brak logo

PLASTWIL Sp. z o.o. sp.k.

Ujście

Opinie o PLASTWIL Sp. z o.o. sp.k.

xxx 2015-04-29 18:30
warunki ok ale kieroenictwo wtryskowni do bani duzy stres w pracy małe zarobki
15
Byly pracownik 2015-07-08 12:34
duzy stres, male zarobki , A i umowy na zlecenie nawet jak robisz 2 lata :) firma upada , szef produkcji nawet odchodzi, to mowi duzo za siebie
8
nowy 2015-09-13 17:57
Witam. Jakie warunki są na wtryskowni i ogólnie w zakładzie? Staram się o etat na stanowisko ustawiacza maszyn wtryskowych, moje doświadczenie to blisko 20 lat pracy w tym zawodzie. Firma kusi wysokimi zarobkami ale jak to jest tam naprawdę wolę sie dowiedzieć od Was. I co z tymi umowami na stałe czy na zlecenie? Dzięki z góry za wszelkie opinie.
1
em 2016-01-31 18:19
witam, może ktoś powiedzieć coś więcej na temat pracy w plastwilu? Jakie zarobki i jaka stmosfera? Zamierzam tam złożyć papiery na stanowisko inżyniera. Będę wdzięczny za jakieś informacje..
11
spedytor 2016-04-24 13:21
atmosfera i generalnie warunki pracy w plastwilu są bardzo dobre i na pewno jak na ujście to lepiej trafić nie można, szukają sporo zawodowców jak np. elektrycy czy kontrolerzy jakości, ale i np. specjalisty ds. logistyki
1
byly 2016-12-08 23:34
Duża rotacja pracowników mówi sama za siebie.
9
Snycer 2016-12-15 10:35
Trudne warunki pracy przy kotwie , a nie jest płacone szkodliwe , poza tym nie mają porzomnego socjalu , jak np; stołówka.
A przy tej pracy na metalach powinno być więcej płacone.
10
Operator 2017-06-16 13:17
Firma z wielkimi możliwościami, jednakże przy takim systemie zarządzania, bez przyszłości. Zarobki przeciętne ale czego się spodziewać po takim bałaganie. Odradzam pracę w w/w firmie.
6
Molenda 2017-06-30 21:16
Omijać szerokim łukiem
9
Nie polecam 2017-07-15 07:05
Zatrudniono mnie do pracy. Po trzech miesiącach powiedzieli że jestem dobrym pracownikiem ale jednak nie mogą mnie zatrudnić na dłuższy okres bo firma nie ma pieniędzy. Teraz mam w CV 3 miesiące pracy z których trudno się wytłumaczyć następnym pracodawcą.
Nie polecam firmy Plastwil. Z pracy w tej firmie mam tylko kłopoty.
11
Olita 2017-07-27 18:00
Po trzech miesiącach pracy w Plastwil stwierdzam jedno - to był błąd.
Nie polecam tej firmy.
9
Pracownik plastwil 2017-08-22 19:31
Byłem kiedyś pracownikom firmy Plastwil- po tym jak firmę przejęła córka - młoda pani prezes to firma schodzi na psy. Wogole nie dbają o pracownika traktuje się pracowników jak niewolników a nie ludzi. Wstyd. Nie polecam. Bardzo zła atmosfera dużo pracy za małe pieniądze.
7
kandydat 2017-09-01 12:45
Rozmowa kwalifikacyjna pokazała mi jaki bałagan panuje w tej firmie. Kadra zarządzającą nie potrafi sprecyzować swych wymagań wobec kandydata. Co innego w ogłoszeniu co innego na rozmowie kwalifikacyjnej. Osobiście nie polecam.
4
Brawo 2017-09-06 18:21
Typowe dla firmy Plastwil - bierzemy obojętnie kogo a później się zastanowimy do czego nam jest potrzebny jeśli nie będzie przydatny to go zwolnimy... Kadra zarządzająca sama nie zna i nie rozumie zagadnień technicznych więc jak może sprecyzować swoje wymagania...?
3
Zostaw swoją opinię o PLASTWIL Sp. z o.o. sp.k. - Ujście
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLASTWIL Sp. z o.o. sp.k.