Wielkopolski Instytut Rozwoju Przedsiębiorczości i Edukacji

Chodzież

Opinie o Wielkopolski Instytut Rozwoju Przedsiębiorczości i Edukacji

nikola 2016-01-24 22:04
solidna praca jest dobrze wynagradzana. Jak w każdej firmie są momenty lepsze i gorsze, ja nie narzekam. Dużo szkoleń, dobre warunki pracy
9
justyna 2016-01-26 15:56
może mi ktoś napisać coś o stanowisku asystenta koordynatora projektu, ma ktoś doświadczenia jako asystent? Spełniam wszystkie wymagania a stanowisko wydaje się być ciekawe. Nie mam doświadczenia w projektach unijnych wiec nie wiem czego mogę się spodziewać
9
asystent xxx 2016-01-26 20:54
asystent to osoba która musi być mocna organizacyjnie i lubić papiery - ogarniasz na takim stanowisku całą papirologię projektu i organizujesz szkolenia, pilnujesz szkoleń itp; niełatwa praca ale codziennie co innego się dzieje ;-)
3
poznanianka 2016-01-31 17:57
Startowałam na kierownika projektu EFS. Teraz oferta była na Chodzież, ale to za daleko dla mnie bo 1,5h dojazdu ode mnie z domu. Niby mają mieć biuro projektowe w Poznaniu na wiosnę to wtedy można startować. Ogólnie okej - podobnie jak w innych dużych firmach projektowych. Biuro robi wrażenie, masa ludzi i ruch jak w ulu ;-)
2
marta.kubicka@poczta.onet.pl 2016-02-04 13:53
Znajoma prowadziła ich projekt w Wielkopolsce i nie narzekała na współpracę. Co nieczęste w tego typu firmach to że wynagrodzenie zawsze było na czas. Współpraca dobra, robią dużo szkoleń wewnętrznych dla kadry a to w tej branży podstawa. Największy plus to imprezy firmowe :) nie wszędzie są. No ale każdy lubi co innego.
3
kwiatek 2016-02-15 12:56
akcja rekrutacja :)
jestem po rekrutacji - teraz czekam za wynikami
nie będzie łatwo, ale szansa jest - 20 etatów czeka, może etacik dla mnie też?
pozdrawiam piątkową ekipę :)
3
tajemnicza 2016-03-08 20:25
Jak dla mnie największym plusem jest to że nie trzeba czekać za umową i kasa jest na czas, reszta akurat mnie nie interesuje za bardzo ;-) robię swoje i tyle. Pozdro.
2
elo elo 2016-04-02 20:24
Mało jest firm, które nieustannie szkolą swoich pracowników, inwestują w nich, organizują spotkania i imprezy. To kosztuje. A mi się podoba, że tutaj się takie rzeczy robi, bo to dobrze świadczy o firmie. W mojej byłej firmie musiałam sama płacić za część szkoleń i za dojazdy na szkolenia a do tego wszystko było w weekend bo w tygodniu nie można. A tutaj jakoś można :)) POLECAM!
2
księgowa 2016-06-03 13:01
Jak oscylują zarobki na stanowisku specjalista ds. kadr i płac (w Chodzieży).
Pożecie podać "widełki" ?
13
czekolada 2016-06-03 13:12
Na jakim poziomie oscylują zarobki na stanowisku specj. ds kadr i płac?
Czy ktoś był już na rozmowie? Jakie są wasze wnioski?
2
winkor 2016-08-12 11:30
@aha nie wiesz, jakie są stawki, ale masz pewność, że zarobki są porządne? :) Chyba trójka z logiki. Ja natomiast nie za wiele wiem o warunkach zatrudnienia w Wielkopolskim Instytucie Rozwoju Przedsiębiorczości i Edukacji, ale jestem zainteresowany posadą speca d. projektu EFS
2
partner w Poznania 2016-10-27 18:00
Firmy wymiata na listach rankingowych i ma dużo sukcesów. Tylko pozazdrościć. A na pewno im wielu zazdrości bo mało kto osiąga takie wyniki. Tak dalej :) Gratulacje!
3
Doradca zawodowy 2016-10-29 10:53
Firma działa też na naszym terenie tj. małopolskie. U nas pracuje się dobrze. Są jasne zasady i wiemy czego się oczekuje od doradców. Jest co robić bo projektów mają sporo. Póki co nie można narzekać.
2
REKRUTER TERENOWY 2016-10-30 18:12
JAKO REKRUTER W MAŁOPOLSKIM MOGE POWIEDZIEC ŻE SZUKAMY KOLEJNYCH REKRUTERÓW. PROJEKTÓW JEST BARDZO DUŻO I SZUKAMY UCZESTNIKÓW DO PROJEKTÓW. JEST SPORA KONKURENCJA BO DUŻO PROJEKTÓW SIĘ POJAWIŁO. CI KTÓRZY LUBIĄ DZIAŁAĆ W TERENIE TO ZAPRASZAMY. JAK LUBISZ PRACĘ Z LUDŹMI DO ZAPRASZAMY, MASZ EFEKTY - MASZ NIEZŁĄ KASĘ, TAK TO DZIAŁA W REKRUTACJI TERENOWEJ.
2
marchi 2016-11-02 17:16
Co do rekrutera to zgodzę się. Praca wg mnie idealna na studiach, ale nie tylko. Jeśli ktoś się odnajdzie i faktycznie podejdzie do sprawy poważnie to można awansować. Generalnie klimat jest fajny, jak ktoś lubi działać z ludźmi, pracować w terenie i nie lubi stałości. Tu codziennie się dzieje coś innego :) Kwestia podejścia i oczekiwań :)
3
doradczyniiii 2016-11-14 23:28
Patrząc na to co się dzieje w całej Polsce w projektach (popelina z rekrutacjami, chore kryteria i projekty padają) to tutaj i tak jest stabilnie. Jednak na dużej ilości projektów się wygrywa bo jak pojedyncze się posypią to i tak jest sporo innych. My póki co nie narzekamy, jeździmy już po dolnośląskim i rekrutujemy benków :) i zaraz ruszamy z poradnictwem zawodowym.
3
Kierownik 2016-11-30 02:34
Zdecydowanie nie polecam!!!! Uważajcie bardzo na tą firme!!
24
Prokop 2017-01-11 15:41
Ja nie zgadzam się z Tobą. Mam dobre doświadczenie z tą firmą .
2
Myślik 2017-01-15 10:45
Szukam informacji czy WIRP prowadzi rekrutację na koordynatora projektu w Poznaniu. Słyszałem, że potrzebowali na jesieni ale nie wiem czy to jeszcze aktualne. Jeśli ktoś wie proszę o informacje, z góry dziękuję.
2
Kopacz 2017-01-30 23:23
Zupełnie niepotrzebnie sie dziwisz. Są różni ludzie i maja różne podejście do pracy. Co pracują i się angażują i firmę chwalą ale są tacy którzy nie lubią się przemęczać.
2
Prozek 2017-02-25 09:25
Pracuję w firmie i mam dobrą opinię, zapraszamy do pracy.
3
K.Szmit 2017-03-14 11:45
Współpracowałam z firmą koordynując ich projekt. Moja opinia - firma ma opracowane procedury, które bardzo systematyzują pracę, jest wymagająca ale zdecydowanie można się tu wiele nauczyć. Dla mnie to było cenne doświadczenie. Polecam.
2
Iza 2017-03-18 10:53
@Nick Myślę, że przesadzasz z opinią. Dlaczego uważasz , że tylko złe opinie mogą być tu zamieszczane? Jeśli firma jest ok. i ktoś to pisze to ma takie prawo!
2
Natalia 2017-03-23 14:07
Witam, czy ktoś mógłby podpowiedzieć coś na temat "Pracownik biurowy - Chodzież (staż z gwarancją zatrudnienia po stażu)" Taką ofertę pracy aktualnie mają . Czy staże są płatne? Jak się pracuje w firmie? Słyszałam , że warto się załapać bo to dobra firma!
1
Janusz 2017-04-19 10:16
Lektura komentarzy podsunęła mi wniosek, że tylko kilka dobrych komentarzy się pokazało i natychmiast zaczęły sie opinie negatywne , ganiące w zasadzie całą firmę za wszystko. To dość dziwne zjawisko!!
Krzysztof 2017-04-21 11:23
Nie polecam, bałagan organizacyjny, problemy w komunikacji "góra - dół", duża rotacja, (usunięte przez administratora)
3
Luka 2017-04-23 23:10
@Krzysztof Nie mogę zgodzić sie z Twoja opinią, jest nieuczciwa. Jeśli nawet są jakieś mankamenty to nie znaczy że firma jest zła. Wszystko można naprawić.
Pelikan 2017-05-10 22:31
Mam pytanie czy oferta dla koordynatora projektu EFS jest jeszcze aktualna? Słyszałem sporo dobrego o firmie i chcę aplikować. Może ktoś słyszał i mógłby podzielić się wiedzą? Jak się tu pracuje? Martwią mnie wpisy.
Prokop 2017-05-14 13:19
@Gość Czy możesz napisach jak długo pracowałeś w firmie? Interesuje mnie to gdyż chcę aplikować do firmy.
Poldek 2017-05-19 10:27
Nie mogę zgodzić się z niektórymi pracownikami, gdyż pracuję w firmie i jest wszystko ok.
Prokop 2017-05-30 10:43
@Były_pracownik Jeśli jesteś byłym to nie powinieneś pisać jak jest teraz.
Prokop 2017-06-13 20:50
Czy z całą pewnością nie da się napisać coś dobrego o firmie? Niektórzy nauczyli się tak narzekać na wszystko.
1
Gość 2017-07-06 04:04
Hahaha! Dobry pijar sami sobie robicie! Na tym forum jest mnóstwo pozytywnych, fikcyjnych opinii płynących z samej Chodzieży! Pozdrawiam... zenada!
Prokop 2017-07-10 11:59
@Gość Masz prawo do wyrażania swojej opinii o formie nawet jeśli jest ona negatywna ale nie odbieraj tego prawa ludziom którym pracuje sie w firmie dobrze.
1
oszukany 2017-07-20 20:15
bardzo slaba firma
Zostaw swoją opinię o Wielkopolski Instytut Rozwoju Przedsiębiorczości i Edukacji - Chodzież
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wielkopolski Instytut Rozwoju Przedsiębiorczości i Edukacji