brak logo

P.B. "Imbud" J. i J. Gajdosz Sp. J.

Tarnów

Opinie o P.B. "Imbud" J. i J. Gajdosz Sp. J.

były pracownik 2010-06-25 12:31:58
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kancierze !! obiecują wyższe zarobki a na wypłate jest mniej
1
Lord 2010-08-15 00:49:57
Szczerze? na 1000% znajdziecie lepszą pracę. IMBUD jeżeli to wasza ostatnia deska ratunku a tak tonie polecam...
1
bolo 2010-10-25 08:31:39
ja mam zamiar sie zatrudnic w IMBUDZIE ale po waszych wypowiedziach musze sie zastanowic nad tym
zew 2010-10-25 08:35:19
jesli ktos morze powiedziec ile zarabia kierowca bede wdzieczny
praktykant 2012-11-29 12:57:57
tam jest dno , syf , [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ..y dyrektor , nieeeee polecam , lepiej jest byc bezrobotnym
gs 2013-05-24 06:01:39
po Rozmowie z (usunięte przez moderatora) i ogólnej wizji kitu i ściemy stwierdziłem że szkoda mojego czasu na robote. zarobki najniższa to sie zastanów czy warto?
1
Irek 2015-11-09 21:50:40
Nie będę się dużo rozpisywał... po prostu nie polecam. Omijać tą firmę szerokim łukiem!
1
poszkodowany 2016-04-08 16:09:53
Damianie, nie polecam bo to ludzie agresywni. Działają jakiś czas ale zobacz ilość wpisów na ich tema a na temat innych firm. Ogólnie to firma, która w ogóle się nie liczy z ludźmi. Dla nich to "towar do przemiału". Wulgarność tych ludzi świadczy o ich kulturze. Kłamać to potrafią profesjonalnie i jak będziesz chciał odejśc do innej roboty to będą cię straszyć odszkodowaniami lub stratami na jakie ich naraziłeś. Zastanów się dwa razy nad wyborem tej firmy.
Jarek 2016-09-17 13:18:52
Prostując przeczytane tu wpisy:
Imbud zatrudnia pracownikôw od 82 roku.
Wszyscy zatrudniani są na umowę o pracę z pełnym ubezpieczeniem i odprowadzanym podatkiem od wynagrodzeń.
Staż pracy wielu zatrudnionych osób to ponad 15 lat. Są i tacy, ktôrzy pracują w PB IMBUD ponad 25 lat.
Od kilku lat prowadzone są praktyki dla uczniów. Chętnie zatrudniani są teraz studenci i absolwenci uczelni wyższych - bez praktyki w zawodzie.

Odpoeiadsjąc na wpis "poszkodowanego":
Wiadomo - jeśli kandydat do pracy naopowiada w takcie rozmowy kwalifikacyjnej bzdur (co szybko wychodzi na budowach) to nie utrzyma etatu nawet 3 miesiące. - dotyczy to zatówno murarzy jak i inżynierów...

Umowy na czas określony tylko dla nowych pracowników, starsi stażem - czas nieokreślony.
Wypłaty co miesiąc. Rozliczenie godzinowe
wysokość wynagrodzenia reguluje rynek i umejętniści pracownika (1800 - 3600 netto/180 h)
Kierownicy do 4000 netto

1
Pejczi 2016-09-18 18:31:11
No i bardzo mi się podoba to co Pan/Pani mówi, ogólnie to strasznie fajnie, że Imbud zatrudnia ludzi na pełne etaty i to dodatkowo tak jak mówicie szanujecie starszych i młodszych i że wszystko jest tak całkowicie uczciwie, ludzie na pewno są zadowoleni
1
Zostaw swoją opinię o P.B. "Imbud" J. i J. Gajdosz Sp. J. - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.B. "Imbud" J. i J. Gajdosz Sp. J.