Piekarnia z tradycją, dobrze oceniana przez klientów a poza tym to dobry pracodawca.
@Były pracownik dobrze to świadczy zarówno o Tobie, jak i o firmie. Spięcia mogą zdarzyć się wszędzie, jednak ważne jest, że kiedy opadną emocję, jesteś w stanie podejść do sytuacji racjonalnie. Tym bardziej budująca jest myśl, że dobrze oceniasz tego pracodawce. A co najlepiej wspominasz z pracy w piekarni bohen?
Kiedyś pieczywo było dobre ale z roku na rok jest coraz gorszego gatunku, potrafią robić zakwas ze starego chleba,brudne koszyki wiklinowe,metalowe,foremki,produkty używane najgorszego gatunku bo oszczędzają więc jest więcej chemii niż naturalnych składników.Ludzie powinni wiedzieć co jedzą.
Karolino, a skąd czerpiesz te wszystkie informacje, które zawarłaś w swoim komentarzu na temat Piekarni Bohen? Czy jesteś pracownikiem tej firmy, czy jej klintem? Pytam, gdyż chciałabym dowiedzieć się od Ciebie paru istotnych rzeczy na jej temat.
Nie ważne czy pracownik czy klient 100% prawdy napisane. Ciekawe kiedy i czy wogole nastąpi aktualizacja w liście otwartych sklepów
A czy były jakiekolwiek przesłanki na to, że Piekarnia Bohen ma nieaktualną listę związana z czynnymi sklepami? Skąd czerpiesz tego typu informacje? Jestem bardzo ciekawa źródeł, z których korzystasz.
Witam chciałabym przeprosić Panią Renate, kierownik z piekarni Bohen Dąbrowa Górnicza nowo otwarty sklep netto na Manhattanie, w dniu mojego odejścia pracowało mi się dobrze, wyszła głupia sytuacja z jedną, z pracownic, ale nie chodziło mi o Panią Renatę, ona jest bardzo dobra osobą, nie potrzebne było to spiecie, emocje poniosły i za to przepraszam pracowników i Panią Renate
Odwiedzilam ostatnio pierwszy raz Bochen przy Netto na Monte Casino w Zabrzu i juz wiem, ze to nie bedzie moja pierwsza wizyta. Bardzo mile panie ekspedientki doradzily mi jaki mam kupic chleb przy swoim schorzeniu (insulinoopornosc) oraz jakie ciasto wziac dla meza- przepyszne. Od tej pory odwiedzamy stoisko regularnie rano przed praca.
witam! w bochenie obiecują góry piękne wynagrodzenie Praca w dobrej atmosferze i tak dalej a jak to na prawdę wygląda robisz za minimalną krajową a nawet za mniej. jesli chodzi o kierownictwo to jest aroganckie i nie miłe jeśli nie jesteś jej przydupadem to musisz być robotem w pracy coś ktoś zepsuł nie ważne kto winnym jesteś Ty grafiki są co drugi dzień zmieniane chcesz wolne najpierw trzeba zobacZyć czy przydupas nie chciał w ten dzień wolne wymieniać tak idzie cały dzień więc nie polecam.
Co racja to racja. Jak jesteś przydupasem tzw"kierownika pożal się Boże " to masz odrobinke lżej,ale jak pokażesz że masz swoje zdanie to kierownictwo to wykorzystuje. Siedza na tyłku przed komputerem 8 godzin i udają że wklepuja faktury i zamówienia i na dodatek przy tym zjedzą z 5 bułeczek a to z szyneczki a to z serkiem . Firma która robi z ludzi (usunięte przez administratora) Coraz więcej obowiązków a kasy coraz mniej.
Na 3go mają zmieniła się Pani kierownik. Jest arogancka,nieuprzejma. Sklep na tym traci klientów.
mam nadzieję że pieczenie chleba jest podobne w całej Polsce i jak piekarz z Kielc zrobi chleb dla Ślązaków to będzie im smakował. Przenoszę się z Kielc do Zabrza. Pracowałem w bardzo dużej piekarni to tu pewnie też dam radę. Pozdrawiam. Scyzoryk z Kielc
Zaklad pracy przyjazny pracownikowi, pieczywo smaczne- tradycyjne polskie smaczne pieczywo :-) :-) :-)
Slepy Bochen społem są ładne czyste i dobre jest pieczywo,ale o pracownice się nie dba pracują aż po 12 godzin za niecałe 1000 zł. Kierownictwo kłamie w papierach by byc czyste NIE POLECAM PRACY W BOCHEN