logo Kan Spółka z o.o. Sklep Tatuum

Kan Spółka z o.o. Sklep Tatuum

Opole

Opinie o Kan Spółka z o.o. Sklep Tatuum

Rabe82 2009-08-21 20:31:39
Jak najbardziej NEGATYW
chuda 2009-08-21 20:34:44
Niech ktoś w końcu otworzy oczy na to co się tam dzieje. Nie polecam, a wręcz odradzam.
no name 2009-09-09 20:40:42
Tatuum jako pracodawca= skandal, [usunięte przez moderatora], łamanie przepisów bhp, brak kultury odradzam zarówno aplikującym na stanowiska sprzedawców jak i kierownicze.
głupia 2009-11-06 21:19:22
Kan-Tatuum tragiczna firma, żadnego szacunku dla ludzi, liczy sie tylko obrót i kasa, kasa. Odradzam kazdemu prace w tej firmie.
Answer 2010-01-18 22:38:16
Napiszę tylko tyle, że jeżeli chcesz tam pracować to moim zdaniem najpierw KUP MŁOTEK I WYBIJ SOBIE TE GŁUPOTY Z GŁOWY! na prawdę, nie warto pakować się w to, co się tam dzieje, ludzi pracujący w innych sklepach,obserwując całą atmosferę, również Ci to powiedzą....NIE POLECAM! ZDECYDOWANY NEGATYW! szkoda nerwów i czasu
anonim 2010-03-23 10:33:51
ja tam nie narzekam... [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i owszem, ale sporo siÄ� tam nauczyÅ�a..jeżeli jesteÅ� ambitny i coÅ� soba reprezentujesz to jesteÅ� w stanie siÄ� wybiÄ� i awansowac dosyÄ� szybko... firma mÅ�oda wiÄ�c potrzebuje ludzi, którzy coÅ� do niej wniosÄ�...tak ich odbieram...mili ludzie, wszystko zależy do którgo sklepu trafisz... najlepiej isÄ� na gÅ�Ä�bokÄ� wode.. uharujesz siÄ� wieÄ�ej ,ale masz szanse na premiÄ�... i szybciej czas leci..
anonim 2010-05-17 12:16:33
Nie przesadzajmy, firma jak firma, ale to prawda ze lepiej mogliby sie postarac o zachecenie pracownika do oddawania z siebie wiecej niz 100% normy. Nie chodzi tu nawet o zachecanie "finansowe" typu jakies premie czy dodatki (o ktorych i tak mozna zapomniec bo nigdy sie nie zdazaja) tylko o samo zachowanie pana kierownika z "gory", ktory wiecznym niezadowoleniem z [usnięte przez moderatora] powodow demotywuje ekipy pracujace w sklepach. Czesciej dostaje sie ochrzan (chyba tak dla zasady), dobre [usunięte przez moderatora] raz na nigdy. Dodatkowo jest nieslowny i [usunięte przez moderatora]. Jesli chodzi o[usunięte przez moderatora] ekipe w sklepie to atmosfera zalezy od ciebie samego i ludzi ktorzy juz tam pracuja. Jezeli dogadujecie sie na zdrowych zasadach i nie traktujecie tego jak wyscigu szczurow to praca bedzie bardziej niz OK. Osobiscie prace w TATUUM a przedewszystkim ludzi z ekipy z ktorymi [usunięte przez moderatora] okazja wspolpracowac wspominam bardzo pozytywnie,czego nie moge powiedziec o panu opisanym powyzej.
anonimowa 2010-08-15 16:09:04
Firma ta ma krzywdzące pracowników zasady. Zaczynając od głupich budżetów dziennych i miesięcznych, które często są nie do zrealizowania, a jeśli już budżet zostaje wyrobiony to zdarza się że nawet nie dostanie się premii odpowiedniej, pod wymówką że to premia uznaniowa a pracownik na nią nie zasłużył. Paranoja według mnie szaleństwo między sklepami... kto ma większy utarg - śmieszne. Poza tym w przypadku sklepów tej firmy w Opolu to w ogóle jakieś pomylenie, sklep mieszczący się w centrum handlowym Karolinka (ich pracownicy) rywalizują ze sklepem znajdującym się na terenie Solarisa, nawet szkoda mi słów w jaki sposób to robią, ale uważam że pewna osoba pracująca na terenie Karolinki nie powinna znajdować się na danym stanowisku, dlaczego? To tylko wiedzą osoby które ją poznały i zauważyły że ona ma niezłe pazurki i zgrywa niewiniątko a tak naprawdę to ta osoba robiła wszystko żeby wygryźć pracowników którzy byli lepsi od niej.... I DOPIĘŁA SWEGO!!! Sklepy powinny ze sobą współpracować a nie oczerniać się na wzajem!!! O wynagrodzeniach nie będę wspominała bo tu w ogóle nie ma nad czym się roztrząsać, bo za tą pracę którą się wykonuje w tym sklepie są naprawdę marne pieniążki i w dodatku dostać jakąś premie to graniczy się z cudem. Jeszcze jedno co mnie boli to fakt taki że ile by się człowiek nie starał żeby sklep dobrze wyglądał, żeby każdego klienta obsłużyć, żeby wyrobić budżet itd. to i tak nie usłyszy słów pochwały ani zadowolenia od regionalnego. Można jeszcze wiele pisać o tej firmie ale moim zdaniem to szkoda czasu i słów..... Jeśli ktoś się decyduje żeby tam pracować to życzę mu aby było tam lepiej niż dotychczas.
mamtogdzies 2010-08-20 10:38:58
To ja tez dorzuce cos od siebie - odradzam prace w firmie KAN zwlaszcza w Opolu (usunięte przez administratora) Mozliwosci rozwoju sa dosc duze (oczywiscie tylko do stopnia kierownika sklepu), ale to raczej wspinanie sie po trupach. Kadra w sklepach wymieniana na biezaco, conajmniej jakby dowiadczeni pracownicy "za duzo wiedzieli". Do tego obcinanie placy i praktycznie brak premii (budzety sa prawie niewykonalne). Atmosfera w sklepie zalezy od osob w danym momencie pracujacych pracujacych - czyli zmienia sie bardzo czesc wraz ze zmianami pracownikow. Chcesz isc na urlop? Juz nie wrocisz - taka zasade mozna przyjac zaczynajac prace w Tatuum. (usunięte przez administratora)
metodanagloda 2010-09-06 09:31:21
zgadzam sie w pelni z mamtogdzies (usunięte przez administratora) obecna sytuacja to smiech na sali, kiedys to tam byla normalna kierowniczka, silna ekipa pelna werwy i zdrowe relacje miedzy pracownikami (ktorzy swoja droga nie zmieniali sie tak czesto jak teraz). z urlopami to prawie regula - albo nie wrocisz bo cie zwolni kiero regionalny, albo jak wezmiesz nie w tym terminie co trzeba to nawet zwolni cie przed, ot tak dla zasady. na trzecia umowe nie ma tam co liczyc,wlasciwie to chyba nawet na prace po probnym obecnie nie ma co liczyc, a o nie przedluzeniu umowy informuje pracownika regionalny mailem - tak chyba pokazuje ze ma ludzi gleboko w [usunięte przez moderatora] (usunięte przez administratora)
studentka psychologii 2010-10-27 16:00:09
troche żenujące to co wypisuja tu ludzie.. skoro sie tam zatrudniliscie to zgodziliscie sie na warunki pracy... mozna chyba bylo przewidziec czego bedzie wymagal kierownik, w koncu poinformowal was o tym na rozmowie wstepnej..tak przynajmniej powino byc... ja pracuje juz kilka miesiecy i do glowy by mi nie przyszlo wylewac tu swoje żale...polecam prace w TATUUM ludziom o silnym charakterze i chcących sprawdzic swoje siły na rynku pracy..
szok 2011-08-29 15:14:24
polecasz pracę chyba frajerom a sama pewnie nim jesteś jeśli pracujesz za takie pieniądze
anonim 2011-10-20 21:17:58
nie polecam firmy.
brałam udział w rekrutacji na stanowisko kierownicze poza sklepem, dostałam telefon że mnie przyjmują i podano warunki, poprosiłam o list intencyjny, gdzie wszystkie omówione warunki zostaną zapisane, ponieważ nie złożę wypowiedzenia u poprzedniego pracodawcy bez tego listu. Odmówili i wycofali się się oferty, bo za dużo żądam. Kpiny!!! jednym z warunków było podniesienie pensji po 6 miesiącach, czego nie chcieli zapisać, bo wg mnie nigdy nie zamierzali dotrzymać obietnicy.
Jeszcze raz nie polecam, bo faktycznie szukają taniej siły roboczej, która nie stawia swoich warunków.
Kaktusica 2012-06-09 18:47:43
Jeśli chodzi o politykę firmy to faktycznie napastowanie każdego klienta od progu to obowiązek każdego pracownika, podobnie jeśli chodzi o przymierzalnie - trzeba kontrolować sytuację na sklepie (czy nie wchodzi nowy klient), i pytać co chwilę panie w przymierzalniach czy nie podać innego rozmiaru, fasonu, koloru, jak leży dana rzecz itd. Ponadto, godność też trzeba chwilami stłamsić w rozmowach z opryskliwymi klientkami, szczególnie wtedy kiedy kierowniczka jest na sklepie, bo zawsze wyłapie co mówisz. Klientki niejednokrotnie denerwują się tym, że od razu się je \"atakuje\" oferowaniem pomocy czy rady, ale nie można sobie darować tego rytuału, bo zaniedbania w tym zakresie bywają podstawą do zwolnienia. Faktycznie zdarzało się też, że dziewczyny musiały wykonywać czynności sprzeczne z przepisami BHP, w pracy trzeba stać, nawet jak się idzie na 12 godz., bo jest to okazywanie szacunku klientowi (tak jakby siadanie, np. podczas kasowania mogłoby kogoś obrazić). Kierowniczki, z którymi miałam okazję pracować manipulowały \"zasadami\", które dla jednych pracowników były takie, a dla drugich - inne. Kasa kiepska, mimo, że ceny ubrań sugerują, że sklep jest bardziej \"ekskluzywny\" od reszty sieciówek. Zaplecze socjalne właściwie też żadne. Pracownicy \"na wylocie\" (tj. na okresie wypowiedzenia) są traktowani jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , na których reszta ekipy powinna mieć oko. Ogólnie, bardzo dużo zależy od ludzi, z którymi się pracuje. Jeśli zespół jest zgrany to można przeżyć (usunięte przez administratora) Niestety, przy tak częstych roszadach, ciężko jest taki zespół stworzyć. Okres na krótko przed moim odejściem wspominam całkiem dobrze, chociaż tylko dzięki dziewczynom, z którymi pracowałam. Gdyby firma zadbała o swoich pracowników na pewno miałaby lepsze opinie i mniej rekrutowania. Niestety, jest jak jest.
xxx 2014-10-14 22:33:30
zadnych dodatkow, zadnego socjala, niska pensja i zeby otrzymac premie za zrealizowany budzet jest podwyzszona poprzezka UPT 1,65 min...(mowimy o sredniej sztuce na paragonie) i 2 pelne pracujace weekendy w pracy. Jestem osoba silna i bardzo pracująca. Nie boje się ciezkiej pracy. Pracujac w TATUUM dawalam z siebie wszystko....i co z tego?? Podziekowali mi bez podania powodu. Nie naleze do osob zlozliwych, zdesperowanych, ktore swoja zlosc probuja pzrelac na forum oczerniajac pracodawce i firme w ktorej sie pracowalo. Potraktujcie to jako ostrzezenie i jesli macie mozliwosc pracowac gdzies indziej to nie zastanawiajcie sie. W Tatuum nie da sie godnie i beztresowo pracowac.
mareczkum 2015-01-15 19:04:46
kazdy by chcial super pieniedzy za swoja prace ale ''kurczaczki'' czy kazdemu takie dadza? Myslicie, ze istnieje na tej planecie osoba ktora nie ma checi na prace gdzie beda jej dobrze placili. nie uwazaacie ze niektore prace sa bez sensu... ale co do pracy to moze wiecie ile teraz w 2015 roku daja ?
Miziak 2015-03-27 01:04:16
Zastanawiam się czy jest szansa na zatrudnienie w Opolu w Tatuum czy raczej nie ma tam zbyt dużych rotacji zespołu? Jest to dla mnie o tyle ważne, że potrzebuję na chwilę obecną pracy gdziekolwiek, a Tatuum mam prawie pod nosem, więc to bym i odpowiadało, nie mówiąc już o charakterze pracy, bo za bardzo ludziska się nie męczą ...
kinga 2015-05-23 08:40:50
Poznań kiedyś było więcej sklepów - teraz tylko trzy. Płaca minimalna, nie adekwatna do wykonywanej pracy. (usunięte przez administratora) Na Plazie byłam przez chwile,i po momencie przeniosłam się do konkurencji piętro wyżej. Lepiej płacą i nie wykorzystują. Jeszcze laska, która jest starszym sprzedawcom a wszystkim pokazuje swoją wyższość - nic fajnego - opanuj się kobieto bo tylko odstraszasz potencjalne koleżanki w pracy.Mnie się nie spodobalo i z tego co wiem od pol roku tam sie borykają z obsługą. Nie wiem jak jest na innych sklepach.
ilona 2016-01-28 00:39:25
Czy ktos pracowal w Poznaniu i moze cos napisac o pracy ???
3e4rf 2016-05-14 21:00:00
jezeli ejst dobra to w sumie czemu by nie sprobowac :) ciekawe na jakie wynagrodzenie mozna liczyc..
Zostaw swoją opinię o Kan Spółka z o.o. Sklep Tatuum - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kan Spółka z o.o. Sklep Tatuum