brak logo

P.R.B. Agro-Service

Katowice

Opinie o P.R.B. Agro-Service

anonim 2011-10-24 08:21:10
U tego faceta pracować to jak samemu zawiązać sznur i stanąć na krześle. (usunięte przez moderatora) Pracowałem krótko i nigdy więcej. Nie bierzcie od niego pracy pretekstem \"byle było cokolwiek\", więcej potem będziecie musieli wydać na psychiatrę. To jest(usunięte przez moderatora) wydziera się, mówi administracji jedno a Tobie każe robić co innego, potem jedzie i mówi, no oczywiście miało być zrobione ale ten pracownik się nie nadaje. Wykorzystuje ludzi. Dozorcom płaci marne pieniądze, gdy inne firmy dają z 300zł - 400zł więcej na dzień dobry. Rzadko podpisuje umowy o pracę i jeszcze straszy, że nie wypłaci. Nie byłem dozorcą a ich nadzorowałem. Kazał odbierać część wypłat, bo nie miał kasy na wypłacanie innym. Nie polecam. Dużo mówi a gdy przychodzi co do czego to ucieka, niejeden go z grabiami gonił. Facet potrafi pokopać auto bo musi się wyładować, oczywiście żuka należącego do firmy ale nie swoje. (usunięte przez moderatora)
4
aaaa 2012-01-09 11:33:56
A zuk firmowy czyj jest? Jego czy nie?
3
talizman 2013-01-07 16:44:40
agro -sevice uwazam za firme mala ale bardzo dobra wyplacalna w terminie zadnych poslizgow.polecam
TALIZMAN 2013-01-26 16:11:24
TO PRAWDA FIRMA AGRO-SEVICE MOZE NIE PLACI KOKOSOW ALE WIE SIE ODRAZU ILE WYNOSI DOCHOD A NIE JAK INNE FIRMY OBIEDUJA ZLOTE GORY A POZNIEJ WOGOLE NIE WYPLACAJA ALBO PLACA ZALICZKOWO .PRACOWALEM ROK FIRMA OK Z WYPLATAMI ALE SKONCZYL IM SIE KONTRAKT .POLECAM FIRMA WIARYGODNA NA 1000%.
były pracownik 2013-02-05 18:06:18
Witam

Anonim ma 100% racji. Pan (usunięte przez moderatora) typowy krętacz!!! Nie daje umowy, nie płaci w terminie, oczekuje rzeczy niemożliwych i nie będących w kompetencjach pracownika !!!Dopiero jak pijani kosiarze przychodzili po wywpłate to płacił bo sie bał o własną skóre !! Proszę zwrócić uwagę na słownictwo i styl osób piszących pozytywne komentarze pod tą firmą :) mówią same za siebie.
1
talizman 2013-02-11 11:30:50
WITAM O JAKIE SŁOWNICTWO CHODZI-NIE ROZUMIE JEZELI FIRMA JEST OK TO DLACZEGO MAM DAWAC ZŁA OPINIE .PRACOWALEM ROK FIRMA NAWET PRZED 10 WYPLACALA .COS NIE TAK Z TOBA.DODAM ZE W DRUGIM DNIU OTRZYMAŁEM UMOWE ZLECENIE ALE DOSTAŁEM .WIEC COS Z WASZEJ STRONY NIE TAK .
bylypracownik 2013-02-12 23:24:41
Witam
Jeżeli chodzi o słownictwo to dotyczyło to hwdp. Natomiast drogi Talizmanie jeżeli masz takie dobre zdanie o tej firmie to je oczywiście szanuje. Natomiast nie wymagaj żebym pisał pozytywne opinie jeżeli agro service to dno kompletne a (usunięte przez moderatora) to skończony (usunięte przez moderatora) Jeżeli ktoś bedzie sie sugerował Twoim wpisem to bardzo sie rozczaruje ale coz takie życie. Ja pracy w tej firmie nie życze najgorszemu wrogowi !!!!!!!! A wypłata przed 10 ok ale chyba 1/4 z tego co na umowie bo pan (usunięte przez moderatora) stwierdza ze wiecej nie zaplaci i koniec hehe
1
klaudio 2013-04-15 15:38:55
A pan (usunięte przez moderatora) jezdzi teraz BMW(najnowszy zakup)...Więć już wiecie czemu kasy nie płacił tyle co mówił....A seatem leonem teraz wozi się (usunięte przez moderatora) inaczej Pani ksiegowa z w.w.firmy...Więc nie jest tam żle....Heeeeeeeeeeeeeeee
pierog 2013-04-16 14:56:05
klaudio co ty tam gadasz bmw kupil bo charuje ciezko i ma dobre serce bo rozdaje leon obrotny gosc
lim 2013-08-26 18:57:56
anonim - 2013-06-28 13:36:47

klaudia jeżeli piszesz ,że w firmie P.R.B Agro-Service to oszuści czy to oznacza, że zostałaś przez nich oszukana?
ach szkoda wogole pisac ze takie ludzie jeszcze zyja to az dziw bierze
dyzma 2013-09-02 08:19:27
doszły mnie słuchy że zwolnili (usunięte przez moderatora) rzekomo najlepszego pracownika !! CHYBA FIRMA NA ŁEB UPADŁA ! niech robią tak dalej to szanowny Kulka będzie sam na kosie śmigał hahahahaah.
matrix 2013-09-06 22:00:02
No..zwolnili (usunięte przez moderatora) i innych....Woli przyjąć ludzi na umowe o dzieło lub bez umowy jak(nie będe pisał imion) bo po co....Płaci im 6zł/h...I tak się firma rozwija....Tą firmą powinna sie zająć odpowiednia instytucja państwowa......PS-Niech sobie lepiej kobitki z zabrza z poczty polskiej pracy szukają....CDN

1
TAYSO 2013-09-08 12:21:34
SZACUN DLA (usunięte przez moderatora) PRZEPRACOWALEM Z NIM KILKA LATEK TO W PORZADKU GOSC MYSLA ZE JESZCZE SIE KIEDYS Z NIM W PRACY SPOTKAM
1
byla kierowniczka 2013-09-10 19:11:14
Pamiętam fajnych ludzi z agro--Roberta(chulał lublinem),,Irka(chulał żukami),,Kube(chulał starami).....Na tą chwile został z tego co wiem tylko Irek---ale chyba już niedługo....
To byli najfajniejsi goście jakich znałem...Aż dziw bierze że ten (usunięte przez moderatora sie ich pozbył....Wszystko z nimi załatwiłem...Normalni ludzie na poziomie..
2013-09-21 00:18:36
kurna to musi byc firma git !!! a zarobki super git !!! serdeczne kondolencje
siemc 2013-10-13 16:37:58
tak tam pracuje taki gosciu operator ma duze doswiadczenie w pracy bardzo dobry fachowiec wali z ucha jak nic jest bardzo skuteczny w swych dzialaniach polecam go napewno niezawiedzie
malgosik 2014-01-24 11:02:41
Dostałam ofertę z Urzędu pracy w gruniu 2013r.za 8oo zł,
Po przepracowaniu 2 dni Pani przyjmujca obniżyła z 8oozl.na 450zlprzy sześciu godzinach,więc podziękowałam za współpracę.
(usunięte przez administratora)
1
MALGOSIK 2014-01-27 13:46:15
to są świnie za pieniądze,,tzw. p. madzia.
dlugo nie bedzie egzystowac.
asik 2014-01-28 17:14:40
mam zamiar się przyjąć do tej firmy możesz mi powiedzieć gdzie tak przyjmowali nie chciała bym wtopi . a teraz przyjmują na U.S
Draco 2014-01-28 23:12:03
ale ja sie przyjme by pani ksiegowa miala jeszcze lepij :) wiadomo dlaczego :)
klusia07 2014-02-02 02:50:33
dziwne przepracowałam z ta firma ngdy nie miałam problemu zdazały sie tylko osoby ktore myslały ze za nic dostana zapłate .pani ksiegowa ok .polecam firma ok
lech 2014-02-27 18:07:00
Firma P.R.B. Agro-Service s.c. oraz jej "córka" bez P.R.B. zarządzane przez tego samego prezesa i jego panią "dyrektor-księgową"???. Obiecują umowę zlecenie i wypłatę 1050 zł (jak w obecnej ofercie) po podjęciu pracy dostaje się umowę o dzieło (bez składek ZUS), a po miesiącu pracy wypłata maleje do 800zł. Pracowników traktują jak "śmieci" uważając się prawie za bogów. Prezes i jego pani nie mają pojęcia o wykonywanych pracach, zwłaszcza na terenach zewnętrznych . Pan prezes obiecuje zleceniodawcom rzeczy niemożliwe do wykonania a następnie dostaje ataku furii (kopanie po samochodach, rzucanie narzędziami itp). To co zawali muszą prostować inne osoby wysłuchując jego wrzaski
draco 2014-03-05 22:37:09
ile ma lat pan prezes ?
1
lech 2014-03-12 19:38:32
Powyższy wpis to robota kogoś z biura Agro-Service.
blondi 2014-04-14 11:47:31
Pracowałam w tej firmie nie polecam placa 800 na miesiac a wymagaja jakby dawali co najmniej 2000.
1
EMIL 2014-05-09 19:32:25
HEJ KULAK Z TWOJA PANIA KSIEGOWA !!! NIE PRZESADZACIE Z WYKORZYSTYWANIEM LUDZI CHCACYCH PRACOWAC !!!! ALBO PANI KSIEGOWA JEST DROGA ????
lidia 2014-05-14 23:01:06
pani ksiegowa jest droga,bo ma firmowego leona!!!
Ja 2014-08-12 22:59:34
Dlaczego do starych wpisow sa dodawane nowe daty ile mozna czytac to samo gdzie sa naprawde nowe wpisy robicie sobie z ludzi jaja i usuwacie niewygodnych ale prawdziwych
1
dracula 2014-08-18 14:51:02
wspaniala firma porzadne place a i koordynatorki ok na dzisiejsze czasy wcale niezle slyszalem ze od wrzesnia firma przechodzi na rozliczenie w euro a najnizsza proponowana stawka to 6.5 eu na godz wydaje mi sie ze niezle
Jasia 2014-08-31 17:35:27
Drakula ty chyba w tym grobie sie czegos nacpales ze takie glupoty wypisujesz
3
swistak 2014-10-08 14:34:14
ci ktorzy nie pracowali w tej firmie nie maja czego zalowac dziwie sie niektorym ze tak dlugo tam wytrzymuja ja niedawno uwolnilem, sie od niewolniczej pracy na rzecz firmy zwyczaje jakie tam panuja przypominaja czasy niewolnictwa.Praca bez normalnej umowy za psie pieniadze to cechuje ta firme jesli ktos ma konskie zdrowie to polecam i stalowe nerwy to polecam .....
George S. Lümbstein 2014-10-10 01:51:16
może na początek plusy pracy w Agrrro-servis . . Jesli chodzi o pozytywy to możnaby tu wspomniec o ludziach z którymi mam przyjemnosc pracować, ludzie w większości mili, pomocni i życzliwi. . I myśle że to są jedyne zalety tej firmy . .może słówko o zarobkach , jest to 800-1000zł w zależności od wykonywanej pracy . Jest to nie wysoka suma lecz pieniadze sa placone punktualnie . . własciwie to też jakby plus. Co do pracy na "JW" To troche partyzantka i trzeba miec siłe i cierpliwosc . . Jesli chodzi natomiast o prezesa i jego zaplecze , pozostawiam bez koment . . . ( praca ciezka, bywa trudna zaleźna od stanowiska, i niskoplatna , . . Ludzie w porzadku) tyle .
G.S Lümbstein 2014-10-16 01:40:51
tak tak . Jak w temacie . . .tylko warunki też są istotne . ! Wszystkim firmą startującym w przetargu życzymy dużo szczęścia , i poszerzeniu horyzontów buissnesowych . . (ostatni post )
Dorian 2014-10-18 21:24:33
do walik bylo to wolanie o rorgoryczenie i wolanie o pomoc tej firmy ???
dorian 2014-11-08 19:12:02
walik jak sie dopiero ta firma interesujesz to w jaki sposob chcesz (????) innym pomoc nie znajac tej firmy ! :) cos nie logiczne albo ...jestes juz tam i to te ROZGORYCZENIE ??? :))))
1
dorian 2014-11-08 21:40:03
do WALIK ! dopiero interesujesz sie ta firma ale juz wiesz ze ta firma ma problemy ale ja polecasz albo inaczej reklamujesz ? my czytajacy tego nie rorumiemy ????
2
psp 2015-06-20 12:00:48
Nie polecamy nikomu pracować w tej firmie z dnia na dzień wykańczają psychicznie człowieka po dłuższym okresie pracy trzeba się leczyć u specjalisty. Nikt kto nie pracował w tej firmie nie ma prawa się wypowiadać. Jeśli koniecznie potrzebuje cię pieniędzy to wszędzie tylko nie w agro.
1
KIKUSIA6 2015-08-04 21:49:58
ludzie nie podejmujcie pracy w tej firmie to jedna banda i ...... wymagania maja jak by czlowiek pracowal na wawelu a placa groszowa a dotego prowadzony mobing i wykanczaja psychicznie .Zwlaszcza w krakowie na jednostkach wojskowych a przede wszystim brygadzistka z kozi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] traba BOZENA ,ktora sama nic nie pracuje a ludzi terroryzuje . A kulak jej placi krocie TO OBOZ,,,,,,,,,,,,,,
1
x 2015-08-14 16:32:58
Zgadzam się z opiniom KIKUSIA6 w 100%
mzjp 2015-08-17 15:35:06
Oczywiście jak dobrze zapłacą to mogą wymagać ale nie mają prawa! podkreślam żadnego prawa wyżywać się psychicznie i stosować mobbing.
1
duke 2015-10-01 10:37:14
Nie pracujcie w tej firmie pozwalniali ludzi którzy pracowali i chcieli pracować jedna banda! Do samego Prezesa nie mam nic do mnie się nie przypieprzył ani razu. Jest jeden koordynator który zamiast być z pracownikami na jednostce to siedzi sobie na innej a zastępuje go kto inny zresztą bez znaczenia bo tam wszyscy
rządzą pracownikiem na jednego pracownika przypada 5 koordynatorów to są jakieś jaja. Do tego płaca to 800zł chcą ażeby pracować do 15.00 nie płacą nad godzin, mobbing wykańczanie psychiczne, atmosfera w pracy tak jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wypruwanie sobie żył pracą efekt taki, że na jednostce aż świeci, ale dla nich nadal jest złe psychole takie jest nasze zdanie. Łamanie przepisów BHP przykład: Każą wchodzić za taśmę ostrzegawczą i sprzątać gdy akurat pracownicy robią coś na dachu. Warunki socjalne jak w Oświęcimiu nie można wymyć rąk po pracy, załatwiać trzeba się na polu jak jest zima to na mrozie, pracownicy przebierają się w miejscu które zagraża zdrowi. Nie Kulak decyduje kogo zwolnić tylko tylko te osoby co zarządzają wojskowością kpina. Stanowczo odradzam prace w tej firmie nie bądźcie głupi. To co się tam dziej powinno zostać skontrolowanie przez Państwową inspekcje pracy.
3
A 2015-10-18 07:41:56
Nie polecam pracy w tej firmie. Szkoda nerwów za takie pieniądze.
1
b 2015-10-18 09:50:12
i jakiej mowa jednostce?
do: b 2015-12-07 17:55:34
Na takiej jednostce gdzie jak ktoś tyra to jest źle a jak ktoś nic nie robi to jest ok.
1
A 2015-12-09 17:44:14
Kasa jest bardzo bardzo niska.
1
... 2016-02-05 17:37:53
1/4 etatu takie wynagrodzenie a pracujesz jak na na cały etat.
Zniesmaczona 2016-03-12 20:59:47
Jezeli mozna to trzeba ludzi przestrzegac przed ta firma okradaja ludzi uwaga !!!! Pracowalam tam nie wyplacaja pieniedzy dwie panie kordynatorki maja taktyke jaka to luzna praca a po paru dniach dowala tyle metrow .ze tu potrzebna ispekcja pracy. Sniadanie na schodach a pani kordynator jada w katorku lamanie zasad i do tego z 800 zarobisz 600 tak cie okroja a prezes na to pozwala brak umow jedno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowalam miesiac i podziekowalam pyskatej pani Asi nie bedzie lewej kasy na mnie robila nie polecam jech ispekcja pracy tam sie przyjmie .
3
balel; 2016-09-24 12:40:48
@ ,ixxq - może troszke wiecej zaufania do pracodawcy :)
Zostaw swoją opinię o P.R.B. Agro-Service - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.R.B. Agro-Service