logo PRKiI S.A. Wrocław

PRKiI S.A. Wrocław

Wrocław

Opinie o PRKiI S.A. Wrocław

anonim 2011-10-22 10:22:39
Przekręciarska firma,pokomunistyczny moloch, zarządzana przez niedouczonego prezesa pełna nadskakujących mu czopków. [usunięte przez moderatora]jakie wyprawia kadra kierownicza przy okazji realizacji prac to powinna być sprawa dla prokuratora. Niektórzy pokupowali za pieniądze które szły z kradzionych materiałów całe hektary pod Wrocławiem
4
L_Anonim 2011-11-16 10:09:33
Firma to wielki prywatny folwark pani [usunięte przez moderatora]. ktora traktuje pracowników jak niewolników . Wyrażenie własnego zdania które bedzie choć odrobine inne niż szanownej pani Prezes jest równoznaczne z wywaleniem na bruk . Trzeba sie uśmiechać i robić dobra mine do złej gry . Nikomu nie polecam pracy w tej firmie . Z dnia na dzień możesz dostać propozycje nie do odrzucenia ( bez powodow ) - zmieniasz dział w ktorym pracujesz na inny , np z asystentki prezesa na sprzątaczke lub wynocha . Firma szuka oszczędności po szeregowych pracownikach obcinając im premie ktora jest fundamentalną częścią wynagrodzenia jednocześnie kupując nowe auta na zamówienie dla zarządu . Jednym słowem - MASAKRA !
2
wyburzony 2011-11-30 13:53:54
Nie jest tak źle jak piszą niektórzy faktem jest że to folwark pana[usunięte przez moderatora]. ale czego się spodziewać po takim kierownictwie z pod niebieskiej gwiazdy.
1
anoniowy wkurwiony 2011-12-02 10:59:04
Jest gorzej niż żle! i to wszystko, jak to zostało już wcześniej wspomniane, w 99% przez Zarząd czyli panią [usunięte przez moderatora], który jest jedynie figurantem i kukiełką w jej rękach. Zarząd nie szanuje ludzi, traktuje ich ich jak popychadła. Pani Prezes uwielbia manipulacje i wzbudzanie fermentu, wg niej lepiej pracują ludzie, którzy się nie lubią, dlatego robi wszytko co może żeby zmącić atmosferę i sprawić by pracownik poczuł się jak totalne zero. Wygląda na to, że czyjeś załamanie nerwowe z powodu jej decyzji jest dla niej największą z możliwych satysfakcji, mimo, że oczywiście potrafi pokazywać \"oficjalnie\" zupełnie inną twarz i kreować się na Matkę Boską Zbawicielkę. Żenująca osoba, żeby w końcu zapłaciła za to co robi.
5
Wiesław 2012-01-18 09:56:40
hehehe dobrze napisane wyżej. Lepiej pracować w fabryce niż mieć takie szefostwo. Gwiazdują w coraz to nowycyh furasach a podwyżek od paru lat nie widać bo kryzys kryzys niekończący się kryzys.
2
kolejny 2012-06-23 13:02:35
zgadza się. Zero szacunku dla innych, zero szacunku dla pracy. I kasa żadna. Powinniśmy wszyscy pracować na poziomie płac - to wtedy zobaczyliby kryzys.
1
Darek 2012-08-10 09:13:10
Chciał bym przedstawić bardzo "kulturalnego",pracownika tej firmy który nie dość że nie zna prawa(niema zakazu filmowania i fotografowania) to jeszcze straszy sokistami, i wulgarnie wrzesczy zamiast patrzeć na szlak czy -bo to akurat był w danym momencie jego obowiązek ponieważ maszynista pchał skład i nic nie widział.
Ten człowiek jest nieodpowiedzialny i mogło dojść do wypadku ponieważ nie wykonywał swoich obowiązków należycie.

[usunięte przez moderatora]
1
As 2015-06-12 12:50:38
Jak tam ma być dobrze jak kierownictwo kradnie ile wlezie mają prywatne firmy robią roboty dla podwykonawców wtrakcie pracy ludzmi zatrudniomymi w prkii
1
Anonimowa 2015-09-13 11:42:18
Mój mąż i ojciec był długoletnim pracownikiem firmy PRKiI S.A. i był bardzo zadowolony z tej pracy brakowało mu jeden rok do przejścia na emeryturę, ale z niewyjaśnionych przyczyn tragicznie zginą. Narzekał tylko na panią wiceprezes.
Anonimowa 2015-09-13 11:45:19
Mój mąż i ojciec był długoletnim pracownikiem firmy PRKiI S.A. i był bardzo zadowolony z tej pracy brakowało mu jeden rok do przejścia na emeryturę, ale z niewyjaśnionych przyczyn tragicznie zginął. Narzekał tylko na panią wiceprezes.
maszynista 2016-01-23 07:33:42
piszecie bzdury pracuje obecnie 23 01 2016 i jest mi dobrze zarabiam niezle praca w delegacji bo taka sobie wybralem nie widze sie w innej firmie jezeli ktos podejmuje prace i godzi sie na takie warunki jakie mu oferuja to dlaczego placze zwolnij sie czlowieku i zbieraj puszki bo wsadzic rece do kieszeni i czekac na wyplate to kazdy potrafi maszynista
los 2016-01-23 07:40:00
nienapisales na jakie stanowisko to ci podpowiem
1
los 2016-01-23 08:07:23
co do biura na lotniczej to zadnych zastrzezen od ksiegowosci po pana preaesa jest tak jak ma byc czyli b dobrze polecam prace w firmie pracuje jako prac fizyczny w delegacji oczywiscie wykwalifikowany z uprawnieniami
los 2016-01-23 08:41:04
weryfikacja popszednich lat to niewiem jak bylo ale wiem jak jest wyzej moje dwie wypowiedzi pozdrawiam
Jurek 2016-05-21 22:51:33
Robotniką ostatnio się poprawiło a operatorzy koparek standard nawet z Gpsami w maszynach sobie świetnie radzą tylko pełne bańki naszą. Z kasą stoją lepiej od majstrów...
1
trakcja 2016-05-26 11:27:51
robotnikom sie poprawiło napewno bo niemusza nic robic tylko stac i pilnowac ludzi z wynajmu. Godziny im wyplacaja przynajmniej . majstrowie tez maja dobrze autka sluzbowe do celow prywatnych zeby jechac do domu paliwko oczywiscie firmowe ktos musi zarobic na nie .W biurach siedzi po 10 osob i kazdy autko sluzbowe bo inaczej niebedzie pracowac . a co do operatorow moze biora bo zle w firmie sie dzieje skoro tak robia zawsze bylo ze operator dobrze zarabial i kradl taka przykleila sie opinia do nich kazdy ma swoja opinie na kazdy temat ale niech sie zastanowi co mowi zanim ktos cos napisze
2
luzak 2016-05-26 13:55:45
jurek chyba zazdrosny jestes albo cos sie stalo bo akurat firma jest dobra ale zaczyna sie wykorzystywanie ludzi do maksa i nieplacenie im za godziny ktore im sie naleza pozdrawiam zadowolonych i nie zadowolonch z zycia
luzak 2016-06-22 20:44:56
zgloszenie nic nieda wyzej jedna wielka banda zlodziej tylko prywtne firmy sa zadowolone bo maja prace a kierwnictwo dodatkowy dochod . a gora nic niewie co sie dzieje firma jak dlamnie nie polecana jesli chodzi o zatrudnienie
Marcin 2016-07-14 22:16:37
Ile można zarobić na kopercie w delegacji?
1
luzak 2016-07-15 09:56:44
Kokosów niezarobisz w delegacji wszystkie godziny są do odbioru albo tylko paręnaście ci wypłaca a reszta jak wolne to odbierasz sobie je i koniec . Zresztą to co zarobisz to wydasz na bilety żeby dostać się na miejsce pracy. Więc lepiej szukać pracy w okolicy i na miejscu
luzak 2016-07-26 09:04:29
umowy sa ale zauwazylem ze zalezy od kierwonictwa jakie jest na budowie bo ludzie niewytrzymuja psychicznie na niektorych budowach i sie zwalniaja jest poprostu mobing mozna powiedziec psychiczny.
gość 2016-08-08 09:21:10
Kierownictwo ma się dobrze jak najbardziej tylko trzeba mieć twardą psychikę bo inaczej nieda się wytrzymać tylko robić i robić ale że ktoś ma rodziny to ich nieobchodzi czy jakieś wolne zapomnieć można ale tak pozatym jest Oki pozdrawiam
iqw 2016-08-08 09:24:32
no właśnie ja nie chcę stricte na budowie pracować fizycznie i interesuje mnie jakieś typowo biurowe stanowisko, przykładowo sekretarka albo analityk finansowy nawet - ktoś z was ma może w tej firmie doświadczenia na takich właśnie stanowiskach?
Nikt 2017-01-06 22:06:57
Pracowałem w firmie kilka ładnych lat ...
Prywatny folwark Kierownictwa to potwierdzam wierchuszka ma się jak w raju majstrowie kombinują ile mogą ... Ale kto by tego nie robił ... jak jest przyzwolenie
Fizole za moich czasów lekko nie mieli (znaczną częscią zarobków była pensja uznaniowa jeśli miesiąc długi niska premia ) Ci co kombinowali i mieli głowe na karku i umieli w XXXX włazić mieli lżej ...
Jak wszędzie ...
Nie polecam ludziom Młodym nie marnujcie czasu

Moja ocena Dostateczny dla Stracenców ciekawe czy zaczeli już zatrudniać naszych wschodnich braci Pozdrawiam
3
Zostaw swoją opinię o PRKiI S.A. Wrocław - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRKiI S.A. Wrocław