Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ozon Group Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Ozon Group Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-12-29 20:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na gazowej w hurtowni lekarstw potrzebują tam jest 9zł tylko leki trzeba liczyć z dokumentem sprawdzać od 23 do 5 śpisz jest nieźle albo na wrozamecie tylko tam 6 zł
I auta sprawdzasz śpisz na zmianę
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-12-30 12:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [władek - 2014-12-26 18:56:22]:
Jeżeli chodzi o Jarka z Nyskiej,to "osoba" która ma wielkie mniemanie o sobie.
Zakochany w sobie, twierdzi, że jest wspaniałym pracownikiem.A TO NIE PRAWDA
intrygant, manipulant, plotkarz...itp. Całe szczęście że przechodzi do innej Firmy. Ozon odetchnie, ale nie zazdroszczę pracownikom z Nyskiej. Pozdrawiam żychę szczęśliwego Nowe Roku
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-12-30 14:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na borowskiej w szpitalu potrzebują blisko lekarzy fucha jak złoto 8zł na godzinę potrzebują 2 osoby

zdjecie uzytkownika
albert - 2014-12-30 14:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zenek - 2014-12-30 14:05:04]:
a do kogo trzeba się tam zgłosić? napisz na priv albert1@wp.pl dzięki pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-12-30 14:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zenek - 2014-12-30 14:05:04]:
a to służby dzień noc ? bo stawka lepsza jak u mnie
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-12-30 14:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antoni - 2014-12-30 14:14:37]:
24/48 miałem tam iść ale trafiła się ambasada niemiecka na podwalu lepiej nie mogłem trafić
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-12-30 14:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam na szpitalu nie jest żle oprócz kierownika jest też szef obiektu jest zawsze z kimś na służbie na przemian jak wszędzie swoje trzeba zrobić po dwóch na służbie spanie na przemian miałem tam iść ale jestem na podwalu i też sobie chwalę
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-12-30 14:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zenek - 2014-12-30 14:36:09]:
a ten wrozamet to coś wiesz miałbym blisko?
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-12-30 14:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antoni - 2014-12-30 14:42:07]:
no tam ogólnie nie jest żle ale na obiekcie te jest dowódca obiektu trochę jak w wojsku dużo posterunków rowerem jeżdżą wszędzie trzeba coś robić nie wiesz jak to jest
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-12-30 20:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ozon group pracuję na innym obiekcie gdzie też grzesiek jest kierownikiem sam gada że jarek to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale jest rodziną z neo kogoś tu ma i mu wolno wszystko także jarek to osoba wredna.uważajcie
zdjecie uzytkownika
teresa - 2014-12-30 20:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
elkę znam to dopiero gnida jest straszliwa wszystkimi chce dyrygować i non stop jest usuwana z każdego obiektu
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2014-12-30 20:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ja też znam elkę to prawda jest zazdrosna, fałszywa ,zawistna i ma kompleksy
zdjecie uzytkownika
danka - 2014-12-30 20:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to prawda żaden szef już jej nigdzie nie chce na żadnym obiekcie wszędzie jest spalona
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-12-30 21:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [danka - 2014-12-30 20:59:23]:
katastrofa to co elka wyprawia to nie do pomyślenia wymyślała nawet że ja jej kolega jestem nie do życia rządzić to w domu może jak jej na to pozwalają
zdjecie uzytkownika
Jadwiga - 2014-12-30 21:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzątaczka neo na nyskiej impel.jarek to kawał h.a i baba nie facet patrzy na ręce osobom innym a sam wynosi kawę soki robi sprytnie by kamera nieobjeła ja też mu podziekuję mój syn się rozmówi jak zdrowy i silny chłop.pozdrawiam ozon group i jarka
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2014-12-30 21:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie słucha poleceń szefostwem chce rządzić jest nie reformowalna nie umie pracować w grupie
zdjecie uzytkownika
krystyna - 2014-12-30 21:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wszystko co mówi elka to nie prawda widziałam niejedno krotnie co robi oczernia jest fałszywa odkąd nie ma elki nic nie ginie
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-12-30 21:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
tez znam elkę byłem na nyskiej nie napracowałem się wygryzła mnie od razu fałszywa zakłamana i szkoda słów
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-12-31 08:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem z ela w ozon group miła porząodną kobieta jest uczynna jest pomocna ja nic niemam do niej jarek i jurek to intryganci wredni są w ozon group mieszają
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-12-31 09:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
krystyna - 2014-12-31 09:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [grzesiek - 2014-12-30 21:06:35]:
elka jadzie wygryzła mariana taka porządna że nigdzie się utrzymać nie może do pracy przychodzi się robić swoje tu jej z nami niema 3 miesiące jest dobrze nikt nikomu nie przeszkadza pracować no i od tego czasu nic nie ginie a to tez już o czymś świadczy
zdjecie uzytkownika
Lidka - 2015-01-01 15:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ozon group znam nyska znam ele znam jarka znam ela ok jarek be uważajcie ozon group ani inna firma pogonic bo to rodzina prezesa a jego dobrze traktuja ze mogliby lepsze stanowisko dać a nie ciec to swiadczy o czymś
zdjecie uzytkownika
Mikolaj - 2015-01-03 22:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowaem w tej spóce bo tak trzeba to nazwać, pani która bya odpowiedzialna za wypaty i urlopy mylia mnie z moim ojcem, który równiez pracuje w tej spóce. Naliczaa wypate, która ja powinienem dostać a dostawa mój ojciec, tak samo byo z urlopami dużo byo zamieszania na szczęście szefowie zdecydowali o przeniesieniu mnie do innej spóki, ale tej samej firmy i jestem o wiele bardziej zadowolony niz jak pracowaem w OZONIE
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2015-01-06 14:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ozon group dobra firma ale gorzej z jarkiem na nyskiej.jak jemu sie sprzeciwisz to robi wszystko by usunąć podsuwa świnie podkłada czyjes zeczy.ze niby ktos kradnie teraz eko trade jest i jarek poleci chyba chętnie bym widział ele i tego nowego pracownika za ele jurek ozon group
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: krotka rozmowa. dwu dniowe szkolenie na zakładzie, a później radzi sobie Pani.
Pytania: czy umiesz obsługiwać komputer? ile masz lat? chxesz tu pracowac?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-06 14:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
pisz pisz jesteś na celowniku - 2015-01-06 14:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie pozostawiasz nam wyboru oczerniłaś tu sporo osób spotkamy się w sądzie!!!
zdjecie uzytkownika
morzejko - 2015-06-26 18:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, nie rozumiem o co Wam chodzi, jakiś błąd był w ksiegowości po prostu, a Wy robicie afere co, firma nadal prosperuje i nie ogłosiła upadłosci, wręcz przeciwnie, teraz się rozwiajają i szukaj pracowników na na Przedstawiciela Handlowego PGE Obrót S.A w wielkopolskim, pomorskim i zachodniopomorskim
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ozon Group Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ozon Group Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert