Profil firmy Ozon Group Sp. z o.o.

Ozon Group Sp. z o.o.

Wrocław

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Ozon Group Sp. z o.o.

antoni 2014-12-26 19:07:44
jak wszędzie w ochronie umowy śmieciowe nic specjalnego ale dobre i to
0
kazik 2014-12-26 19:11:30
pracuje w ozon 4,5zł mi dali to chyba coś mało?
0
alina clining 2014-12-26 19:15:00
mogli by mi wózek wymienić kółko odpadło przecież nie będę w rekach wiader nosiła płacą ale nie za wiele
0
janina ozon 2014-12-26 19:56:03
długo pracowałam w swoich ciuchach dali mi fartuch po jakimś innym pracowniku po 4 miesiącach wypłata opłakana
0
kazik 2014-12-26 20:04:59
ja w swoich ciuchach pracuję już miesiąc a 4,5 to dużo za godzinę czy normalnie
0
antoni 2014-12-26 20:07:22
trochę mało a ciuchy to ci dadzą pewnie po świętach normalnie to5 zł
0
władek 2014-12-26 20:10:11
zależy gdzie pracujesz bo u nich stawki są różne a ciuchy to dostałem po 2 miesiącach
0
Clio 2014-12-26 22:17:06
Ozon security płaci 5.5 mi na godzinę u nas ekipa zgrana szefostwo obiektu ok jest pomocne a p jarek to tu by szybko pojechał nasz kierownik nie lubi cwaniakow co mu chcą dobierać pracowników nam od tego kierownik jest a nie cięć jarek którego znamy bo ktoś mu reklame narobił i jeszcze jego nr widnieje na stronach geyowskich szuka za opłatą jako facet do towarzystwa to reklama dla ozon group
0
Toshiba85 2014-12-26 22:29:40
Ozon każe pisać oświadczenia o rezygnacji umowy o pracę i innych świadczeniach pracowniczych. Dają gotowy wzór do przepisania. Nie odprowadzają składek na ZUS przynajmniej u mnie w pracy w ochronie.
0
Krysia impel 2014-12-27 08:48:44
Niepodoba mi to co jarek w ozon grup robi on szuka osób które mu pasują a kierownikiem jest grzegorz a jak mu nie pasują osoby z którymi pracuje na obiekcie w ozon group niech sam odejdzie nikt płakać nie będzie on kolesi do znajomości dobiera skandal
0
pisz pisz 2014-12-27 09:24:55
bzdura...a te osoby są podstawione nagonka na uczciwych ludzi sprowadzi ci na głowę tylko problemy
1
Jan 2014-12-27 20:31:37
Ozon security dobra firma ale osoby zatrudniane próbują kolesi dobierac jak ktoś lepszy od nich to pa tak na nyskiej jarek rządzi.ale mam rade jak ci osoba nie pasuje to ty odejdź nikt cię nie trzyma na siłę dużo firm szuka do pracy jan z ozon security
0
Recepcjonistka 2014-12-27 20:55:31
Jestem na recepcji na nyskiej i ozon group kilka razy był kierownik pan grzegorz rozmawiałam z nim i nie widzę podstaw dla czego pani ela i nowy pracownik nie pasuje tam robi swoje jest miły zaźartuje jakos niechce mi wierzyc jak jarek i jurek psy wieszaja ludzie lubią mimo zastrzezeń ale to inna prawda dużo osób boi o pracę i nie wtrąca recepcjonistka z nyskiej
0
prawnik 2014-12-28 08:40:07
Wszystkie wypowiedzi dotyczące wielokrotnie wymienianych tu Panów z firmy Ozon są kłamstwem i oczernianiem ludzi sumiennie wykonujących swoją pracę (DLATEGO WCIĄŻ PRACUJĄ)negatywne i wręcz karygodne opinie wypisuje cały czas jedna i ta sama osoba stosując tu na tym portalu metodę podania się za kogokolwiek
Jest osobą zdesperowaną którą nawet nie zwolniono z pracy lecz nie przedłużono jej umowy co stało się obsesyjne i jednocześnie przerodziło się w przestępstwo mówi o tym art.190a kodeksu karnego paragraf 1,2,3,4 (stalking) także proszę pisać jak najwięcej dosadnie stosując jednocześnie ciosy po niżej pasa oraz w dalszym ciągu więcej tego typu podobnych merytorycznych wypowiedzi.
1
Zosia 2014-12-28 13:53:32
Mamy w polsce wolność słowa i prawda w oczy kole ich skoro ele odpoczątku nie była lubiana a teraz mówi pisze prawdę adwokat to jest jak z kozła ogrodowy co tylko paragrafów obumiała nic więcej ozon group jak już to wszystkich powinni wymienic
0
Jacek 2014-12-28 15:41:09
Popieram zosia ciebie jak wymienić to wszystkich u nas na obiekcie w ożon grup jest niedopuszczalne u nas by wszyscy polecili z biura na budowę gdzie brud syf mają eleganckie warunki i cyrki wypisują jak chore kotki macie zatarg to rozwiążą niech sami całą polskę nie interesuje to mnie interesuje praca w ozon group na 24 godziny praca zajmuje nie głupotami u nas wszyscy równi pracujemy razem możemy się nielubiec ale ozon group nas interesuje i zatrudnia a nie jakiś chłystek bedzie wybierał na obiekt kto mu pasuje jak co to sam odejdź z ozon group
0
PREZES 2014-12-28 17:04:42
Ja jestem zadowolony z pracy w tej firmie mam dobry zarobek fakt że dają wzór do przepisania i zmienia się spółka dwa razy do roku to i tak nic w porównaniu z innymi firmami ochroniarskimi a byłem już w niejednej spróbujcie w innych to się przekonacie że tam też nie ma kokosów a jak wam tak źle to dlaczego się nie zwolnicie?
0
Robert 2014-12-29 19:37:06
Ozon group schodzi na psy na budowie chcą za 4.5 by siedzieć w brudzie syfie na seznej.zimne kontenery co chwilę prąd wysiada a tam na nyskiej maja więcej i czysto chętnie z jarkiem zamienie ja tam on tu by miał pozamiatane
0
zenek 2014-12-29 20:10:57
Ja mam na Podwalu 12zł jest nieźle telewizor DVD jest super!!!
0
Robert 2014-12-29 20:35:21
Jak taki cwaniak to wez na obiekt.chetnie pójdę tam do pracy jak coś do ciebie w czystych warunkach a na budowie syf.błoto w erbudzie.w ozon security.chętnie tam przyjdę
0
zenek 2014-12-29 20:51:34
Na gazowej w hurtowni lekarstw potrzebują tam jest 9zł tylko leki trzeba liczyć z dokumentem sprawdzać od 23 do 5 śpisz jest nieźle albo na wrozamecie tylko tam 6 zł
I auta sprawdzasz śpisz na zmianę
0
zuza 2014-12-30 12:21:21
Jeżeli chodzi o Jarka z Nyskiej,to "osoba" która ma wielkie mniemanie o sobie.
Zakochany w sobie, twierdzi, że jest wspaniałym pracownikiem.A TO NIE PRAWDA
intrygant, manipulant, plotkarz...itp. Całe szczęście że przechodzi do innej Firmy. Ozon odetchnie, ale nie zazdroszczę pracownikom z Nyskiej. Pozdrawiam żychę szczęśliwego Nowe Roku
0
zenek 2014-12-30 14:05:04
na borowskiej w szpitalu potrzebują blisko lekarzy fucha jak złoto 8zł na godzinę potrzebują 2 osoby

0
albert 2014-12-30 14:09:00
a do kogo trzeba się tam zgłosić? napisz na priv albert1@wp.pl dzięki pozdrawiam
0
antoni 2014-12-30 14:14:37
a to służby dzień noc ? bo stawka lepsza jak u mnie
0
zenek 2014-12-30 14:28:07
24/48 miałem tam iść ale trafiła się ambasada niemiecka na podwalu lepiej nie mogłem trafić
0
zenek 2014-12-30 14:36:09
tam na szpitalu nie jest żle oprócz kierownika jest też szef obiektu jest zawsze z kimś na służbie na przemian jak wszędzie swoje trzeba zrobić po dwóch na służbie spanie na przemian miałem tam iść ale jestem na podwalu i też sobie chwalę
0
antoni 2014-12-30 14:42:07
a ten wrozamet to coś wiesz miałbym blisko?
0
zenek 2014-12-30 14:45:21
no tam ogólnie nie jest żle ale na obiekcie te jest dowódca obiektu trochę jak w wojsku dużo posterunków rowerem jeżdżą wszędzie trzeba coś robić nie wiesz jak to jest
0
Darek 2014-12-30 20:41:48
W ozon group pracuję na innym obiekcie gdzie też grzesiek jest kierownikiem sam gada że jarek to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale jest rodziną z neo kogoś tu ma i mu wolno wszystko także jarek to osoba wredna.uważajcie
0
teresa 2014-12-30 20:52:47
elkę znam to dopiero gnida jest straszliwa wszystkimi chce dyrygować i non stop jest usuwana z każdego obiektu
3
jadzia 2014-12-30 20:57:12
ja też znam elkę to prawda jest zazdrosna, fałszywa ,zawistna i ma kompleksy
4
danka 2014-12-30 20:59:23
to prawda żaden szef już jej nigdzie nie chce na żadnym obiekcie wszędzie jest spalona
3
jurek 2014-12-30 21:04:18
katastrofa to co elka wyprawia to nie do pomyślenia wymyślała nawet że ja jej kolega jestem nie do życia rządzić to w domu może jak jej na to pozwalają
4
Jadwiga 2014-12-30 21:04:35
Sprzątaczka neo na nyskiej impel.jarek to kawał h.a i baba nie facet patrzy na ręce osobom innym a sam wynosi kawę soki robi sprytnie by kamera nieobjeła ja też mu podziekuję mój syn się rozmówi jak zdrowy i silny chłop.pozdrawiam ozon group i jarka
0
grzesiek 2014-12-30 21:06:35
nie słucha poleceń szefostwem chce rządzić jest nie reformowalna nie umie pracować w grupie
3
krystyna 2014-12-30 21:10:56
wszystko co mówi elka to nie prawda widziałam niejedno krotnie co robi oczernia jest fałszywa odkąd nie ma elki nic nie ginie
3
marian 2014-12-30 21:13:29
tez znam elkę byłem na nyskiej nie napracowałem się wygryzła mnie od razu fałszywa zakłamana i szkoda słów
4
Jan 2014-12-31 08:54:59
Pracowałem z ela w ozon group miła porząodną kobieta jest uczynna jest pomocna ja nic niemam do niej jarek i jurek to intryganci wredni są w ozon group mieszają
0
krystyna 2014-12-31 09:32:45
elka jadzie wygryzła mariana taka porządna że nigdzie się utrzymać nie może do pracy przychodzi się robić swoje tu jej z nami niema 3 miesiące jest dobrze nikt nikomu nie przeszkadza pracować no i od tego czasu nic nie ginie a to tez już o czymś świadczy
3
Lidka 2015-01-01 15:53:02
Ozon group znam nyska znam ele znam jarka znam ela ok jarek be uważajcie ozon group ani inna firma pogonic bo to rodzina prezesa a jego dobrze traktuja ze mogliby lepsze stanowisko dać a nie ciec to swiadczy o czymś
0
Mikolaj 2015-01-03 22:26:59
pracowaem w tej spóce bo tak trzeba to nazwać, pani która bya odpowiedzialna za wypaty i urlopy mylia mnie z moim ojcem, który równiez pracuje w tej spóce. Naliczaa wypate, która ja powinienem dostać a dostawa mój ojciec, tak samo byo z urlopami dużo byo zamieszania na szczęście szefowie zdecydowali o przeniesieniu mnie do innej spóki, ale tej samej firmy i jestem o wiele bardziej zadowolony niz jak pracowaem w OZONIE
0
Jurek 2015-01-06 14:05:12
Ozon group dobra firma ale gorzej z jarkiem na nyskiej.jak jemu sie sprzeciwisz to robi wszystko by usunąć podsuwa świnie podkłada czyjes zeczy.ze niby ktos kradnie teraz eko trade jest i jarek poleci chyba chętnie bym widział ele i tego nowego pracownika za ele jurek ozon group
0
pisz pisz jesteś na celowniku 2015-01-06 14:30:39
nie pozostawiasz nam wyboru oczerniłaś tu sporo osób spotkamy się w sądzie!!!
3
morzejko 2015-06-26 18:39:41
słuchajcie, nie rozumiem o co Wam chodzi, jakiś błąd był w ksiegowości po prostu, a Wy robicie afere co, firma nadal prosperuje i nie ogłosiła upadłosci, wręcz przeciwnie, teraz się rozwiajają i szukaj pracowników na na Przedstawiciela Handlowego PGE Obrót S.A w wielkopolskim, pomorskim i zachodniopomorskim
0
kamilek 2016-03-31 08:36:07
w sumie takich agencji ochrony jest teraz całkiem mnóstwo, alke wydaje mi się po stronie ich internetowej że jednak to trochę wyższas liga w branży - czy mam rację?
0
eryk 2016-04-02 09:54:18
@kamilek myślę, że masz :) Sam się zastanawiam, czy do nich aplikować. Właśnie poszukują w Opolu specjalisty ds. kadr i płac. Najważniejszym wymaganiem jest min. 2 - letnie doświadczenie na samodzielnym stanowisku kadrowo-płacowym, także nie jest źle :)
0
jnalj 2016-04-04 10:16:38
to faktycznie rozsądne te wymagania @eryk :) a orientujecie się ile można zarobić na takim stanowisku? Słyszałam że około 3600 zł netto. Czy to prawda?
0
hihi 2016-04-06 10:24:22
O rany, skoro można liczyć na wynagrodzenie na poziomie 3600zł @jnalj to się nie dziwię, że ich oferty są tak popularne. Można jeszcze liczyć na jakieś benefity? Dzięki za odpowiedź
0
San 2016-05-14 12:56:33
Jeśli chodzi o poziom Ozon Group Sp. z o.o. to jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, nie spodziełame się takiej miłej obsługi, a jednak jest wszystko w porządku i niem a na co narzekać zupełnie wcale..
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ozon Group Sp. z o.o.