brak logo

strama

Oleśnica

Opinie o strama

gruby 2009-08-14 20:57:59
Pracowalem tam krotko ale niejest tam ciekawie,przestrzegam przed podawaniem jakichkolwiek nr tel.,chyba ze chcecie w sobote rano dostac tel. od wlasciciela firmy z groza ze jak nie przyjdziecie na przynajmniej 7 h to w poniedzialek nie macie po co przychodzic,praca po 10 h dla mezczyzn,ale czesto jest dluzej,jezeli juz tam bedziecie pracowac to uwazajcie bo jest sporo kapusi,praca bez jakiejkolwiek umowy,szatnia meska i damska razem
3
anonim 2010-03-02 11:29:31
czy tam praca na czarno bez zadnej umowy????
3
Qrczaczek 2010-05-31 14:14:48
pracowałem tam dość krótko właściciel zmusza do zostawania jak najdłużej w pracy płaci 6-7 zł/h zwleka z podpisaniem umowy w 5 dni zrobiłem 48 godzin masakra zdecydowanie nie polecam
3
alechandro 2011-11-15 21:16:18
pracowałem tam dosc dłógo i było okropnie !!! do dzis nie wypłacił mi pieniedzy (usunięte przez administratora)i te 50zł z łaska dawane na swieta !!!mówił ze na karpia on sam jest KARP ! karze pracowac nadgodziny,nie płaci ani 50 % ani 100% (zapomnij) i mało i mało i mało roboty zrobionej ! i jak ktos tam idzie robic to UWAGA na PSEUDO LAKIERNIKA KIEROWNIKA !kabel!!! Nie polecam
na koniec ! w biurze były zawsze 2 listy , jedna juz uzupełniona po 8 godzin bez sobut !a druga ile naprawde pracowałes ! słyszałem ze chłopaki na montażu robili po 300godzin BEZ RZADNYCH DOPŁAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bosko
1
Były pracownik 2014-05-12 18:51:54
Płacą wypłaty na raty albo wogóle . wymagają jak najwiecejj a gdy człowiek sie odezwie to zwalniają nie płacąc za tO.. Odradzam tam pracować każdy każdego Podpierdala ..UWAGA NA STRÓŻY
2
pomoc 2014-05-28 17:06:38
to do inspekcji pracy nie umiecie zadzwonic
prawownik 2014-07-31 14:35:43
Może kiedyś taka opinia była, ale teraz juz tam pracuję i nie narzekam.Miła atmosfera itp.
pracus 2014-10-20 17:21:24
ale niektórzy bzdury piszą a na pewno są to osoby, które wyleciały za picie albo nie przychodzenie do pracy. Praca jak wszędzie - robić trzeba, wynagrodzenia na czas (może raz zdarzyło się że przesunęli) nigdy nie było tak, że nie ma z kim pogadać. Pracy dużo, nie ma przestojów. Jak ktoś chce pracować to pracuje. Są tu tacy co pracują od powstania zakładu chyba i pracują nadal, także to nie potwierdza tych bzdur powyżej. Sam pracuję już bardzo długo i są zmiany na lepsze, szefostwo też ok, jak trzeba to pomogą. Także źle piszą ci co na pewno nawalili a smarują żeby się wyżyć a pewnie już 10 prac w międzyczasie mieli. ja tam polecam.... zawsze może być lepiej ale jak komu się nie podoba to niech swoj biznes otworzy... nikt nikogo do pracy nie zmusza.
pracownik11 2014-11-07 14:22:48
Pracuję tam już rok 2 razy zdarzyło się, że przesunęli wypłatę o 2 dni ale zawsze dawali zaliczkę nawet do 1000pln na te 2 dni jeśli ktoś przychodzi do pracy to pracuje ale jeśli przychodzi z mentalnością ,że czy się stoi czy się leży 2000 tysiące się należy to nie tu. Płace trochę za niskie ale zawsze można starać się o podwyżkę tylko najpierw trzeba pokazać ,że chce się pracować. Jeśli chodzi o godziny pracy to jak ktoś chce [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 16h to niech to robi 8h obowiązkowe.W 100% wypłacalni...Atmosfera ok.
adolf 2015-01-31 18:12:06
tak analizuje to mnie by te nawet 2000 w zupełności zadowoliły, tylko nie bardzo wiem gdzie sie zgłaszać do pracy do nich? wiecie może? strama woli Cv mailem/zaniesione osobiście czy może przesłane pocztą poleconym? bo zależy mi na dobrej pracy,więc nie chciałbym popełnić na wstępie żanego faux paux.
hitman 2015-02-12 20:21:18
witam jaka jest stawka w Stramie w Dobroszycach ? jestem zainteresowany podjęciem tam pracy i zastanawiam się ile można zarobić oczywiście pracując a nie leserując :)
Kilargo 2015-05-25 13:11:25
Sam jesteś bzdura. To co się dzieje w tej firmie to jakaś skrajna patologia. Bez umów po 16h. Dźwiganie bardzo ciężkich elementów bez niczyjej pomocy. Parcie na czas. Ludzie pracują tam za śmieszne stawki bez ubezpieczenia, nadgodzin, premii czy cokolwiek innego. Również w niedziele. Szef nie słucha i nie rozmawia z ludźmi. Gardzi nimi więc i oni gardzą nim. Nie wiem jakim cudem ten pseudo zakład jeszcze istnieje.
pracus 2015-08-26 12:36:37
*Kilargo a ile ty tu pracowałeś, że masz taką wiedzę? dzień, dwa a może aż tydzień?! to i tak jak dla niektórych pracusiów dużo. Piszesz bzdury... Każdy ma umowę, wszyscy mają ubezpieczenie - fakt na początku dają zlecenie. ja tez miałem na 3 miesiace - później o prace. Także filtrujcie te wiadomości bo jak widać frustraci muszą mieć gdzie sie wyżalić a tu sa anonimowi i czują sie bezkarni.
zainteresowany 2015-11-08 14:57:11
Chciałbym się dowiedzieć, jak rozliczane są godziny za pracę? Z uzyskanych informacji wynika, że pracuje się tam po 10 godz. dziennie 5 dni w tygodniu na 2 zmiany oraz 2 soboty w miesiącu. Przecież daje to ponad 220 roboczo godzin, gdzie zgodnie z przepisami średnio miesięcznie pracuje się 168-176h. Czy nadgodziny idą na poczet dodatkowego urlopu płatnego? Czy są rozliczane co 3-6-12 miesięcy zgodnie z niewolniczym prawem pracy? Jak firma się z Wami rozlicza Szanowni Państwo? Bo jezeli przy tak dużym braku wolnego czasu płaca kształtuje się około 1700-2000 netto, to przy prawie 40nadgodzinach słaby wynik.
zuzi 2015-11-15 18:32:22
No niestety tak jest...
tre 2016-03-30 14:17:23
Znowu ogloszenie o prace co tu taka rotacja i ujnia ?
Tomek 2016-03-30 20:27:51
Ponownie szukają pracowników, zastanawiam się nad podjęciem pracy ale niepokoi mnie duża rotacja, z jakiegoś powodu ludzie się zwalniają. Może ktoś napisać w czym tkwi problem, dlaczego jest tak niewielu zainteresowanych a nowoprzyjęci rezygnują i odchodzą?
kania 2016-05-20 22:08:21
wiesz jak to jest w salonach fryzjerskich, to nie są jakieś posady zazwyczaj na całe życie, nawet dla niektórych może tak być io w takim miejscu, może więc dlatego już szukają fryzjerek doświadczonych co szukają stąłej pracy i stabilizacji zawodowej w końcu
Zostaw swoją opinię o strama - Oleśnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie strama