brak logo

PRESTIGE MONEY Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o PRESTIGE MONEY Sp. z o.o.

Tomcio 2011-11-10 18:09:50
Zgadza się, 8% ale zwrotne po spłaceniu całości, trzeba tylko zabezpieczyć pożyczkę i wypłata faktycznie u mnie nastąpiła po 3 dniach roboczych, a to wszystko dlatego, że czytałem co podpisuje i wszystko w umowie było jasne i nie mam do nikogo pretensji, ale jak się jest tak rozwiniętym, że nie czyta się co się podpisuje to teraz można mieć pretensje do wszystkich tylko nie do siebie... pożyczka super by się oddłużyć bo raty są niskie.
ania2552 2011-11-10 20:07:19
Sorry faktycznie było w umowie napisane wszystko, tak to jest jak się czytać nie chciało ;/;/;/ Zwracam honor. Pozdr.
Lwica 2011-11-14 09:03:45
Owszem ale umowę dostajesz dopiero po wpłaceniu kasy!
ona 2011-11-15 12:05:00
Ja poprosiłam o umowę przed wpłaceniem ;-) i dopiero po przeczytaniu i wjaśnienieniu czego nie rozumialam przystapiłam do dalszych procedur. U mnie spoko. Polecam.
omega 2011-12-09 17:25:53
Polecam. Dzięki nim oddłużyłam się,a teraz mam bardzo niskie raty spłacam sobie spokojnie i wreszcie nie martwię się, że braknie na rate, że komornik zadzwoni, że konto zablokowane. Ulga. Dziękuję bardzo i polecam.
Annia Barańska 2011-12-10 21:46:54
Polecam, godna zaufania firma. Pieniadze na czas, realizacja bez zastrzezeń.
golaf 2011-12-19 18:12:48
Doradzcie mi czy startowac po kredyt u nich czy tez nie? Opinie sa tak rózne, biuro wyglada jak wyglada. Doradzcie prosze.
Psycholog 2012-01-27 09:04:41
... no tak trzeba mieć mózg żaby, żeby podpisać umowę nie czytając jej a jest możliwość zapoznania się z regulaminem na stronie firmy i można ją konsultować z prawnikiem ale poco, przecież każdy z was jest profesorem w tych sprawach nie potrzebuje pomocy bo sam wie lepiej... następstwem takich działań są wypowiedzi na forum, bo przecież trzeba gdzieś emocje wyładować .... głupota ludzka nie zna granic ;-)
UWAGA 2012-02-14 12:08:33
Jeśli bedą jakies pytania dot. prestige money chętnie odpowiem ;) i wszystko wyjaśnie na ile bede w stanie ;)
do UWAga 2012-02-14 15:57:39
witam chciałam dopytac czy te 4,5% to mozna w raty bez poreczenia? byłes ich klientem bo ja nie jeszcze ale czy jestes wiarygodny
Uwaga 2012-02-15 17:47:46
Jeżeli wasza umowa jest umową cywilno prawną a z tego co mi wiadomo JEST to nie podlega ustawie o kredycie konsumenckim ... Więc to, że ustawa się zmieniła nie ma w tym przypadku żadnego znaczenia .
Kasia49 2012-04-19 15:18:35
Fakt, opłaty na początku są, ale wszystko jest zawarte w regulaminie. Czytać co się podpisuje. Złożyłam wniosek, wpłaciłam opłaty początkowe, załatwiłam notariusza i po 3 dniach mialam juz pieniądze. Nikt nikomu za darmo nic nie da, a jak inaczej poradzic sobie z bikiem?
górnik 2013-01-21 09:33:54
Podpisałem umowę wpłaciłem opłatę, potem musiałem zrobić zabezpieczenie pożyczki którego mi się nie udało zrobić bo nie znalazłem odpowiedniego poręczyciela więc zrezygnowałem z pożyczki w ciągu 14 dni. Byłem pewny, że zwrotu kasy nie dostanę ale się myliłem, cała moja wpłata wpłynęła na moje konto. Wolałbym pożyczkę ale się nie udało, przynajmniej nie straciłem wpłaty ;-)
lula 2013-05-10 08:41:21
Otrzymales zwrot bo tak bylo w umowie! Gdyby minelo 14 dni kasy byc nie odzyskal.
maron-2013-11-23 2013-11-23 13:30:38
niestety,ale to co piszą moi poprzednicy to są totalne bzdury,prestige money dziala podobnie jak biuro informacji kredytowej z warszawy/toczy sie postepowanie karne p-ko bip.Ten sam los czeka wlasnie prestige monej,bo klienci juz zglaszają sie do prokuratur,nikt u nich nie zaznał szczęscia by dostal pozyczke,w perfidny i podstepny sposob przywlaszczają wnoszone oplaty wstepne.Ludzie nie dajcie sie nabierac,bo to oszusci jak kazdy parabank
1
alicja77 2013-12-30 12:58:14
ja jestem zadowolona z umowy z prestige money. kwestia jest bardzo prosta - są to pożyczki POZA BANKOWE i warunki ich otrzymania znacznie różnią się od bankowych. łatwo nie jest, ale trzeba CZYTAĆ co się podpisuje i przede wszystkim REGULAMIN. ja przed podpisaniem zapoznalam sie z trescia umowy i regulaminu i nie mialam przez to zadnych niespodzianek i wszystko bylo dla mnie jasne. kredyt zabezpieczony = wypłacony. ja firme polecam
1
Oliwia 2013-12-30 13:41:19
Zgadzam sie z opinia Pani - 'alicja77'łatwo nie jest.. ale firma jest rzetelna. Wystarczy przeczytać przed podpisaniem. Ja również polecam.
1
lena22 2013-12-30 13:49:51
jak kazdy parabank? taki pewny jestes Jarku? byles wszedzie i wiesz wszystko... skoro tak wszystko wiesz, to moze zalóz swoj biznes, na pewno bedzie Ci swietnie szlo;]
1
klient_slask 2013-12-30 13:58:05
najlatwiej jest firme oczernic jak cos poszlo nie tak, z naszej winy. ale jest to wysoce niestosowne. ja mam umowe z firma Prestige money i na poczatku tez pewnych rzeczy nie doczytalem i nagle zdziwnienie, bo co jest! ale jak sie okazalo wszystko bylo w regulaminie, ktory podpisalem i sam bylem sobie winny zamieszania. na szczescie zarowno Pani w biurze jak i Panie w centrali sa bardzo mile i kompetentne, wiec pomogly mi znalezc najlepsze dla mnie rozwiazanie. i wszystko jest w porzadku
1
Wojciech 2014-01-24 10:49:57
Bzdury totalne, ja otrzymałem pożyczkę na kwotę 200.000zł i mogę to udowodnić potwierdzeniem bankowym, czytać, negocjować a pożyczka znajdzie się na waszym koncie.
Wojciech 2014-01-27 19:29:44
Widać, że w ogóle nie czytałeś regulaminu w którym to wszystko o czym piszesz jest napisane, jak można być w kwestii pieniędzy takim nieodpowiedzialnym a teraz oczerniać firmę. Nigdy tego nie zrozumie.
gość 2014-02-07 11:21:04
Witam -podpisałam umowe wpłaciłam kase i cisza -do centrali dodzwonic to cud w biurze nikogo nie ma . Wojciech - jak to zrobiłeś ze otrzymałeś ?
1
osa 2014-03-09 17:40:56
OSTRZEGAM PRZED FIRMOM JEST NIE WIARYGODNA, PODPISUJESZ UMOWĘ A FIRMA ZMIENIA WARUNKI,A POTEM KASY NIE CHCĄ ODDAĆ.WIELKIE (usunięte przez administratora).
1
Wojciech 2014-03-09 19:24:43
Osa ty jakieś bzdury piszesz bo podpisana umowa jest wiążąca obie strony. Podpisana umowa jest ważna i nie wolno nanosić zmian i interpretować po swojemu. Każdą umowę można negocjować ale przed jej podpisaniem, dlatego zachęcam do czytania i głębszej analizy ponieważ tu chodzi o pieniądze a to wymaga przemyślanych decyzji. Ja się zapoznałem dokładnie potem wynegocjowałem optymalne do zrealizowania zabezpieczenia wraz z gratyfikacją. Na drugi dzień po zawarciu umowy miałem wypłaconą pożyczkę na 200.000zł ;-)
Wojciech 2014-03-20 08:06:07
Wystarczy uważnie przeczytać umowę odrazu rzuca się w oczy, że są w niej elementy które można negocjować, więc wystarczy przed jej zawarciem wynegocjować odpowiednie dla siebie warunki i dopiero wtedy ją podpisać. Tak jak ja to zrobiłem. Pożyczkę miałem na drugi dzień na swoim koncie.
MAGDA 2014-06-09 10:06:20
i co gdzie firma????????WIDMO? ostatnio zlicytowano jej szefa!!(usunięte przez administratora)
anna 2014-06-25 08:42:49
sma na utrzymanie firmy kogucik nie zarobi??? uwierz mi zarobi. Zlicytwoano jego A6 a sam ma milionowe dlugi szef udzielający pozyczek;) wszystkie umowy PRESTIGE MONEY w ramach polskiego prawa sa NIEWAZNE gdyż w chwili zakładania spolki prezes i udziałowiec JEDYNY wówczas miał ZAKAZ prowadzenia dzial w pl WYDANY PRZEZ PROKUTATORA dowod na pismie do wglądu ;) zyczliwa
Rafał B 2014-06-25 09:40:12
Większego steku bzdur nigdy nie czytałem. Umowy są ważne i powie to każdy prawnik, ponieważ spółka to osobny podmiot (osobowość prawna)która nie posiadała żadnego zakazu, zatem wszystkie umowy są ważne ale co może o tym wiedzieć osoba życzliwa która też jest karana i toczą się wobec niej sprawy karne. Poza tym Audi się ma dobrze i nic mi nie wiadomo o tych milionowych długach ;-) Zanim coś napiszesz zastanów się kobieto co robisz bo Twoje problemy jeszcze się nie skończyły a zaczynasz sobie robić nowe.
LALA 2014-10-25 11:06:47
a dlaczego obecnie Prezes przebywa W ZK??? taka uczciwa firemeczka Oj Pani Skowron chowamy się po katach Panie Bandrowski nie ladnie.. 3 procey 4 w drodze! BRAWO NACIAGACZE
1
wanda 2014-12-12 18:44:43
mam już trochę doświadczenia związanego ze sprzedażą, bankowością i marketingiem. jakie stanowisko pracy mogłaby mi na dzień dzisiejszy zaproponować firma Prestige Money? dodam że ze względu na mój dotychczasowy staz zawodowy toleruję tylko długoterminowe umowy o pracę. czy otrzymanie takiego kontraktu jest możliwe?
wawelski smok 2014-12-12 20:20:12
Witam wszystkich
ręce opadają jak się to czyta tj.opinie o tej firmie niestety też dałem się naciągnąć wpłaciłem 8 tysi zrobiłem wycene nieruchomości 700zł rzecz jasna natariusz 1600zł ogółem wtopiłem 10.300zł i do dzisiaj nic nie otrzymałem
ta niby firma to do prokuratury
dorota 2014-12-16 10:41:01
tez by mi pasowała taka posada- mam spore doświadczenie w bankowości, ale konkretnie chodzi mi o kontrakt , zasanawiam się czy byłaby taka mozliwość współpracy czy tylko zlecenie, dzieło ew umowa o prace?
loki 2016-05-07 21:37:59
Zarobki mają w pełni adekwatne do powierzanych obowiązków @rodo, ale czy wypłata jest terminowa? Dzieki
Zostaw swoją opinię o PRESTIGE MONEY Sp. z o.o. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRESTIGE MONEY Sp. z o.o.