brak logo

Emiter

Zgierz

Opinie o Emiter

anonim 2011-10-24 14:07
Nie jest najgorsza to firma,ale zarobki mogliby podniesc, trochę czasem kiepsko jest!
1
Neon 2012-03-31 10:29
Kierownik w porządku!
hard 2012-04-01 13:54
Podnieść pensje!!!! W porządku kierownik Zgierza
lece do roboty 2012-04-04 06:39
Zgierz jest ok,to znaczy szef zgierza jest ok, pensje wieksze dac ludziom i bedzie jeszcze lepiej kobiety w biurze slaba wiedze maja na tematy zwiazane z elektryka
1
Vader 2012-04-27 18:33
jest nieźle, ok kierownik, słabe kobiety w biurze,bywały lepsze.
1
zgierz 2012-05-06 19:35
nawet jest fajnie zarobki powinny byc lepsze bo pracy wkladamy w robotę duzo.pracujemy naprawde wydajnie
1
x 2012-05-17 23:03
Pracowalem w zgierzu byla mila atmosfera ,w biurze byla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ..cie madra pani [usunięte przez moderatora] bardzo w porzadku i zangazowana w robote.
1
x 2012-05-18 15:33
x - 2012-05-17 23:03:24

Pracowalem w zgierzu byla mila atmosfera ,w biurze byla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ..cie madra pani [usunięte przez moderatora] bardzo w porzadku i zangazowana w robote.
usunięte słowo przez administratora bo napisalem ze pani [usunięte przez moderatora] byla naprawde super szefowa i na to super napisalem slowo czesto uzywane przez mlodziez [usunięte przez moderatora] powiem lagodniej zarąbista byla kobieta.
Pracowalem pracowalem 2012-05-25 20:07
Daje firmie 4 plus, atmosfera fajna ale zarobki powinny byc lepsze.jak tu ktos napisal pani [usunięte przez moderatora] byla najlpesza z najlepszych,mądra kobieta i konkretna.
Były robol:) 2012-06-25 18:11
Nawet fajnie bylo w pracy , pan Irek ok.,pani Gosia bardzo ok.,pan [usunięte przez moderatora] średnio ok.,pani [usunięte przez moderatora] tragedia,chlopaki z hali ok.
1
w porzo 2012-12-14 17:11
bylo w porzo,potwierdzam ze pani [usunięte przez moderatora] to byla rzetelna osoba.
1
Robert 2013-04-18 22:25
Kierownik [usunięte przez moderatora] to naprawdę równy gość, to samo [usunięte przez moderatora]. Firma w Zgierzu trzyma się naprawdę ok, czego nie można powiedzieć o Elektrecie w Łodzi, gdzie obsługa jest bardzo niemiła i nieprzyjemna.
pracownik 2013-07-29 00:59
kierownik troche kiepski,[usunięte przez moderatora] ok.,kobiety z biura slabo,ale elektret jest spoko,fajna zgrana ekipa chlopaków.
1
pracownik 2013-08-08 01:47
anonim - 2013-07-31 12:44:12

pracownik a jak wyglądają zarobki w firmie Emiter? czy oprócz podstawy jest jeszcze jakaś premia? jakie aą godziny pracy?
Jest premia i zależy od ilości wykonanych zlecen godziny pracy od 7 do czasem poźna bardzo.
1
ojojj 2014-05-25 15:28
Tylko panią Małgosię wspominam najlepiej w tej firmie.
1
harry 2015-01-13 17:51
W ogóle to Emiter zatrudnia nowe osoby co jakiś czas, czy nie ma co liczyć na znalezienie tutaj zatrudnienia? Pytam, bo jednak nie ma tu zbyt wielu aktualnych wpisów, to i może oznaczać to brak rekrutacji. Z jednej strony może to oznaczać stabilna prace, bo powiedzcie, czy macie tutaj umowy o prace na czas nieokreślony?
lucynka 2015-03-19 13:12
@harry, a Ty jesteś kandydatem do nich do pracy czy czemu pytasz o to wszystko? Mam nadzieje, że teraz coś się konkretnego zmieni w tym wszytskim, bo jak czytam takie opinie to mam naprawde mieszane uczucia jak na razie. Chyba wstrzymam się jeszcze z oststeczną rekrutacją do nich i poczekam na nowe opinie.
loap 2016-05-13 21:11
Ciekawe @zarobiony to co piszesz niby firma nie ma na nic pieniędzy ale ludzi do pracy szuka i to w różne lokalizacje. Ogłoszenia są dodane niedawno i dotyczą przedstawicieli handlowych jak dla mnie to znak rozwoju a nie regresu
Zostaw swoją opinię o Emiter - Zgierz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Emiter