brak logo

Dolzamet Sp. z o.o. Fabryka Łańcuchów

Chojnów

Opinie o Dolzamet Sp. z o.o. Fabryka Łańcuchów

gość 2012-05-17 19:28:50
Kolego pleciesz głupoty , firma niesłowna w stosunku do przyszłych pracowników , trzyma ludzi umówionych w zanadrzu a potem się wypina.Tylko ludziom głowę zawracają , po zatym nie ma tam czym spawać , stare klunkry spawarki.Porażka.
Pracownik 2012-06-19 22:12:15
Gdzie ty pracujesz kolego ze takie głupoty piszesz .
W Dolzamet Niemcy zainwestowali w spawalnictwo ,przenosza cała fabryke z niemiec do Chojnowa
oli 2012-06-25 16:05:36
Spawarki spawarkami ale na hali nie ma nawet kibla , brak szatni , ludzie sobie narzędzia z rąk wyrywają , porażka.
pracus 2012-07-22 10:18:27
Witam

Kolego hala ma 25 000 m 2 i znalezienie kibla może być niezłym wezwaniem .Ja znalazłem .
Co do szatni to budują nową ,dolzamet był w ruinach ale wszystko się zmienia w szybkim tempie .
anonim.. 2012-11-28 16:00:42
( usunięte przez administratora ),czy może ktoś wie jak wygląda na dzień dzisiejszy pozycja firmy?,czy może jest juz zainteresowany inny inwestor?...
nowy inwestor 2012-12-06 11:05:10
I po temacie jest nowy Inwestor z Anglii firma branży wojskowej
Umowa przedwstępna podpisana od 20 stycznia mamy inwestora z Angli
i produkcje łańcuchów dla wojska .
Nowy inwestor inwestuje w Dolzamet 40 mil zł w nowe maszyny .
Niezły interes zrobił [usunięte przez moderatora]kupił za 2 mil sprzedał za 15 mil zł i jeszcze zostaje prezesem z niezłą pensyjką
pracownik 2012-12-06 21:15:22
to oda długi co ma, a inwestor to bajka dla naiwnych .
grawitacja 2013-01-25 21:41:11
Specjalista do rynku zagranicznego - taka oferta pracy jest w sieci. Za 1900 brutto:))
hehe kogo oni szukają? specjalisty za 1900brutto?? hehe spoko, bedzie na pewno niezłym specjalistą...... w poważnej firmie na najniżyszych tego typu stanowiskach dobrze przeszkolony człowiek, po mądrych szkoleniach i szkole zarabia 5000 tysieciy brutto:))))))) hehe widać, że firma prze na przód!!:))) Firma to ludzie!! taki specjalistamasę kontaktów i kontraktów załatwi i pojedzie gdzie trzeba w delegacje itd itd.....:))) spoko
FATUM 2013-03-26 04:54:41
Ważne jest w temacie DOLZAMET Chojnów, iż oczekuje Pani Redaktor
z zacnego tytułu " Rzeczpospolita" - opinii na temat perspektyw Tej
firmy.. Należałoby napisać prawdę ..... Co Państwo na to ?
Dostawca 2013-07-31 14:19:43
A co kontahentami? Płacą za wykonaną robotę?
myszka 2014-01-01 22:25:00
a dlaczego w tej firmie tak długo księgowej szukaja?
majk 2014-01-29 13:19:13
nie polecam pracy tam. omijajcie ta firme z daleka!!!!!!
Robert 2014-03-20 18:34:00
Witam znam tą firmę od 10 lat .
Właściciel zmienił zarząd i nastają kolosalne zmiany ciągłe remonty maszyn ,malowana elewacji ,nowe inwestycje ,mowa wycinarka laserowa Bystronic .
Polecam .
anonim 2014-04-08 06:58:07
Ale w przeciągu 10 lat firma miała dwóch właścicieli i syndyka, a obecny właściciel sam zasiada na fotelu prezesa i nie bardzo wie co robi. Malowanie elewacji mają nijaki wpływ na rozwój firmy a farbą nie przykryje się wszystkich problemów
Byk 2014-05-07 22:03:56
Pracowałem w tej firmie 4 lat temu ,odeszłam nie było perspektyw zwalniali .
Dziś ponownie odwiedziłem z ogłoszenia sprawie pracy czystej ciekawości
firma zmieniona nie do poznania nowe maszyny ,inwestycje .
Zarobki jak na Chojnów małe ale do Wrocławia daleko ;)
byk 2014-05-21 20:09:53
Opinia o pracodawcy hmmm, I to tyle w tymtemacie. Ale elewacja nazdjeciach ladna.
asia 2014-07-03 09:10:46
Szefowie szanują tych co mają wyniki, pozostałych faktycznie mniej. To częściowo wyjaśnia rotację. Wobec pracownika stawia się wymagania, nie wszyscy dają rade – muszą odpaść. Potem ci co nie dali rady wylewają swoje żale.
Pracuje ktoś w firmie gdzie niczego nie wymagają, wszyscy się lubią i nic nie trzeba robić a zarobki są super? Dajcie adres!
myszka 2014-08-27 18:23:27
sterta kłamstw jaka ta firma jest super. nic tam nie funkcjonuje jak trzeba pod takim kierownictwem. jak to mówią ryba psuje sie od glowy hahah
1
myszka 2014-09-03 14:36:07
podsłuchy w biurach a to dobre hahah czy to jest zaklad pracy czy więzienie. dziwię sie że ta firma jeszcze funkcjonuje mając takiego prezesa "barana" hahhah śmiechu warte. prowadzić firmę to trzeba umieć ale niektorzy sie do tego widocznie nie nadaja hahha
1
marika12345 2014-09-04 09:28:15
Witam, wiem, że szukają spawacza. Polecam wysłać CV na adres k.smagala@dolzamet.pl.
Pozdrawiam
troll 2014-09-08 21:34:44
ludzie nie zawracajcie sobie głowy ta firma. szkoda czasu
marika123345 2014-09-10 10:19:59
Witaj, poszukują spawaczy. Wyslij CV na adres k.smagala@dolzamet.pl
znam Roberta 2014-11-04 16:02:52

Źle odczytałem nick piszącego opinię. Jest nad, a nie pod opinią.
Pozytywna opinia pisana przez właściciela - nieuka, to jego styl pisania - żenada.
znam Byka 2014-11-04 16:05:56
Coś mi tu znowu zalatuje wpisem dokonanym przez właściciela. Kupa błędów.
1
Byk 2014-11-05 19:20:46
Firma istnieje Dolzamet Fabryka Łańcuchów jest w upadłości
została sprzedana przez syndyka .
Nowa nazwa firmy to Grupa Kapitałowa Dolzamet sp.zoo
nikodem 2015-03-31 03:35:17
Dolzamet w ogóle nie wygląda na to jakby miał upadać, także może to faktycznie nie są prawdziwe informacje. Nadal świadczą usługi takie jak śrutowanie i piaskowanie stali, frezowanie cnc, toczenie cnc czy mycie przemysłowe stali. Poza tym w zakresie tego co robią jeszcze jest spawanie i niklowanie galwaniczne, wiec bądź co bądź, upadająca firma na pewno tak nie wygląda
anonim 2016-04-22 12:18:28
widzę, że prezesina postanowił sam wystawiać komentarze. szkoda tylko, że każdy kto miał okazję z nim pracować, wie że facet wujek pisze przez "ó" i nie ma umiejętności składnego pisania! Haha
3e4r 2016-05-10 19:22:04
no to super @body ze mozna liczyc tutaj na stabilne zatrudnienie to bardzo wazne jednak przy wyborze pracy
Zostaw swoją opinię o Dolzamet Sp. z o.o. Fabryka Łańcuchów - Chojnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dolzamet Sp. z o.o. Fabryka Łańcuchów