez te osoby odszedłem bo jeżeli nie jesteś chłopcem na posylki lub konfidentem to nie popracojesz tam dlugo
12
Jajko 2017-02-07 14:04
Kierownicy patrzą tylko na wskaźniki. Obsługa gów... ich interesuje i więcej od nas oczekują a w zamian co dają? ... Co to za kierownik który nie zna języka obcego? Obóz pracy i kalafior który wielcy kierownik a nawet dzien dobry nie potrafi pierwszy powiedziec. Świadczy to o kulturze którzy kierownicy nie posiada! Najlepiej zdeptać i rozgnieść człowieka jak katalucha. GDYBY NIE PRACOWNICY TO FIRMA BY NIE FUNKCJONOWAŁA
15
Rob... 2017-02-23 22:51
Kierownicy magazynu zmieniają się jak rękawiczki
Stara gwardia byla naj lepsza Krzysztof K i Andrzej L ale stare lata. Wszystko się zmieniło teraz to wyścig o stanowiska i kasę.
2
Szef 2017-05-12 10:51
Je.bać neupack.
2
Renatka 2017-09-14 19:10
Napewno jest praca ponad! normy dzwigania.Na każdym dziale.Wielu pracowników nie daje rady.Erka-szpital.Ale wypłaty na czas.Praca 7 dni w tygodniu.System.Ale w zależności od produkcji.Jest praca-bardzo szybko ,pracujesz po 12 godz.kilka dni.Nie ma,zabierają ci nadgodziny,dają wolne na telefon.Premia którą oferują jest zależna od 'kosmosu".Więc nie ma co liczyć na to.Ale jak ktoś chce niech się sam przekona.Może da radę.Ocena pracodawcy? teraz-zła.Kiedys była lepsza.
5
Puma 2017-09-20 11:34
Hej chciałabym się dowiedzieć, czy dają w tej firmie dodatki na święta,
I wczasy pod gruszą?
2
Natalia 2017-09-27 15:01
@Renatka dziękujemy za pozostawienie opinii na temat pracy w firmie MMP Neupack Polska. Czy ktoś jest może w stanie odpowiedzieć na pytania użytkownika forum ''Puma''? Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą w tej firmie to właśnie poszukują Grafika komputerowego.
Espaniol 2017-09-30 03:24
Witaj , tak są dodatki na święta i wczasy pod gruszą wypłacają , maks 2 dni po tym jak wrócisz z urlopu
Natalia 2017-10-03 15:23
@Espaniol czy powiesz coś więcej o warunkach pracy? Czy jest możliwość rozwoju osobistego w firmie MMP Neupack Polska? Aktualnie firma poszukuje do pracy jako Specjalista w Dziale Zarządzania Łańcuchem Dostaw. W ofercie napisali, że oferują interesującą i odpowiedzialną pracę w międzynarodowym środowisku, konkurencyjne i motywujące warunki zatrudnienia, szkolenia wstępne, podnoszące kwalifikacje oraz kursy językowe. Czy ktoś zastanawia się nad aplikowaniem?
Noname 2017-10-03 17:31
Lekko nie jest, ale ludzie i atmosfera w dziale jest ok. Wymagania sa duże i łatwo nie jest się dostać, ale spróbować warto.
Natalia 2017-10-06 16:04
@Noname atmosfera w pracy też jest bardzo ważna, w końcu codziennie przebywamy w pracy z ludźmi. Czy powiesz jakie są wymagania, aby dostać się do pracy w firmie MMP Neupack Polska? Czy powiesz jak długo już jesteś zatrudniony w tej firmie?
Karol 2017-10-17 20:03
dodatki na święta są , maks kilka stów, grusza maks kilka stów, szału nie ma
Karol 2017-10-17 20:06
Aplikuj to dowiesz się więcej.
Zostaw swoją opinię o MMP Neupack Polska - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MMP Neupack Polska