Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Conbelts S.A.

Opinie o Conbelts S.A.

Pracowałeś w firmie Conbelts S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kevin - 2015-12-27 22:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem napisać ze te wynagrodzenie dotyczy pracy z bardzo dobrą znajomością angielskiego w biurze i doswiadczeniem. Conbelts to dobre miejsce na nauczenie się i spadanie stamtąd.
zdjecie uzytkownika
KOLO - 2015-12-28 22:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Conbelts nadal są stanowiska pracy, zaliczane do prac w szczególnym warunkach lub w szczególnym charakterze, które uprawniają do wcześniejszej emerytury?

W ZGG S.A., gdy była to firma państwowa sprawa była oczywista, wypłacano dodatek szkodliwy i po 15 latach pracy w tak szkodliwych warunkach, pracownicy związani z produkcją nabywali uprawnienia do wcześniejszej emerytury. Badania czynników szkodliwych pracy w ZGG S.A. potwierdzały warunki szkodliwe dla zdrowia, długa lista składników stosowanych do produkcji szkodliwych dla zdrowia (np. formalina na impregnacji, duże zapylenie sadzą itd. – są to składniki rakotwórcze).

Czy obecnie, po prywatyzacji i zmiany nazwy firmy z ZGG S.A. na Conbelts S.A. nadal są warunki szkodliwe na produkcji? Bo raczej po prywatyzacji nie zmieniono firmy w Zakład Leczniczy Bytom-Zdrój.
zdjecie uzytkownika
KOLO - 2015-12-28 22:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy w Conbelts po prywatyzacji nadal są stanowiska pracy na produkcji zaliczane do prac w szczególnym warunkach lub w szczególnym charakterze, które uprawniają do wcześniejszej emerytury?
W ZGG S.A., gdy była to firma państwowa sprawa była oczywista, wypłacano dodatek szkodliwy i po 15 latach pracy w tak szkodliwych warunkach, pracownicy związani z produkcją nabywali uprawnienia do wcześniejszej emerytury. Badania czynników szkodliwych pracy w ZGG S.A. potwierdzały warunki szkodliwe dla zdrowia, długa lista składników stosowanych do produkcji szkodliwych dla zdrowia (np. formalina na impregnacji, duże zapylenie sadzą itd. – są to składniki rakotwórcze).
Czy obecnie, po prywatyzacji i zmiany nazwy firmy na Conbelts Bytom S.A. nadal są warunki szkodliwe na produkcji ? Bo raczej po prywatyzacji nie zmieniono firmy w zakład leczniczy Bytom-Zdrój .
zdjecie uzytkownika
do KOLO - 2015-12-29 23:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma tam warunków szkodliwych.
Conbelts dostaje nagtody jakości tylko dlatego ze to największy zaklad w Bytomiu i tyle. Sorry ale Kevin ma racje "naucz się i spadaj do innej firmy".
zdjecie uzytkownika
5445 - 2015-12-30 16:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, calkiem niedawno znalazlem jedna oferte pracy od firmy Conbelts S.A. a mianowciie na stanowsiko specjalsity do spraw zakupow w Bytomu, moze ktos chetny
zdjecie uzytkownika
Kokq - 2016-01-04 10:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca jak każda inna, z ta różnicą, że z dużymi wymaganiami (zwykle na wyrost) i słabo opłacana, ale tak to już jest w dzisiejszych czasach. Najgorsza jest korporacyjność, brak realnej możliwości awansu; jesteś ambitny, masz sukcesy, to bez skrupułów to wykorzystają i Ci podziękują, albo wręcz w żywe oczy zrobią Cię w ch...; pracowałem tam jakiś czas i w tym okresie obserwowałem trzy takie przypadki, a mam informacje, że po moim odejściu jeszcze się to powtórzyło. Ktoś napisał, że warto tam się czegoś nauczyć, zawsze to praca, ale zastanów się czy nie jest to strata czasu. Dzisiaj jest rynek pracownika nie pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
Czop - 2016-01-04 16:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co robi taki specjalkista, a najwazniejsze jakie to są pieniądze i czy jest umowa chociaż zlecenie, bo przyznam, że w nowym roku chciałem zmienić prace na jakąś inną
zdjecie uzytkownika
555 - 2016-01-07 12:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest właśnie obecna rzeczywistość w Polsce, nie ważne co pracownik potrafi, ważne żeby był tani. Jesteś za ambitny, masz wyniki to Cię wykorzystamy i podziękujemy bo jesteś zagrożeniem dla przełożonych. Lepiej opłacać dziwne stowarzyszenia, rozdające nagrody np "Najlepszego pracodawcy, itp...", które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością, w celu kreowania fikcyjnego, medialnego wizerunku, niż zapłacić dobremu pracownikowi. Wnioski są jednoznaczne, oszczędzając na pracownikach - zwiększają się koszty działalności operacyjnej i nietrafione przepłacone inwestycje. W Polsce nie mamy własnych technologii, jesteśmy tylko chwilową montownią z tanią siłą roboczą, aż korporacje przeniosą produkcje do jeszcze tańszych wschodnich krajów. Steve Jobs (z wykształcenia marketingowiec) stworzył jedną z najdroższych marek na świecie, pomimo że firma Apple była na skraju bankructwa, a to się udało tylko dzięki "zatrudnianiu najlepszych pracowników" - jego dewizą było - "zatrudniam ludzi mądrzejszych od siebie".
zdjecie uzytkownika
HR - 2016-01-08 09:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak: branża jest bardzo trudna, sytuacja na rynku tragiczna. Produkowane taśmy sprzedaje się do sektora górniczego, który jak każdy widzi przechodzi poważny kryzys i upada. Cena 1m taśmy z ok 300 zł spadła na ok 200 zł (sprzedaż na podstawie przetargów i wygrywa najniższa cena) w przeciągu roku. A koszty utrzymania firmy raczej nie maleją, a surowce potrzebne do wyprodukowania produktów też nie tanieją. Mimo tego wypłaty są zawsze na czas, podwyżki systematycznie są przyznawane, nie ma grupowych zwolnień. Kraje eksportowe , na które koniecznie trzeba się otworzyć jeszcze bardziej wymagają inwestycji, spełniania wysokich standardów , oczekują certyfikatów, wyróżnień itp. Dzięki pracy pionu finansowego, udaje się pozyskiwać środki z unii europejskiej na inwestycje, które pomogą firmie rozwijać się , i tym samym przetrwać. Bo kto nie inwestuje obecnie w nowe maszyny, technologie ten zostaje w tyle i za rok go nie będzie... Oczekiwania osób podejmujących pracę obecnie są wysokie, a często po studiach po prostu nie wiele jeszcze potrafią, stąd faktycznie, można się u nas wiele nauczyć. A mówienie że brak możliwości awansu jest brednią. Przykładem są 4 osoby, które są kierownikami/ dyrektorami w Conbelts a nie ukończyły jeszcze 30 lat (awansowały od specjalistów) ... Owszem ,awans nie jest dla każdego, bo trudno by byli w firmie sami kierownicy... Ja do prezesa Conbelts mam wielki szacunek, na pewno nie boi się on "mądrzejszych od siebie" i pewnie z chęcią by takich zatrudniał na kluczowych stanowiskach, tak jak Steve Jobs, tylko to on faktycznie jest siłą napędową tej firmy. Nikt się też tu nie boi zatrudniać wysoko cenionych specjalistów (w dziale technologicznym pracują np. 2 osoby z doktoratem). Daleko nam do korporacji, gdzie jest się tylko trybikiem w maszynie, można tu wcielać swoje pomysły, dostawać ciekawe, ambitne zadania. Premie uzależnione są od wyniku finansowego i są przyznawane przy sprzedaży na odpowiednim poziomie. Więc nikogo do pracy tutaj szczególnie nie zachęcam, trzeba być pasjonatem, osobą lubiącą wyzwania, pracowitą, ciekawą świata, gotową do nauki, kreatywną, itd.. Oszczędźcie mi zachodu i nie wysyłajcie cv, jeśli jesteście malkontentami szukającymi ciepłej , wygodnej, nie wymagającej posady ... śmieszą mnie osoby, które popracowały rok i już uważają się za osoby mądrzejsze od przełożonych, zero lojalności , odpowiedzialności, uczciwości (no tak, te słowa wyszły z użycia). Spotykam osoby, które już się wypaliły, znudziły, brak im motywacji po roku pracy. Dorośnijcie... albo załóżcie własną firmę- w końcu moda na start up'y powszechna, ciekawe jak długo utrzymacie się na rynku... ;) to prawda- teraz rynkiem rządzą pracownicy ... ;))))
zdjecie uzytkownika
romi - 2016-01-08 11:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@555 czyli sytuację oceniasz w sumie jako dosyć kiepską, tak? Bo nie wiem jak to ma wyglądać, jest oferta jako Specjalista ds. zakupów w Bytomiu i można na pewno dobrze zarobić.
zdjecie uzytkownika
555 - 2016-01-10 01:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmę tworzą pracownicy (zespół) a nie menedżer czytaj Prezes. Każdy menedżer jest tak dobry, jak dobry ma zespół. Dowód? - firma bez pracowników nie przetrwa a odwrotnie... , cała administracja państwowa dawno by padła, ponieważ tam kierownictwo jest dziełem przypadku i zmienia się, w zależności jaka opcja polityczna wygrywa. Podstawą funkcjonowania każdego zespołu/firmy jest zaufanie do pracowników, wówczas można delegować zarówno zadania jak i odpowiedzialność na najniższe szczeble zarządzania, co zdecydowanie poprawia skuteczność zarządzania i obniża koszty działalności. Siłą napędową firmy jest wykorzystywanie wiedzy pracowników i delegowanie władzy/odpowiedzialności na najniższe szczeble organizacji. Nie można osiągnąć sukcesu, gdy w firmie jest ciągła rotacji kadr i obniżanie kosztów, zatrudniając najtańszą siłę roboczą /absolwentów. Więc hasłem przy rekrutacji nie powinno być „Dużo możesz się nauczyć”, tylko „Co my, szanowny kandydacie, możemy nauczyć się od Ciebie”.
Wiem co piszę, ponieważ mam prawie 20-letnie doświadczenie w międzynarodowej korporacji, o której raczył wspomnieć Pan Prezes i to nie jest moja jedyna firma w której pracowałem. Każdy menedżer z podstaw zarządzania powinien wiedzieć, że nie ocenia się ludzi, tylko wyniki pracy i tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
Wiśniewski - 2016-01-10 16:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda. Podstawą firmy są jej pracownicy. Oczywiście nie powiem, że szefostwo nie ma żadnego znaczenia, bo duże znaczenie ma również to, w jaki sposób firma jest zarządzana, a to oni nią rządzą. Ja osobiście nie mam nic do zarzucenia Conbelts i nawet zastanawiam się nad zatrudnieniem u nich na specjalistę ds. zakupów. Posiadam wiedzę, więc myślę, że mogę dużo wnieść do firmy, w zamian za miłą atmosferę i dobre wynagrodzenie, a akurat wiem, że na to mogę u nich liczyć.
zdjecie uzytkownika
HR - 2016-01-11 09:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odpowiadając -555- : absolutnie się zgadzam, że każdą firmę tworzą ludzie. Wypowiadam się jako HR Manager- zrekrutowałam tu w ciągu ostatnich 4 lat mnóstwo osób. Jedne zostały, inne nie przystawały do kultury organizacji lub miały inne aspiracje i się z nimi pożegnaliśmy. Nigdy kryterium nie było zatrudnianie "taniej siły roboczej". A absolwenci ,czy studenci 5 roku podejmowali u nas pracę, bo znali dobrze języki obce, byli/ są chętni do nauki, podejmowania nowych wyzwań. Firmie potrzeba było tzw. świeżej krwi, świeżego spojrzenia. Stawiając w kilku obszarach na młodych, zdolnych i ambitnych dawaliśmy też im szansę, którą często wykorzystywali. I tą politykę będziemy kontynuować. Nie prawdą jest jednak,że tylko takie osoby zatrudniamy... Dołączyło do nas wiele osób z wieloletnim doświadczeniem we wszystkich działach- handlowym, księgowym, finansowym, technologicznym, technicznym... Cenimy też osoby, które z Conbelts związane są od lat (10, 15, 20 a nawet więcej). Wymagamy od nich jednak by także się rozwijały. Takie są wymogi rynku, który się wciąż dynamicznie zmienia, a nie "widzimisię" Zarządu czy rekrutera ... Osobo z Nickiem -555- jeśli jesteś tak świetna w kwestiach zarządzania personelem, to gratuluję, na pewno masz dobrą, satysfakcjonującą pracę, w której jesteś doceniany. Nie mów nam jednak jak mamy zarządzać własną firmę, rób to we własnej... powodzenia.
zdjecie uzytkownika
kantynka - 2016-01-13 12:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hr analizują wasze pracy jestem w stanie uwierzyć że dbacie o wysoki poziom kadry, przykładowo jak szukacie teraz specjalisty ds., zakupów to widzę że musi być zaawansowany angielski i 2 lata doświadczenia
zdjecie uzytkownika
do katynka i innych - 2016-01-14 22:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A powiedzial hr jaki będzie zarobek? Bo mi powiedzieli ze przez 3 mies 1500 zl netto a po okresie probnym na tyle na ile się umówiliśmy. Myslisz ze conbelts dotrzymal slowa? Nie. Mimo ze ma się doswiadczenie i zna się języki. Pani Hr wspomniala ze nie ma zwolnien grupowych - pewnie ze nie ma bo jak ma ktoś umowę ns czas określony to mozna go zwolnic nie podając przyczyny. Po połączeniu doszlo do zwolnien ale nie grupowych zeby firma nie musiala placic odpraw a zeby pod wzgledem liczby pracowników nalezala pod sektor msp. Całe szczescie ucieklem przed tym zdarzeniem i nie muszę w obecnej pracy borykać się z wysokością wynagrodzenia.
najbardziej byl dla mnie zalosny Komentarz na temat start upow. Jak się ma to samo nazwisko co szef to perspektywa rzeczywistosci wyglada inaczej...
życzę wszystkim powodzenia w szczególności tym co chcą się tam zatrudnić.
zdjecie uzytkownika
real - 2016-01-17 06:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Realista
- Dlaczego w Bytomiu z 20% największym bezrobociem w województwie, menedżer HR nie może znaleźć pracowników?
- W firmie zatrudniającej 200 pracowników, menedżer HR rekrutuje mnóstwo pracowników i ciągle poszukuje nowych, dodatkowo narzeka, że nowozatrudnieni pracownicy nie mają motywacji albo sami się zwalniają.
Dziwne? Nie. Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze.
Jeżeli doświadczonemu pracownikowi po studiach ze znajomością języków, oferuje się prawie najniższe wynagrodzenie (obecnie jest to 1356zł) to spawa się oczywista.
Może menedżer HR zatrudni się za najniższe wynagrodzenie i będzie musiał za takie wynagrodzenie utrzymać 3 osobowa rodzinę?. Wówczas menedżer HR przestanie wypisywać takie dyrdymały na forum i obrażać się na cały świat.
Z najniższym wynagrodzeniem, pracownik kwalifikuje się do pomocy MOPS-u, a na pytanie dziecka, dlaczego tata nie może kupić mu zabawki? tata odpowie - bo jestem „Pasjonatem w Conbelts”.
Na szczęście rynek pracy powoli się zmienia, choć dalej pracodawcy żyją w przeświadczeniu, że mogą zatrudniać na takich niewolniczych warunkach pracowników, a pracownik za sam fakt, że ma zatrudnienie, powinien być pracodawcy dozgonnie wdzięczny.
W branży informatycznej już widać cywilizację na rynku pracy, kilka dużych firm otworzyło swoje oddziały, proponując wynagrodzenia na odpowiednim poziomie i tym samym pozbierali z rynku najlepszych informatyków. Nikt w tej branży już nie proponuje najniższego wynagrodzenia, można? można.
Dla przykładu - znam osobiście wielu prywatnych właścicieli firm, którzy wykorzystują sytuację na rynku pracy, płacą niewolnicze wynagrodzenia pracownikom, a sami nie wiedzą co mają z kasą robić.
Im szybciej ucywilizuje się rynek pracy, tym szybciej pracodawcy uświadomią sobie „Prawa biznesu - najpierw muszą zainwestować w pracowników, a potem mogą liczyć na wyniki”.
Życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
tosiek - 2016-01-18 16:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@real wydaje mi się, ze to wina stawek jest i nastawienia. Wydaje mi się, że u nich jest sporo pracy, bo szukają teraz nawet ludzi jako Specjalista ds. zakupów, bo dbre stawki mają.
zdjecie uzytkownika
HR - 2016-01-19 09:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie szukamy: sp. ds. zakupów, młodszy sp. ds. analiz rynku (oba z b. dobrą znajomością j. ang), mechanik utrzymania ruchu, pracownik fizyczny na produkcji, laborant
zdjecie uzytkownika
do tosiek - 2016-01-19 12:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gość: nick IP:
"Startowałem u nich do działu eksportu właśnie, zaproponowali mi pracę.
Za prowadzenie sprzedaży do 2 krajów i wejście na 2 nowe rynki zaoferowali minimalną krajową... Jak się można domyślać nie pracuję tam ;)"
zdjecie uzytkownika
cb - 2016-01-21 08:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no bardzo ciekawe, ale w Conbelts export wcale tak nie funkcjonuje, żeby szukał kogoś do sprzedaży do 2 krajów i by wchodziło się samemu na nowe rynki- bzdura.
zdjecie uzytkownika
regit - 2016-01-22 19:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cb, a jednak bo szukają i specjalisty ds. zakupów i analityka rynku, więc rekrutacja jest. Mnie zainteresował analityk rynku, proponuja umowę o pracę na pełen etat i jest mozliwośc ubezpieczenia na zycie.
zdjecie uzytkownika
@regit - 2016-02-13 13:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dobre!
Atut firmy – „Jest możliwość ubezpieczenia na życie” – pytanie - A jest możliwość godnego wynagrodzenia?
Ubezpieczenie na życie to nie jest składnik wynagrodzenia, tylko potrącenia z wynagrodzenia za które płaci pracownik, natomiast za każdego nowego ubezpieczonego w ramach ubezpieczeń grupowych, pracodawca dostaje jeszcze profity od firmy ubezpieczeniowej.
zdjecie uzytkownika
do regit - 2016-02-15 16:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie tak jest. Ja nie jestem frajerem i juz tam nie pracuje bo teraz ta zalosna pensja w conbelts ledwie mi starczalo na utrzymanie się. Sorry conbelts ale liczcie wymagania na pensje a nie liczcie ze znajdzie frajera, bo Wasze szczęście do tego może się skończyć.
zdjecie uzytkownika
do regit - 2016-02-15 16:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dokładnie tak jest. Ja nie jestem frajerem i juz tam nie pracuje bo teraz ta zalosna pensja w conbelts ledwie mi starczalo na utrzymanie się. Sorry conbelts ale liczcie wymagania na pensje a nie liczcie ze znajdzie frajera, bo Wasze szczęście do tego może się skończyć.
zdjecie uzytkownika
Czop - 2016-03-04 12:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No a gdzie teraz myślisz pracować @do regit mi się wydaje, że tak naprawde da się tutaj przeżyć to na pewnym poziomie i nie jest chyba wybitnie trudno, ile niby zarabiałeś?
zdjecie uzytkownika
12 - 2016-04-06 17:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jkao specjalista ds. zakupów masz umowę o pracę wiec pewnie nie masz najniższejkrajowej, poza tym to też jest wyższe stanowisko pracy wiec stawka jest inna a do tego zajmujesz się odpowiedzialnymi zadaniami.
zdjecie uzytkownika
grubcio - 2016-04-07 10:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Opinie o niskich zarobkach jak najbardziej prawdziwe. No i częsta wymiana kadr, bo warto przyjąć "zielonych"ale też najlepiej ciotkę i pociotkę, bo wszystko zostaje w rodzinie... Kadry kierownicze pożal się Boże- niewykształcone, ale sterowalne przez Prezesa i o to w tym interesie chodzi.
zdjecie uzytkownika
czerwona czapeczka - 2016-04-13 18:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
pracowałem w tej firmie zarobki najnizsza krajowa za 22 dni 1380zl nie polecam jak ktoś ma rodzine na utrzymaniu Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Do 12 - 2016-04-17 16:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Najnizszej nie masz ale 1500 zl :)
Jak nie jesteś perfekcjonista we wszystkim co robisz takze pod względem personalnym i nie przeszkadza Ci powyzsza pensja oraz zakres obowiązków za 2 osoby to nie masz czego szukać w Conbelts
zdjecie uzytkownika
byłyPracownik - 2016-04-24 20:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dobra firma na start, fajny pakiet socjalny. Niestety pracownicy ambitni z kwalifikacjami bywają niedocenini - kwestia wynagrodzenia wynagrodzenia decyduje o zmianie pracy.
Pani HR uważa że firma prężnie działa, ale nie mówi o tym, ile osób odeszło w 2015 roku bo Conbelts nie zaproponował im lepszych pieniędzy niż inne firmy.
Jeżeli jesteś spokrewniony lub skoligowacony z prezesem, to dostaniesz tam pracę, nawet osobistego kierowcy.
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2016-04-26 09:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Mam drobne pytanie, czy zbieżność nazwisk Pana Prezesa i Pani HR Manager to przypadek? Jeśli nie, to chyba oczywiste, że Pani manager nie będzie się wypowiadać źle :)
zdjecie uzytkownika
odpowiada - 2016-05-02 07:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan prezes ma kierowce swojego szwagra. Dzieciom też pracę zapewnił.
zdjecie uzytkownika
do odpowiada - 2016-05-02 18:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [odpowiada - 2016-05-02 07:22:36]:
Niestety ale odpowiada ma rację.
Najśmieszniejsze jest to że w 2015 ponownie się połączyli i były spotkania, że nikogo nie zwolnią z tego powodu, ale i tak zwolnili.
Jest to naprawdę chamówa z ich strony.
Dobre miejsce na 1 ewentualnie drugą pracę potem lepiej szukać czegoś innego.
Atmosfera mega nerwowa jak jedna osoba ma pracować za dwie osoby.
Szukają ideału za 1500 zł netto z perfekt angielskim i takim tam.
zdjecie uzytkownika
Diddl - 2016-05-04 08:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polacy to jednak zawistny naród. Właściciel firmy może zatrudniać we własnej firmie kogo tylko chce. Jak Ci się to nie podoba, to załóż własną firmę i zobaczymy jak zmieni się Twoje myślenie.
zdjecie uzytkownika
gucio - 2016-05-04 11:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli pan prezes jest właścicielem firmy, to może sobie zatrudniać komu mu się żywnie podoba. masz z tym problem? załóż własną firmę... I na pewno nikt nie dostaje tu wypłaty za darmo, tylko za wykonaną dobrze pracę.
zdjecie uzytkownika
obiektywna - 2016-05-05 16:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Odpowiada: Musisz chłopie zmienic źródlo informacji bo masz fałszywe dane. Poza tym każdy ma prawo do wyboru miejsca pracy i nikt nie musi pracowac tam, gdzie go wykorzystują, zmuszają do nadmiernego wysiłku i mało płacą. Przecież Conbelts to nie zakład karny, czy tez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nikogo za karę tu nie wysyłają. Polska to nadal wolny kraj-zawsze masz wybór. A może Cię tutaj nie chcieli bo sie na Tobie poznali i dlatego takie brednie piszesz?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-05-07 10:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@obiektywna też często się dziwię takim narzekaniom. Nikt nikogo na siłę nigdzie nie zatrzyma :) Ja się cieszę, bo szukają własnie specjalisty ds. rekrutacji i rozwoju. :)
zdjecie uzytkownika
do obiektywna - 2016-05-09 16:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sam się poznałem na tej firmie. Niektorzy nie maja tyle odwagi co ja zeby zmienić pracę i Ci zostają w Conbelts. Zatrudniajcie sobie kogo chcecie. Życzę powodzenia jak daleko zajedziecie
zdjecie uzytkownika
Obiektywna - 2016-05-10 11:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do obiektywna - 2016-05-09 16:20:04]:
i to jest własnie urok demokracji. Czyżby złość przez Ciebie przemawiała? Zdecydowałeś sam o zmianie pracy, to czemu wyczuwam niezadowolenie? To bie również zyczę powodzenia i zajechania .... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
do obiektywna - 2016-05-11 20:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ostrzegam innych zeby nie marnowali czasui brali pod uwage Conbelts jak juz naprawdę nie maja nic lepszego. Korzystam z uroku demokracji i korzystam z wolności słowa
zdjecie uzytkownika
dillala - 2016-05-12 23:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jedna uwaga ogólna do tego Forum na gowork.pl nie tylko do wątku Conbelts ponieważ przeczytałam opinie o wielu innych firmach także o tych naprawdę dużych uznanych firmach z różnych branż. ( Zachęcam do zapoznania się z opiniami o znanych Wam firmach na pewno się zdziwicie )
90 jak nie więcej % postów to czysty bardziej czy mniej osobisty hejt internetowy - wniosek jest taki - forum jest to możliwość wypowiedzi dla sfrustrowanych ludzi z takich czy innych powodów ale są to niestety tylko subiektywne odczucia. Uważam , że nie warto się tym kierować przy podejmowaniu decyzji o zatrudnieniu. Każdy tylko narzeka na niskie płace, niekompetencje szefów, warunki pracy, złych kolegów. Cały internet to jeden wielki hejt poczytajcie posty pod różnymi artykułami na dowolny temat , pomyślcie i wyciągnijcie wnioski !
zdjecie uzytkownika
mark87 - 2016-05-16 15:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam państwa, bardzo serdecznie . Chciałbym podzielić się z państwem opinią.
Otóż jestem po rozmowie kwalifikacyjnej , dostałem propozycję pracy za 1355 zł przez ponad rok !!! , rozumiecie ?! , jak się spytałem o jakąś podwyżkę , to usłyszałem , że będzie jeśli minimalna krajowa pójdzie do góry !!! hahaahah!! jakieś kpiny . Względem dodatków do wynagrodzenia , nie wiadomo:(:(. Mam 29 lat , takie warunki płacowe mnie nie satysfakcjonują . Rozumie , gdyby to była 1 lub 2 praca . Mam 2,5 roku stażu pracy i takie coś :(:(:( . A wymagają minimum roku stażu . No przepraszam , za 1355 minimum , nie wiadomo kiedy jakaś premia !!!! i tak przez ponad rok ??!!! ...
zdjecie uzytkownika
emi - 2016-05-17 14:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mark87, a na jakie stanowisko aplikowałeś, jeśli można zapytać?
zdjecie uzytkownika
g. - 2016-05-17 18:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mark, czy aplikowałeś może na stanowisko specjalisty ds rekrutacji i rozwoju?
zdjecie uzytkownika
dillala - 2016-06-06 22:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli ludzie wyrzucają swoje żale to coś jest na rzeczy. Powiem krótko jedna osoba pracuje za dwóch. Nadgodziny nie sa platne. Dziękuję za zatrudnienie ale i też za wypowiedzenie bo dzięki temu wiem ze mozna pracowac normalnie przez 8 h i to za znacznie lepsze pieniądze w spokojnej atmosferze.
zdjecie uzytkownika
tosiek - 2016-06-16 23:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaka teraz panuje atmosfera? Dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
pułkownik - 2016-06-17 09:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja dziękuję Conbelts, za to czego mnie nauczyła. Byłem tam pracownikiem produkcji i nauczyłem się bardzo wiele. najważniejsze, co z niej wyniosłem, to jak nie zarządzać produkcją. Dzięki tej wiedzy jestem teraz kierownikiem oddziału. I cieszę się, że mogę zatrudniać osoby na stawce 2800 PLN brutto na okres próbny a później 3700 PLN brutto - mówimy tu o pracownikach produkcji. Zatrudniam dużo młodych osób, bez doświadczenia albo z niewielkim doświadczeniem. Organizuję im kursy i szkolenia. Dzięki temu pracownicy nie szukają nowych wyzwań u innych pracodawców. Taka sytacja powoduje pewien komfort - nie muszę się martwić, że ktoś lub ktosie nagle mi odejdą z pracy. Mój oddział rozwija się razem z pracownikami, co buduje pozytywną atmosferę w ekipie.
Wiem, ze Conbelts też organizował kursy - nawet w jednym uczestniczyłem.
Dziękuję Ci, Conbelts, za bezcenne doświadczenie. (To nie hejt ani nie wylewam tu żalów, po prostu naprawdę się wiele nauczyłem)
POWODZENIA wszytkim
zdjecie uzytkownika
tosiek - 2016-06-18 12:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na pewno zarobki przekraczają te 2 tysiące złoty @korps, bo jeszcze odpowiednie premie do tego dorzucają.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-20
Żródło: Gowork.pl
Bytom
(śląskie)
  Conbelts S.A. - firma produkcyjno - usługowa o ponad 25-letniej tradycji , z siedzibą w Bytomiu, ul. Szyby Rycerskie 4, poszukuje osób na stanowisko: pracownik produkcyjny Miejsce pracy: Bytom Obowiązki: Obsługa pras do wulkanizacji taśm (wieszanie taśmy na zwijadła, układanie w prasie, obcinanie wylewów, silikonowanie) Czyszczenie pras maszynką do
zdjecie uzytkownika
? - 2016-06-19 16:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przekraczają nawet po dwudziestu kilku latach pracy a premie? bywają nie za często i zawsze więcej jest o niej gadania niż jej wielkość w złotówkach :(
zdjecie uzytkownika
rf - 2016-06-19 20:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@? oj ale chyba wazne ze takie premie w ogóle są..ostatnio gdzies czytałem że jakaś firma nie daje premii..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Conbelts S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Conbelts S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert