brak logo

MMP Neupack Polska

Bydgoszcz

Opinie o MMP Neupack Polska

res 2015-06-07 13:28:55
a morze to paula z tym chlopkiem ze sztanc cos zmaistrowali bo oni zawsze gdzies spotykaja sie po kiblach albo w lesie po pracy,
3
zmywacz tatuazy benia 2015-06-07 13:32:50
beniu ale ty madry jestes ///a kto by chcial dotknac twoja kobiete,,,,z takim przebiegiem i bez zmiany oleju,,,feee
xxxx 2015-06-11 10:21:04
witam a ile mozna zarobic pracujac na magazynie??
pozdrawiam
y 2015-06-11 12:14:19
zależy na jakim dziele, na jakiej maszynie i na jakim stanowisku przy tej maszynie, stawki są bardzo różne
nnn 2015-06-12 17:07:49
na magazynie na pewno sie porzadnie wyspisz,,,ha ha ha
seg 2015-06-12 17:10:25
miloosc nie wybiera ,,,,,nie czepiajcie sie zakochanych
mmp, kosztem ludzi 2015-07-03 16:34:29
niektórzy z głównych rządzących "jedna osoba rządzi firmą" myślenie mają krótkowzroczne, myślą, że ludzi da się zastąpić ? ale w praktyce okazuje się, że tych, których odstawiło się na bok po czasie docenia się ? może za duże słowa, bo w firmie docenia się wchodzących w cztery litery.. może stwierdza się, że jednak tamten był lepszy "ale głośno tego nie mówi"...tylko jest za późno. Kto nic nie daje,"firma", to niech nie dziwi się, że jest jak jest, czyli ch.., jestem ciekaw za jaki czas post zniknie, chyba ktoś z firmy ma dobry układ.
1
meggi2309 2015-07-21 11:06:57
Witam. Chciałabym się zapytać jaka panuje teraz atmosfera i ile dni w tygodniu się pracuje. Wiem, że są 3 zmiany. Chodzi mi tam gdzie jest pakowanie, sortowanie pudełek, opakowań itd.
syf1111 2015-08-17 16:10:12
ta firma to jeden wielki syf wszyscy wszystko maja w d.....
1
Thomasss 2015-08-24 09:16:24
Bylem pracownikiem tego zakladu i musze powiedziec ze zeluje ze tam juz nie pracuje
2
Karolll 2015-09-05 08:39:22
A Stasiu z magazynu ten muł bagienny który jest wyśmiewany i wali konia na wózku widlowym bo nie ma kobiety bo jest geym pracuje jeszcze czy go wkoncu zwolniono
3
ghu 2015-09-09 16:25:11
zalegly urlop trzeba wykorzystac do 30 wrzesnia-kary dla pracodawcow to nawet 30000 zlotych
1
Stanisław 2015-09-26 13:48:01
Karolll a może się przedstawisz i nie będziesz się ukrywał, jak piszesz takie szkalujące rzeczy na mój temat, nie zgodnie z rzeczywistością. Najłatwiej jak się nie ma rzeczowych argumentów to się obrzucać kogoś błotem. Powiem tylko że od ponad 3 lat w tej firmie pracuję, lecz już nie na wózku tylko w biurze w MWG. A odnosząc się trochę do Twojego wpisu i poziomu wnioskuje ze już od dłuższego czasu w MMP nie pracujesz, zastanawiam się w jakich okolicznościach rozstałeś się z firmą MMP... Stanisław
Karolll 2015-09-27 14:26:54
Stanisław firma neupack musi mieć kogoś kto zagania i będzie od czarnej roboty ogólnie żal mi ciebie bo jesteś bublem genetycznym i wszyscy się z Ciebie śmieją pracuj pracuj bo tylko to Ci pozostaje a i portal roksa i strony xxx
Pozdrawiam Karol
1
Karolll 2015-09-27 14:36:53
A i jeszcze jedno jeśli takie osoby jak Ty pracują w biurze to firma spada na psy przecież ty masz ruch jak ślimak problemy z wymową inteligencji tez nie posiadasz o wyglądzie nie wspomnieć to co Ty tam robisz kartki w segregator wkładasz (oby tylko kartki) co do firmy nic nie mam pracowałem byłem zadowolony przestałem pracować z powodów prywatnych osobiście polecam pracę w tym zakładzie dobra kasa płatna na czas atmosfera różna jak wszędzie
2
Stanisław 2015-10-01 19:36:18
Karolu widzę że masz problem ze sobą i akceptacją siebie na pewnych poziomach. Sprawia Tobie przyjemność takie wypisywanie negatywnych komentarzy. To świadczy o Tobie. Życzę Tobie abyś czasami pomyślał trochę perspektywicznie i z czasem może coś zrozumiesz i przez to zmienisz siebie i swoje otocznie oby na lepsze. Życzę Tobie i Twoim bliskim powodzenia w życiu.
Ameba 2015-10-25 08:16:08
Kto teraz żondzi na produkcji? ;)
Fasola 2015-10-30 15:21:20
Zależy gdzie bo na sztancy Krzysiu K. a na klejeniu Patryk S.
1
rudi 2015-10-31 17:13:52
A u nas wygląda to tak
Kaszerka -Browar
Sztanca-Gibon
Klejenie-Kolanko
Paskowanie-Bażant
1
nowy 2015-11-01 10:29:22
możecie opisać pracę płacę na magazynie? Chcę tam założyć aplikację i oczekuję jakiś info, jaka atmosfera jaki kierownik i czy tam ciężko? za szybką odpowiedz będę wdzięczny
2
utrzymanie ruchu 2015-11-02 01:15:03
witam. widziałem ogłoszenie dotyczące działu utrzymania ruchu.
czy warto się starać o robotę w tym dziale. jaka atmosfera panuje w UR i jak układa się z mechanikami współpraca?

dzięki za info. pozdrawiam.
bonzo 2015-11-04 19:11:03
Odpowiedzi na 2 pytania odnośnie pracy. 1-nowy sądząc po twojej pisowni to już wiemy że się nie nadajesz, więc daj sobie spokój analfabeto.
2 ur-jeżeli znasz zagadnienia napraw maszyn i umiesz to robić to warto się starać ,a jeśli nie bardzo to odpuść bo pseudo mechaników już posiadamy.Pozdro dla sztanc.
MBWS POLSKA 2015-11-11 21:43:36
Moze troche nie na temat. W mojej firmie zaczela prace pani (usunięte przez administratora) dyrektor HR? Cos na temat tej pani? Pracowala u Was.
Zryty łeb 2015-11-16 19:15:57
W oparciu o umowę o pracę? Chyba po trzech latach.Widocznie chyba coś się zmieniło :D Ale skoro tak, to życzę wszystkim zdrowia.
Ola 2015-11-17 11:06:28
Przez... agencję zatrudnienia.Oferują,obiecują.
wczorajszy 2015-11-26 23:12:17
Zapytaj na forum zakładu w Józefowie, bo ona głównie tam siedziała. Tu prawie nikt jej nie zna.
A jak się nazywa Twoja firma?
zonkil 2015-12-09 22:15:30
a jak tam Pałla?biega jeszcze za tym swoim chlopcem z bobsa ?pukaja sie po kiblach?czy juz tylko w lesie?na impresie bedzie sie dzialo pewnie,.,.
krzyż 2015-12-18 20:52:14
Szkoda że borlas nie dostał nagrody bo tak chodził i się żalił na imprezie że go oszukali a przecież jest taki dobry w lizaniu d. i nie było jego laski co by go pocieszyła .szkoda.
xx 2015-12-19 11:08:53
kliknęlo się trzy razy, pani z kadr nie umie poslugiwac się komputerem, no ale jak konczy się nieciekawą szkolę zaoczną to tak jest
pracownik 2016-01-25 23:14:56
Proszę co to za firma. W piątek pozbyli się kierownika utrzymania ruchu. Dwa miesiące temu kierownika magazynu. Ciekawe kto następny...
Pozdro dla ludzi z produkcji.
1
nowy 2016-02-02 21:16:24
Czy ktoś Wie jakie były powody zwolnienia Kierownika utrzymania ruchu?
mth 2016-02-04 21:42:45
podobno dojazd mu nie pasował
Lesiu 2016-02-05 22:38:02
Fajnie że dyro z solca zna się na robocie i wie jak nam premie zredukować aby nam dać kopa do pracy motywacja i atmosfera to podstawa na psychologii się gość zna sobie dołożyć a nam zabrać -bo to taki Janosik jest.pozdro dla sztanc
ziom 2016-02-09 10:51:53
Hej "nowy" pytasz jakie były powody zwolnienia kierownika UR... Ja odpowiem tak: wreszcie coś się ruszyło w kwestii planowania napraw, konserwacji i ogólnie reformy UR. Cały temat zaczął iść w dobrym kierunku. Na pewne zmiany trzeba czasu i niezbędnych narzędzi, aby je wprowadzić w życie. Podsumowując... Temat UR zaczął działać lepiej i kierownika zwolnili. Pozdro.
AOL 2016-02-12 10:46:49
@omam: zwolniony nie zna niestety powodu.
@ziom: dziękuję za dobre słowo i trafną ocenę sytuacji,
@murat: nie firma, ale człowiek chce najlepiej dla siebie,
bardzo dobrze mi się z Wami współpracowało, mam wrażenie, że zmiany przeze mnie wprowadzane komuś musiały przeszkadzać. jak to mawiają, jak nie wiadomo o co chodzi...
pozdrawiam
Adam
była 2016-02-13 07:47:23
pracowałam w tym syfie i żałuje, teraz jestem za granicą i wiem ze zyje,mam wypłate która starcza i żyje jak człowiek że mi nie brakuje i życie jest tu droższe niż w Polsce to i tak jest lepiej,W Neupacku,ja osobiscie uważam że za dłuże wymagania a mała kasa ,tutaj polakom pomagają i nie dziwi mnie to że jest tutaj u mnie coraz więcej Polaków,bo tutaj kierownik jest jak kumpel ,przede wszystkim pomaga i się pyta czy coś się stało czy mogę jakoś pomóc ,nie to co w neupacku ,wielcy kierownicy ,którzy nie mieli pojęcia o niczym no i nie oszukujmy się ludzie robili sobie sami syf,jeden drugiego obgadywał a za chwilkę się uśmiechał na palarni jak najlepyszy kumpel...kumpela .A ja mam podejscie do życia inne ,jak w firmie kierownictwo miało nas za nic tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to chociaż my pracownicy moglismy trzymać się razem a nie że przyjdzie nowy pracoenik i się stara a robicie mu pod górkę i własnie tutaj tego nie ma POLACY sobie pomagaą,wspieraą za granicą a u was każdy jeden drugiemu chce zaszkodzić ...jak by nie można żyć bez stresu i nerwów bez robienia pod górkę nowym ... i żyło by wam się lepiej iNAPRAWDĘ TRZYMAJCIE SZTAMĘ NA ZŁOŚC GÓRZE
1
nowy 2016-02-18 15:07:28
AOL czy wiesz coś więcej na temat zwolnienia Kierownika UR podobno z potencjalnym nowym następcą też się nie dogadali ciekawe co tym razem było nie tak?
xxx 2016-02-21 14:13:51
Dokładnie pracujemy razem a każdy sobie podkłada nogę,na imprezie zakładowej to każdy wchodzi każdemu w tyłek a w pracy tylko patrzy kiedy podp... do kierasa .Sami robicie syf a potem jest jak jest.
fajna 2016-04-21 10:38:25
Hey pracuje w tej firmie od trzech miesięcy dostałam już umowę o pracę firma godna polecenie ;) zarobki bardzo dobre więc nie wiem dlaczego tyle negatywów znając życie wypowiadają się osoby które nie pracowały zbyt długo albo wogóle. Pozdrawiam
zzz 2016-04-24 13:17:53
Ty FAJNA, głó.... wiesz ,ludzie tam pracuja po kilkanascie lat i długo musieli zapierd....żeby dostać umowę,a ty 3 miesiące robisz i niby wiele wiesz a tak naprawdę nic nie wiesz dziewczyno.Z Choinki się urwałaś ???
1
Obserwator 2016-04-24 18:35:05
Pewnie też ją synek podesłał to umowa szybko i sciemnia jak tych dwóch kolesi co niedawno przyszli.
mija 2016-04-28 00:06:14
Może teraz na produkcji zatrudniają szybko na umowę o pracę.Wcześniej było inaczej.Rok-2 lata na umowę zlecenie.Każdy chciał tam pracować.Ale teraz niestety uciekają pracownicy.Powód? zła organizacja pracy.Za dużo biurowych,nikt nad tym nie panuje.Wczesniej kazdy wiedział od dołu do góry co ma robić.I produkcja była.Teraz na"dole'chcą robić,ale "góra'maile sobie śle i nic z tego nie wynika.Bo nikt za nic tam nie jest odpowiedzialny.Załosne.
2
sat 2016-05-08 09:41:37
a czy to prawda ze miss stolca kujawskiego zmienila krysia ze sztanc na starszy model????
mija 2016-05-09 21:06:10
@bb jestem tego samego zdania,bo nie widzą,albo jest im wygodnie.Papierki,słupki itp.Ale jak na produkcji ktoś nie daje rady,zwalniają go,lub ucieka-a reszta ma robić tak jakby był."wyżej"jak nie daje rady zatrudniają następną osobę,i następną...i narobiło się.Kierowników,zastępców itp.
5
zryty 2016-07-02 18:29:27
hejka mloda olej tych emerytow i wbijaj do AWANGARDY tam gdzie zwykle
5
pracownik 2016-07-15 18:53:12
na układy nie ma rady...czasem oferta to tylko fikcja, tak żeby było, żeby ktoś nie doczepił się...
obiektywny 2016-07-15 19:11:20
przepisy zmieniły się, srają się , że pip dowali się, muszą dać umowę o pracę
Pracownik 2016-07-21 14:03:06
Już od jakiegoś czasu przyglądam się ....Ludzie wpisujecie tu bzdury,obgadujecie się a to nie pomaga osobą szukającym podjąć decyzji podjęcia pracy w tym obozie! Dla poszukujących pracy. Jeśli szukasz pracy,nie chcesz się rozwijać i brak Ci ambicji lub jesteś zdesperowaną osobą to możesz się zdecydować na pracę. Jest kilka działów ,klejarki -praca monotonna 12 godzin na nogach a i przerwy w biegu bo linia nie może stać bo w kadrach wykresy spadną.Tak jest na wszystkich działach z tymi wykresami. Kierowniczka....O losie !Zatrudniają przez agencję więc wyzysk na maksa a płaca ....Hmm...Możesz zarobić jeśli przekroczysz 200h miesięcznie.Sztanca -dostaniesz się za pomocnika i będziesz biegać w pocie czoła.Kaszerowanie- tam też nie masz szans na szybki awans bo stanowiska obstawione.Jako pomocnik to masz szanse ,będziesz kulać rolki jak żuk gnojarz !No i masz magazyn jeszcze. Tam to się dopiero dzieje.Bałagan straszny! Brak organizacji, brak obsługi, ludzie z dnia na dzień dowiadują się na jaką idą zmianę. Pracują bez wolnych weekendów po 12h w niewiadomym systemie . Mają jakiegoś nowego nad sobą....Tragedia! Jeśli chodzi o zarobki to ok 12 na h.później trochę więcej jeśli dostaniesz umowę. Umowa to rzadkość. Będziesz się dopominał to zamienią Ciebie na innego pracownika.Nie wszyscy zgodzą się ze moją opinią ale to jest moje zdanie. Ci którzy nie mają innych innych widoków na przyszłość nie będą publicznie wytykać niczego ale po kątach gadają. nadmienię jeszcze,że jeśli jest wolny wakat to znaczy,że ktoś poleciał. Z rozmów dowiaduję się ,że kilka osób chce odejść w tym ja też bo ile można tolerować takiego traktowania....Jeśli będziesz z kimś rozmawiał to dowiesz się,że zarobił XXXX.....Niech tylko powie ile miał godzin w miesiącu. Płaca nie jest adekwatna do czasu pracy a i premię stracisz nawet za kogoś. Walczą o zabranie Ci 50 zł,a i urlop na żądanie musisz zgłaszać 12h wcześniej. ha ha ha :) Ktoś kto to wymyślił nie zna przepisów :)
Stanowczo odradzam !!!
15
Rybkos 2016-10-21 08:50:37
Witam, orientuje sie z jakiej platformy korzysta MMP NEUPACK ? Czesto wozimy towar dla nich lecz nie mamy ich z platformy tlyko od sepow z transa.
xxxx 2016-11-07 11:25:49
witam a ile moze zarobic operator wozka widlowego??? pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o MMP Neupack Polska - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MMP Neupack Polska