brak logo

NetART Sp. z.o.o.

Kraków

Opinie o NetART Sp. z.o.o.

anonim 2011-05-07 12:44:15
Praca w netąrt - To ściema, szukają kogoś za jak najmniejsze pieniądze.
anonim 2011-05-29 11:41:03
Ile zarabia sie w dziale PR? widze, ze szukaja PR MANAGERA i nie wiem czy warto sie zglaszac. Jaka tam jest srednia placa? nie pytam juz o mega konkrety, ale czy to jest zarobek ok. 2000 czy 5 000zł?
pracownik 2lata 2011-10-02 19:27:29
Przypuszczam, że koledzy (przedmówcy) to programiści php,javy i innych tego typu wynalazków. Pracuję w Netart już 2 lata. ale w zupełnie innym dziale niż wystawiający poprzednie opinie. Osobiście jestem bardzo zadowolony. Nigdy nie miałem problemu z załatwieniem jakiś spraw typu wolne z dnia na dzień, wcześniejsze wyjście z pracy itp. Przełożonych mam też "żonatych - dzieciatych" w związku z czym problem typu "chore dziecko" jest w pełni rozumiany. Zarobki mam takie jakie chciałem i wcale nie są na poziomie 2k netto. Podwyżka po roku czasu była i to zadowalająca. Ale podkreślam, pracuję w innym dziale niż php.java więc nie znaczy to, że w tamtych działach nie jest tak jak koledzy napisali. Jestem bardzo zadowolony. Na dodatek przełożonych mam kompetentnych. Jak coś nie działa i nikt z moich kolegów nie wie jak naprawić, to przełożony będzie wiedział. Jestem szeregowym pracownikiem. Btw. to programiści php+java jeszcze zarabiają dobrze?
dixi 2012-03-15 16:48:03
a ktos moze powiedziec cos o stanowisku webmastera ???
jaka atmosfera jak sie pracuje , mniej wiecej zarobki ??
rev 2012-03-27 20:18:15
Od bardzo długiego czasu widze nieschodzące oferty "Administrator Linux" tej firmy, czy ktoś coś może powiedzieć o tym stanowisku? A może znacie kogoś z tego działu?
Radek 2012-05-08 15:47:16
Atmosfera - przyjemna, elastyczne godziny pracy, fajne szefostwo
Praca - monotonna
Placa - niska
Przybylem, zobaczylem, zwolnilem sie 2012-06-02 15:13:10
Wszystkie sensowne (niestety negatywne) komentarze dotyczące tej firmy zostały już usunięte. Zostały tylko pytania. Szkoda mi tylko HR'u w tej firmie - maksymalna rotacja pracowników.
tuptek 2012-07-05 09:20:38
Jak bym pracowal w DR i mial takich wspaniałych szefów to bym z netartu nigdy nie odszedl... bo stamtąd się ucieka a nie odchodzi... po prostu rzucilbym klawiature, wybiegl i wypil kilka litrow wodki zeby zapomniec...
1
Klent 2012-07-05 11:19:22
To może ja dodam od siebie z pozycji klienta.
Ciągłe, powtórzę -ciągłe problemy z serwerami ( brak dostępu zwłaszcza do poczty ). Jak już się dodzwonię do BOK -u, to tego samego dnia słyszę kilka różnych ( sprzecznych informacji ). Ale nigdy jeszcze za te utrudnienia, nie usłyszałem przepraszam ( o obniżeniu faktury nawet nie wspominam ). Czekam aż pewnego dnia poniesiemy jakąś poważniejszą stratę to skończymy współpracę po zasądzeniu przez stosowną instytucję horrendalnego odszkodowania.
anonim 2012-07-12 12:35:43
Czyli proceder łączenia umowy o pracę z umową zlecenie jest nielegalny? Mógłbyś przytoczyć odpowiednie artykuły?
prawnik 2012-07-16 17:20:50
Artykuł 281 punkt 1 Kodeksu Pracy. Jeśli zachodzą przesłanki do traktowania związku łączącego pracodawcę i pracownika jako stosunku pracy, niedopuszczalne jest zawieranie umów cywilnoprawnych.
anonymous 2012-08-26 21:56:04
Tuptek stamtąd nie da się tak po prostu wyjść. Może spróbujcie podkopem.
[usunięte przez moderatora]
Klient 2012-11-11 19:50:29
Zatrudniają niedouczonych informatyków nie potrafiących poradzić sobie z obsługą sklepu internetowego. Na dodatek wmawiają klientom, że mają rację kiedy jej nie mają, domorosły webmaster wie więcej niż ludzie tam pracujący. Szczerze odradzam współpracę z tą pseudofiremką!!!
Nick 2013-01-21 13:21:35
Warunki na zgrupowaniu miałyśmy bardzo dobre i to nieprawda, że dach przeciekał zwłaszcza, że wcale nie padało.
2
anonymous 2013-04-27 01:35:02
Republika kolesi :)
1
wojek dobra rada 2013-05-01 17:14:53
Wchodzenie w tylek to pierwsza zasada w netarcie, efekty pracy maja czwartorzedne znaczenie. Niektorzy doprowadzili czynnosc do perfekcji :)
1
krakow 2013-06-20 22:16:36
@anonim: szkoda czasu i pieniędzy na dojazd...
1
koks 2013-08-24 13:51:46
Zastanow sie dlaczego w ofertach pracy dominuje teraz nazwa.pl zamiast netart :) jak przejdzie przez to szambo kolejnych 50 ludzi i opinia znow poleci na caly Krakow to zmienia "nazwa.pl" na "rejestrdomen" a pozniej rejestrdomen na cos innego i do usranej smierci...
gość_krk 2014-05-31 13:56:01
Każda rozmowa tak wygląda... Tylko nie licz na informację zwrotną jeśli będzie negatywna :). I tak pewnie zaproponują Ci 2 umowy (etat i zlecenie).
zbynio 2014-09-21 13:22:42
no raz dadzą Ci jedną, raz dwie, jak się dogadasz
Postary 2015-01-31 16:16:10
Netart niestety nie wytrzymał tempa rozwoju rynku i obecnie są w stanie likwidacji. Szkoda, że takie rzeczy nastąpiły, bo firma istnieje/istniała ledwo od 2007 roku więc nawet dekady nie zabawili na rynku. Zastanawiam się co takiego nastąpiło, że byli zmuszeni zwinąć się z rynku. Czy brak pomysłów na rozwój czy zbyt duża konkurencja?
plv 2015-02-13 21:12:49
@Postary co za bzdury wypisujesz... NetArt istnieje zdaje się od 1997 roku, a ostatnio zmienił nazwę na... nazwa.pl SA, co zresztą jest naturalne bo to ich najbardziej popularna marka. Obecnie jest u nich kilka ofert pracy, zwłaszcza z zakresu sprzedaży/obsługi klienta. Jeżeli ktoś był na rozmowie dajcie info jak mniej więcej wyglądała, jakie warunki proponują i czy waszym zdaniem warto próbować?
plv 2015-05-29 18:35:21
Właściciel nazwa.pl znajduje się na liście 100 najbogatszych Polaków, pod względem ilości zarejestrowanych domen (czyli tym, czym się zajmują) firma jest na 1-2 miejscu w kraju (mówią o tym raporty instytucji NASK), istnieją na rynku od 18 lat i zatrudniają ponad 200 osób, więc chyba wszystko u nich ok.
smutny 2016-04-24 16:37:37
To juz nie sa ploteczki - firma powoli sie zwija. Stad chyba wniosek ze jak nie jestes przez lata na tyle atrakcyjna firma zeby cie przejal kapital zagraniczny to mniejsze spolki cie rozszarpia. Prawa rynku. Swoja droga to chyba dobrze bo netart nie zmienial sie przez lata. Atakowal ludzi reklamami a teraz nawet ich reklam na internecie nie widac. Dobre bylo bo polskie.
Goska 2016-05-11 17:25:08
Tja odbija. Reklamy poznikały , produkty rozdają za darmo żeby zdobyć udał w rynku a poza tym firma jest przygotowywana na sprzedaż. Mam kumpla, który tam pracuje i odradzał mi wysyłanie CV. Sam się rozgląda za nową robota.
2
w3-0 2016-06-05 22:43:04
no nie wiem czy masz rację przyjacielu, przecież jeszcze na poczatku roku, czyli nie tak dawno przecież, było mnóstwo rekrutacji nowych czyli jednak mają się dobrze
1
Zostaw swoją opinię o NetART Sp. z.o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NetART Sp. z.o.o.