brak logo

medikon

Krosno

Opinie o medikon

monalisa 2011-10-24 22:47:04
a może coś więcej napiszesz na ten temat
1
anonim 2011-11-08 12:27:45
Potwierdzam w 100%. Zwłaszcza ten fragment o managerze. Odradzam!
Aa 2011-11-08 12:40:46
No a jaki wstyd jak go zabierasz na wizytę? Jak można na tym stanowisku nie potrafić używać poprawnej polszczyzny? Jesteś nowy, jedziesz do klienta, przedstawiasz swojego szefa, który mówi np: zobaczy SE pan różnice jak przyjedzie SE do pana serwis :P toż myślałem że się zapadnę pod ziemię! Nowy pracownik, chce zadzierżnąć pozytywną relację z klientem, a klienta wzrok mówi: coś to za [usunięte przez modreatora] mi przywiózł? :D albo co drugie słowo używa wtedy... "dzięki za informację wtedy"... ech. Firma jako firma ok, produkt fajny, manager DNO.
tralalala 2011-11-11 23:02:35
czyli co warto wogole sie fatygowac do warszawy?? jakie zarobki, flota, jak sie tam pracuje? jak firma postrzegana. pracujesz tylko i wylacznie na zasadzie przetargów w szpitalach? czym sie rozni od pracy zwyklego przedstawiciela medycznego?
anonim 2011-11-24 13:10:15
No ja naprawdę nie wiem o co wam wszystkim chodzi, z tym panem [usunięte przez moderatora]. Byłam ostatnio na rozmowie rekrutacyjnej i z wszystkich osób tam obecnych właśnie pan [usunięte przez moderatora]. wydał mi się najbardziej sympatyczny. Co prawda nie zadał mi żadnego pytania, ale za to był bardzo miły i widać było że mocno się przysłuchiwał moim odpowiedziom. A wógole tak abstrahując to niezłe z niego ciacho :) Fajnie by było mieć takiego kierownika :P
1
szwejo 2011-12-11 19:05:13
Co to za teksty z tym "ciachem" jakieś porypane panienki bzdury piszą, coraz więcej gimnazjalistek z kilkuletnią praktyką sponsorską się odzywa, zero merytoryki.
mn 2011-12-27 01:05:02
całkowicie się zgadzam!!!!
Szwejo2 2012-01-05 09:35:16
No cóż, skoro w ciągu pół roku z działu RTG odchodzi 6 osób, to - a jak powiedział klasyk nie ma ludzi niezastąpionych - może warto pomyśleć o zmianie dyrektora tego działu?

Ewentualnie całkowicie zmienić podejście do zarządzania firmą i zacząć doceniać ludzi którzy dla firmy i "dyrektorów" wyprówają sobie flaki, a nie wprowadzać politykę oszczędzania na handlowacach...
1
anonim 2012-02-06 23:33:36
O tym co to za firma świadczy permanentny wakat w 5 województwach, powinni zmienić nazwę na "Vanitas vanitatum et omnia vanitas"
anonim 2012-02-15 20:50:52
śmiech na sali rozmowy z panami profesjonalistami. Twarde negocjacje w wyobrażeniu pana w gustownym sweterku (...) na poziomie FMCG a nie sprzętu medycznego. Czytałem opinie zanim pojechałem, zaryzykowałem i teraz żałuję zmarnowanego czasu i pieniędzy na podróż.
anonim 2012-03-02 16:33:32
anonim - 2012-01-03 21:14:04

Uwaga kolejna [usunięte przez moderatora], ludzie szanujcie swój czas i nie fatygujcie się do Warszawy, co to za firma która na pierwszy etap nie pofatyguje się do kandydata!! Na głębokim za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iu ciężko dojechać, oczekiwania z kosmosu a warunki pracy marne
i to się nazywa eliminacja konkurencji :)
nie chce się pracować? to po co było umowę podpisywać?
siedź człowieku w domu i nie zawracaj innym głowy :)
1
NIKI 2012-03-13 09:05:54
a mieliście przygotować prezentacje na pierwsze spotkanie? bo ja mam i się zastanawiam czy jechać czy nie????
anonim 2012-03-16 23:13:57
daj sobie spokój z tą firmą. Od ponad pół roku mają wakat na 6 województw. Szkoda prądu czasu i pieniędzy
aga 2012-04-06 14:31:13
Hej
Odezwij się czy w efekcie zrobiłaś prezentację, przedstawiłaś ją i czy pracujesz. Ja mam podobną sytuację i chcę się czegoś więcej dowiedzieć. Będę bardzo wdzięczna.
zajzajer 2012-04-11 20:38:36
I to się nazywa lizusostwo. Jedyny pupilek dyrektora od siedmiu boleści, i prezesa śmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wartego napoleona biznesu. Nie będę cię [usunięte przez moderatora] z imienia wymieniał każdy z firmy i tak wie kto to napisał
rep rep 2012-04-17 18:56:30
Zaprosili mnie na rozmowę, mieszkam w Wawrze niedaleko, więc co mi szkodzi pofatygować się spacerkiem, jestem ciekaw bardzo :) Mam przygotować jakąś durną prezentację i przedstawić ją jakby było to prawdziwe spotkanie z klientami (w tej roli dyrektor i spółka :)) Pozdrawiam
aga 2012-04-24 21:24:55
prezentacje przygotowałam ale odzewu brak.....:-))))
no i najważniejsze że dzień przed moją wizytą w firmie ukazało się kolejne ogłoszenie że poszukują na moim terenie przedstawiciela-więc wiedzieli że mnie nie zatrudnią a jednak ciągnęli do W-wy....jest to bardzo nieprofesjonalne , gdyż taki wyjazd kosztował mnie 300zł na paliwo....a nie jest to mała kwota gdy się pracy nie ma....
rep rep 2012-04-24 21:38:52
Byłem na tej rozmowie i podsumowując to jakieś kpiny były. Rozmowa z dyrektorem i z dyrektorem, rozmowa o sprzedaży na poziomie fmcg. Uważali się za bardzo dow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nych, "inteligientnych" i jakiej to oni wiedzy nie mają, żałośnie to wyglądało. Na moje pytania odnośnie konkretów nt. warunków pracy nie dostałem żadnych odpowiedzi, Jedyny plus, że napisali maila, że nie wybierają mnie :) Pozdrawiam
rep rep 2012-05-10 21:35:47
To widzę, że rekrutacja trwa i trwa i trwa i trwa... :)
kot 2014-09-08 21:11:13
no cóż - szału nie ma - w żadnym z obu działów. Najlepsze lata ta firma ma już za sobą, myślenie niestety z poprzedniej epoki.
ronaldo 2015-02-13 15:50:01
generalnie to jest firma z długim stażem, bo od 15 lat działa na rynku i oferuje rozwiązania w zakresie obrazowania medycznego, zarządzania kolorem, druku cyfrowego, profesjonalnego oświetlenia i optyki i wszelkich rzeczy z tym powiązanych. Nie sądzę, żeby w takiej firmie dochodziło do większych problemów tak naprawde.
1
iks 2015-03-06 13:21:54
nie ma to jak pisanie samemu sobie pozytywnych opini ;>
1
tu 2016-05-11 17:04:35
No bez doświadczenia to może być ciężko, ale jeśli firma oferuje szkolenia, to pewnie takie, które cię przygotują do tego stanowiska @marcin.
Zostaw swoją opinię o medikon - Krosno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie medikon