Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ozon Group Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Ozon Group Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
krysia impel - 2014-12-26 19:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest żle ale na święta nic nie dali :(
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-12-26 19:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wszędzie w ochronie umowy śmieciowe nic specjalnego ale dobre i to
zdjecie uzytkownika
kazik - 2014-12-26 19:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w ozon 4,5zł mi dali to chyba coś mało?
zdjecie uzytkownika
alina clining - 2014-12-26 19:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogli by mi wózek wymienić kółko odpadło przecież nie będę w rekach wiader nosiła płacą ale nie za wiele
zdjecie uzytkownika
janina ozon - 2014-12-26 19:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
długo pracowałam w swoich ciuchach dali mi fartuch po jakimś innym pracowniku po 4 miesiącach wypłata opłakana
zdjecie uzytkownika
kazik - 2014-12-26 20:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w swoich ciuchach pracuję już miesiąc a 4,5 to dużo za godzinę czy normalnie
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-12-26 20:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę mało a ciuchy to ci dadzą pewnie po świętach normalnie to5 zł
zdjecie uzytkownika
władek - 2014-12-26 20:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zależy gdzie pracujesz bo u nich stawki są różne a ciuchy to dostałem po 2 miesiącach
zdjecie uzytkownika
Clio - 2014-12-26 22:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ozon security płaci 5.5 mi na godzinę u nas ekipa zgrana szefostwo obiektu ok jest pomocne a p jarek to tu by szybko pojechał nasz kierownik nie lubi cwaniakow co mu chcą dobierać pracowników nam od tego kierownik jest a nie cięć jarek którego znamy bo ktoś mu reklame narobił i jeszcze jego nr widnieje na stronach geyowskich szuka za opłatą jako facet do towarzystwa to reklama dla ozon group
zdjecie uzytkownika
Toshiba85 - 2014-12-26 22:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do najlepszej ochraniarki w mieście - 2014-12-26 11:28:28]:
Ozon każe pisać oświadczenia o rezygnacji umowy o pracę i innych świadczeniach pracowniczych. Dają gotowy wzór do przepisania. Nie odprowadzają składek na ZUS przynajmniej u mnie w pracy w ochronie.
zdjecie uzytkownika
Krysia impel - 2014-12-27 08:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niepodoba mi to co jarek w ozon grup robi on szuka osób które mu pasują a kierownikiem jest grzegorz a jak mu nie pasują osoby z którymi pracuje na obiekcie w ozon group niech sam odejdzie nikt płakać nie będzie on kolesi do znajomości dobiera skandal
zdjecie uzytkownika
pisz pisz - 2014-12-27 09:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bzdura...a te osoby są podstawione nagonka na uczciwych ludzi sprowadzi ci na głowę tylko problemy
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-12-27 20:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ozon security dobra firma ale osoby zatrudniane próbują kolesi dobierac jak ktoś lepszy od nich to pa tak na nyskiej jarek rządzi.ale mam rade jak ci osoba nie pasuje to ty odejdź nikt cię nie trzyma na siłę dużo firm szuka do pracy jan z ozon security
zdjecie uzytkownika
Recepcjonistka - 2014-12-27 20:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem na recepcji na nyskiej i ozon group kilka razy był kierownik pan grzegorz rozmawiałam z nim i nie widzę podstaw dla czego pani ela i nowy pracownik nie pasuje tam robi swoje jest miły zaźartuje jakos niechce mi wierzyc jak jarek i jurek psy wieszaja ludzie lubią mimo zastrzezeń ale to inna prawda dużo osób boi o pracę i nie wtrąca recepcjonistka z nyskiej
zdjecie uzytkownika
prawnik - 2014-12-28 08:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkie wypowiedzi dotyczące wielokrotnie wymienianych tu Panów z firmy Ozon są kłamstwem i oczernianiem ludzi sumiennie wykonujących swoją pracę (DLATEGO WCIĄŻ PRACUJĄ)negatywne i wręcz karygodne opinie wypisuje cały czas jedna i ta sama osoba stosując tu na tym portalu metodę podania się za kogokolwiek
Jest osobą zdesperowaną którą nawet nie zwolniono z pracy lecz nie przedłużono jej umowy co stało się obsesyjne i jednocześnie przerodziło się w przestępstwo mówi o tym art.190a kodeksu karnego paragraf 1,2,3,4 (stalking) także proszę pisać jak najwięcej dosadnie stosując jednocześnie ciosy po niżej pasa oraz w dalszym ciągu więcej tego typu podobnych merytorycznych wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2014-12-28 13:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mamy w polsce wolność słowa i prawda w oczy kole ich skoro ele odpoczątku nie była lubiana a teraz mówi pisze prawdę adwokat to jest jak z kozła ogrodowy co tylko paragrafów obumiała nic więcej ozon group jak już to wszystkich powinni wymienic
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-12-28 15:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram zosia ciebie jak wymienić to wszystkich u nas na obiekcie w ożon grup jest niedopuszczalne u nas by wszyscy polecili z biura na budowę gdzie brud syf mają eleganckie warunki i cyrki wypisują jak chore kotki macie zatarg to rozwiążą niech sami całą polskę nie interesuje to mnie interesuje praca w ozon group na 24 godziny praca zajmuje nie głupotami u nas wszyscy równi pracujemy razem możemy się nielubiec ale ozon group nas interesuje i zatrudnia a nie jakiś chłystek bedzie wybierał na obiekt kto mu pasuje jak co to sam odejdź z ozon group
zdjecie uzytkownika
PREZES - 2014-12-28 17:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolony z pracy w tej firmie mam dobry zarobek fakt że dają wzór do przepisania i zmienia się spółka dwa razy do roku to i tak nic w porównaniu z innymi firmami ochroniarskimi a byłem już w niejednej spróbujcie w innych to się przekonacie że tam też nie ma kokosów a jak wam tak źle to dlaczego się nie zwolnicie?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-12-29 19:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ozon group schodzi na psy na budowie chcą za 4.5 by siedzieć w brudzie syfie na seznej.zimne kontenery co chwilę prąd wysiada a tam na nyskiej maja więcej i czysto chętnie z jarkiem zamienie ja tam on tu by miał pozamiatane
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-12-29 20:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam na Podwalu 12zł jest nieźle telewizor DVD jest super!!!
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-12-29 20:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak taki cwaniak to wez na obiekt.chetnie pójdę tam do pracy jak coś do ciebie w czystych warunkach a na budowie syf.błoto w erbudzie.w ozon security.chętnie tam przyjdę
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-12-29 20:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na gazowej w hurtowni lekarstw potrzebują tam jest 9zł tylko leki trzeba liczyć z dokumentem sprawdzać od 23 do 5 śpisz jest nieźle albo na wrozamecie tylko tam 6 zł
I auta sprawdzasz śpisz na zmianę
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-12-30 12:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [władek - 2014-12-26 18:56:22]:
Jeżeli chodzi o Jarka z Nyskiej,to "osoba" która ma wielkie mniemanie o sobie.
Zakochany w sobie, twierdzi, że jest wspaniałym pracownikiem.A TO NIE PRAWDA
intrygant, manipulant, plotkarz...itp. Całe szczęście że przechodzi do innej Firmy. Ozon odetchnie, ale nie zazdroszczę pracownikom z Nyskiej. Pozdrawiam żychę szczęśliwego Nowe Roku
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-12-30 14:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na borowskiej w szpitalu potrzebują blisko lekarzy fucha jak złoto 8zł na godzinę potrzebują 2 osoby

zdjecie uzytkownika
albert - 2014-12-30 14:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zenek - 2014-12-30 14:05:04]:
a do kogo trzeba się tam zgłosić? napisz na priv albert1@wp.pl dzięki pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-12-30 14:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zenek - 2014-12-30 14:05:04]:
a to służby dzień noc ? bo stawka lepsza jak u mnie
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-12-30 14:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antoni - 2014-12-30 14:14:37]:
24/48 miałem tam iść ale trafiła się ambasada niemiecka na podwalu lepiej nie mogłem trafić
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-12-30 14:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam na szpitalu nie jest żle oprócz kierownika jest też szef obiektu jest zawsze z kimś na służbie na przemian jak wszędzie swoje trzeba zrobić po dwóch na służbie spanie na przemian miałem tam iść ale jestem na podwalu i też sobie chwalę
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-12-30 14:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zenek - 2014-12-30 14:36:09]:
a ten wrozamet to coś wiesz miałbym blisko?
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-12-30 14:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antoni - 2014-12-30 14:42:07]:
no tam ogólnie nie jest żle ale na obiekcie te jest dowódca obiektu trochę jak w wojsku dużo posterunków rowerem jeżdżą wszędzie trzeba coś robić nie wiesz jak to jest
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-12-30 20:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ozon group pracuję na innym obiekcie gdzie też grzesiek jest kierownikiem sam gada że jarek to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale jest rodziną z neo kogoś tu ma i mu wolno wszystko także jarek to osoba wredna.uważajcie
zdjecie uzytkownika
teresa - 2014-12-30 20:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
elkę znam to dopiero gnida jest straszliwa wszystkimi chce dyrygować i non stop jest usuwana z każdego obiektu
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2014-12-30 20:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ja też znam elkę to prawda jest zazdrosna, fałszywa ,zawistna i ma kompleksy
zdjecie uzytkownika
danka - 2014-12-30 20:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to prawda żaden szef już jej nigdzie nie chce na żadnym obiekcie wszędzie jest spalona
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-12-30 21:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [danka - 2014-12-30 20:59:23]:
katastrofa to co elka wyprawia to nie do pomyślenia wymyślała nawet że ja jej kolega jestem nie do życia rządzić to w domu może jak jej na to pozwalają
zdjecie uzytkownika
Jadwiga - 2014-12-30 21:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzątaczka neo na nyskiej impel.jarek to kawał h.a i baba nie facet patrzy na ręce osobom innym a sam wynosi kawę soki robi sprytnie by kamera nieobjeła ja też mu podziekuję mój syn się rozmówi jak zdrowy i silny chłop.pozdrawiam ozon group i jarka
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2014-12-30 21:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie słucha poleceń szefostwem chce rządzić jest nie reformowalna nie umie pracować w grupie
zdjecie uzytkownika
krystyna - 2014-12-30 21:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wszystko co mówi elka to nie prawda widziałam niejedno krotnie co robi oczernia jest fałszywa odkąd nie ma elki nic nie ginie
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-12-30 21:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
tez znam elkę byłem na nyskiej nie napracowałem się wygryzła mnie od razu fałszywa zakłamana i szkoda słów
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-12-31 08:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem z ela w ozon group miła porząodną kobieta jest uczynna jest pomocna ja nic niemam do niej jarek i jurek to intryganci wredni są w ozon group mieszają
zdjecie uzytkownika
krystyna - 2014-12-31 09:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [grzesiek - 2014-12-30 21:06:35]:
elka jadzie wygryzła mariana taka porządna że nigdzie się utrzymać nie może do pracy przychodzi się robić swoje tu jej z nami niema 3 miesiące jest dobrze nikt nikomu nie przeszkadza pracować no i od tego czasu nic nie ginie a to tez już o czymś świadczy
zdjecie uzytkownika
Lidka - 2015-01-01 15:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ozon group znam nyska znam ele znam jarka znam ela ok jarek be uważajcie ozon group ani inna firma pogonic bo to rodzina prezesa a jego dobrze traktuja ze mogliby lepsze stanowisko dać a nie ciec to swiadczy o czymś
zdjecie uzytkownika
Mikolaj - 2015-01-03 22:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowaem w tej spóce bo tak trzeba to nazwać, pani która bya odpowiedzialna za wypaty i urlopy mylia mnie z moim ojcem, który równiez pracuje w tej spóce. Naliczaa wypate, która ja powinienem dostać a dostawa mój ojciec, tak samo byo z urlopami dużo byo zamieszania na szczęście szefowie zdecydowali o przeniesieniu mnie do innej spóki, ale tej samej firmy i jestem o wiele bardziej zadowolony niz jak pracowaem w OZONIE
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2015-01-06 14:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ozon group dobra firma ale gorzej z jarkiem na nyskiej.jak jemu sie sprzeciwisz to robi wszystko by usunąć podsuwa świnie podkłada czyjes zeczy.ze niby ktos kradnie teraz eko trade jest i jarek poleci chyba chętnie bym widział ele i tego nowego pracownika za ele jurek ozon group
zdjecie uzytkownika
pisz pisz jesteś na celowniku - 2015-01-06 14:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie pozostawiasz nam wyboru oczerniłaś tu sporo osób spotkamy się w sądzie!!!
zdjecie uzytkownika
morzejko - 2015-06-26 18:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, nie rozumiem o co Wam chodzi, jakiś błąd był w ksiegowości po prostu, a Wy robicie afere co, firma nadal prosperuje i nie ogłosiła upadłosci, wręcz przeciwnie, teraz się rozwiajają i szukaj pracowników na na Przedstawiciela Handlowego PGE Obrót S.A w wielkopolskim, pomorskim i zachodniopomorskim
zdjecie uzytkownika
kamilek - 2016-03-31 08:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie takich agencji ochrony jest teraz całkiem mnóstwo, alke wydaje mi się po stronie ich internetowej że jednak to trochę wyższas liga w branży - czy mam rację?
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-04-02 09:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kamilek myślę, że masz :) Sam się zastanawiam, czy do nich aplikować. Właśnie poszukują w Opolu specjalisty ds. kadr i płac. Najważniejszym wymaganiem jest min. 2 - letnie doświadczenie na samodzielnym stanowisku kadrowo-płacowym, także nie jest źle :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: krotka rozmowa. dwu dniowe szkolenie na zakładzie, a później radzi sobie Pani.
Pytania: czy umiesz obsługiwać komputer? ile masz lat? chxesz tu pracowac?
zdjecie uzytkownika
jnalj - 2016-04-04 10:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to faktycznie rozsądne te wymagania @eryk :) a orientujecie się ile można zarobić na takim stanowisku? Słyszałam że około 3600 zł netto. Czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
hihi - 2016-04-06 10:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O rany, skoro można liczyć na wynagrodzenie na poziomie 3600zł @jnalj to się nie dziwię, że ich oferty są tak popularne. Można jeszcze liczyć na jakieś benefity? Dzięki za odpowiedź

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Ozon Group Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ozon Group Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert