logo Conbelts S.A.

Conbelts S.A.

Bytom

Opinie o Conbelts S.A.

Obiektywna 2016-05-10 11:36
i to jest własnie urok demokracji. Czyżby złość przez Ciebie przemawiała? Zdecydowałeś sam o zmianie pracy, to czemu wyczuwam niezadowolenie? To bie również zyczę powodzenia i zajechania .... Pozdrawiam
do obiektywna 2016-05-11 20:46
Ostrzegam innych zeby nie marnowali czasui brali pod uwage Conbelts jak juz naprawdę nie maja nic lepszego. Korzystam z uroku demokracji i korzystam z wolności słowa
6
dillala 2016-05-12 23:00
Jedna uwaga ogólna do tego Forum na gowork.pl nie tylko do wątku Conbelts ponieważ przeczytałam opinie o wielu innych firmach także o tych naprawdę dużych uznanych firmach z różnych branż. ( Zachęcam do zapoznania się z opiniami o znanych Wam firmach na pewno się zdziwicie )
90 jak nie więcej % postów to czysty bardziej czy mniej osobisty hejt internetowy - wniosek jest taki - forum jest to możliwość wypowiedzi dla sfrustrowanych ludzi z takich czy innych powodów ale są to niestety tylko subiektywne odczucia. Uważam , że nie warto się tym kierować przy podejmowaniu decyzji o zatrudnieniu. Każdy tylko narzeka na niskie płace, niekompetencje szefów, warunki pracy, złych kolegów. Cały internet to jeden wielki hejt poczytajcie posty pod różnymi artykułami na dowolny temat , pomyślcie i wyciągnijcie wnioski !
2
mark87 2016-05-16 15:10
Witam państwa, bardzo serdecznie . Chciałbym podzielić się z państwem opinią.
Otóż jestem po rozmowie kwalifikacyjnej , dostałem propozycję pracy za 1355 zł przez ponad rok !!! , rozumiecie ?! , jak się spytałem o jakąś podwyżkę , to usłyszałem , że będzie jeśli minimalna krajowa pójdzie do góry !!! hahaahah!! jakieś kpiny . Względem dodatków do wynagrodzenia , nie wiadomo:(:(. Mam 29 lat , takie warunki płacowe mnie nie satysfakcjonują . Rozumie , gdyby to była 1 lub 2 praca . Mam 2,5 roku stażu pracy i takie coś :(:(:( . A wymagają minimum roku stażu . No przepraszam , za 1355 minimum , nie wiadomo kiedy jakaś premia !!!! i tak przez ponad rok ??!!! ...
5
emi 2016-05-17 14:31
Mark87, a na jakie stanowisko aplikowałeś, jeśli można zapytać?
g. 2016-05-17 18:30
Mark, czy aplikowałeś może na stanowisko specjalisty ds rekrutacji i rozwoju?
dillala 2016-06-06 22:26
Jeżeli ludzie wyrzucają swoje żale to coś jest na rzeczy. Powiem krótko jedna osoba pracuje za dwóch. Nadgodziny nie sa platne. Dziękuję za zatrudnienie ale i też za wypowiedzenie bo dzięki temu wiem ze mozna pracowac normalnie przez 8 h i to za znacznie lepsze pieniądze w spokojnej atmosferze.
5
pułkownik 2016-06-17 09:56
A ja dziękuję Conbelts, za to czego mnie nauczyła. Byłem tam pracownikiem produkcji i nauczyłem się bardzo wiele. najważniejsze, co z niej wyniosłem, to jak nie zarządzać produkcją. Dzięki tej wiedzy jestem teraz kierownikiem oddziału. I cieszę się, że mogę zatrudniać osoby na stawce 2800 PLN brutto na okres próbny a później 3700 PLN brutto - mówimy tu o pracownikach produkcji. Zatrudniam dużo młodych osób, bez doświadczenia albo z niewielkim doświadczeniem. Organizuję im kursy i szkolenia. Dzięki temu pracownicy nie szukają nowych wyzwań u innych pracodawców. Taka sytacja powoduje pewien komfort - nie muszę się martwić, że ktoś lub ktosie nagle mi odejdą z pracy. Mój oddział rozwija się razem z pracownikami, co buduje pozytywną atmosferę w ekipie.
Wiem, ze Conbelts też organizował kursy - nawet w jednym uczestniczyłem.
Dziękuję Ci, Conbelts, za bezcenne doświadczenie. (To nie hejt ani nie wylewam tu żalów, po prostu naprawdę się wiele nauczyłem)
POWODZENIA wszytkim
2
? 2016-06-19 16:34
Nie przekraczają nawet po dwudziestu kilku latach pracy a premie? bywają nie za często i zawsze więcej jest o niej gadania niż jej wielkość w złotówkach :(
3
odnośnie premi 2016-08-02 17:20
Jaha ptemie. Robią spotkanie ze dostanie się premię świąteczną a potem Ci powiedzą ze to dotyczy osób ktore mają umowę na czas nieokreślony. To tule w temacie premi.
1
były pracownik 2016-08-03 09:21
Podjęcie pracy w Conbelts polecam młodym osobom, które kończą studia lub świeżym absolwentom (praca w biurze), można tam zdobyć doświadczenie tak cenne na rynku pracy. Niestety zarobki są na niskim poziomie co powoduje duże rotacje, zwłaszcza wśród młodych, ambitnych pracowników. Na pewno na tą sytuację duży wpływ mają realia na rynku, na którym Conbelts funkcjonuje. Prawda jednak jest taka, że jest to prywatne przedsiębiorstwo i właściciel może ustalać poziom wynagrodzeń jak mu się podoba, jeżeli nie jest on dostosowany do rynku to zwyczajnie nie będzie miał rąk do pracy i będzie musiał te stawki podnieść. Taki jest rynek ;) Co do atmosfery jaka panuje to w moim dziale była bardzo dobra, jednak wiem, że nie we wszystkich działach tak było, nie wiem jak jest teraz. Moja sugestia to ustalenie dla pracowników ścieżki awansu wraz z widełkami ewentualnych podwyżek po określonym czasie pracy, wtedy każdy będzie widział na co się pisze i będzie mniej negatywnych wpisów na portalach takich jak ten ;) Pozdrawiam i życzę powodzenia Conbelts i przede wszystkim wszystkim pracownikom !
1
były pracownik 2016-08-03 11:10
Mówię o sytuacji jaka była kiedy odchodziłem około roku temu. Ja i wiele innych osób zaczynały pracę w Conbelts od razu po studiach lub jeszcze w trakcie studiowania.
były pracownik 2016-08-05 10:39
Na początku około 2100 brutto na rękę, po okresie próbnym raczej podwyżki nie dają. Po pierwszej umowie na 1 rok, czyli po roku i 3 miesiącach pracy niewielka podwyżka. Mówię o osobach niedoświadczonych, nie wiem jak jest w innych przypadkach.
Ja 2016-08-05 22:33
Proszę absolutnie nie sugerować się większością postów-są to aktualni pracownicy, "lustratorzy", próbujacy sprowokować pozostałych współpracowników do zwierzeń. Jako że każdy boi się uzewnętrznić swoje zdanie w pracy, robią to na forach. Dowód?? Na jakiej podstawie SAK tak chętnie pragnie się przyjąć na stanowisko specjalisty ds wsparcia sprzedaży skoro nigdzie nie ma oferty na to stanowisko? Wezmą ją/go w ramach nepotzmu? To pracownik, wie, jaka atmosfera panuje między działem handlu a działami ościennymi i chce informacji.
Ludzie pracujący są dobrymi specjalistami natomiast panie dyrektorowe niekompetentne, z przerośniętym ego i dziką rządzą władzy absolutnej. Nie cofną się nawet przed najpodlejszymi metodami: szczucie, wąchanie w życiu prywatnym ludzi, prowokacje względem podwładnych, upadlanie. Tu ścieżka kariery jest odcinkiem zerowym.
Pozostałe działy owszem, godne uwagi oraz przyjazne.
10
Romek 2016-08-09 13:50
Wie ktoś może czy będzie premia za czerwiec albo za lipiec?
Jorg 2016-09-17 19:43
Pracuje w Bytomiu, zarabiam ok 2500 do ręki. Myślałem, że to mało i że w większej firmie takiej jak Conbelts zarobię więcej, ale widzę że muszę docenić swojego pracodawcę. Widać w tym mieście nigdy nic się nie zmieni.
1
Xenia 2016-10-12 10:30
Witam, proszę o informację, na jaki zarobek może liczyć osoba zatrudniona na stanowisku asystenta dyrektora handlowego w conbelts?
Dzięki :)
Marek 2016-10-12 11:07
@Xenia niestety konkretnych sum nikt nie jest w stanie Ci podać, jednak raczej nikt nie narzeka na płace na tym stanowisku ;)
do Marek 2016-11-04 06:18
Marku dopiero się tworzy takie stanowisko więc skąd mozesz wiedzieć :) Pewnie dostaniesz 1500 zl do ręki jak większość w Conbelts w biurze
1
on%ona 2016-11-18 12:16
ooo,ooo,OOO, obiecywane będą cuda, cudeńka + wianki :) przede wszystkim musisz być uległa, przytakiwać, broń boże nie możesz wybijać się inteligencją, kreatywnością, błyskotliwym intelektem, nawet urodą no i oczekiwać dużo (nawet jak znasz 3 języki !:))) ) Masz to ?- to aplikuj śmiało !
Pamiętaj, jest jeden bóg - dyrektor CHandlu.. . Dodatkowo, już objąwszy stanowisko Asystenta, trz komplementować przełożonych i liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kariera mUUUU rowana!!
9
Knoppers 2016-12-15 09:01
ile osób odeszło z handlowego ostatnimi miesiącami...?
Pozdrowienia dla genialnej pani dyrektor, od której uciekają wszyscy począwszy od pracowników, a skończywszy na klientach.
12
klin 2017-01-21 18:02
zwalniają kosztowniejszych, bo dłużej pracujących i zatrudniają nowych za psie pieniądze- ludzie uciekajcie przed takimi ofertami, wiem, bo mnie wyssali do cna i kopnęli w d...
7
Były pracownik 2017-02-19 15:15
Święta racja,pozbywają się pracowników wieloletnich dobrze zarabiających.Niby nie zwalniają tylko przenoszą do innego działu ale już za najniższą krajową.Znam ten zakład od 1987r bo sam pomagałem przy jego budowie,potem pracowałem na produkcji. Pracowało się dobrze a zarobki były godziwe,prezes (nie będę wymieniał nazwiska-wysoki,szpakowaty Pan) stawał zawsze za ludźmi i starał się by pracownikom nie działa się krzywda.Ale jak zakładem zaczęli zarządzać co jakiś czas nowi prezesi to niestety zaczęły się problemy.Zatrudniano coraz więcej nowych pracowników którzy wykonywali tą samą pracę ale za dużo niższe wynagrodzenie a tych z wieloletnim stażem przenoszono np. do ochrony za najniższą krajową. Znam osoby które zostały zwolnione albo po prostu zaproponowano im takie warunki że musiały odejść a kiedy po jakimś czasie pojawiły się na terenie zakładu albo wręcz przy bramie zakładu traktowano je jakby stanowiły zagrożenie albo chciały wykraść jakieś dane z firmy.To nie są wymyślone historie bo sam byłem ich świadkiem. A moja osoba jest również tego przykładem. Pracowałem na zakładzie prawie 24 lata przechodząc różne stanowiska ale to ze względów zdrowotnych,znam każdy zakamarek zakładu,ludzi którzy w nim pracują,widziałem wszystkich którzy zarządzali firmą jak się zmieniała(nie powiem wygląda teraz bardziej nowocześnie) ale widziałem też ogrom niegospodarności i wyrzuconych pieniędzy w błoto. Podam przykład zrobiono remont dachu biurowca z całkowitą wymianą pokrycia a bodajże po kilku miesiącach po ulewnych deszczach zalało nawet pomieszczenia na parterze budynku,ciekawe czy ten kto odebrał te prace firmy dekarskiej poniósł jakiekolwiek konsekwencje. To tylko jeden przykład ale znam ich jeszcze kilka gdzie jedna firma poprawiała drugą nie wiem jaki to miało cel może wyprowadzenie pieniędzy z firmy. A kto poniósł tego konsekwencje właśnie Ci zwykli pracownicy bo przecież zarząd sobie nie zmniejszy pensji. Widziałem też wiele rzeczy które były naprawdę karygodne a na dodatek odmówiłem zrobienia rzeczy które nie należały do moich obowiązków jak również nie były zgodne z kodeksem pracy. No to w końcu stałem się niewygody i mnie zwolnili-przepraszam źle napisałem Pan Prezes to ujął tak: temu panu skończyła się umowa i dalej jej ie przedłużamy. A jak próbowałem się dowiedzieć z jakiego powodu nikt mi nie potrafił powiedzieć odsyłano mnie od jednego do drugiego,wręcz padło stwierdzenie jednego Pana że dobrze się ze mną współpracowało ale musi Pan odejść .Zostałem również przez tego Pana obrażony słownie po tym jak odmówiłem wykonania pewnych rzeczy których nie musiałem robić bo nie należały do moich obowiązków a i stan zdrowia na to nie pozwalał. Po moim odejściu właśnie na tym forum próbowałem opisać parę rzeczy niegospodarności i bardzo się to komuś nie podobało więc usuwano niejednokrotnie moje wpisy . Po moich wpisach na forum zaczęły się wpisy innych osób którym też się nie podobały niektóre rzeczy jak i zachowania pewnej osoby, chyba nawet padło nazwisko. Oczywiście podejrzenie padło niesłusznie na moją osobę no i zaczęło się zastraszanie osoby którą znałem a była nadal pracownikiem zakładu. Nie rozumiem jednej rzeczy jeżeli ktoś ma do mnie o coś pretensje to dlaczego mści się na osobach postronnych i wykorzystuje życie prywatne do tego by pogorszyć warunki pracy. Na koniec chciałbym tylko napisać iż mimo tego że to pracownicy tworzą zakład i pracują na jego utrzymanie mało kto się z nimi liczy najważniejszy jest zarząd i cała otoczka wokół niego. Są to ludzie bardzo bliscy prezesowi znajomi,koledzy i nie tylko...
8
Alicja 2017-03-02 11:21
W wywiadzie przeprowadzonym specjalnie dla portalu GoWork.pl znalazłam informację o tym, że pracownicy otrzymują premie motywacyjne, uznaniowe, dodatki pieniężne i rzeczowe w czasie świąt, promocyjne zniżki na karnety sportowe. Brzmi dobrze!
3
Papaj 2017-04-03 18:05
Ludzie to już tak mają że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. W każdej pracy przerabiałem dokładnie to samo: ludzie najpierw narzekali że jest źle potem się zwalniali i szli dalej a jak się spotkaliśmy po pół roku to tam gdzie poszli też było źle.
Papaj 2017-04-03 18:16
Wszyscy lubimy premie szczególnie te świąteczne bo nie dostajemy ich co miesiąc. A jak dostaniemy premie to zaraz zapominamy że dostaliśmy. Nie zapominają tylko ci co nie dostali. Zawsze jest tak że ktoś nie dostanie z jakiś powodów no i ten na pewno napisze że nie dostał. Czasami napisze 10 razy bo ma żal. To już chyba ludzie są tak skonstruowani że muszą narzekać zamiast się cieszyć z tego co mają: że zdrowie jest, że praca jest. Dzisiaj to już ludzie chyba nawet nie chcą pamiętać że w latach dziewiendziesiątych to naprawdę trzeba bylo się nalatać żeby pracę dostać. Dzisiaj praca szuka ludzi a nie odwrotnie i nie ma co narzekać trzeba się cieszyć z tego co człowiek ma bo z narzekania to jeszcze nikomu nic nie przybyło. A w Conbelts są i ludzie zadowoleni z pracy i niezadowoleni też są. Ale z premii to się wszyscy ucieszą.
1
Majka 2017-04-03 21:12
Dwoma rączkami się podpisuje pod uwagą o tym że wszędzie są ludzie zadowoleni i ci mniej zadowoleni. Fenomenem jest natomiast fakt że w Conbelst podobnie jak pewnie w tysiącach firm w Polsce pracuje po kilkaset osób a pisze zazwyczaj kilku niezadowolonych. Zresztą zazwyczaj byłych pracowników bo co obecni pewnie są zbyt zajęci bo pracują. A premie fakt miła rzecz i tego pewnie nikt nie zakwestionuje. Idą święta pieniądze się przydadzą.
1
Alicja 2017-04-04 09:29
Conbelts S.A. jest otwarta również na młodych ludzi. Więcej znajdziecie na stronie internetowej firmy: http://conbelts.com/kariera/kariera-na-start
Karo80 2017-04-04 19:16
Czy Conbelts ma jakieś specjalne warunki dla młodych pracowników? Jakieś szkolenia, program startowy?
Alicja 2017-04-05 10:18
@Karo80, będziesz aplikował?
Karo80 2017-04-06 18:45
Zastanawiam się czy będę aplikowała.
Karo80 2017-04-06 18:48
Zastanawiam się, bo Conbelts jest jednym z największych pracodawców. Jednak zanim zaaplikuje rozsądne mi się wydaje znalezienie o nich więcej informacji. Jestem ciekawa czy mają jakieś zachęcające oferty dla młodych.
Majka 2017-04-06 23:49
Największą zachętą dla młodych ludzi w Conbelts jest to że tutaj jest....mnóstwo młodych ludzi. Każdy się tu szybko odnajdzie bo struktura nie jest zabetonowana tymi co to od wieków tu są i wszystko wiedzą. Tacy też się trafiają ale to już raczej egzotyka. Ogólnie klimat jest dobry więc spoko próbuj. Jak Ci się nie spodoba zawsze możesz sejnąć gutbaj. Zresztą babki tu rządzą więc musi być ok
Misiak 2017-04-07 10:52
Faktycznie w zarządzie dużo kobiet, całkiem nietypowa sytuacja jak na taką "ciężką" branżę ale zakład zatrudnia w większości facetów także nie demonizowałbym sytuacji. Na produkcji wiadomo większość mężczyzn bo to raczej nie jest lekka praca typu układanie bułek w sklepie a w biurach mocno wymieszane towarzystwo. Klimat się robi coraz ciekawszy bo dużo młodych przychodzi i trochę swoich porządków wprowadzają. Czasem to dobrze czasem niekonieczne ale ogólnie nudzić się tu nie sposób.
Alicja 2017-04-07 11:26
@Karo80, dla osób młodych, bez doświadczenia firma ma przygotowane programy stażowe. Więcej informacji znajdziesz tutaj: http://conbelts.com/kariera/kariera-na-start
feni 2017-04-07 21:50
Dziołcha egzotyki się pozbywają bo za dużo zarabiają dlatego jest tyle młodych bo zaczynają od najniższej stawki,obudź się i pomyśl trochę.Pracowałem tam trochę lat więc wiem co piszę.Jak ktoś staje się niewygodny albo za dużo wie to si go pozbywają.A gdy byś próbowała wyrazić swoje zdanie na temat firmy to będą się mścić na osobach Ci bliskich.
2
Idzie wiosna 2017-04-08 10:59
Nie rozumiem o co chodzi z tą egzotyka i zemstami. To mi jakaś powieścią kryminalną pachnie....
q 2017-04-09 18:18
oj pachnie
Alicja 2017-04-11 12:14
Bądź na bieżąco z tym, co dzieje się w firmie! http://conbelts.com/firma/aktualnosci
Majka 2017-04-12 10:32
Ludzie to jednak lubią bajki i powieści sensacyjne i chyba im większa firma tym więcej plotek. Oczywiście że atmosfera zależy od ludzi w poszczególnych działach i nie wszędzie są fiołki i bzy ale ogólnie jest całkiem ok. No chyba że ktoś się naprawdę czegoś chce doszukiwać typu powieść sensacyjna. W biurze bardzo dużo kobiet więc raczej romanse są na topie.
Majka 2017-04-12 10:40
Jeszcze o stawkach kilka słów. W każdym dziale inne i wszystko zależy od tego co robisz i co umiesz ale to chyba jak w każdej normalnej firmie. Natomiast jest niezły socjal i to jest ok.
Kiedyś się przespacerowałam na tym forum po kilku firmach z Bytomia o których się mówi że dość dobrze płacą. Trochę się zdziwiłam że nikt ani słowa nie napisał że dobrze zarabia za to o najniższych stawkach mnóstwo. Wychodzi na to że zadowoleni nie piszą a może szkoda bo tutaj ludzie też jakiś dobrych informacji o firmach szukają np że jakieś bony daje na święta itp.
Alicja 2017-04-12 10:48
@Majka, a jak prezentują się warunki pracy w firmie?
Majka 2017-04-14 10:22
Jak dla mnie spoko. Fajna atmosfera, raczej luźno, nie ma tutaj takiego korporacyjnego drylu chociaż firma naprawdę duża. Może dlatego że dużo kobiet w zarządzie to klimat całkiem normalny. Dużo nowych ludzi bo się kadra trochę odmłodziła tak że trochę takiego pozytywnego zamieszania bo nowi ludzie to nowe zachowania. Jeans day czy home office to też normalka więc tak mogę powiedzieć że klimat na czasie.
Majka 2017-04-14 10:28
Tylko żeby sobie nikt nie wyobrażał że tu wakacje są w biurze albo na produkcji. Jeśli chodzi o tempo to jest ciśnienie ale to chyba norma. Nie ma korporacyjnego wyścigu szczurów ale tu się naprawdę pracuje. Dlatego sporo ludzi uważa że dobra firma na początek kariery bo jak jest ciśnienie to się można dużo nauczyć i człowiek się szybciej wyrabia zawodowo.
Wilu 2017-04-15 11:57
Widać że w firmie zmiany a jak są zmiany to zawsze ludzie dużo piszą. Niekoniecznie na temat. Kiedy ktoś wchodzi na to forum to jest raczej zainteresowany tym co firma daje albo nie daje ludziom a nie tym, że ktoś tam odszedł z firmy i ma jakieś żale. Przecież wiadomo że jak ktoś odchodzi to nie odchodzi bo mu dobrze było tylko coś mu nie pasowało albo człowiek firmie nie pasował. Przydałoby się żeby ktoś coś więcej napisał jak tam się pracuje. Nigdzie nie znalazłem nic takiego: dobre strony to....złe strony to... A to przecież takich informacji tutaj ludzie szukają a nie czyjegoś stękania.
MAJK 2017-04-16 20:57
Droga młodzieży, bez wahania aplikujcie do Conbelts - na prawdę warto!
Pogodzić się trzeba jedynie z kilkoma warunkami.
Moja wypowiedź dotyczy pracy biurowej - pracę na produkcji, oczywiście, absolutnie odradzam. Za takie pieniądze nie warto się narażać na działanie tak szkodliwych oparów. Warto porozmawiać z doświadczonymi pracownikami.
Warunki:
1. Nie masz i nie planujesz przez najbliższe 2 lata założyć rodziny lub nie planujesz przez ten czas żadnych przedsięwzięć finansowych. (Ten punkt nie dotyczy kobiet, które mają bogatego faceta!)
2. Po wspomnianych 2 latach (max!) zwalniasz się. Z otwartymi rękami czeka na Ciebie ogrom firm, które płacą "normalnie". To nie jest żart tylko doświadczenie. Jeśli studiujesz zaocznie, to ciągniesz pracę w Conbelts do końca studiów - potem się zwalniasz.
3. Nie ingerujesz w układy wewnętrzne, nie stajesz po żadnej ze stron. Neutralność.
4. Nie palisz mostów. Nigdy.
pracuje 2017-04-17 14:16
Ja to bych się zdziwił jakby jakiś biurowy robotę na produkcji polecał.
Dla Wila dobre i złe strony 2017-04-20 11:49
DOBRE STRONY: poza kilkoma wyjątkami (...) - bardzo fajni ludzie; możliwość zdobycia dużego doświadczenia, płaca - ale tylko jeżeli wniesiesz coś na czym będzie firmie zależeć , jeżeli nie to za 10 lat będziesz zarabiać tyle samo, może zwaloryzowane o wskaźnik inflacji, możliwość awansu.
GORSZE STRONY: przede wszystkim płace - generalnie sporo odbiegają od średniej w dół, szczególnie na produkcji, gdzie jest największa rotacja i znajduje to też potwierdzenie w coraz większej ilości zatrudnionych obcokrajowców; wyjątki osobowe to kilka kobiet na stanowiskach dyrektorskich o przerośniętych ambicjach i bardzo niskich kwalifikacjach za to z bardzo dobrze rozwiniętą głupotą, wredotą i chamstwem - chwilowo jest to nawet zabawne i kształtujące, jednak na dłuższą metę zdecydowanie nie polecam. Do złych stron trzeba jednak zaliczyć przede wszystkim katastrofalną sytuację w całej branży górniczej oraz bardzo agresywną konkurencje.
Alicja 2017-04-20 14:12
@Majka to znakomicie, że jesteś zadowolona z wykonywanej pracy.
@Dla Wila dobre i złe strony, czyli Conbelts S.A. stosuje rekrutacje wewnętrzne? Pracownik ma otwartą ścieżkę kariery?
pominięta w awansie 2017-04-20 15:01
generalnie w firmie od jakiegoś czasu jest bardzo duża rotacja pracowników zarówno na produkcji jak i w biurowcu i bardzo szybko można wskoczyć na czyjeś miejsce. Czasami w wyniku nagłego odejścia kilku osób zostaje ktoś nagle sam w komórce i zostaje awansowany - tak można to nazwać rekrutacją wewnętrzną, ale są też jak najbardziej rekrutacje zewnętrzne. Ścieżka kariery stoi otworem i są przykłady osób, które przez ten otwór zrobiły bardzo szybko karierę.
Zostaw swoją opinię o Conbelts S.A. - Bytom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Conbelts S.A.