brak logo

BEE FEE CONSULTING

Tomaszów Mazowiecki

Opinie o BEE FEE CONSULTING

ex 2010-04-20 13:33:54
Dynamiczna firma. Nie ma przerośniętej biurokracji.
Dla bojących się odpowiedzialności - masakra, dla reszty - dobre miejsce.
1
anonim 2010-06-24 19:52:01
a chcialem sie dowiedziec jak wyglada praca jako serwisant maszyn.. Powaznie rozwazam decyzje nad przyjeciem sie do bee fee ale chcialbym poznac opinie. Jka narazie wiem ze wyjazdy na 3 tyg. Jak to wyglada w praktyce??
Oeznana 2012-01-05 13:12:28
Ta Firma to jedna wielka gigantyczna ściema, nie traktują ludzi jak pracowników tylko jak zabawki, na każdym kroku dają Ci znać że jesteś o wiele gorszy i nie możesz walczyć o swoje bo automatycznie Cię wywalą. Śmieszne zakazy i nakazy od pani dyrektor za śmieszne pieniądze na początku były obiecane premie miesięczne ale jakoś nikt ich nie dostawał i nie dostaje. Praca w ciężkich warunkach i jak coś się tanie to na nikogo nie można liczyć mogłabym tak bez końca opisywać sytuacje z którymi sama miałam do czynienia ale to nie ma sensu. Iść popracować ale jak tylko się trafi inna oferta to się nie zastanawiać.
SOLIDARNY 2012-04-19 10:19:57
ja powiem tak jesli jestes facetem bo do serwisu takich potrzebują a masz
żone a jeszcze do tego dziecko to odradzam bo prawie wcale sie nie bedziesz z nimi widzial o spaniu zapomnij i o swoim zyciu również bo w tej firmie nie masz zycia swojego jestes ich prostytutką w 100% im bardziej sie starasz i chcesz pokazac cos od siebie to wylatujesz jak robisz zle to tez cie pozegnają 3 tyg pracy 24 h i tydz wolnego praca dobra dla tych co są samotni i mają problem ze snem jesli chodzi o wyplaty czasami prawie zawsze wielkie opóznienia nawet i o miesiąć i sporo ludzi frajerów
bandzior 2013-01-03 23:04:00
Dajcie sobie spokuj z ta firmą. Wykorzystują ludzi ile tylko sie da!!! Zarobki tragedia i cały czas głupie zakazy i wymagania. [usunięte przez moderatora] Dorabiają sie na ludzkiej krzywdzie. Szkoda gadać!!!!
ła hahahahahah 2013-01-11 19:34:12
Paca dobra ale ludzi traktują ja psów [usunięte przez moderatora]
-.- 2013-01-22 14:57:26
Praca łatwa i przyjemna.Zarobki, biorąc pod uwagę nie wymaganego, żadnego doświadczenia przy przyjęciu do pracy, ani wykształcenia , dobre. Sumienność i uczciwość kierownictwa. Podejście do pracownika adekwatne do jego podejścia do pracy. Pozdrawiam:)
pirat 2013-01-28 23:05:47
popieram. praca ciężka ale każdy kto ją przyjął wiedział co będzie robił, kasa-no cóż, jest ok wiadomo każdy zawsze chce więcej...nie będę płakać jak dostanę podwyżkę. a Ci co piszą złe opinie niech zadadzą sobie pytanie czy szukali pracy czy oferty wczasów? takie czasy wszyscy ciężko pracujemy, mój brat na taśmie pracuje porównywalnie tyle co ja, świątek piątek, ale ja przynajmniej nie zarabiam 1100 tak jak on...
opek 2013-02-01 11:22:53
Nie narzekajcie, bo nie jest źle, Firma dba o pracowników kierownictwo też nie jest złe, na taśmie zarobisz 1100, ale musisz się napracować i to ciężko, a tu nie ma złych pensji i naprawdę się ni narobisz, a że praca non stop to i za święta i nadgodziny dobrze płacą, życzę wszystkim takiego pracodawcy jak ja mam, pozdrawiam.
tomek 2014-12-30 19:10:23
popieram w 100% poprzedni wpis kolegi, czy jest tutaj na tym forum jakaś kompetentna osoba, która może sę wypowiedzieć na temat warunków jakie sa w pracy, wysokości pensji początkowej, chociaż jakieś przybliżone dane macie? ale chodzi mi o wypłaty netto już do ręki jakie się otrzymuje od nich...z góry dzięki.
doceniona dorotka 2015-02-19 18:24:08
montaż reklam to bardzo fajna i rozwojowa praca moim zdaniem, już to kiedyś robiłam i byłam bardzo usatysfakcjonowana, także finansowo. jednak czas na zmiany, chcę znaleźć lepszego pracodawcę który mnie bardziej finansowo doceni i wykorzysta moje wykształcenie. czy w takim razie BEE FEE CONSULTING będzie dobrym wyborem waszym zdaniem?
adam 2016-05-12 19:40:48
no awans zawsze tylko trzeba się starać a wiadomo jak to u niektórych jest z tym staraniem :) chyba każdy z nas wie i chyba nie trzeba mówić tego głośno zarobki na poziomie 100 tys za picie kawy o :) najlepiej
Zostaw swoją opinię o BEE FEE CONSULTING - Tomaszów Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEE FEE CONSULTING