brak logo

Quartic Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Quartic Sp. z o.o.

admin 2015-08-06 13:24
Masz informacje z pierwszej ręki o firmie Quartic Sp. z o.o. ? Czekamy na nowe opinie!
2
aga 2016-08-05 18:43
Fajna atmosfera, przynajmniej na rekrutacji. Nie zadają korpo pytań i wydają się być szczerzy. Mała firma jak narazie.
4
Aleksander 2016-09-02 14:43
Byłem u nich rekrutacji na PHP Developera. Spotkanie rekrutacyjne inne niż wszystkie na których byłem: nieformalnie i luźno. Człowiek odpowiedzialny za IT przepytuje z umiejętności. Dają zadanie na spotkaniu, http://play.elevatorsaga.com więc proponuje się przygotować. Mają spore wymagania, ale przynajmniej dostałem odpowiedź od działu HR po spotkaniu że mam za niskie kwalifikacje.
2
Sławek K. 2016-10-08 20:17
Wymagają komunikatywnego angielskiego? Bo u mnie z tym słabo.
2
Anka 2016-12-02 17:53
Fajna luźna atmosfera. Kasa też się zgadza.
3
Gość 2017-01-24 08:04
Jeśli chodzi o IT to super - na JavaScript dev dają szansę mało doświadczonym osobom, można się wiele nauczyć a zespół jest ok. Kasa tez w porządku, jak trzeba zdalnie też pozwolą pracować.
Minus to mało benefitow
NOWY 2017-02-07 21:30
Potwierdzam, fajna atmosfera, dużo osób od których można się uczyć. Jak się angażujesz to widzą że się starasz i jest szansa na parę stów więcej. Zdalna praca raczej po próbnym, ale dopóki dowozisz nie ma problemu. Mają opiekę medyczną, więc lepiej niż w większości start upów w których byłem na rozmowach w Wawie.
Adam 2017-02-20 15:36
Atmosfera raczej na luzie i to jest Ok gorzej z kasa . Benefitów brak -owoce ? Kawa? To słaba zachęta . Info o wielu klientach z zagranicy to bzdura. Firma ma siedzibę za granicami polski ? Bzdura. Benefity- bzdura. Fajni ludzie , bez napinki choć nie 100%. Firma jest mała i totalnie zdezorganizowana. Może za jakiś czas to się zmieni. Jak ktoś chce się nauczyć to jest dobry start jak ktoś już umie niech nie liczy ze dostanie dobra kasę .
4
Patryk 2017-02-24 13:21
W zależności od tego na jakie stanowisko aplikujesz.
Jeżeli chodzi o programowanie i sprzedaż - nie
sprzedaż zagraniczna - tak
dla supportu jest to duży plus.
Zostaw swoją opinię o Quartic Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quartic Sp. z o.o.