brak logo

DEBIUT Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o DEBIUT Sp. z o.o.

JK 2012-02-23 19:25:16
( usunięte przez administratora )Ciągle zmieniają się pracownicy( usunięte przez administratora )Kiepskie zarobki.
Kolega 2012-06-25 15:12:44
Jeśli jesteś ze wszystkiego nie zadowolony to nigdy nie znajdziesz porządnej pracy w wiarygodnej firmie. Nie zgadzam się twoją opinią ja pracuje od wielu lat w tej firmie i wiem, że odchodzą osoby, które nie chcą się pracować i szukają spadochronu na kilka miesięcy. Ta firma zapewnia stabilne zatrudnienie, a atmosfera jest rodzinna.
kolega22 2012-06-28 10:53:13
Kolego jak ty morzesz pisac o rodzinnej atmosferze jak ty rodziny nie masz i prosze nie wybielac tej firmy bo tam pracownicy pracuja (normalni) po kilka miesiecy ,a kapusie(lizusie) udaja ze pracuja .A opinie (kolega) musieli wpiac wlasciciele firmy,bo ile morzna przyjmowac krytycznych opini.
dobry doradca dila pracownikow 2012-07-27 21:37:00
Przestrzegam wszystkich chcacych tam pracowac,przedewszystkim kierowcow na busa,szefostwo mysli ze jak pracy nie ma to morzna pracownika dojic na maxa,
pracownik 2012-07-28 10:30:05
Tak zgadzam sie ,tam sa durze rotacje pracownikow ,przychodza ,odchodza,nobo jak tam wytrzymac........
loko 2013-05-08 21:59:52
jestem wieloletnim pracownikiem, ciągle muszę być na ich zawoołanie, ale coś za coś . mam pracę może nie moich marzeń, ale muszę wytrzymać, uff. czasami mam dość
kolega 2013-05-22 18:59:07
Praca tam to jak RAK {powoli,powoli,dobija}
kolo 2013-07-07 09:17:49
anonim - 2013-05-19 15:26:02

loko a mógłbyś napisać coś więcej an temat pracy w firmie DEBIUT? Jaki rodzaj umowy proponują na star nowemu pracownikowi? Ile można wyciągnąć na miesiąc i czy jest to podstawa czy podstawa + premia? Jak są nadgodziny to jakoś ekstra płatne? Pracodawca gwarantuje jakiś pakiet socjalny? Z góry dzięki za odpowiedź ;)
Żadnych premi, żadnych nadgodzin, pracujesz MINIMUM 8 H za to masz płacone, robisz nadgodziny ( od cholery) za free ! !! !!! !!!! Nikomu nie polecam.
wolo 2014-09-05 11:11:05
Super firma, super zarobki.
kapitan wąsik 2015-01-29 12:39:53
ja również robię research i zbieram wszelkie info na temat Debiut i teraz chciałbym wiedzieć czy nie szukają przypadkiem pilnie jakichś nowych pracowników? byłoby super bo tak się składa że ja pilnie szukam nowego pracodawcy. ja akurat mam półroczne doświadczenie w zawodzie więc czy mnie przyjmą do siebie?
mikimax 2015-03-31 15:58:54
Jeśli kapitan wąsik robisz ten research i wszystkie informacje są Ci niezbędę, to mogę powiedzieć zę Firma debiut z poznania specjalizuje się w sprzedaży czyściw przemysłowych, artykułów higienicznych, past BHP. Oczywiście mają chemię do kuchni, chęmię przmysłową, różne dozowniki i ręczniki a także suszarki
okoko 2016-05-14 20:59:10
No niby tak @pies, ale samochód się zużywa, więc średnio to korzystne
Zostaw swoją opinię o DEBIUT Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEBIUT Sp. z o.o.