brak logo

P.H.U " PIAST" MATERIAŁY DLA PRZEMYSŁU DRZEWNEGO

Tczew

Opinie o P.H.U " PIAST" MATERIAŁY DLA PRZEMYSŁU DRZEWNEGO

przem 2015-06-02 01:15:08
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści
3
przem 2015-06-21 22:47:10
Dlaczego co jakiś czas są usuwane tutaj opinie??
Oczywiście wszystkie negatywne były bo wszystkich Piast Tczew oszukał
4
pp 2015-08-10 12:15:44
Uważajcie na tych ludzi ,ta firma to parodia.Stara i stary dziad zakłamani oszuści
3
oszukana 2015-09-03 23:33:01
Właściciele piasta obrali sobie nową strategie i sami piszą opinie na swój temat, nie dajcie się zwieść tam już tyle osób zostało oszukanych Po 3 miesiącach obietnic i użalania się nad sobą właściciele pokazują swoje prawdziwe oblicze
Jeszcze raz nie dajcie się nabrać tym ludziom.
3
Przemysław 2015-09-16 22:06:15
zgadzam się z 'oszukana' - sami piszą teraz sobie opinie. Po dwóch miesiącach pracy dostałem 400zł i musiałem się jeszcze tłumaczyć na co chce.
Szok i wstyd
Brook - Chyba nie wiesz o czym piszesz albo jesteś z kimś z rodziny haha
1
Sprawiedliwy 2015-09-17 21:30:59
Firma jest wyjątkowa wręcz niepowtarzalna w swoim rodzaju tak jak jej właściciele „Rekiny Finansjery”, to cały świat jest zły wredny zakłamany i fałszywy. No i jeszcze jedno jakim prawem pracownik żąda wynagrodzenia za prace.
1
były pracownik 2015-09-19 15:18:20
Państwo piaskowscy myślą że ludzie przychodzą pracować charytatywnie bo nie wypłacają pieniędzy. Ciągle marudzą że syn ich okradł bo cyganka go omotała, cytuje stefana "ta kur..." ale jemu podobno też znudziła się praca za darmo to otworzył swój interes. Brawo Sławek, nie znam Cię ale żebyś Ty wiedział co oni o Tobie mówią klientom.
2
P.H.U ''PIAST''MATERIAŁY DLA PRZMYSŁU DRZEWNEGO 2015-09-23 10:50:01
Firma jest wyjątkowa - wspaniały i dobry SZEW.
2
były pracownik 2015-09-23 11:27:06
Firma 'PIAST'jest bardzo dobrą Firmą-POLECAM.
1
były pracownik 2015-09-28 09:49:46
Ciekawe czy to przypadek że nazwa wystawiającego opinie to PHU PIAST, he mam was oszuści.
Nawet nie potraficie sobie wystawić opinii.
Zresztą nie wiem jakim cudem ta firma jeszcze istnieje.
Zawilgocone i brudne pomieszczenia to jest to czego pracownik oczekuje od pracodawcy he
2
K 2015-10-14 22:04:27
Napisze jedno, uważajcie na tych ludzi. Sprawiają dobre wrażenie ale po miesiącu wszystko się zmienia kiedy nie dostaniecie pieniędzy. UWAGA
1
zdegustowany 2016-05-02 23:00:10
Ej człowieku o co ci chodzi. Dna 01.09.2015 napisałeś "Niewiele negatywnych opinii słyszałem o tej firmie ostatnimi czasy. Pracownicy chwalili przede wszystkim tutaj atmosferę pracy. Co do wynagrodzenia i warunków na jakich się pracuje to bywało różnie " Gubisz się w zeznaniach. Mam dla ciebie rade ... Zmień dilera
1
Dziwni ludzie 2016-05-04 16:50:06
Witam,gdyby tam nie było tej babki ,,szefowej'' to można tam pracować na upartego,ale tak to nie polecam.KŁAMCZUCHA I WIECZNIE WRZESZCZĄCA BABA.
No i cały czas stoi i mówi co masz mówić przez telefon do klienta nic sam nie powiesz bo zaraz cię poprawi.Proponuję szefowej żeby sama poprowadziła tą firmę ona zna się najlepiej i wszystko wie.No i oszuści oboje ale tego już nie rozwinę.........
5
nie polecam 2016-05-12 20:09:25
Praca u tych ludzi no jakiś żart w ogóle nie są wiarygodni,no i ta liczba pracowników która tam się przewinęła to już powinno dać do myślenia,a zakupy w tym sklepie to męka ta kobieta co tam jest(szefowa)to babka która wszędzie się wtrąca wszystko ma najlepsze i najtańsze masakra wciska wszystko na siłę-wolę iść do konkurencji i zrobić zakupy na spokojnie.
2
klient 2016-05-12 20:18:20
O ile mi wiadomo to ci ludzie nie mają umowy o pracę tylko zlecenie , a zarobki to lipa i to duża nie wiem kto napisał że są spoko pewnie sami oni...
1
o matko! 2016-06-23 18:44:44
Co ty piszesz jakieś głupoty,nic nie zrozumiałaś/eś z tego co ludzie piszą.Przeczytaj dokładnie co się pisze o tych jak ty to mówisz pracodawcach.
1
sp 2016-07-07 13:06:14
Ta osoba pp, co pisała na firmę PIAST jest bardzo fałszywa i zakłamana - są bardzo dobre ludzie i jest miło.
1
m 2016-08-03 19:21:14
Tylko nie tam szukaj innej pracy,nie polecam naprawdę.
1
Na 2016-08-04 22:56:38
P.H.U z tego co wiem to naprawdę dobrze podchodzi do sprawy, wartościowa firma, wartościowi ludzie, no co moge powiedzieć więcej kochani, chyba nic wielkiego, ogólnie praca tutaj to czysta przyjemność i chyba wszyscy o tym wiecie kochani, prawda to?
2
:) 2016-12-02 16:34:04
Kochana to jest twoja stara wieczorem
Zostaw swoją opinię o P.H.U " PIAST" MATERIAŁY DLA PRZEMYSŁU DRZEWNEGO - Tczew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U " PIAST" MATERIAŁY DLA PRZEMYSŁU DRZEWNEGO