logo PRKiI S.A. Wrocław

PRKiI S.A. Wrocław

Wrocław

Opinie o PRKiI S.A. Wrocław

anonim 2011-10-22 10:22:39
Przekręciarska firma,pokomunistyczny moloch, zarządzana przez niedouczonego prezesa pełna nadskakujących mu czopków. [usunięte przez moderatora]jakie wyprawia kadra kierownicza przy okazji realizacji prac to powinna być sprawa dla prokuratora. Niektórzy pokupowali za pieniądze które szły z kradzionych materiałów całe hektary pod Wrocławiem
4
L_Anonim 2011-11-16 10:09:33
Firma to wielki prywatny folwark pani [usunięte przez moderatora]. ktora traktuje pracowników jak niewolników . Wyrażenie własnego zdania które bedzie choć odrobine inne niż szanownej pani Prezes jest równoznaczne z wywaleniem na bruk . Trzeba sie uśmiechać i robić dobra mine do złej gry . Nikomu nie polecam pracy w tej firmie . Z dnia na dzień możesz dostać propozycje nie do odrzucenia ( bez powodow ) - zmieniasz dział w ktorym pracujesz na inny , np z asystentki prezesa na sprzątaczke lub wynocha . Firma szuka oszczędności po szeregowych pracownikach obcinając im premie ktora jest fundamentalną częścią wynagrodzenia jednocześnie kupując nowe auta na zamówienie dla zarządu . Jednym słowem - MASAKRA !
2
wyburzony 2011-11-30 13:53:54
Nie jest tak źle jak piszą niektórzy faktem jest że to folwark pana[usunięte przez moderatora]. ale czego się spodziewać po takim kierownictwie z pod niebieskiej gwiazdy.
1
anoniowy wkurwiony 2011-12-02 10:59:04
Jest gorzej niż żle! i to wszystko, jak to zostało już wcześniej wspomniane, w 99% przez Zarząd czyli panią [usunięte przez moderatora], który jest jedynie figurantem i kukiełką w jej rękach. Zarząd nie szanuje ludzi, traktuje ich ich jak popychadła. Pani Prezes uwielbia manipulacje i wzbudzanie fermentu, wg niej lepiej pracują ludzie, którzy się nie lubią, dlatego robi wszytko co może żeby zmącić atmosferę i sprawić by pracownik poczuł się jak totalne zero. Wygląda na to, że czyjeś załamanie nerwowe z powodu jej decyzji jest dla niej największą z możliwych satysfakcji, mimo, że oczywiście potrafi pokazywać \"oficjalnie\" zupełnie inną twarz i kreować się na Matkę Boską Zbawicielkę. Żenująca osoba, żeby w końcu zapłaciła za to co robi.
3
Wiesław 2012-01-18 09:56:40
hehehe dobrze napisane wyżej. Lepiej pracować w fabryce niż mieć takie szefostwo. Gwiazdują w coraz to nowycyh furasach a podwyżek od paru lat nie widać bo kryzys kryzys niekończący się kryzys.
1
kolejny 2012-06-23 13:02:35
zgadza się. Zero szacunku dla innych, zero szacunku dla pracy. I kasa żadna. Powinniśmy wszyscy pracować na poziomie płac - to wtedy zobaczyliby kryzys.
1
Darek 2012-08-10 09:13:10
Chciał bym przedstawić bardzo "kulturalnego",pracownika tej firmy który nie dość że nie zna prawa(niema zakazu filmowania i fotografowania) to jeszcze straszy sokistami, i wulgarnie wrzesczy zamiast patrzeć na szlak czy -bo to akurat był w danym momencie jego obowiązek ponieważ maszynista pchał skład i nic nie widział.
Ten człowiek jest nieodpowiedzialny i mogło dojść do wypadku ponieważ nie wykonywał swoich obowiązków należycie.

[usunięte przez moderatora]
1
As 2015-06-12 12:50:38
Jak tam ma być dobrze jak kierownictwo kradnie ile wlezie mają prywatne firmy robią roboty dla podwykonawców wtrakcie pracy ludzmi zatrudniomymi w prkii
1
Anonimowa 2015-09-13 11:42:18
Mój mąż i ojciec był długoletnim pracownikiem firmy PRKiI S.A. i był bardzo zadowolony z tej pracy brakowało mu jeden rok do przejścia na emeryturę, ale z niewyjaśnionych przyczyn tragicznie zginą. Narzekał tylko na panią wiceprezes.
Anonimowa 2015-09-13 11:45:19
Mój mąż i ojciec był długoletnim pracownikiem firmy PRKiI S.A. i był bardzo zadowolony z tej pracy brakowało mu jeden rok do przejścia na emeryturę, ale z niewyjaśnionych przyczyn tragicznie zginął. Narzekał tylko na panią wiceprezes.
maszynista 2016-01-23 07:33:42
piszecie bzdury pracuje obecnie 23 01 2016 i jest mi dobrze zarabiam niezle praca w delegacji bo taka sobie wybralem nie widze sie w innej firmie jezeli ktos podejmuje prace i godzi sie na takie warunki jakie mu oferuja to dlaczego placze zwolnij sie czlowieku i zbieraj puszki bo wsadzic rece do kieszeni i czekac na wyplate to kazdy potrafi maszynista
los 2016-01-23 07:40:00
nienapisales na jakie stanowisko to ci podpowiem
los 2016-01-23 08:07:23
co do biura na lotniczej to zadnych zastrzezen od ksiegowosci po pana preaesa jest tak jak ma byc czyli b dobrze polecam prace w firmie pracuje jako prac fizyczny w delegacji oczywiscie wykwalifikowany z uprawnieniami
los 2016-01-23 08:41:04
weryfikacja popszednich lat to niewiem jak bylo ale wiem jak jest wyzej moje dwie wypowiedzi pozdrawiam
Jurek 2016-05-21 22:51:33
Robotniką ostatnio się poprawiło a operatorzy koparek standard nawet z Gpsami w maszynach sobie świetnie radzą tylko pełne bańki naszą. Z kasą stoją lepiej od majstrów...
1
trakcja 2016-05-26 11:27:51
robotnikom sie poprawiło napewno bo niemusza nic robic tylko stac i pilnowac ludzi z wynajmu. Godziny im wyplacaja przynajmniej . majstrowie tez maja dobrze autka sluzbowe do celow prywatnych zeby jechac do domu paliwko oczywiscie firmowe ktos musi zarobic na nie .W biurach siedzi po 10 osob i kazdy autko sluzbowe bo inaczej niebedzie pracowac . a co do operatorow moze biora bo zle w firmie sie dzieje skoro tak robia zawsze bylo ze operator dobrze zarabial i kradl taka przykleila sie opinia do nich kazdy ma swoja opinie na kazdy temat ale niech sie zastanowi co mowi zanim ktos cos napisze
1
luzak 2016-05-26 13:55:45
jurek chyba zazdrosny jestes albo cos sie stalo bo akurat firma jest dobra ale zaczyna sie wykorzystywanie ludzi do maksa i nieplacenie im za godziny ktore im sie naleza pozdrawiam zadowolonych i nie zadowolonch z zycia
luzak 2016-06-22 20:44:56
zgloszenie nic nieda wyzej jedna wielka banda zlodziej tylko prywtne firmy sa zadowolone bo maja prace a kierwnictwo dodatkowy dochod . a gora nic niewie co sie dzieje firma jak dlamnie nie polecana jesli chodzi o zatrudnienie
Marcin 2016-07-14 22:16:37
Ile można zarobić na kopercie w delegacji?
1
luzak 2016-07-15 09:56:44
Kokosów niezarobisz w delegacji wszystkie godziny są do odbioru albo tylko paręnaście ci wypłaca a reszta jak wolne to odbierasz sobie je i koniec . Zresztą to co zarobisz to wydasz na bilety żeby dostać się na miejsce pracy. Więc lepiej szukać pracy w okolicy i na miejscu
luzak 2016-07-26 09:04:29
umowy sa ale zauwazylem ze zalezy od kierwonictwa jakie jest na budowie bo ludzie niewytrzymuja psychicznie na niektorych budowach i sie zwalniaja jest poprostu mobing mozna powiedziec psychiczny.
gość 2016-08-08 09:21:10
Kierownictwo ma się dobrze jak najbardziej tylko trzeba mieć twardą psychikę bo inaczej nieda się wytrzymać tylko robić i robić ale że ktoś ma rodziny to ich nieobchodzi czy jakieś wolne zapomnieć można ale tak pozatym jest Oki pozdrawiam
iqw 2016-08-08 09:24:32
no właśnie ja nie chcę stricte na budowie pracować fizycznie i interesuje mnie jakieś typowo biurowe stanowisko, przykładowo sekretarka albo analityk finansowy nawet - ktoś z was ma może w tej firmie doświadczenia na takich właśnie stanowiskach?
Zostaw swoją opinię o PRKiI S.A. Wrocław - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRKiI S.A. Wrocław