brak logo

Sokrates-odszkodowania sp. z o.o.

łódź i okolica

Opinie o Sokrates-odszkodowania sp. z o.o.

admin 2015-08-06 14:37
Jak układała się Wam współpraca z kolegami z pracy, z szefem w firmie Sokrates-odszkodowania sp. z o.o. ? Czekamy na Wasze opinie!
Bez 2016-03-05 00:38
czy aktualnie rekrutują, bo nie widzę nigdzie nowych ogłoszeń
Seppo 2016-03-18 11:40
Faktycznie, nie widać od dłuższego czasu ich nowych ogłoszeń. A chętnie poznałbym ich warunki pracy, bo zastanawiam się nad zmiana pracodawcy.
Piotr 2016-04-07 00:22
To musiałbyś przenieść się do Łodzi. Chyba tylko tam rekrutują.
Miki 2016-09-03 19:29
To słabo jak na kancelarię odszkodowawczą.
DR 2016-10-23 10:30
Poszukuję kontaktu z byłymi oraz z odchodzącymi z firmy agentami . Mam bardzo ciekawą i konkretną propozycję.
Korzystna oferta także dla początkujących w tej branży.
Napisz do mnie na maila
agenci.odszkodowania@interia.pl
Zapewniamy pełną dyskrecję.
prosto 2016-12-13 14:48
Czy działają też poza Łodzią ?
Bartosz 2017-03-12 10:28
Byłym i aktualnym agentom, przedstawicielom i doradcom z branży odszkodowań i ubezpieczeń oferujemy konkurencyjne warunki i dochodową współpracę, zapewniamy wysokie prowizje i zaliczki oraz pełną dyskrecję.

Dla chętnych oferujemy pomoc w tworzeniu własnego zespołu sprzedaży i uzyskaniu wysokiego pasywnego dochodu.

Dla managerów z własnymi grupami sprzedażowymi proponujemy atrakcyjne warunki, jeśli działacie w innych branżach, to zapewniamy szkolenia branżowe i wszechstronną pomoc na każdym etapie.

Jeśli nie pracowałeś w tej branży, a chcesz dobrze zarabiać, to nauczymy Cię wszystkiego od podstaw.

Cała Polska.

Proszę o maila na adres: b.wronski@solace.pl

ph 2017-04-11 12:34
Zapraszam do kontaktu byłych agentów wyżej omawianej Kancelarii.
Posiadam konkurencyjną ofertę współpracy i chętnie ją przedstawię.

Kontakt
Proszę o maila na adres: p.holik@lex-kancelaria.pl
Ciekawy 2017-07-21 23:36
A ta twoja kancelaria jeszcze istnieje?
Zostaw swoją opinię o Sokrates-odszkodowania sp. z o.o. - łódź i okolica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sokrates-odszkodowania sp. z o.o.