brak logo

Centrum Konferencyjno-Bankietowe Rubin

Łódź

Opinie o Centrum Konferencyjno-Bankietowe Rubin

qwerty 2014-11-13 14:18
jeśli chodzi o pracę na recepcji - na rozmowie proponują zlecenie na okresie próbnym, zrównoważony system pracy, zmiany po 8 ale i po 12h. zapierają się że oddzwonią w ciągu tygodnia jednak tego nie robią.
4
ona32 2016-01-19 12:19
witajcie chciałabym sie dowiedziedz jak wyglada praca w rubinie w lanch bar mam tam podjac prace i ciekawa jestem jak traktija pracownika czy to co mowia to tak rzeczywiscie jest podzielcie sie swoimi opiniami:)
kwazi 2016-03-06 22:08
Warunki na rozmowie kwalifikacyjnej: miodzio, za dużo nie mogą dać bo nie jest się wdrążonym w znajomość programu czy samych umiejetności, gdy mija okres ponad 3 miesiecy (najpierw daja troche zlecenia poźniej 3 m-ce probnego) nic nie podnoszą, nie oferują nawet rozmowy w ktorej czlowiek przedstawia to co osiagnal. Generalnie dno, polityka zaściankowa... kolejny przyklad firmy, w ktorej aby mieć coś więcej, trzeba zmienić na inną...
4
Kamila 2016-05-10 09:48
Jeżeli chodzi o kelnerki czy o kuchnię to wszystko jak najlepiej.

Jeżeli chodzi o umowę to po miesiącu macie umowę o pracę a wypłata wynagrodzenia to ani jednego dnia zwłoki.
Atmosfera również ok. ze względu na to że osoby pracują tu po kilka lat i dobrze umieją współpracować. Jak się wiele dziej trzeba sobie pomagać!

Jak wszędzie są plusy i minusy ale co ważne w CKB Rubin tych ostatnich jest niewiele. Ja bardzo dobrze wspominam pracę w tym obiekcie i wszystkim mogę polecić!
kamera65 2016-12-15 17:55
dziewczyno ty piszesz pod dyktando nawiedzonej prezesowej
6
Prawda 2017-03-16 03:17
Masakra!!! Nikomu nie życzę takiej pracy. Tam praca wygląda tak: jest dyktator a raczej dyktatorka a reszta to jedna równa linia :) jedyne co to wypłata na czas i bardzo miła pani księgowa!!! (jako człowiek)
2
TasaK. 2017-03-19 11:06
przerażająca prawda!!!!!!!
2
pasztecik 2017-03-24 14:45
motto pani prezes lapac zlodzieja
2
niezadowolny 2017-04-10 15:15
Drogo, jedzenie ohydne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzeba długo czekać na zamówienie, źle wydawana reszta. Po prostu pracują tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!! Omijajcie z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
RYSZARD N 2017-05-05 08:53
MOZNA PISAC ROZNE RZECZY ALE Z TWOIA OPINIA SIE NIEZGADZAM NIE OSZUKUJOM PRZY WYDAWANIU RESZTY JEDZENIE JEST SMACZNE A CO DO OCZEKIWANIA TO NIE BUFET NA DWORCU KOLEJOWYM ANI BAR MLECZNY KORZYSTAJ Z MCDONALDA TAM TEZ CZEKASZ
Zostaw swoją opinię o Centrum Konferencyjno-Bankietowe Rubin - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Konferencyjno-Bankietowe Rubin