brak logo

schnellecke

Swarzędz

Opinie o schnellecke

anonim 2011-10-27 11:01
firma nie jest zla od kiedy sa dobre zwiazki...
byly pracownik 2017-06-30 09:40
firma jak kazda inna ale co do niektorych pracownikow i ich zachowania to poraszka na zmianie 1 jest paru takich pracownikow co im sie wydaje ze maja wladze absolutna i tam decyduja o wszystkim a zwlaszcza dwoch takich co rzadza na belce i ustawiaja tam wszystkich to jest tragedia jeden wszystkich obmacuje po tylkach a drugiemu sie wydaje ze jest conajmniej jakims dyrektorem a takie maja odzywki do innych pracownikow ze az uszy wiendna i to lider toleruje bo to jego przydupasy inni sobie sami ustalaja gdzie maja pracowac bo tak im jest wygodnie i zeby tylko sie nie napracowac takich jak ci dwaj z belki to prezes powinien rozdzielic kazdego z nich na inna zmiane bo oni sobie sami ustalaja kto ma pracowac na belce a kogo skasowac i to sie toleruje a oni sie smieja ze im to uchodzi bez zadnych konsekwencji to nie dopuszczalne zeby tacy ludzie tam pracowali a co do tej dwojki to pierwszy bartek pseldo gej adrugi to marcin pseldo pies jak mozna pracowac w takich warunkach w takiej firmie,
byly pracownik 2017-06-30 09:44
firma jak kazda inna ale co do niektorych pracownikow i ich zachowania to poraszka na zmianie 1 jest paru takich pracownikow co im sie wydaje ze maja wladze absolutna i tam decyduja o wszystkim a zwlaszcza dwoch takich co rzadza na belce i ustawiaja tam wszystkich to jest tragedia jeden wszystkich obmacuje po tylkach a drugiemu sie wydaje ze jest conajmniej jakims dyrektorem a takie maja odzywki do innych pracownikow ze az uszy wiendna i to lider toleruje bo to jego przydupasy inni sobie sami ustalaja gdzie maja pracowac bo tak im jest wygodnie i zeby tylko sie nie napracowac takich jak ci dwaj z belki to prezes powinien rozdzielic kazdego z nich na inna zmiane bo oni sobie sami ustalaja kto ma pracowac na belce a kogo skasowac i to sie toleruje a oni sie smieja ze im to uchodzi bez zadnych konsekwencji to nie dopuszczalne zeby tacy ludzie tam pracowali a co do tej dwojki to pierwszy bartek pseldo gej adrugi to marcin pseldo pies jak mozna pracowac w takich warunkach w takiej firmie,
byly pracownik 2017-06-30 09:48
firma jak kazda inna ale co do niektorych pracownikow i ich zachowania to poraszka na zmianie 1 jest paru takich pracownikow co im sie wydaje ze maja wladze absolutna i tam decyduja o wszystkim a zwlaszcza dwoch takich co rzadza na belce i ustawiaja tam wszystkich to jest tragedia jeden wszystkich obmacuje po tylkach a drugiemu sie wydaje ze jest conajmniej jakims dyrektorem a takie maja odzywki do innych pracownikow ze az uszy wiendna i to lider toleruje bo to jego przydupasy inni sobie sami ustalaja gdzie maja pracowac bo tak im jest wygodnie i zeby tylko sie nie napracowac takich jak ci dwaj z belki to prezes powinien rozdzielic kazdego z nich na inna zmiane bo oni sobie sami ustalaja kto ma pracowac na belce a kogo skasowac i to sie toleruje a oni sie smieja ze im to uchodzi bez zadnych konsekwencji to nie dopuszczalne zeby tacy ludzie tam pracowali a co do tej dwojki to pierwszy bartek pseldo gej adrugi to marcin pseldo pies jak mozna pracowac w takich warunkach w takiej firmie,
pozdbyrawiam ,były pracownik 2017-07-15 17:43
o,dzięki. Nareszcie ktoś zainteresował się jak tak naprawdę wygląda praca na pierwszej zmianie. Teoretycznie to lider jest tam niepotrzebny, zmianą rządzą prcownicy, tak zwane lizusy albo koledzy od imprez. do tego dochodziło , że gdy pracownik zrobił jakiś błąd to nie lider tylko kolesie robili takie jazdy, że szkoda gadać. Ale widać ani kierownik ani biuro na takie rzeczy nie zwracają uwagi. Trudno tam pracować , jeżeli jest taka presja , dlatego ludzie popełniają błędy. Myślę , że poprzednie opinie były słuszne , pewne osoby powinny być rożdzielone każda z nich pracować na innej zmianie. A dokładnie chodzi o dwóch pracowników belki. Krótko pracowałem na tej zmianie , ale widziałem dużo. Pracodawca ok. ale do końca nie wie co tam się dzieje.
Marcin- pseudo pies 2017-07-28 11:40
Jako, że zostałem wymieniony z imienia muszę odpowiedzieć.
Coś mi się wydaje, a nawet jestem pewien, że kolega "były pracownik" jest obecnym pracownikiem.
Frustracja kolegi osiągnęła taki poziom, że nastąpił wyrzut jadu.
Jako, że nie jesteś pracownikiem naszej zmiany proponuję się na ten temat nie wypowiadać i skupić się na swojej zmianie.
Swoją drogą ciekawe jest to, że najwięksi "bohaterowie" w rzucaniu bezpodstawnych oskarżeń nigdy nie mają odwagi przedstawić się.
Twoje oskarżenia są tyle warte co twoja znajomość zasad ortografii i interpunkcji języka polskiego.
Znam jedną osobę, która od dawna miała problem ze mną i Bartkiem pseudo gej, jednak przez grzeczność nie wymienię jej imienia.
Jak jest tak źle to dlaczego nie pójdziesz z tymi zarzutami do kierownika? Czyżby dlatego, że kolejny raz wyśmieje twoje wyimaginowane oskarżenia?
Proponuję, żebyś dopuścił wreszcie do siebie myśl, że Twoim problemem nie jest nikt inny oprócz Ciebie samego.
Na koniec zadedykuję Ci parafrazę fragmentu utworu znanego rapera: "Przestań się ośmieszać. Zacznij więcej robić, a mniej w gó..ie mieszać".
2
były pracownik 2017-07-28 18:34
"Kolego" to se możesz powiedzieć do swojego przydupasa. A ja już długo nie robie w tej firmie i nie rozumie dlaczego bezpodstawnie oskarżasz innych. Ale skoro żeś odpisał to chyba poczułes się winny bo napisałem ci prawde. Na tym koncze bo zes błysnal tak inteligencjom ze aż cie przerosła.
Romek25 2017-08-19 14:20
Witam, czy może ktoś wypowiedzieć się jak teraz wygląda praca w Schnellecke na stanowisku zgrzewacza?
Czy jest to praca trudna? Jakie jest kierownictwo i ludzie na produkcji? Z góry dziękuje za odpowiedź ;)
Pracownik 2017-08-28 09:00
Praca zgrzewacza trudna nie jest - średnio zdolną małpę nauczysz tej pracy. No chyba że szukasz zatrudnienia w miejscu gdzie będziesz się obijać przez 8h - to nie tutaj.
Co do kierownictwa - zależy na jaką trafisz zmianę, ale generalnie nie jest źle. Jak masz jakieś problem, to spokojnie możesz uderzać do lidera lub kierownika - nie gryzą ????.
Ludzie na produkcji są różni, jak w każdej firmie. Generalnie na każdej zmianie jest pełen przekrój wiekowy - od dwudziestolatków po wiek przedemerytalny.
Zostaw swoją opinię o schnellecke - Swarzędz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie schnellecke