brak logo

PLASTWIL Sp. z o.o. sp.k.

Ujście

Opinie o PLASTWIL Sp. z o.o. sp.k.

xxx 2015-04-29 18:30
warunki ok ale kieroenictwo wtryskowni do bani duzy stres w pracy małe zarobki
11
Byly pracownik 2015-07-08 12:34
duzy stres, male zarobki , A i umowy na zlecenie nawet jak robisz 2 lata :) firma upada , szef produkcji nawet odchodzi, to mowi duzo za siebie
5
nowy 2015-09-13 17:57
Witam. Jakie warunki są na wtryskowni i ogólnie w zakładzie? Staram się o etat na stanowisko ustawiacza maszyn wtryskowych, moje doświadczenie to blisko 20 lat pracy w tym zawodzie. Firma kusi wysokimi zarobkami ale jak to jest tam naprawdę wolę sie dowiedzieć od Was. I co z tymi umowami na stałe czy na zlecenie? Dzięki z góry za wszelkie opinie.
em 2016-01-31 18:19
witam, może ktoś powiedzieć coś więcej na temat pracy w plastwilu? Jakie zarobki i jaka stmosfera? Zamierzam tam złożyć papiery na stanowisko inżyniera. Będę wdzięczny za jakieś informacje..
10
spedytor 2016-04-24 13:21
atmosfera i generalnie warunki pracy w plastwilu są bardzo dobre i na pewno jak na ujście to lepiej trafić nie można, szukają sporo zawodowców jak np. elektrycy czy kontrolerzy jakości, ale i np. specjalisty ds. logistyki
1
byly 2016-12-08 23:34
Duża rotacja pracowników mówi sama za siebie.
4
Snycer 2016-12-15 10:35
Trudne warunki pracy przy kotwie , a nie jest płacone szkodliwe , poza tym nie mają porzomnego socjalu , jak np; stołówka.
A przy tej pracy na metalach powinno być więcej płacone.
5
Operator 2017-06-16 13:17
Firma z wielkimi możliwościami, jednakże przy takim systemie zarządzania, bez przyszłości. Zarobki przeciętne ale czego się spodziewać po takim bałaganie. Odradzam pracę w w/w firmie.
3
Molenda 2017-06-30 21:16
Omijać szerokim łukiem
2
Nie polecam 2017-07-15 07:05
Zatrudniono mnie do pracy. Po trzech miesiącach powiedzieli że jestem dobrym pracownikiem ale jednak nie mogą mnie zatrudnić na dłuższy okres bo firma nie ma pieniędzy. Teraz mam w CV 3 miesiące pracy z których trudno się wytłumaczyć następnym pracodawcą.
Nie polecam firmy Plastwil. Z pracy w tej firmie mam tylko kłopoty.
2
Zostaw swoją opinię o PLASTWIL Sp. z o.o. sp.k. - Ujście
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLASTWIL Sp. z o.o. sp.k.