Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Neupack Polska

Pracowałeś w firmie Neupack Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-09-22 21:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z tego co widać najwięcej do powiedzenia o Neupacku mają osoby z klejarek czyli osoby, które najlepiej by nic nie robiły i chciały zarabiać jak prezesi i osoby, które miały dwie lewe rączki i zostały zwolnione. Dyscyplina na klejarkach jest wskazana, dlatego kierownikami są takie osoby jak p. Hania i p. Tomek.
zdjecie uzytkownika
kl - 2014-09-26 13:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2014-09-22 21:38:28]:
jak jesteś taki/a mądry/a to zapraszam do pracy na klejarkach
z przyjemnością sprawdzimy co Twoje gadanie jest warte

bo gadać każdy potrafi a z pracą jest już odrobinę inaczej
zdjecie uzytkownika
ja tez - 2014-09-28 10:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a te kobiety z agencji to jakies nietykalskie sa?maja zapieprzac tak jak pozostali bo premia jest od wydajnosci a nie lazic po kiblach i jarac blanty jak ta brygadzistka byla z hywo
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-29 10:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta z hywo to klei sie do wszystkich facetow a najbardziej do tego swojego frajera ze sztanc ja bym ja dala na domino to pot by jej po koszulce splywal i nie swedziala by jej tylko by pakowala,ha hah ha
zdjecie uzytkownika
florek - 2014-09-29 17:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2014-09-29 10:47:11]:
najlepiej śmiać się ze swojego żartu. A tak już na poważnie to nie miejsce na jakieś osobiste wywody. Każdy w Neupacku robi co do niego należy, a skoro te Panny nie muszą robić nic więcej ponad to co robią w tej chwili to po co mają się przemęczać? czy Wy postąpilibyście inaczej na ich miejscu? nie sądze
zdjecie uzytkownika
prezes - 2014-09-29 18:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kl - 2014-09-26 13:13:08]:
Hania czyli pani skarpeta (wiadomo gdzie wkłada skarpetki) i Tomek czyli cytat CZY COŚ SIĘ DZIAŁO faktycznie odpowiednie ludzie do cwaniakowania.
zdjecie uzytkownika
zryty - 2014-09-29 20:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Neupack śmierdzi
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-30 15:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brawo dla kierowniczki klejenia za wycofanie pseudo maszynisty i zrobienie go pomocnikiem,jak nie umie wspolpracowac z ludzmi to niech teraz pozna smak pracy,,,wszyscy panstwo K tam powinni sie znalezc-lesery-a balotownia tez blisko
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-09-30 21:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty się lepiej zajmij swoim pakowaniem na dominie skoro to taka ciężka praca a nie wypisujesz głupoty na forum :-) Jak widać znalazłaś czas na dominie żeby napisać na forum wiec chyba nie jest tak ciężko i Tobie pot po dupie nie splywa skoro można biegać z telefonem po całej hali. Także jak widać koleżanka ma czas biegać z telefonem wiec nie jest tam aż tak źle i na romanse w pracy też znajduje czas :-)
zdjecie uzytkownika
rcf - 2014-10-01 13:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie, to nie jest forum prywatnego psychoanalityka który rozwiaze wasze problemy emocjonalne. Kieras nie jest od tego żeby się kolegować z pracownikami , tylko ma trzymać poziom produktywnosci na dziale. On tez się z tego musi tlumaczyc. Na pewno nie musial tego robic i poswiecil by więcej czasu i uwagi na problemy które sa na dziale produkcyjnym, a takich na pewno mnóstwo jak w każdym zakładzie, czy na każdym dziale, gdyby ludzie robili to do czego zostali zatrudnieni a nie stali z telefonami przy maszynach czy tez chodzili na kawki, fajeczki i pierdolki co 10 minut. Gdyby na tych klejarkach dostawali wyplaty za to co zrobili a nie za godziny to by na waciki do zmywania makijażu im starczylo, który tak starannie i sumiennie chodza poprawiac. Pisanie osczerstw na wspolpracownikow w stylu "nie podalem nazwiska, ale i tak wiadomo o kogo chodzi- ale mu/jej dowalilem/lam bo zazdroszczę" jest co najmniej nie poważne i zenujace. Na inteligentym nie zrobi wrazenia, a prostaka podnieci, i popchnie do kolejnych plotek i bzdur. Problemem przecież jest wąsacz na portierni który zmarnowal zycie tylu ludziom przez swoje zawyżone ego, a sam tyle chleje ze się zatacza, a nie np. cizia co na L4 z chora stopka smiga co weekend po klubach, i za kase na portalach się ogłasza, czy koles ktory jako pomocnik był ofiara losu, a jak dostal szanse jako operator to się wymadrzal i nowych pracowników traktowal jak bloto. Pomijajac już fakt ze tylko nakladal do maszyny, a z przyrządem to nie radzil absolutnie i wydajność tez mowila sama za siebie i wkoncu przelozony musial mu ustawiac maszyne. Sami widzicie ze to nie jest poważne, tylko prymitywne. Sami siebie zjadacie od srodka. ŻAL. Gdzie ta jedność i wzajemny szacunek? Zaklad nie jest dla was tylko, wy dla zakładu. Swiat jest wielki, a droga wolna wiec nikt nikogo nie zmusza by tam "tyrac", ale ciężko znalesc prace za takie pieniądze jak tam, w szcegolnosci kobiecie. Buda z warzywami wam nie zagwarantuje takiej pensji, a jak widać takie warunki wam by odpowiadaly. Kawka, papierosek i pogaduchu z klientkami o tym ze pieczarka poszla w gore, ale za to ogorek staniał. Nie zniechęcajcie zaiteresowanych, możliwe ze przyszłych pracowników. Jak zatrudnia kogos kto się wkoncu utrzyma i nie się nie zniechęci to skoncza się te dwunastki i wszyscy będą zadowoleni. Zawsze chwale ten zakład za zarobki, ale pomimo tego czsami dostaje się po uszach nie koniecznie za siebie, czy dostaje się nowe obowiązki i pracy jest więcej to zaciskam zebyi tego nie krytykuje. Do pracy przychodzi się żeby utrzymać rodziny i placic rachunki, a nie dla smiechow i nie ustanej rebelii. Apel: Ludzie, zastanowcie się przez chwile czy warto szargać sobie nerwy i narzekac jak to wy macie zle, czy lepiej się ogarnąć i wspólnie cos osiagac. Blessss
zdjecie uzytkownika
dhsae - 2014-10-01 14:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rcf - 2014-10-01 13:53:52]:
Dużo prawdy w tym Twoim wpisie ale sam/sama już na początku dałaś/eś się ponieść i pokazałeś/aś równie żenujący poziom co inni bo zarzucasz że ktoś tu kogoś oczernia a sam nie jesteś inny/inna i również trzeba był dolać swoje żale na wspólpracowników.Tak masz rację zarobki złe nie są ale traktowanie pracownika w tym zakładzie pozostawia wiele do życzenia.Już był tu taki spokój ale ale że komuś syna w końcu postawiono do pionu to trzeba było go bronić zaraz tu na forum i oczerniać osoby z innej familii-poziom zerowy.Trzeba było chłopcu wytłumaczyć że z Panią HAnią nie ma żartów.Dała mu szansę nie wykorzystał jej więc niech teraz pokutuje za swoje podejście do kobiet.
zdjecie uzytkownika
rcf - 2014-10-01 17:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dhsae - 2014-10-01 14:19:11]:
Slusznie zauwazyles/las zenujace zachowanie, lecz kontekstbyl szczerze inny. Chodzilo o wylanie kubla zimnej wody na glowe tej całej ignorancji. Szkoda ze jest taka atmosfera w pracy. Pomimo ze żaden wpis mnie nie dotknal osobiście, to irytują mnie strasznie bo ludzie widza tylko to co chcą widzieć, a cala reszta i wlasny interes jest nie wazny. Az zaluje zapoznania się z treściami tych wpisow i całego tego forum. Zycze tylko żeby pracowalo się nam lepiej i żeby wszyscy wkoncu przestali się gryźć. Blesss
zdjecie uzytkownika
ht - 2014-10-01 21:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie dobrze ze mamy brygadzistke bo niebyloby gdzie palca wlozyc taki tlok na hali,,---
zdjecie uzytkownika
Neupack - 2014-10-03 14:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do wypowiedzi RCF zgadzam się z tym że pani tzw ... wiemy o kim mowa non stop choruje ..L4 ,a cały czas można oglądać fotki z imprez na których często baluje.I wtedy nóżka nie boli.
zdjecie uzytkownika
boss - 2014-10-05 18:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mądrzy ludzie zwykle dzielą się z innymi swoimi pomysłami , ludzie przeciętni z kolei dyskutują zwykle o zdarzeniach , zaś ludzie mało inteligentni rozmawiają o innych ludziach !
zdjecie uzytkownika
slc - 2014-10-13 17:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile palet z kartonami zbiorczymi układa taki pomocnik w ciągu jednej zmiany (8h) na "dominie" ??? czy zmiana pracowników jest w ruchu ciągłym czy zatrzymuje się maszyny ??
zdjecie uzytkownika
ej - 2014-10-14 21:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na pewno ponad normy.Na każdej maszynie.Wcześniej to kobiety robiły.Pakując i układając na palecie.Ciesz się że tylko masz układać te ciężkie kartony.Gga
zdjecie uzytkownika
hyt - 2014-10-15 12:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze byla brygadzistka powinna pracowac na sztancach skoro kazda wolna chwile i tak biegnie do tego swojego pajaca-oczywiscie jak ciocia niewidzi ha ha ha,,,czemu leci na sztance jak ma przyrzad a nie na sortowanie tak jak my?jakies przywileje?
zdjecie uzytkownika
KADRA - 2014-10-18 13:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znieważenie kogoś na forum internetowym, a więc za pomocą jednego ze środków masowego komunikowania się, stanowi kwalifikowany typ przestępstwa zniewagi, o którym mowa w art. 216 § 2 Kodeksu karnego. Jest ono zagrożone karą grzywny (co do zasady od 10 do 540 stawek dziennych), ograniczenia wolności (od 1 do 12 miesięcy) lub pozbawienia wolności do roku. Przestępstwo to ścigane jest z oskarżenia prywatnego, co oznacza że pokrzywdzony musi sam złożyć prywatny akt oskarżenia w sądzie albo skargę (ustną lub pisemną) na Policji. Zgodnie z art. 487 Kodeksu postępowania karnego, akt oskarżenia może ograniczyć się do oznaczenia osoby oskarżonego, zarzucanego mu czynu oraz wskazania dowodów, na których opiera się oskarżenie.
zdjecie uzytkownika
prezes - 2014-10-19 21:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KADRA - 2014-10-18 13:33:41]:
A od kiedy to nasza wspaniała kadra pracuje w soboty ,trzeba im dać podwyżkę bo się należy to ja piszę prezes który pracuje w systemie 4-ro brygadowym i miałem dzisiaj na rano a za tydzień mam wolny weekend .
zdjecie uzytkownika
On - 2014-10-20 20:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witamy na pokladzie pana "prezesa" i w zwiazku z zmianami jakie nastapily w planie pracy , nastepny weekend rowniez jest pracujacy .
zdjecie uzytkownika
prezes jarzabek - 2014-10-25 12:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lubu dubu lubu dubu niech zyje nam prezes naszegi klubu-niech zyje nam-to ja mowilem jarzabek
zdjecie uzytkownika
obcy - 2014-10-27 20:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby drukarnia a same klejarki sie wypowiadaja. Moze ktos cos o druku powie??
zdjecie uzytkownika
meli - 2014-10-30 02:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obcy - 2014-10-27 20:41:21]:
widocznie na druku nie jest tak źle żeby trzeba było na niego tutaj narzekać ;) a tak poważnie to jeżeli znajdzie się ktoś z tego druku to również chętnie zapytam o kilka spraw związanych z Neupackiem. Przede wszystkim chodzi mi o info na temat wynagrodzeń i umów na jakie można liczyć w tej firmie .
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-30 13:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa zlecenie.Najnizsza krajowa.Dyspozycja 7 dni w tygodniu 24godz na dobę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neupack Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x