brak logo

cadnet polska

Bydgoszcz

Opinie o cadnet polska

Paranoja! 2010-06-07 19:19:09
Pracowałem dla tej firmy. Najpierw wszystko pięknie, b.dobry kontakt, atmosfera wspaniała, nikt nie krzyczał aż nie przyszło do płacenia. [usunięte przez administratora] PORAŻKA!
mario88 2010-06-08 15:48:08
Chciałem się dowiedzieć coś więcej o tej firmie , może ktoś mi napisać więcej , oczywiście najważniejsze jak z płatnościami , umowa podobnież jest
anonim 2010-06-09 11:19:46
Witam
Nalezaloby sie przedstawic. Przypuszczam, że wiem kto to pisal Pan dostal wynagrodzenie za 3 albo 2 umowy. Przed ostatnia wzywalismy do uzupelnienia brakow³w w umowie. Ostrzegalismy o karach Dzwonilismy i nic. Sami musielismy dojechac i wykonac umowe, a za opoznienia kontrahent policzyc nam kare 5200 zl. NIe odyzskam tej kary liczac za opoznienia w wykonaniu poprawek. Straszne jest to ile ludzi jest nieuczciwych, nie wykonuja umow rzetelnie i sa oburzeni na kary.
Szkoda, ze zadowoleni nie wpisuja komentarzy.
Natomiast Pana informuje sa mozlliwosci sprawdzenia, z jakiego IP jest ten komentarz i za nieprawdziwe oraz oczerniajace wypowiedzi, mozna dochodzic swoich praw sadownie, wiec prosze uwazac
Z powazaniem
Katarzyna Rycharska
Malinowska 2010-06-09 11:38:47
Wszystko ok, troche czeka sie na kase, ale informuja o tym przed umowa, ze dwa trzy miechy
anonim 2010-06-10 08:57:25
Witam! Co do platnosci, to nie ma problemu, jesli wykona sie porzadnie to, co zlecaja. Podpisujac umowe wiedzialem, ze oni musza dostac pieniadze od zleceniodawcy, zeby mogli zaplacic mi - wszystko jest jasne przed jej podpisaniem. Moim zdaniem uczciwa firma, ktora jasno mowi jak bedzie wygladala wspolpraca.
EMO 2010-10-24 21:46:41
Nie ma obowiązku podawania swoich danych na forum. Każdy ma możliwość wyrażenia swojego zdania, a straszenie numerem IP jest po prostu śmieszne. Rozumiem jednak ostrą reakcję pani K, ponieważ po przeczytaniu negatywnych opinii mało kto zdecydowałby się na współpracę z tą firmą.
A współpracę zdecydowanie odradzam. WYgląda ona następująco: na spotkaniu wszystko wygląda super: łatwa praca, dobre zarobki. Uprzedzają, że na pieniążki trzeba czasem czekać do 2 mcy. POtem wykonujesz pracę i czekasz na pieniążki.Czekasz.Czekasz. Dzwonisz. Przesuwają termin wypłaty. Usprawiedliwianie braku wypłaty: ktoś jest na urlopie, firmia zlecająca nie zapłaciła itd. Ludzie z firmy są bardzo pewni siebie, mówią że sądu się nie boją. Przed podjęciem pracy rozmawiałam z ludźmi, którzy rezygnowali z pracy. Ludzie z firmy mówili, że nie wykonali dobrze swojej pracy, nie wykonali poprawek (nie mieli zresztą takiego obowiązku). Tak więc w moim przypadku na pieniąi ązki czekałam 0,5 roku. Nikt mi nie zwróci kosztów rozmów tel. i nerwów.
I jeszcze jedno. Zachęcam wszystkich, którzy współpracowali z firmą do umieszczania swoich opinii. A nieprawdziwe opinie mogą być także te pozytywne.
FISZER 2010-10-24 21:48:36
Przyszli współpracownicy firmy Cadnet: przeczytajcie najpierw dokładnie umowę, zwróćcie uwagę na stawki i warunki wykonania pracy, a potem uzbrojcie się w cierpliwość przy domaganiu się wypłaty. ODRADZAM
Anonim 2010-10-24 21:49:47
Nie polecam firmy, o wszystko trzeba się upominać, a na pieniądze czeka się kilka ładnych miesięcy.
Katarzyna Rycharska 2010-12-17 09:22:57
Proszę lepiej powiedzieć ile wezwań było do uzupełnienia pomiarów,
Ile było oszustw, że coś pomierzone, a jak sprawdzamy okazuje się, że nie..., W umowie każdej nie tylko naszej wymaga się poprawek. Ja bym się wstydziła pisać takie rzeczy. Zresztą o tej opinii świadczy i jej szczerość świadzcy brak nazwiska. Ja się podpisuję i tak więcej
Piszę dziś do gowork o Pana dane w celu wytoczenia Panu procesu.
Wiem kto źle pracował, na tej liście są tylko dwa nazwiska.
Katarzyna Rycharska
Katyrzyna Rycharska 2010-12-17 09:42:25
Wszystkie opóźnienia są spowodowane, złym wykonaniem pomiarów
Mniejcie odwagę podać nazwiska. A nie pisać oszczerstwa
Daniel Piła 2011-01-10 14:15:58
Witam,
współpracowałem z firmą Cadnet przez kilka lat z pewnymi przerwami i nie miałem większych problemów. Współpracę oceniam na dobrą, bez większych zastrzeżeń. Firma wymagająca dokładności w wykonaniu zleceń - co uważam za rzecz normalną. Jeżeli chodzi o płatności to każdy podpisując umowę był informowany i wiedział doskonale o tym, że zapłata za wykonanie zlecenia odbywała się po otrzymaniu pieniędzy od głównego zleceniodawcy. Prawdą jest, że na wynagrodzenie czekało się jakiś czas, ale było to pewnie spowodowane tym, że niektórzy zleceniobiorcy żle wykonywali swoje zadania, co z kolei opóźniało złożenie całej dokumentacji.
ja 2013-08-13 10:41:08
Ta firma praktycznie juz nie istnieje. Wszyscy zwolnieni.
rozżalona żaneta 2015-02-10 18:10:47
o to wielki smuteczek że ich nie ma bo słyszałem że to świetna firma jako pracodawca była, no niestety wielka szkoda. a wiecie ewentualnie gdzie mogę znaleźć więcej informacji na temat całej tej zaistniałej sytuacji? ewentualnie wiecie czy ta firma i właściciele wrócą pod jakimś nowym szyldem ale ze starą jakością?
hg 2016-05-15 19:50:55
może byłoby by im cięzko, a nawet gdytby się udało może nie chciali być źle kojarzeni? A z drugiej strony, tak jak piszesz @tureks firma sie nie rozwijała, a moim zdaniem w dzisiejszych czasach rozwój to jest w ogóle podstawa. Kto ni eidzie naprzód ten sie cofa
Zostaw swoją opinię o cadnet polska - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cadnet polska