brak logo

P.R.B. Agro-Service

Katowice

Opinie o P.R.B. Agro-Service

klaudio 2013-04-15 15:38
A pan (usunięte przez moderatora) jezdzi teraz BMW(najnowszy zakup)...Więć już wiecie czemu kasy nie płacił tyle co mówił....A seatem leonem teraz wozi się (usunięte przez moderatora) inaczej Pani ksiegowa z w.w.firmy...Więc nie jest tam żle....Heeeeeeeeeeeeeeee
pierog 2013-04-16 14:56
klaudio co ty tam gadasz bmw kupil bo charuje ciezko i ma dobre serce bo rozdaje leon obrotny gosc
lim 2013-08-26 18:57
anonim - 2013-06-28 13:36:47

klaudia jeżeli piszesz ,że w firmie P.R.B Agro-Service to oszuści czy to oznacza, że zostałaś przez nich oszukana?
ach szkoda wogole pisac ze takie ludzie jeszcze zyja to az dziw bierze
dyzma 2013-09-02 08:19
doszły mnie słuchy że zwolnili (usunięte przez moderatora) rzekomo najlepszego pracownika !! CHYBA FIRMA NA ŁEB UPADŁA ! niech robią tak dalej to szanowny Kulka będzie sam na kosie śmigał hahahahaah.
matrix 2013-09-06 22:00
No..zwolnili (usunięte przez moderatora) i innych....Woli przyjąć ludzi na umowe o dzieło lub bez umowy jak(nie będe pisał imion) bo po co....Płaci im 6zł/h...I tak się firma rozwija....Tą firmą powinna sie zająć odpowiednia instytucja państwowa......PS-Niech sobie lepiej kobitki z zabrza z poczty polskiej pracy szukają....CDN

2
TAYSO 2013-09-08 12:21
SZACUN DLA (usunięte przez moderatora) PRZEPRACOWALEM Z NIM KILKA LATEK TO W PORZADKU GOSC MYSLA ZE JESZCZE SIE KIEDYS Z NIM W PRACY SPOTKAM
1
byla kierowniczka 2013-09-10 19:11
Pamiętam fajnych ludzi z agro--Roberta(chulał lublinem),,Irka(chulał żukami),,Kube(chulał starami).....Na tą chwile został z tego co wiem tylko Irek---ale chyba już niedługo....
To byli najfajniejsi goście jakich znałem...Aż dziw bierze że ten (usunięte przez moderatora sie ich pozbył....Wszystko z nimi załatwiłem...Normalni ludzie na poziomie..
2013-09-21 00:18
kurna to musi byc firma git !!! a zarobki super git !!! serdeczne kondolencje
siemc 2013-10-13 16:37
tak tam pracuje taki gosciu operator ma duze doswiadczenie w pracy bardzo dobry fachowiec wali z ucha jak nic jest bardzo skuteczny w swych dzialaniach polecam go napewno niezawiedzie
malgosik 2014-01-24 11:02
Dostałam ofertę z Urzędu pracy w gruniu 2013r.za 8oo zł,
Po przepracowaniu 2 dni Pani przyjmujca obniżyła z 8oozl.na 450zlprzy sześciu godzinach,więc podziękowałam za współpracę.
(usunięte przez administratora)
1
MALGOSIK 2014-01-27 13:46
to są świnie za pieniądze,,tzw. p. madzia.
dlugo nie bedzie egzystowac.
asik 2014-01-28 17:14
mam zamiar się przyjąć do tej firmy możesz mi powiedzieć gdzie tak przyjmowali nie chciała bym wtopi . a teraz przyjmują na U.S
Draco 2014-01-28 23:12
ale ja sie przyjme by pani ksiegowa miala jeszcze lepij :) wiadomo dlaczego :)
klusia07 2014-02-02 02:50
dziwne przepracowałam z ta firma ngdy nie miałam problemu zdazały sie tylko osoby ktore myslały ze za nic dostana zapłate .pani ksiegowa ok .polecam firma ok
lech 2014-02-27 18:07
Firma P.R.B. Agro-Service s.c. oraz jej "córka" bez P.R.B. zarządzane przez tego samego prezesa i jego panią "dyrektor-księgową"???. Obiecują umowę zlecenie i wypłatę 1050 zł (jak w obecnej ofercie) po podjęciu pracy dostaje się umowę o dzieło (bez składek ZUS), a po miesiącu pracy wypłata maleje do 800zł. Pracowników traktują jak "śmieci" uważając się prawie za bogów. Prezes i jego pani nie mają pojęcia o wykonywanych pracach, zwłaszcza na terenach zewnętrznych . Pan prezes obiecuje zleceniodawcom rzeczy niemożliwe do wykonania a następnie dostaje ataku furii (kopanie po samochodach, rzucanie narzędziami itp). To co zawali muszą prostować inne osoby wysłuchując jego wrzaski
1
draco 2014-03-05 22:37
ile ma lat pan prezes ?
1
lech 2014-03-12 19:38
Powyższy wpis to robota kogoś z biura Agro-Service.
2
blondi 2014-04-14 11:47
Pracowałam w tej firmie nie polecam placa 800 na miesiac a wymagaja jakby dawali co najmniej 2000.
5
EMIL 2014-05-09 19:32
HEJ KULAK Z TWOJA PANIA KSIEGOWA !!! NIE PRZESADZACIE Z WYKORZYSTYWANIEM LUDZI CHCACYCH PRACOWAC !!!! ALBO PANI KSIEGOWA JEST DROGA ????
2
lidia 2014-05-14 23:01
pani ksiegowa jest droga,bo ma firmowego leona!!!
2
Ja 2014-08-12 22:59
Dlaczego do starych wpisow sa dodawane nowe daty ile mozna czytac to samo gdzie sa naprawde nowe wpisy robicie sobie z ludzi jaja i usuwacie niewygodnych ale prawdziwych
1
dracula 2014-08-18 14:51
wspaniala firma porzadne place a i koordynatorki ok na dzisiejsze czasy wcale niezle slyszalem ze od wrzesnia firma przechodzi na rozliczenie w euro a najnizsza proponowana stawka to 6.5 eu na godz wydaje mi sie ze niezle
Jasia 2014-08-31 17:35
Drakula ty chyba w tym grobie sie czegos nacpales ze takie glupoty wypisujesz
5
swistak 2014-10-08 14:34
ci ktorzy nie pracowali w tej firmie nie maja czego zalowac dziwie sie niektorym ze tak dlugo tam wytrzymuja ja niedawno uwolnilem, sie od niewolniczej pracy na rzecz firmy zwyczaje jakie tam panuja przypominaja czasy niewolnictwa.Praca bez normalnej umowy za psie pieniadze to cechuje ta firme jesli ktos ma konskie zdrowie to polecam i stalowe nerwy to polecam .....
1
George S. Lümbstein 2014-10-10 01:51
może na początek plusy pracy w Agrrro-servis . . Jesli chodzi o pozytywy to możnaby tu wspomniec o ludziach z którymi mam przyjemnosc pracować, ludzie w większości mili, pomocni i życzliwi. . I myśle że to są jedyne zalety tej firmy . .może słówko o zarobkach , jest to 800-1000zł w zależności od wykonywanej pracy . Jest to nie wysoka suma lecz pieniadze sa placone punktualnie . . własciwie to też jakby plus. Co do pracy na "JW" To troche partyzantka i trzeba miec siłe i cierpliwosc . . Jesli chodzi natomiast o prezesa i jego zaplecze , pozostawiam bez koment . . . ( praca ciezka, bywa trudna zaleźna od stanowiska, i niskoplatna , . . Ludzie w porzadku) tyle .
3
G.S Lümbstein 2014-10-16 01:40
tak tak . Jak w temacie . . .tylko warunki też są istotne . ! Wszystkim firmą startującym w przetargu życzymy dużo szczęścia , i poszerzeniu horyzontów buissnesowych . . (ostatni post )
Dorian 2014-10-18 21:24
do walik bylo to wolanie o rorgoryczenie i wolanie o pomoc tej firmy ???
dorian 2014-11-08 19:12
walik jak sie dopiero ta firma interesujesz to w jaki sposob chcesz (????) innym pomoc nie znajac tej firmy ! :) cos nie logiczne albo ...jestes juz tam i to te ROZGORYCZENIE ??? :))))
1
dorian 2014-11-08 21:40
do WALIK ! dopiero interesujesz sie ta firma ale juz wiesz ze ta firma ma problemy ale ja polecasz albo inaczej reklamujesz ? my czytajacy tego nie rorumiemy ????
2
psp 2015-06-20 12:00
Nie polecamy nikomu pracować w tej firmie z dnia na dzień wykańczają psychicznie człowieka po dłuższym okresie pracy trzeba się leczyć u specjalisty. Nikt kto nie pracował w tej firmie nie ma prawa się wypowiadać. Jeśli koniecznie potrzebuje cię pieniędzy to wszędzie tylko nie w agro.
3
KIKUSIA6 2015-08-04 21:49
ludzie nie podejmujcie pracy w tej firmie to jedna banda i ...... wymagania maja jak by czlowiek pracowal na wawelu a placa groszowa a dotego prowadzony mobing i wykanczaja psychicznie .Zwlaszcza w krakowie na jednostkach wojskowych a przede wszystim brygadzistka z kozi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] traba BOZENA ,ktora sama nic nie pracuje a ludzi terroryzuje . A kulak jej placi krocie TO OBOZ,,,,,,,,,,,,,,
5
x 2015-08-14 16:32
Zgadzam się z opiniom KIKUSIA6 w 100%
1
mzjp 2015-08-17 15:35
Oczywiście jak dobrze zapłacą to mogą wymagać ale nie mają prawa! podkreślam żadnego prawa wyżywać się psychicznie i stosować mobbing.
3
duke 2015-10-01 10:37
Nie pracujcie w tej firmie pozwalniali ludzi którzy pracowali i chcieli pracować jedna banda! Do samego Prezesa nie mam nic do mnie się nie przypieprzył ani razu. Jest jeden koordynator który zamiast być z pracownikami na jednostce to siedzi sobie na innej a zastępuje go kto inny zresztą bez znaczenia bo tam wszyscy
rządzą pracownikiem na jednego pracownika przypada 5 koordynatorów to są jakieś jaja. Do tego płaca to 800zł chcą ażeby pracować do 15.00 nie płacą nad godzin, mobbing wykańczanie psychiczne, atmosfera w pracy tak jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wypruwanie sobie żył pracą efekt taki, że na jednostce aż świeci, ale dla nich nadal jest złe psychole takie jest nasze zdanie. Łamanie przepisów BHP przykład: Każą wchodzić za taśmę ostrzegawczą i sprzątać gdy akurat pracownicy robią coś na dachu. Warunki socjalne jak w Oświęcimiu nie można wymyć rąk po pracy, załatwiać trzeba się na polu jak jest zima to na mrozie, pracownicy przebierają się w miejscu które zagraża zdrowi. Nie Kulak decyduje kogo zwolnić tylko tylko te osoby co zarządzają wojskowością kpina. Stanowczo odradzam prace w tej firmie nie bądźcie głupi. To co się tam dziej powinno zostać skontrolowanie przez Państwową inspekcje pracy.
6
A 2015-10-18 07:41
Nie polecam pracy w tej firmie. Szkoda nerwów za takie pieniądze.
3
b 2015-10-18 09:50
i jakiej mowa jednostce?
do: b 2015-12-07 17:55
Na takiej jednostce gdzie jak ktoś tyra to jest źle a jak ktoś nic nie robi to jest ok.
2
A 2015-12-09 17:44
Kasa jest bardzo bardzo niska.
3
... 2016-02-05 17:37
1/4 etatu takie wynagrodzenie a pracujesz jak na na cały etat.
1
balel; 2016-09-24 12:40
@ ,ixxq - może troszke wiecej zaufania do pracodawcy :)
JA 2017-01-19 13:14
FIrma dziadoska , okradaja pracownikow. Zatrudniaja na lewe umowy kto inny pracuje a na kogos innego jest umowa. Musze to gdzies zglosic , wiem gdzie.
2
JA 2017-01-19 13:15
FIrma dziadoska , okradaja pracownikow. Zatrudniaja na lewe umowy kto inny pracuje a na kogos innego jest umowa. Musze to gdzies zglosic , wiem gdzie.
4
franczeska1970 2017-03-12 01:35
Wiecie co,tak na prawd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecie,Ja w tej firmie pracuje 9 lat ,wszystko szefowi można zarzucić ,ale nie to ,że nie wypłaca kasy .Znam z "autopsji"lalunie co pracowały dzień,dwa,ale zawsze kasę wszyscy dostali.Jedno to to na co można mu zwrócić uwagę : niech sobie szanuje dobrych i lojalnych pracowników,bo mu uciekają.SZEFUNCIU POMYŚL O TYM, BO KILKU ICH MASZ,A ZASTANAWIAJĄ SIĘ CZY NIE ODEJŚĆ,
1
franczeska1970 2017-03-12 01:36
Wiecie co,tak na prawd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecie,Ja w tej firmie pracuje 9 lat ,wszystko szefowi można zarzucić ,ale nie to ,że nie wypłaca kasy .Znam z "autopsji"lalunie co pracowały dzień,dwa,ale zawsze kasę wszyscy dostali.Jedno to to na co można mu zwrócić uwagę : niech sobie szanuje dobrych i lojalnych pracowników,bo mu uciekają.SZEFUNCIU POMYŚL O TYM, BO KILKU ICH MASZ,A ZASTANAWIAJĄ SIĘ CZY NIE ODEJŚĆ,
2
franczeska1970 2017-03-12 01:55
A zastanowiłeś się tak na prawdę kto w tym Krakowie żądzi? To myślę,że nie powinieneś wyrażać opini na temat całej firmy,lecz na temat konkretnych osób.
K 2017-03-29 14:01
Szanowna Pani, umowa zlecenie, to nie umowa o pracę - czynności może wykonywać zastępca osoby, z którą podpisana jest umowa. Przed "zgłoszeniem sprawy" polecam poczytać Kodeks Pracy :)

Z poważaniem
Maja 2017-06-01 09:56
@franczeska1970 a jak Ty oceniasz firmę jako pracodawcę? Rozumiem, że nie zgadzasz się z negatywnymi opiniami. Chętnie bliżej poznamy Twoją perspektywę.

@duke bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi oraz o nie obrażanie i wyszczególnianie indywidualnych pracowników firmy. Piszesz o tym, że praca jest mocno zależna od warunków pogodowych. Czy sytuacje, o których piszesz często się zdarzają?
Sel 2017-07-06 10:22
Zgadam się w 100%. Niestety bardzo chamskie traktowanie, dowalanie tylu metrów że nie idzie się wyrobić a doprosić się czegokolwiek graniczy z cudem. Koszmar!!!~Jeśli lubicie być poniżani i upokarzani to praca w sam raz dla Was jeśli nie omijajcie baaardzo szerokim łukiem.
2
doMaja 2017-07-22 13:32
Niestety często. Zresztą nieistotne, ponieważ ja już tam nie pracuje od 2013, więc mam to gdzieś. Dam ci rade, a mianowicie jak masz firmę albo w przyszłości zamierzasz założyć to przestrzegaj dwóch podstawowych zasad: 1. Szanuj pracowników, spraw, że będą z uśmiechem przychodzić do pracy i zarabiać na twoje konto. 2. Daj im zarobić, a wtedy będziesz miała zaufanych ludzi na lata. Ludzie, którzy zakładali firmy i swoją ciężką pracą czegoś się dorobili będą szanować pracownika. Natomiast ci, którzy nie założyli firmy tylko przejęli, ukradli firmy Państwowe nigdy pracownika szanować nie będą. Pamiętaj jak masz zamiar w przyszłości założyć formę i traktować pracowników jak śmieci to nie zakładaj!
2
Maja 2017-08-21 22:51
@doMaja - Twoje uwagi są bardzo cenne, jednak często ciężko osiągnąć taką kolej rzeczy. Czy masz aktualne informacje na temat pracy w P.R.B. Agro-Service? Od 2013 roku sytuacja w firmie mogła ulec zmianie. Ważne, aby osoby korzystające z forum jako narzędzia do lepszego poznania przyszłego pracodawcy, mogły korzystać z aktualnych informacji o warunkach pracy w danej firmie.
Zostaw swoją opinię o P.R.B. Agro-Service - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.R.B. Agro-Service