brak logo

Synergia Konsulting

Zielona Góra

Opinie o Synergia Konsulting

anonim 2011-10-26 14:46:40
Jeżeli chcecie wyjechać do pracy organizowanej przez tę firmę na zlecenie Tempton Group do Langenhagen to się 2x zastanówcie, naprawdę robota jest ciężka(mycie skrzynek na owoce i warzywa przez automaty i trzeba te skrzynki na (usunięte przez moderatora) tempo podawać i odbierać,do przerwy 4godz. zapomnijcie o kiblu no i po również), nie ma tam nadgodzin, ani sobót(firma w soboty po prostu nie pracuje i nadgodzin nie ma żadnych w tygodniu również) więc zarobicie tylko podstawową pensję,a o obiecanej premii zapomnijcie, ponieważ rotacja pracowników jest ogromna i nim się wdroży już ich nie ma(ci co przyjechali samochodami to wyjeżdżają przeciętnie po 3 dniach) bez auta siedzą 3 tygodnie do zaliczki i spieprzają.Po opłaceniu mieszkania 180euro(czasami ponad 200 zależy gdzie się mieszka),skromnym jedzeniu 150euro pozostanie wam 500euro.Decyzja należy do Was
ojojo 2011-10-26 16:38:07
cholercia, dzwonili do mnie,ale jaja.
t 2011-10-27 10:53:54
potwierdzam, właśnie z tamtąd wróciłem.
1
Ziol 2011-11-01 20:15:27
Firma już lubuskie obdzwonila i nikt już nie jedzie, zaczęli dzwonić na dolnośląskie, syf.
anonim 2011-12-16 16:45:28
odnosnie pracy w lagenhagen to nikomu nie polecam przygody z tym zakladem pracy a raczej obozem pracy.praca jest nie do zniesienia ciezka jak w sowieckim kolchozie,nie szanuje sie tam czlowieka.(usunięte przez moderatora)nie jedzcie tam ostrzegam.
jacek 2012-02-16 13:37:21
Zaraz mi coś podpadło że momentalnie zrobiły się dwa miejsca dla nas na pilnie i już połowy rzeczy nie wymagają a to po prostu ludzie zawineli się do domu,dobrze że to przeczytałem bo jestem na 1 dzień przed wyjazdem i zaliczyłbym plecy,mam desperację na pracę ale nie aż taką...Dzięki!!!
Bartek 2012-03-15 16:58:21
wiatm dostałem oferte pracy w tej firmie firma z zielonej góry prosił bym abyscie napisali mi czy sie tam opłaca jechać jezeli zarobie tu w polsce 3200zł ? z góry dzieki ;)
czesia 2012-03-28 17:57:13
A był ktoś może z tą firma w Crailsheim w Badenii pośrednik tez tempton ??
niewolnik 2012-04-16 19:58:29
nie polecam nikomu tego badziewia.wypłaty są tragiczne 800 Euro po odciągnięciu kwoty za mieszkanie w wysokości 180 Euro lub 150 w zależności gdzie się mieszka.(usunięte przez moderatora)850 Euro,ludzie uciekają stąd większość po kilku dniach lub nawet po jednym dniu.Jest tam taka osoba pewna zwana (usunięte przez moderatora),która gnębi Polaków choć sama jest Polką to uważa się za Niemre .Jeśli jednak ktoś zdecyduje się tam jechać to uważajcie co mówicie przy tej kobiecie,ponieważ wszystko co usłyszy plecie dalej,do innych ludzi oraz do szefowej(usunięte przez moderatora) a potem mimo to się wszystkiego (usunięte przez moderatora)! i zadowolona zawsze gdy przyjedzie jakiś młody chłopak ponieważ szuka kandydata na męża dla swoich 2 córek a szczególnie dla jednej starszej,która ma 18 lat.Także podsumowując praca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warta lepiej siedzieć w Polsce lub szukajcie czegoś innego bo i tak po paru dniach spędzonych tam będziecie o tym myśleć.
niewolnik2 2012-04-19 12:14:23
Niewolniku a ty opisałeś sytuacje w langenhagen czy w crailsheim?Ktos z twoich dostawał premie czy tylko czysta stawkę za godzine? Z góry dzięki za odpowiedz.
Mateusz 2012-05-20 22:44:47
Niewolniku a raczej Marku lub Ewo gdybyście pracowali uczciwie pracowali byście dalej. Sami psychicznie męczyliście ludzi byliście nie lubiani i niechciani. I to wy szukaliście męża dla 16 letniej córki. a wszystko to co napisałeś wyżej to nie prawda. Typowa zawiść wieśniaka jesteś ograniczony i prosty. zal mi Ciebie. bez poważania Mateusz i spółka.
anonym 2012-05-27 22:23:59
Ile dni? Jeden dzień byliśmy, HEHEHE. wyczuliśmy gnoi i do domu. Chłopaki, którzy bez auta byli zapieprzali 3 tygodnie.
anonym 2012-05-27 22:29:17
Mateusz - 2012-05-20 22:44:47

Niewolniku a raczej Marku lub Ewo gdybyście pracowali uczciwie pracowali byście dalej. Sami psychicznie męczyliście ludzi byliście nie lubiani i niechciani. I to wy szukaliście męża dla 16 letniej córki. a wszystko to co napisałeś wyżej to nie prawda. Typowa zawiść wieśniaka jesteś ograniczony i prosty. zal mi Ciebie. bez poważania Mateusz i spółka.
co ty (usunięte przez moderatora), byłem i to prawda. Nie wiem nic o narzeczeństwie:) bo za krótko byłem:)
nonymus 2012-05-27 22:34:17
Bartek - 2012-03-15 16:58:21

wiatm dostałem oferte pracy w tej firmie firma z zielonej góry prosił bym abyscie napisali mi czy sie tam opłaca jechać jezeli zarobie tu w polsce 3200zł ? z góry dzieki ;)
poooogięło Ciebie
nichtverstehen 2012-06-13 18:21:41
IFCO Crailsheim to ostra tyra w wilgoci i podłych warunkach i za nędzne pieniądze nie warte tej niewolniczej pracy. Pracuje tam masa Węgrów i niestety również Turcy, zero organizacji i poszanowania pracownika i premia zależna od widzimisię niemieckiej brygadzistki. Praca dobra tylko dla desperatów nie znających wcale języka którym wystarcza 700 euro netto, od których jeszcze trzeba odliczyć dojazdy i wyżywienie.
Prins 2014-12-01 20:34:23
Zapoznaliście się już z nową ofertą pracy firmy Synergia Konsulting? Akurat szukam pracy i wydaje się strzałem w dziesiątkę. Ktoś skomentuje sprawę? Synergia Konsulting, dla swojego Klienta, Firmy produkcyjnej poszukuje kandydata na stanowisko: Dyrektor Handlowy Zakres...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5722895?keywords=&region=
ano 2015-01-16 09:11:31
Brałam udział w rekrutacjach Synergii Konsulting na stanowisko inżynierskie. Nie można porównywać rekrutacji na niższe stanowiska do Niemiec z stanowiskami specjalistycznymi. W czasie rekrutacji wszystko na wysokim poziomie, najpierw rozmowa z rekruterem, potem spotkanie z Klientem. Wynagrodzenie otrzymałam takie, jakiego oczekiwałam, rozsądne ale wyższe niż wcześniej. Ja polecam :-)Choć szanuję opinie i doświadczenie innych.
ano 2015-02-02 10:58:34
Pieniądze to sprawa indywidualna, jak pisałam, zaoferowano mi wyższe niż miałam w poprzedniej firmie. Spotkanie z konsultantem dotyczyło moich oczekiwań i motywacji, sukcesów, oczekiwań itp.Spotkanie z Klientem to kolejny etap, zadawanie pytań o firmę i strategie rozwoju i oczywiście o finansach. Moim zdaniem, nic nie tracisz a oczekiwania finansowe są zawsze poruszane.
Synergia Konsulting 2015-03-12 13:23:55
W sprawie dotyczącej szczegółów oferty zapraszamy do kontaktu z naszym biurem pod adresem: biuro@efekt-synergia.pl, z przyjemnością udzielimy szerszych informacji.
Zachęcamy do przesłania CV na interesującą Pana ofertę, wystarczy w mailu zawrzeć dodatkowe pytania, z pewnością otrzyma Pan pełna odpowiedź.
Darek 2016-05-13 23:05:53
Sam nie wiem co myślec, generalnie bardzo sobie to chwalę, tę firmę, polecam wszystkim to w jaki sposób traktują pracownika, można się od nich uczyć!!
Zostaw swoją opinię o Synergia Konsulting - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Synergia Konsulting