brak logo

heiztechnik

Skarszewy

Opinie o heiztechnik

bajtel7 2014-07-22 11:36:12
Firma wypłacalna lecz traktuje pracowników jak Śmieci roboty do produkcji kotłów
6
bajtel7 2014-07-22 11:38:51
Szukam pracowników oszukanych przez firmę Heiztechnik chcę założyć sprawę w Sądzie pracy o zwolnienie z pracy bez wypowiedzenia umowy podaję nr do kontaktu 697862146
9
bajtel7 2014-07-22 12:25:43
Jeśli chcesz tam pracować to lepiej się zastanów popytaj ludzi któży tam pracóją i przemyśl to sobie dokładnie
4
dziki 2015-10-28 19:54:51
no moja opinia jest taka nie polecam tego zakładu patologia jakich mało i to sami ludzie ją sobie robią tylko czekają aby wyśmiać poublizac donieść do tego 3 braci pseudo kierownikow i majstrow Karaski jeden glupszy od drugiego zero szacunku do ludzi ponad poiłowa ludzi to powiazana z nimi rodzina sasiedzi i tak kapuja na siebie w kolko, pozatym zajmują sie podrabianiem proguktow innych firm co nie wyjdzie im na dobre bo ludzie to rejestruja na kamerach
9
trabant 2015-12-07 16:15:52
Pracowałem tam kilka ładnych lat. Uważam, że szefowie nie wymagają za dużo. Wypłacalni zawsze byli. Atmosfera też nie najgorsza. Ogólnie POLECAM.
4
samotnik 2016-02-22 21:50:18
jak wyglada patologia tam a tak ze korwa jakis pseudo kierownik arek skrada sie i weszy za toba pod regalami sie chowa grzebie w smieciach za petami masakra jakis chory czlowiek drugi za nim jego brat chory psychicznie normalnie najmadrzejsi ze wszystkich ale swoja rodzine to bronia moga nic nie robic palic wedrowac ... patologia i koniec a prezesi chyba nawet tego nie wiedza ale to juz kwestia czasu podrabiacze
9
żal.pl 2016-04-12 22:30:51
Dziki - rozbawiłeś mnie do łez.Widać, któryś z tych pseudo kierowników wręczył Ci wypowiedzenie, bo pracowałeś w podobny sposób w jaki się wypowiadasz (czyli beznadziejny, partactwo do kwadratu) Także dziwię się, że w ogóle Ciebie chcieli. I chyba pracowałeś w dziale konstrukcyjnym, że potrafisz stwierdzić, że ktoś coś podrabia... Uważaj synku na słowa. Wymieniasz kogoś z nazwiska i twierdzisz, że nie mają tam szacunku, a po chwili obrażasz ich pisząc, że jeden głupszy od drugiego... Logiki u Ciebie brak. Od razu śmierdzisz desperatą, który został stamtąd wywalony na zbity pysk.
3
żal.pl 2016-04-12 22:32:32
Dziki - rozbawiłeś mnie do łez.Widać, któryś z tych pseudo kierowników wręczył Ci wypowiedzenie, bo pracowałeś w podobny sposób w jaki się wypowiadasz (czyli beznadziejny, partactwo do kwadratu) Także dziwię się, że w ogóle Ciebie chcieli. I chyba pracowałeś w dziale konstrukcyjnym, że potrafisz stwierdzić, że ktoś coś podrabia... Uważaj synku na słowa. Wymieniasz kogoś z nazwiska i twierdzisz, że nie mają tam szacunku, a po chwili obrażasz ich pisząc, że jeden głupszy od drugiego... Logiki u Ciebie brak. Od razu śmierdzisz desperatą, który został stamtąd wywalony na zbity pysk.
3
Szczery 2016-07-11 19:06:53
Myśle, ze osoby ktore stają w obronie tej firmy to jej aktywnie lobbujący pracownicy. Zupelnie jak ma forum ;)
3
Spajacz 2016-10-28 12:29:23
Kiedyś tam pracowałem ten pseudo kierowniczek Pan Arkadiusz K. był zwykłym robolem, a walił w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak mało który. Teraz to szuka dziury w całym, a zapomniał wół jak cielęciem. Samą firmę oceniam dobrze na tamte czasy, nawet Pan prezes Radek dymał na robocie. To były czasy.
3
Zostaw swoją opinię o heiztechnik - Skarszewy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie heiztechnik