logo Conbelts S.A.

Conbelts S.A.

Bytom

Opinie o Conbelts S.A.

HR 2016-01-11 09:09:22
odpowiadając -555- : absolutnie się zgadzam, że każdą firmę tworzą ludzie. Wypowiadam się jako HR Manager- zrekrutowałam tu w ciągu ostatnich 4 lat mnóstwo osób. Jedne zostały, inne nie przystawały do kultury organizacji lub miały inne aspiracje i się z nimi pożegnaliśmy. Nigdy kryterium nie było zatrudnianie "taniej siły roboczej". A absolwenci ,czy studenci 5 roku podejmowali u nas pracę, bo znali dobrze języki obce, byli/ są chętni do nauki, podejmowania nowych wyzwań. Firmie potrzeba było tzw. świeżej krwi, świeżego spojrzenia. Stawiając w kilku obszarach na młodych, zdolnych i ambitnych dawaliśmy też im szansę, którą często wykorzystywali. I tą politykę będziemy kontynuować. Nie prawdą jest jednak,że tylko takie osoby zatrudniamy... Dołączyło do nas wiele osób z wieloletnim doświadczeniem we wszystkich działach- handlowym, księgowym, finansowym, technologicznym, technicznym... Cenimy też osoby, które z Conbelts związane są od lat (10, 15, 20 a nawet więcej). Wymagamy od nich jednak by także się rozwijały. Takie są wymogi rynku, który się wciąż dynamicznie zmienia, a nie "widzimisię" Zarządu czy rekrutera ... Osobo z Nickiem -555- jeśli jesteś tak świetna w kwestiach zarządzania personelem, to gratuluję, na pewno masz dobrą, satysfakcjonującą pracę, w której jesteś doceniany. Nie mów nam jednak jak mamy zarządzać własną firmę, rób to we własnej... powodzenia.
1
kantynka 2016-01-13 12:58:40
@hr analizują wasze pracy jestem w stanie uwierzyć że dbacie o wysoki poziom kadry, przykładowo jak szukacie teraz specjalisty ds., zakupów to widzę że musi być zaawansowany angielski i 2 lata doświadczenia
do katynka i innych 2016-01-14 22:38:01
A powiedzial hr jaki będzie zarobek? Bo mi powiedzieli ze przez 3 mies 1500 zl netto a po okresie probnym na tyle na ile się umówiliśmy. Myslisz ze conbelts dotrzymal slowa? Nie. Mimo ze ma się doswiadczenie i zna się języki. Pani Hr wspomniala ze nie ma zwolnien grupowych - pewnie ze nie ma bo jak ma ktoś umowę ns czas określony to mozna go zwolnic nie podając przyczyny. Po połączeniu doszlo do zwolnien ale nie grupowych zeby firma nie musiala placic odpraw a zeby pod wzgledem liczby pracowników nalezala pod sektor msp. Całe szczescie ucieklem przed tym zdarzeniem i nie muszę w obecnej pracy borykać się z wysokością wynagrodzenia.
najbardziej byl dla mnie zalosny Komentarz na temat start upow. Jak się ma to samo nazwisko co szef to perspektywa rzeczywistosci wyglada inaczej...
życzę wszystkim powodzenia w szczególności tym co chcą się tam zatrudnić.
4
real 2016-01-17 06:56:03
Realista
- Dlaczego w Bytomiu z 20% największym bezrobociem w województwie, menedżer HR nie może znaleźć pracowników?
- W firmie zatrudniającej 200 pracowników, menedżer HR rekrutuje mnóstwo pracowników i ciągle poszukuje nowych, dodatkowo narzeka, że nowozatrudnieni pracownicy nie mają motywacji albo sami się zwalniają.
Dziwne? Nie. Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze.
Jeżeli doświadczonemu pracownikowi po studiach ze znajomością języków, oferuje się prawie najniższe wynagrodzenie (obecnie jest to 1356zł) to spawa się oczywista.
Może menedżer HR zatrudni się za najniższe wynagrodzenie i będzie musiał za takie wynagrodzenie utrzymać 3 osobowa rodzinę?. Wówczas menedżer HR przestanie wypisywać takie dyrdymały na forum i obrażać się na cały świat.
Z najniższym wynagrodzeniem, pracownik kwalifikuje się do pomocy MOPS-u, a na pytanie dziecka, dlaczego tata nie może kupić mu zabawki? tata odpowie - bo jestem „Pasjonatem w Conbelts”.
Na szczęście rynek pracy powoli się zmienia, choć dalej pracodawcy żyją w przeświadczeniu, że mogą zatrudniać na takich niewolniczych warunkach pracowników, a pracownik za sam fakt, że ma zatrudnienie, powinien być pracodawcy dozgonnie wdzięczny.
W branży informatycznej już widać cywilizację na rynku pracy, kilka dużych firm otworzyło swoje oddziały, proponując wynagrodzenia na odpowiednim poziomie i tym samym pozbierali z rynku najlepszych informatyków. Nikt w tej branży już nie proponuje najniższego wynagrodzenia, można? można.
Dla przykładu - znam osobiście wielu prywatnych właścicieli firm, którzy wykorzystują sytuację na rynku pracy, płacą niewolnicze wynagrodzenia pracownikom, a sami nie wiedzą co mają z kasą robić.
Im szybciej ucywilizuje się rynek pracy, tym szybciej pracodawcy uświadomią sobie „Prawa biznesu - najpierw muszą zainwestować w pracowników, a potem mogą liczyć na wyniki”.
Życzę powodzenia.
5
tosiek 2016-01-18 16:04:56
@real wydaje mi się, ze to wina stawek jest i nastawienia. Wydaje mi się, że u nich jest sporo pracy, bo szukają teraz nawet ludzi jako Specjalista ds. zakupów, bo dbre stawki mają.
1
HR 2016-01-19 09:45:21
obecnie szukamy: sp. ds. zakupów, młodszy sp. ds. analiz rynku (oba z b. dobrą znajomością j. ang), mechanik utrzymania ruchu, pracownik fizyczny na produkcji, laborant
do tosiek 2016-01-19 12:43:04
Gość: nick IP:
"Startowałem u nich do działu eksportu właśnie, zaproponowali mi pracę.
Za prowadzenie sprzedaży do 2 krajów i wejście na 2 nowe rynki zaoferowali minimalną krajową... Jak się można domyślać nie pracuję tam ;)"
1
cb 2016-01-21 08:47:41
no bardzo ciekawe, ale w Conbelts export wcale tak nie funkcjonuje, żeby szukał kogoś do sprzedaży do 2 krajów i by wchodziło się samemu na nowe rynki- bzdura.
1
regit 2016-01-22 19:11:38
@cb, a jednak bo szukają i specjalisty ds. zakupów i analityka rynku, więc rekrutacja jest. Mnie zainteresował analityk rynku, proponuja umowę o pracę na pełen etat i jest mozliwośc ubezpieczenia na zycie.
@regit 2016-02-13 13:52:20
Dobre!
Atut firmy – „Jest możliwość ubezpieczenia na życie” – pytanie - A jest możliwość godnego wynagrodzenia?
Ubezpieczenie na życie to nie jest składnik wynagrodzenia, tylko potrącenia z wynagrodzenia za które płaci pracownik, natomiast za każdego nowego ubezpieczonego w ramach ubezpieczeń grupowych, pracodawca dostaje jeszcze profity od firmy ubezpieczeniowej.
3
do regit 2016-02-15 16:13:45
Dokładnie tak jest. Ja nie jestem frajerem i juz tam nie pracuje bo teraz ta zalosna pensja w conbelts ledwie mi starczalo na utrzymanie się. Sorry conbelts ale liczcie wymagania na pensje a nie liczcie ze znajdzie frajera, bo Wasze szczęście do tego może się skończyć.
1
do regit 2016-02-15 16:13:46
Dokładnie tak jest. Ja nie jestem frajerem i juz tam nie pracuje bo teraz ta zalosna pensja w conbelts ledwie mi starczalo na utrzymanie się. Sorry conbelts ale liczcie wymagania na pensje a nie liczcie ze znajdzie frajera, bo Wasze szczęście do tego może się skończyć.
3
Czop 2016-03-04 12:25:34
No a gdzie teraz myślisz pracować @do regit mi się wydaje, że tak naprawde da się tutaj przeżyć to na pewnym poziomie i nie jest chyba wybitnie trudno, ile niby zarabiałeś?
12 2016-04-06 17:33:50
Jkao specjalista ds. zakupów masz umowę o pracę wiec pewnie nie masz najniższejkrajowej, poza tym to też jest wyższe stanowisko pracy wiec stawka jest inna a do tego zajmujesz się odpowiedzialnymi zadaniami.
grubcio 2016-04-07 10:23:56
Opinie o niskich zarobkach jak najbardziej prawdziwe. No i częsta wymiana kadr, bo warto przyjąć "zielonych"ale też najlepiej ciotkę i pociotkę, bo wszystko zostaje w rodzinie... Kadry kierownicze pożal się Boże- niewykształcone, ale sterowalne przez Prezesa i o to w tym interesie chodzi.
3
czerwona czapeczka 2016-04-13 18:40:27
pracowałem w tej firmie zarobki najnizsza krajowa za 22 dni 1380zl nie polecam jak ktoś ma rodzine na utrzymaniu Pozdrawiam
5
Do 12 2016-04-17 16:56:36
Najnizszej nie masz ale 1500 zl :)
Jak nie jesteś perfekcjonista we wszystkim co robisz takze pod względem personalnym i nie przeszkadza Ci powyzsza pensja oraz zakres obowiązków za 2 osoby to nie masz czego szukać w Conbelts
4
byłyPracownik 2016-04-24 20:58:42
Dobra firma na start, fajny pakiet socjalny. Niestety pracownicy ambitni z kwalifikacjami bywają niedocenini - kwestia wynagrodzenia wynagrodzenia decyduje o zmianie pracy.
Pani HR uważa że firma prężnie działa, ale nie mówi o tym, ile osób odeszło w 2015 roku bo Conbelts nie zaproponował im lepszych pieniędzy niż inne firmy.
Jeżeli jesteś spokrewniony lub skoligowacony z prezesem, to dostaniesz tam pracę, nawet osobistego kierowcy.
3
ciekawski 2016-04-26 09:58:29
Mam drobne pytanie, czy zbieżność nazwisk Pana Prezesa i Pani HR Manager to przypadek? Jeśli nie, to chyba oczywiste, że Pani manager nie będzie się wypowiadać źle :)
5
odpowiada 2016-05-02 07:22:36
Pan prezes ma kierowce swojego szwagra. Dzieciom też pracę zapewnił.
2
do odpowiada 2016-05-02 18:05:28
Niestety ale odpowiada ma rację.
Najśmieszniejsze jest to że w 2015 ponownie się połączyli i były spotkania, że nikogo nie zwolnią z tego powodu, ale i tak zwolnili.
Jest to naprawdę chamówa z ich strony.
Dobre miejsce na 1 ewentualnie drugą pracę potem lepiej szukać czegoś innego.
Atmosfera mega nerwowa jak jedna osoba ma pracować za dwie osoby.
Szukają ideału za 1500 zł netto z perfekt angielskim i takim tam.
4
Diddl 2016-05-04 08:26:16
Polacy to jednak zawistny naród. Właściciel firmy może zatrudniać we własnej firmie kogo tylko chce. Jak Ci się to nie podoba, to załóż własną firmę i zobaczymy jak zmieni się Twoje myślenie.
1
gucio 2016-05-04 11:44:14
jeśli pan prezes jest właścicielem firmy, to może sobie zatrudniać komu mu się żywnie podoba. masz z tym problem? załóż własną firmę... I na pewno nikt nie dostaje tu wypłaty za darmo, tylko za wykonaną dobrze pracę.
obiektywna 2016-05-05 16:25:27
do Odpowiada: Musisz chłopie zmienic źródlo informacji bo masz fałszywe dane. Poza tym każdy ma prawo do wyboru miejsca pracy i nikt nie musi pracowac tam, gdzie go wykorzystują, zmuszają do nadmiernego wysiłku i mało płacą. Przecież Conbelts to nie zakład karny, czy tez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nikogo za karę tu nie wysyłają. Polska to nadal wolny kraj-zawsze masz wybór. A może Cię tutaj nie chcieli bo sie na Tobie poznali i dlatego takie brednie piszesz?
1
Marek 2016-05-07 10:53:28
@obiektywna też często się dziwię takim narzekaniom. Nikt nikogo na siłę nigdzie nie zatrzyma :) Ja się cieszę, bo szukają własnie specjalisty ds. rekrutacji i rozwoju. :)
do obiektywna 2016-05-09 16:20:04
Sam się poznałem na tej firmie. Niektorzy nie maja tyle odwagi co ja zeby zmienić pracę i Ci zostają w Conbelts. Zatrudniajcie sobie kogo chcecie. Życzę powodzenia jak daleko zajedziecie
4
Obiektywna 2016-05-10 11:36:42
i to jest własnie urok demokracji. Czyżby złość przez Ciebie przemawiała? Zdecydowałeś sam o zmianie pracy, to czemu wyczuwam niezadowolenie? To bie również zyczę powodzenia i zajechania .... Pozdrawiam
do obiektywna 2016-05-11 20:46:25
Ostrzegam innych zeby nie marnowali czasui brali pod uwage Conbelts jak juz naprawdę nie maja nic lepszego. Korzystam z uroku demokracji i korzystam z wolności słowa
3
dillala 2016-05-12 23:00:32
Jedna uwaga ogólna do tego Forum na gowork.pl nie tylko do wątku Conbelts ponieważ przeczytałam opinie o wielu innych firmach także o tych naprawdę dużych uznanych firmach z różnych branż. ( Zachęcam do zapoznania się z opiniami o znanych Wam firmach na pewno się zdziwicie )
90 jak nie więcej % postów to czysty bardziej czy mniej osobisty hejt internetowy - wniosek jest taki - forum jest to możliwość wypowiedzi dla sfrustrowanych ludzi z takich czy innych powodów ale są to niestety tylko subiektywne odczucia. Uważam , że nie warto się tym kierować przy podejmowaniu decyzji o zatrudnieniu. Każdy tylko narzeka na niskie płace, niekompetencje szefów, warunki pracy, złych kolegów. Cały internet to jeden wielki hejt poczytajcie posty pod różnymi artykułami na dowolny temat , pomyślcie i wyciągnijcie wnioski !
2
mark87 2016-05-16 15:10:44
Witam państwa, bardzo serdecznie . Chciałbym podzielić się z państwem opinią.
Otóż jestem po rozmowie kwalifikacyjnej , dostałem propozycję pracy za 1355 zł przez ponad rok !!! , rozumiecie ?! , jak się spytałem o jakąś podwyżkę , to usłyszałem , że będzie jeśli minimalna krajowa pójdzie do góry !!! hahaahah!! jakieś kpiny . Względem dodatków do wynagrodzenia , nie wiadomo:(:(. Mam 29 lat , takie warunki płacowe mnie nie satysfakcjonują . Rozumie , gdyby to była 1 lub 2 praca . Mam 2,5 roku stażu pracy i takie coś :(:(:( . A wymagają minimum roku stażu . No przepraszam , za 1355 minimum , nie wiadomo kiedy jakaś premia !!!! i tak przez ponad rok ??!!! ...
4
emi 2016-05-17 14:31:59
Mark87, a na jakie stanowisko aplikowałeś, jeśli można zapytać?
g. 2016-05-17 18:30:13
Mark, czy aplikowałeś może na stanowisko specjalisty ds rekrutacji i rozwoju?
dillala 2016-06-06 22:26:14
Jeżeli ludzie wyrzucają swoje żale to coś jest na rzeczy. Powiem krótko jedna osoba pracuje za dwóch. Nadgodziny nie sa platne. Dziękuję za zatrudnienie ale i też za wypowiedzenie bo dzięki temu wiem ze mozna pracowac normalnie przez 8 h i to za znacznie lepsze pieniądze w spokojnej atmosferze.
3
tosiek 2016-06-16 23:19:05
A jaka teraz panuje atmosfera? Dzięki za odpowiedź.
pułkownik 2016-06-17 09:56:23
A ja dziękuję Conbelts, za to czego mnie nauczyła. Byłem tam pracownikiem produkcji i nauczyłem się bardzo wiele. najważniejsze, co z niej wyniosłem, to jak nie zarządzać produkcją. Dzięki tej wiedzy jestem teraz kierownikiem oddziału. I cieszę się, że mogę zatrudniać osoby na stawce 2800 PLN brutto na okres próbny a później 3700 PLN brutto - mówimy tu o pracownikach produkcji. Zatrudniam dużo młodych osób, bez doświadczenia albo z niewielkim doświadczeniem. Organizuję im kursy i szkolenia. Dzięki temu pracownicy nie szukają nowych wyzwań u innych pracodawców. Taka sytacja powoduje pewien komfort - nie muszę się martwić, że ktoś lub ktosie nagle mi odejdą z pracy. Mój oddział rozwija się razem z pracownikami, co buduje pozytywną atmosferę w ekipie.
Wiem, ze Conbelts też organizował kursy - nawet w jednym uczestniczyłem.
Dziękuję Ci, Conbelts, za bezcenne doświadczenie. (To nie hejt ani nie wylewam tu żalów, po prostu naprawdę się wiele nauczyłem)
POWODZENIA wszytkim
2
tosiek 2016-06-18 12:49:30
Na pewno zarobki przekraczają te 2 tysiące złoty @korps, bo jeszcze odpowiednie premie do tego dorzucają.
1
? 2016-06-19 16:34:56
Nie przekraczają nawet po dwudziestu kilku latach pracy a premie? bywają nie za często i zawsze więcej jest o niej gadania niż jej wielkość w złotówkach :(
2
rf 2016-06-19 20:06:36
@? oj ale chyba wazne ze takie premie w ogóle są..ostatnio gdzies czytałem że jakaś firma nie daje premii..
2
odnośnie premi 2016-08-02 17:20:50
Jaha ptemie. Robią spotkanie ze dostanie się premię świąteczną a potem Ci powiedzą ze to dotyczy osób ktore mają umowę na czas nieokreślony. To tule w temacie premi.
xoxo 2016-08-02 17:56:15
Ciekawi mnie jednak jaka panuje atmosfera u nich, wiecie?
były pracownik 2016-08-03 09:21:23
Podjęcie pracy w Conbelts polecam młodym osobom, które kończą studia lub świeżym absolwentom (praca w biurze), można tam zdobyć doświadczenie tak cenne na rynku pracy. Niestety zarobki są na niskim poziomie co powoduje duże rotacje, zwłaszcza wśród młodych, ambitnych pracowników. Na pewno na tą sytuację duży wpływ mają realia na rynku, na którym Conbelts funkcjonuje. Prawda jednak jest taka, że jest to prywatne przedsiębiorstwo i właściciel może ustalać poziom wynagrodzeń jak mu się podoba, jeżeli nie jest on dostosowany do rynku to zwyczajnie nie będzie miał rąk do pracy i będzie musiał te stawki podnieść. Taki jest rynek ;) Co do atmosfery jaka panuje to w moim dziale była bardzo dobra, jednak wiem, że nie we wszystkich działach tak było, nie wiem jak jest teraz. Moja sugestia to ustalenie dla pracowników ścieżki awansu wraz z widełkami ewentualnych podwyżek po określonym czasie pracy, wtedy każdy będzie widział na co się pisze i będzie mniej negatywnych wpisów na portalach takich jak ten ;) Pozdrawiam i życzę powodzenia Conbelts i przede wszystkim wszystkim pracownikom !
Marek 2016-08-03 11:03:27
@były pracownik ja właściwie tej rotacji po ogłoszeniach o pracę (których nie ma) nie widzę, a akurat jestem świeżo po studiach... Można tu się załapać bez większego doświadczenia?
były pracownik 2016-08-03 11:10:45
Mówię o sytuacji jaka była kiedy odchodziłem około roku temu. Ja i wiele innych osób zaczynały pracę w Conbelts od razu po studiach lub jeszcze w trakcie studiowania.
sak 2016-08-03 12:15:56
No dobrze, ale jakich przeciętnych zarobków można się teraz spodziewać jako specjalista ds. wsparcia sprzedaży? Chetnie bym się załapał, zwłaszcza, że dbają o stabilne zarobki w firmie, a to dobry znak.
były pracownik 2016-08-05 10:39:08
Na początku około 2100 brutto na rękę, po okresie próbnym raczej podwyżki nie dają. Po pierwszej umowie na 1 rok, czyli po roku i 3 miesiącach pracy niewielka podwyżka. Mówię o osobach niedoświadczonych, nie wiem jak jest w innych przypadkach.
romi 2016-08-05 10:44:23
Specjalista ds. wsparcia sprzedaży z językiem tureckim jest u nich teraz potrzebny i teraz nie wiem jak to bedzie wszystko wyglądało tak naparwde...
Ja 2016-08-05 22:33:34
Proszę absolutnie nie sugerować się większością postów-są to aktualni pracownicy, "lustratorzy", próbujacy sprowokować pozostałych współpracowników do zwierzeń. Jako że każdy boi się uzewnętrznić swoje zdanie w pracy, robią to na forach. Dowód?? Na jakiej podstawie SAK tak chętnie pragnie się przyjąć na stanowisko specjalisty ds wsparcia sprzedaży skoro nigdzie nie ma oferty na to stanowisko? Wezmą ją/go w ramach nepotzmu? To pracownik, wie, jaka atmosfera panuje między działem handlu a działami ościennymi i chce informacji.
Ludzie pracujący są dobrymi specjalistami natomiast panie dyrektorowe niekompetentne, z przerośniętym ego i dziką rządzą władzy absolutnej. Nie cofną się nawet przed najpodlejszymi metodami: szczucie, wąchanie w życiu prywatnym ludzi, prowokacje względem podwładnych, upadlanie. Tu ścieżka kariery jest odcinkiem zerowym.
Pozostałe działy owszem, godne uwagi oraz przyjazne.
4
błont 2016-08-05 22:39:34
@romi wex się kolego ogarnij, to jest przecież rekrutacja z tamtego roku, proponuję na drugi raz sprawdzać datę ogłoszenie i nie wprowadzać nikogo tutaj w błąd
Romek 2016-08-09 13:50:59
Wie ktoś może czy będzie premia za czerwiec albo za lipiec?
we5 2016-08-09 14:42:44
@Romek a jak masz w umowie na temat premii napisane?
Zostaw swoją opinię o Conbelts S.A. - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Conbelts S.A.