Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ozon Group Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Ozon Group Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wolny - 2013-10-03 13:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
TOTALNA ZENADA,NIE IDZCIE TAM PRACOWAC! KRECĄ Z ZAROBKAMI,LIDERZY BEZ POJECIA O TELEMARKETINGU,PRODUKTY DROGIE I BEZNADZIEJNE,A BAZA DANYCH TO JUZ W OGOLE SZCZYT,JAKIES PRZYPADKOWE FIRMY Z INTERNETU. PISZE TO JAKO WIELOLETNIA TELEMARKETERKA KTORA W NIEJEDNEJ FIRMIE DZWONILA. POWTARZAM:TOTALNA ZENADA,NIE IDZCIE TAM PRACOWAC!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: pracuj.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Ozon Group Sp. z o.o. poszukuje:Specjalisty ds. Prawnych Miejsce pracy: Wrocław Nr ref. 01/100/2014 Jeśli jesteś osobą przedsiębiorczą, ambitną, dobrze zorganizowaną i nie boisz się nowych wyzwań, zaoferujemy Ci ciekawą pracę. Główne zadanie: opieka nad prawnymi aspektami umów handlowych.Wymagania:wyższe wykształcenie w zakresie prawapraktyczna znajomość przepisów prawa cywilnego i administracyjnegobiegłość w zakresie wykorzystywania przepisów p
zdjecie uzytkownika
byly - 2013-10-04 10:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma zwalnia bez podawania konkretnych powodów pani [usunięte przez moderatora] MA NIBY SZEFOWA nie interesują ją ludzie tylko zysk dopiero jest na okresie próbnym totalna zenada uważajcie na ta firme
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2013-10-04 15:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem zadowolony z pracy w telecentrum OZON Group.
Pracodawca wymagający, ale można się też wiele nauczyć. Pani [usunięte przez moderatora] jest jak matka - wymaga ale też dba.

Jeśli ktoś nie chce pracować lecz markować robotę to nie jest praca dla niego.
Ja pracuję od 3 miesięcy i się bardzo dużo nauczyłem.
Jestem zadowolony.

Pozdrawiam

Tomasz

zdjecie uzytkownika
ls - 2014-03-19 11:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2013-10-04 15:14:01]:
Treść, którą wpisał "zadowolony" jest tak słodka, że aż każe każdemu średnio inteligentnemu czytelnikowi uważać ją za podkładkę. Co w dłuższej perspektywie świadczy na niekorzyść pracodawcy, gdyż tylko uwydatnia negatywną ocenę pozostałych postów.
Choćby już zwrot "telecentrum OZON Group" - jaki szeregowy pracownik CC tak mówi o swojej firmie? Albo taki, który chce się podlizać (co nie nie działa tu na korzyść pracodawcy), albo taki, który robi to na zlecenie. Jeżeli post miałby być fake'iem, (a na tej stronie takie posty się zdarzają - wysyłane czy to ze strony konkurencji, czy obrażonych byłych pracowników), to powinien być bardziej nacechowany emocjami - zamiast pisać "telecentrum OZON Group" zwykłe "Ozon" byłoby bardziej prawdopodobne.
Ponadto bezpośrednie nawiązanie do kwalifikacji liderki z postu bylego świadczy tym bardziej, że jest to podłożona opinia - szczególnie z porównaniem do matki. Z jednej strony posty bylego i wolnego z pewnością są przesadzone i bardzo negatywne, ale przy zestawieniu z zadowolonym, ten ostatni sprawia wrażenie, że jest przsadzony (i nie spójny) - "jest jak matka - wymaga ale też dba". W naszej kulturze matka jest osobą opiekuńczą, to ojciec jest tym, który najpierw wymaga/karze, a potem dopiero opiekuje się. Przy czym samo porównanie z jakimkolwiek rodzicem jest przesadzone.
Dużo lepszym rozwiązaniem byłyby 3-4 posty w różnych odstępach czasu, które byłyby dużo mniej idealne (to jest CC, a nie kreskówka Disneya). W ten sposób można by stworzyć dużo ciekawszy obraz i rzeczywiście zamazać negatywny wizerunek z pierwszych dwóch postów.
zdjecie uzytkownika
zozol - 2014-05-09 17:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
filozof się znalazł.
A oni mają jakąś ochrone mienia, jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
inna - 2014-07-03 15:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje w ochronie w agencji Ozon. kto lize tylek ma dobrze. zwalniaja za nic. nie szanuja czlowieka. zapomnij i zyciu prywatnym. i fajnie jak przelozony nie bedzie was zapraszal na kolacje ze sniadaniem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ozon Group Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x