Wielkopolski Instytut Rozwoju Przedsiębiorczości i Edukacji

Chodzież

Opinie o Wielkopolski Instytut Rozwoju Przedsiębiorczości i Edukacji

nikola 2016-01-24 22:04
solidna praca jest dobrze wynagradzana. Jak w każdej firmie są momenty lepsze i gorsze, ja nie narzekam. Dużo szkoleń, dobre warunki pracy
8
justyna 2016-01-26 15:56
może mi ktoś napisać coś o stanowisku asystenta koordynatora projektu, ma ktoś doświadczenia jako asystent? Spełniam wszystkie wymagania a stanowisko wydaje się być ciekawe. Nie mam doświadczenia w projektach unijnych wiec nie wiem czego mogę się spodziewać
7
asystent xxx 2016-01-26 20:54
asystent to osoba która musi być mocna organizacyjnie i lubić papiery - ogarniasz na takim stanowisku całą papirologię projektu i organizujesz szkolenia, pilnujesz szkoleń itp; niełatwa praca ale codziennie co innego się dzieje ;-)
3
poznanianka 2016-01-31 17:57
Startowałam na kierownika projektu EFS. Teraz oferta była na Chodzież, ale to za daleko dla mnie bo 1,5h dojazdu ode mnie z domu. Niby mają mieć biuro projektowe w Poznaniu na wiosnę to wtedy można startować. Ogólnie okej - podobnie jak w innych dużych firmach projektowych. Biuro robi wrażenie, masa ludzi i ruch jak w ulu ;-)
2
marta.kubicka@poczta.onet.pl 2016-02-04 13:53
Znajoma prowadziła ich projekt w Wielkopolsce i nie narzekała na współpracę. Co nieczęste w tego typu firmach to że wynagrodzenie zawsze było na czas. Współpraca dobra, robią dużo szkoleń wewnętrznych dla kadry a to w tej branży podstawa. Największy plus to imprezy firmowe :) nie wszędzie są. No ale każdy lubi co innego.
3
kwiatek 2016-02-15 12:56
akcja rekrutacja :)
jestem po rekrutacji - teraz czekam za wynikami
nie będzie łatwo, ale szansa jest - 20 etatów czeka, może etacik dla mnie też?
pozdrawiam piątkową ekipę :)
2
tajemnicza 2016-03-08 20:25
Jak dla mnie największym plusem jest to że nie trzeba czekać za umową i kasa jest na czas, reszta akurat mnie nie interesuje za bardzo ;-) robię swoje i tyle. Pozdro.
2
elo elo 2016-04-02 20:24
Mało jest firm, które nieustannie szkolą swoich pracowników, inwestują w nich, organizują spotkania i imprezy. To kosztuje. A mi się podoba, że tutaj się takie rzeczy robi, bo to dobrze świadczy o firmie. W mojej byłej firmie musiałam sama płacić za część szkoleń i za dojazdy na szkolenia a do tego wszystko było w weekend bo w tygodniu nie można. A tutaj jakoś można :)) POLECAM!
2
księgowa 2016-06-03 13:01
Jak oscylują zarobki na stanowisku specjalista ds. kadr i płac (w Chodzieży).
Pożecie podać "widełki" ?
6
czekolada 2016-06-03 13:12
Na jakim poziomie oscylują zarobki na stanowisku specj. ds kadr i płac?
Czy ktoś był już na rozmowie? Jakie są wasze wnioski?
2
winkor 2016-08-12 11:30
@aha nie wiesz, jakie są stawki, ale masz pewność, że zarobki są porządne? :) Chyba trójka z logiki. Ja natomiast nie za wiele wiem o warunkach zatrudnienia w Wielkopolskim Instytucie Rozwoju Przedsiębiorczości i Edukacji, ale jestem zainteresowany posadą speca d. projektu EFS
2
partner w Poznania 2016-10-27 18:00
Firmy wymiata na listach rankingowych i ma dużo sukcesów. Tylko pozazdrościć. A na pewno im wielu zazdrości bo mało kto osiąga takie wyniki. Tak dalej :) Gratulacje!
3
Doradca zawodowy 2016-10-29 10:53
Firma działa też na naszym terenie tj. małopolskie. U nas pracuje się dobrze. Są jasne zasady i wiemy czego się oczekuje od doradców. Jest co robić bo projektów mają sporo. Póki co nie można narzekać.
2
REKRUTER TERENOWY 2016-10-30 18:12
JAKO REKRUTER W MAŁOPOLSKIM MOGE POWIEDZIEC ŻE SZUKAMY KOLEJNYCH REKRUTERÓW. PROJEKTÓW JEST BARDZO DUŻO I SZUKAMY UCZESTNIKÓW DO PROJEKTÓW. JEST SPORA KONKURENCJA BO DUŻO PROJEKTÓW SIĘ POJAWIŁO. CI KTÓRZY LUBIĄ DZIAŁAĆ W TERENIE TO ZAPRASZAMY. JAK LUBISZ PRACĘ Z LUDŹMI DO ZAPRASZAMY, MASZ EFEKTY - MASZ NIEZŁĄ KASĘ, TAK TO DZIAŁA W REKRUTACJI TERENOWEJ.
2
marchi 2016-11-02 17:16
Co do rekrutera to zgodzę się. Praca wg mnie idealna na studiach, ale nie tylko. Jeśli ktoś się odnajdzie i faktycznie podejdzie do sprawy poważnie to można awansować. Generalnie klimat jest fajny, jak ktoś lubi działać z ludźmi, pracować w terenie i nie lubi stałości. Tu codziennie się dzieje coś innego :) Kwestia podejścia i oczekiwań :)
3
doradczyniiii 2016-11-14 23:28
Patrząc na to co się dzieje w całej Polsce w projektach (popelina z rekrutacjami, chore kryteria i projekty padają) to tutaj i tak jest stabilnie. Jednak na dużej ilości projektów się wygrywa bo jak pojedyncze się posypią to i tak jest sporo innych. My póki co nie narzekamy, jeździmy już po dolnośląskim i rekrutujemy benków :) i zaraz ruszamy z poradnictwem zawodowym.
3
Kierownik 2016-11-30 02:34
Zdecydowanie nie polecam!!!! Uważajcie bardzo na tą firme!!
16
Prokop 2017-01-11 15:41
Ja nie zgadzam się z Tobą. Mam dobre doświadczenie z tą firmą .
2
Myślik 2017-01-15 10:45
Szukam informacji czy WIRP prowadzi rekrutację na koordynatora projektu w Poznaniu. Słyszałem, że potrzebowali na jesieni ale nie wiem czy to jeszcze aktualne. Jeśli ktoś wie proszę o informacje, z góry dziękuję.
1
Kopacz 2017-01-30 23:23
Zupełnie niepotrzebnie sie dziwisz. Są różni ludzie i maja różne podejście do pracy. Co pracują i się angażują i firmę chwalą ale są tacy którzy nie lubią się przemęczać.
2
Prozek 2017-02-25 09:25
Pracuję w firmie i mam dobrą opinię, zapraszamy do pracy.
2
K.Szmit 2017-03-14 11:45
Współpracowałam z firmą koordynując ich projekt. Moja opinia - firma ma opracowane procedury, które bardzo systematyzują pracę, jest wymagająca ale zdecydowanie można się tu wiele nauczyć. Dla mnie to było cenne doświadczenie. Polecam.
2
Nick 2017-03-15 07:51
Widzę, że wypowiedzi są tutaj mocno moderowane i ktoś dba, żeby wypowiedzi były jednoznacznie pozytywne. Jeden mój post nie został zamieszczony wcale. Możliwe, że tak samo będzie z tym.
Niestety nie podzielam pochlebnych opinii na temat WIRPIE. Ogromny bałagan organizacyjny, brak decyzyjności. Ludzie miesiąc czasu pracują bez umów. Duża ilość pracowników po miesiącu / dwóch odeszła sama, nie widząc perspektyw. Do tej pory są osoby, względem których nie uregulowano płatności (3 miesiące).
To samo tyczy się płatności za wynajem sal, artykuły papiernicze, wynagrodzenia szkoleniowców itd. Zdecydowanie odradzam współpracę. Proponuję uważnie czytać treść umowy, którą się podpisuje...
2
Iza 2017-03-18 10:53
@Nick Myślę, że przesadzasz z opinią. Dlaczego uważasz , że tylko złe opinie mogą być tu zamieszczane? Jeśli firma jest ok. i ktoś to pisze to ma takie prawo!
1
Natalia 2017-03-23 14:07
Witam, czy ktoś mógłby podpowiedzieć coś na temat "Pracownik biurowy - Chodzież (staż z gwarancją zatrudnienia po stażu)" Taką ofertę pracy aktualnie mają . Czy staże są płatne? Jak się pracuje w firmie? Słyszałam , że warto się załapać bo to dobra firma!
1
Zostaw swoją opinię o Wielkopolski Instytut Rozwoju Przedsiębiorczości i Edukacji - Chodzież
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wielkopolski Instytut Rozwoju Przedsiębiorczości i Edukacji