brak logo

Magic Rabbit

Warszawa

Opinie o Magic Rabbit

ola 2011-12-28 18:06:07
Odpowiedź już powinnaś znać po przeczytaniu tych wszystkich wpisów znajdujących sie na tej stronie... jeśli chcesz stracić 49 zł to wplać kase i powodzenia jeśli chcesz nie dac sie naciągnąć to sobie daruj.... to jest oszust!!!
Barbara 2012-01-01 11:24:17
Witam.Kwota 8,50 to nie jest zbyt duża ,lecz czy to jest Praca na 100% realizowana? Gdyż spotkałam się już z taką ofertą i wpłaciłam pieniądze 50zł dostałam list z Umową o Dzieło i nie otrzymałam tej pracy od zleceniodawcy Paczki z materiałami długopisy i koperty czekałam i czekałam .Dzwoniłam i nikt nie odbierał.Firma była oszustwem.Nie istnieje żadne chałpnictwo!!! Ludzie nie dajcie się nabrać.
Czlowiek Dobra RAda 2012-01-11 20:33:19
Witam. Ja też myślałem, że warto zaryzykować i wpłaciłem te 49 zł a co się okazało dostałem 1 długopis i instruktaż w którym pisze, że jak chcemy zarobic to mamy założyć własną działalność gospodarcza i tyle nic więcej...Wcześniej cwaniaki nic o tym nie pisali żeby ktoś się nabrał tak więc ostrzegam Partner [usunięte przez moderatora] to kolejni naciągacze!!!!!!!!!!!
onna 2012-01-16 01:32:38
Faktycznie ściema, nie dajcie się nabrać. Moja sąsiadka też im wpłaciła kasę i srogo się zawiodła na Szanownym Panie [usunięte przez moderatora]
magda17295 2012-02-01 19:09:50
Witam.
Ja otrzymałam maila z informacją, że należy wpłacić 70 zł (zabezpieczają się ponieważ zdarzały się sytuacje że wysyłali kuriera z płytami CD na wskazany adres i często okazywało się że nikogo nie było) Bardzo ciekawe, że jak pisali inni od 9 zł aż do 70 zł stawki podniosły się. Obiecanki cacanki!!! Jak można tak oszukiwać ludzi!! Przecież wszyscy ci którzy szukają takiej pracy chałupniczej najwyraźniej potrzebują tej pracy żeby zarobić często na chleb a ie jeszcze wyłudzają pieniądze. W taj chwili za 70 zł to chleb na cały tydzień dla głodnych dzieci!!! Po prostu wstyd!!
anonim 2012-04-25 14:17:15
Firma partner to oszusci wyslalam im 49zl kaucji i przyslali mi 1dlugopis i pisza ze musze se zalozyc firme kupic dlugopisy i je sprzedawac.NIE POLECAM NACIAGAJA TYLKO LUDZI
anonim powyzej 2012-04-25 21:23:45
Najlepiej to podać do sadu może sie wkoncu nauczy zeby nie wyciagac od ludzi pieniadze...a gdzie ta zwrotna kaucja......
ewcia 2012-05-07 21:13:23
Składanie długopisów to prosta praca manualna którą może wykonać każdy. Nie potrzeba tutaj żadnego specjalnego wykształcenia, umiejętności czy specjalistycznego sprzętu. Bez opłat. Pracując przy długopisach można bardzo dobrze zarobić, nawet 0,15 zł. za 1 sztukę w zależności od rodzaju długopisu. Towar będą Państwo mogli zamawiać w ilościach jakie potrzebujecie, będą Państwo mogli wybrać rodzaj długopisów do składania lub zająć się kilkoma rodzajami.



Firma ma system umożliwiający współpracę z osobami na terenie całego kraju.



Pracując w domu mogą Państwo zarobić 1500-2000 zł. miesięcznie.


Zauważcie, że oferta jest przerobiona - nie pobierają rzekomo opłat. Adres jest jednak ten sam, treść oferty również, także spodziewam się, iż o "symbolicznej opłacie" dowie się każdy w liście zwrotnym. A znaczki po jaką cholerę im? Nie wiem, ale może finansujemy im koszty wysłania listów do starszych osób, w których będą prosić o darowizny na chore dziecko - w końcu głównie starsze osoby łatwą "idą" na takie coś, a że Internetu nie przeglądają, trzeba je inaczej zachęcić...
Reasumując - Ci oszuści ewoluują w miarę, jak ludziom się otwiera oczy - ale to nadal CI SAMI OSZUŚĆI. NIE WPŁACAĆ IM NIC!
olalola 2012-06-05 11:38:08
własnie przed chwilą przyszedł mi list priorytetowy od partnera i juz bylam zdecydowana wyslac jutro tę kaucje z tym ze w liscie tym podany jest inny numer konta niż w Twojej opinii a dokladnie: [usunięte przez moderatora]. 49zł mnie w kieszonce nie "swędzi" więc wolę nie ryzykowac. jak to dobrze ze istnieją takie fora :D
meg 2012-09-13 18:21:24
Partner naciągacze! OSZUŚCI! Dostałam 1 długopis i instruktaż by założyć własną działalność i sprzedawać długopisy. O ile znajdę odbiorców!
PRACUJESZ NA WŁASNY RA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NEK tzn. załóż własną firmę. Kasa przepadła ale ja jestem mądrzejsza.
agresor 2012-09-18 11:30:14
Czytając te opinie to widzę że miałem rację co do tej firmy Partner już chcieliśmy wysyłać te 48 zł ale pomyślałem że sprawdzę w necie coś na ten temat i czytam że to krętacz. Firma niby z Strzałkowo a korespondencja jest prowadzona ze Słupca dobrze sobie zaplanował na zarabianiu kasy na naiwnych ludziach. Masz tylko szczęście że nie wpłaciłem bo bym tam pojechał i znalazł Cię i wtargał z wpłaconej kasy nieudaczniku życiowy
veti 2012-09-25 19:50:20
Jak to dobrze że jest internet. Mi tez partner przyslal żeby 49zł wplacicić. Sprawdzilam wpis do ewidencji po nip a tam " 4791Z - SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA PRZEZ DOMY SPRZEDAŻY WYSYŁKOWEJ LUB INTERNETa" no więc oszust że na odleglość to smierdzi
xonax 2012-09-25 22:39:34
Aż wstyd, ale też dałam się naciągnąć na ten znaczek za 4,15. zastanawia mnie tylko jedno, dlaczego firma PARTNER nadal istnieje, bo założę się że część osób wysłało mu to 48zł
ja 2012-10-09 14:01:52
dostałam taki list aby wpłacic kaucje 49 zł a przysle materiały czy ktos pisał do pan eryka na mail?niewiem co myslec człowiek szuka pracy a zamiast zyskac traci niby nie duzo ale jak ktos nie ma to jest bardzo duzo czy nie ma u nas sprawiedliwosci czy nie mozna znalezc uczciwej pracy w domu
kasia 2012-10-12 16:54:07
totalne oszustwo. Na podany numer telefonu nikt nie odpiwiada. [usunięte przez moderatora] naciągacze
kolo 2012-12-06 16:26:39
firma partner to oszusci dałem sie nabrac na ich sztuczke z dlugopisami i kupilem najdrozszy dlugopis za 50 zl.
Nie dałam się oszukać. 2012-12-08 14:35:33
Teraz już nr konta podają. Do mnie przysłali taki haczyk:

PRACA W DOMU - AKTUALNE CAŁY KRAJ

Składanie długopisów to prosta praca manualna którą może wykonać każdy. Nie potrzeba tutaj żadnego specjalnego wykształcenia, umiejętności czy specjalistycznego sprzętu. Pracując przy długopisach można bardzo dobrze zarobić, nawet 0,15 zł za 1 sztukę.

Firma ma system umożliwiający współpracę z osobami na terenie całego kraju, wszelkie odbiory i dostawy odbywają się droga kurierską. Na wykonanie zlecenia jest 30dni. W paczce jest 1000sztuk niezłożonych materiałów.

Osoby zainteresowane prosimy o przeslanie 40zl na adres:

Bussines Partner
[usunięte przez moderatora]
W temacie proszę podać:

- imię i nazwisko
- adres zamieszkania
- numer telefonu kontaktowego

Z uwagi na dużą liczbę chętnych, wplata jest dla nas gwarancją, że trafią do nas osoby naprawdę zainteresowane pracą, a nie tylko zaspokojeniem swojej ciekawości kosztem naszej pracy i obsługi. Część kwoty jest pobierane na pokrycie kosztów transportu. Po podpisaniu umowy wszystkie koszta ponosi firma. Wplata zostanie Państwu zwrócona wraz z pierwsza wyplata.

Materiały wyslemy do Państwa wciągu 24h od zatwierdzenia wpłaty.

Pozdrawiam
xxx 2012-12-27 14:29:05
cygany [usunięte przez moderatora] dzis list mi przyszedł i dzwonie pod ten numer i nic poczta sie oddzywa pisałem do nich e-maile czy trzeba cos wpłacac z własnej kieszieni to mi napisal ze 1600 zl bez niczego nie czeba nic wpłacac oszustwo i wstyd z takimi to do wiezienia ludzie dobrze mówia ze w tej polsce sa tylko same [usunięte przez moderatora]
gosc 2012-12-31 13:44:51
Nie dajcie ludzie się naciągać... to zwykli oszuści żerujący na uczciwości innych !!
Cannabiska 2013-01-09 10:29:37
To zwykli oszuści. Nic nie wpłacajcie. Biorą kaucję 49zł niby za materiały, a nastepnie przysyłają aż jeden długopis i instruktaż w którym jest napisane że oni wcale nie zajmują się pracą chałupniczą. Jeśli ktoś też się na to złapał proszę o kontakt e-mailowy canna55@wp.pl Trzeba narobić oszustom koło tyłków :)
anna 2013-01-16 16:14:14
tez sie chciałam w to ekręcić ale jak przeczytałam opinie to odechciało mi sie
zawiedziana 2013-01-24 23:49:55
co za [usunięte przez moderatora] ten [usunięte przez moderatora],dzieki za wypowiedzi, tez bym dała sie naciagnac ale po przeczytaniu,....niech sie [usunięte przez moderatora], jak cos chetnie bym go wykurzyła i zamkneła jego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kołkach..
froscik 2013-02-04 12:42:12
witam. tak samo mnie załatwił chciał bym się dowiedzieć czy zwracają tą kaucje. jeżeli nie to podejmuje kroki prawne.
lilka 2013-03-04 10:53:20
ja pracuje chałupniczo dostaje umowe o dzieło i nigdy nikt nie kazał zapłacic mi nawet złotówki materiał firma mi dostarcza do domu a potem gotowy zabiera wiec mozna pracowac w domu ale ciezko uczciwych znalezc
groteska 2013-03-12 12:50:59
Witaj,
Usilnie poszukuję jakiejkolwiek pracy i jak wiele innych osób, również dałam się naciągnąć oszustom.
Jesli istotnie znasz uczciwego pracodawcę, podziel się onformacją, bardzo proszę.
Pozdrawiam.
Moderatoor 2013-03-13 11:34:37
Jeżeli możesz to wyślij mi adres swojej firmy na mój adres e-mail maciek_luczka@wp.pl. Też chciałbym zająć się chałupnictwem
iza 2013-03-19 17:09:37
Cześć mogłbyś wysłać jakieś namiary na tą firmę izabela4327@wp.pl
ewe 2013-03-19 22:41:20
hej prosze o jakis kontakt na maila ewelinakonopko@wp.pl tez szukam pracy i bardzo mi zalezy
Ania 2013-03-20 18:27:57
Jeżeli ktoś posiada namiary na uczciwego pracodawce co do pracy chałupniczej to bardzo proszę o kontakt na e-maila aanniiaa3992@wp.pl. Proszę bardzo mi na tym zależy
ja 2013-03-27 19:23:39
Cześć mogłabyś wysłać jakieś namiary na tą firmę dominika.gumiela@onet.pl
oszukany 2013-03-28 15:10:14
[usunięto przez moderatora] DO KWADRATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE WYSYŁAJCIE PIENIĘDZY. JA TAK ZROBIŁEM I DOSTAŁEM DŁUGOPIS DO ZŁOŻENIA. DODATKOWO NAPISALI,ŻEBYM SAM POSZUKAŁ PRODUCENTÓW DŁUGOPISÓW.
Dominika 2013-04-03 10:30:29
moglabym dostac namiary na ta firme w ktorej aktualnie pracujesz? bardzo mi zalezy. moj e-mail dominikakulig@gmail.com
martaczarna16 2013-04-03 16:07:29
Witam a w jakiej ty firmie pracujesz że nikt za nic ci nie kazał płacić też chce pracować w domu
martaczarna16 2013-04-03 16:12:24
Daj mi jakiś kontakt na tą firmę co pracujesz?martaczarna16@wp.pl bardzo potrzebuje zarobić kase.
ewa 2013-04-04 09:53:54
znalazłam ogłoszenie i na nie odpowiedziałam.Firma która ma kantakt poprzez skrytke pocztowa wzbudziła moje obawy .Weszłam na ta strone i to jest najlepsza dla mnie rzecz jaką zrobiłam .Dzięki za ostrzeżenie .Nie mam zamiaru dać się naciągnąć.
czy ktoś może polecić solidną firmę?
prosze o kontakt ewa.lesic@onet.pl
dzięki
przemek 2013-04-05 09:10:17
Masz może adres tej firmy? Albo jakikolwiek inny namiar? Bardzo proszę.
Maqdzia 2013-04-08 14:42:57
lilka - 2013-03-04 10:53:20

ja pracuje chałupniczo dostaje umowe o dzieło i nigdy nikt nie kazał zapłacic mi nawet złotówki materiał firma mi dostarcza do domu a potem gotowy zabiera wiec mozna pracowac w domu ale ciezko uczciwych znalezc
a mogłabyś się ze mną podzielić tą informacją mam ciężką sytuację finansową mój email [usunięte przez moderatora]
viki 2013-04-08 20:01:38
Hej proszę o jakiś kontakt na maila ledew1851@op.pl tez szukam uczciwej pracy.
aska 2013-04-25 09:06:30
ja tez dziś dostałam taka wiadomość dobrze ze weszłam tu przynajmniej wiem ze szkoda kasy na ten znaczek żeby im wysłać ;-)
didi_121 2013-06-18 09:14:07
lilka - 2013-03-04 10:53:20

ja pracuje chałupniczo dostaje umowe o dzieło i nigdy nikt nie kazał zapłacic mi nawet złotówki materiał firma mi dostarcza do domu a potem gotowy zabiera wiec mozna pracowac w domu ale ciezko uczciwych znalezc
Czesc poszukuje od dłuzszego czasu uczciwej firmy chałupniczej tez trafiłam na firme partner ogłaszał sie na miejscowej stronie z ogłoszeniami o prace ale po tym co tu przeczytałam nie wysle mu tych pieniedzy. Jezeli znasz firme chałupnicza uczciwa i wypłacalna to prosze podaj mi numer tel lub adres mail lub jakis inny namiar na nia bede bardzo wdzieczna. Prosze jezeli znasz taka firme to wyslij mi namiar na nia w mailu[usunięte przez moderatora]
andzia 2013-07-24 12:10:53
Witam wszystkich.widzę że sporo osób boryka się z tym samym problemem co ja.oczywiście dałam się nabrać temu[usunięte przez moderatora]Partner,ale jeżeli ktoś ma kontakt na uczciwą firmę do pracy chałupniczej niech da znać. Podobno Lilka coś tam pisała,ale raz się odezwała i więcej nic.[usunięte przez moderatora]
jaaa999 2013-07-26 15:51:17
Ja chciałam donieść że już w Tarnowie firma Partner się ogłasza.[usunięte przez moderatora].Trzeba nagłośnić ten proceder żeby jak najmniej osób wpłacało.Bo ktoś zarabia niezłe pieniądze nic nie robiąc tylko wysyłając fałszywe ogłoszenia.SZOK!!! Wpisujcie gdzie się da wpisy na te tematyto może z czasem klientów im braknie
protzlav 2013-08-21 10:09:52
"Partner",[usunięte przez moderatora],ul.Berlinga24/44,NIP 667-156-30-87 REGON 311122515

...takie właśnie dane podawał ów pan w korespondencji ze mną ... miałem właśnie wychodzić z domu opłacić kaucję 49 zł aby otrzymać instruktaż i materiał próbny(składanie długopisów),ale postanowiłem wcześniej sprawdzić opinie o tej tzw."firmie" ... no i co? przeglądam już trzeci portal i wszędzie znajduję info, że pan ten jest [usunięte przez moderatora] ... nie wiem, ale coraz poważniej wydaje mi się,że nie ma już uczciwe pracy chałupniczej w Polsce ... pozdrawiam wszystkich i proszę uważajcie na tego typu oszustów !!!
aga 2013-10-10 16:30:13
ludziska, chcecie mieć uczciwą pracę chałupniczą? jest na to prosty sposób: wpiszcie w google wyrażenie np. "producent długopisów", "zabawki produkcja" itp., wejdźcie na stronę producenta, znajdźcie zakładkę "kontakt", tam będą nr telefonów i e-mail do firmy, wtedy bierzecie do ręki telefon, dzwonicie i pytacie, czy ta firma zleca pracę chałupniczą, jeśli tak, to gratulacje - znaleźliście pracę, o którą wam chodziło, jeśli nie, to szukacie dalej; proste, nie? trzeba chwilę pomyśleć, a nie zawracać głowę jakiejś Lilce czy komukolwiek innemu, pracę ma ten, komu chce się ruszyć tyłek i zrobić coś samodzielnie
aneta 2013-10-25 21:38:43
Hej Lilka. Jeśli mozesz to podaj mi namiar na ta uczciwa pracę chalpnicza. (usunięte przez administratora)
daria 2013-12-05 12:09:56
witam tez szukam dorywczej pracy legalnej czy może ktos zna
1
Dżastina 2014-01-20 16:56:31
Ja również już chwilę poszukuję uczciwego chałupnictwa i nie znalazłam nic. Jeśli wątek jest jeszcze aktualny, to bardzo proszę o informacje o tej firmie na maila(usunięte przez administratora)
zuzia 2014-01-28 17:10:48
Hej;)
Jeśli to jeszcze aktualne także poprosiłabym o jakieS info i namiar na tą firmę na maila kasienka5050@wp.pl
Kusy 2015-01-31 22:31:47
dokładnie - zgadzam się z Mackiem w stu procentach . nie ma sensu wysylanie takich mailii zamiast pisac tutaj. chbya od tego jest to miesjce i forum zeby dzielic sie informacjami a nie potajemnie wysylac prywatnie wiadomosci. ludzie inni tez chca wiedziec co tam wiecie. moze przemowilem do rozumu i teraz tak nie bedzei
hania 2016-05-20 09:12:49
Bardziej interesowałby mnie zarobki @cezar multisport to swoja drogą
Zostaw swoją opinię o Magic Rabbit - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magic Rabbit