brak logo

Telexacta

Łódź

Opinie o Telexacta

aaaaa 2010-02-04 01:22:03
BEZNADZIEJA!!! nie polecam nikomu. w sume brak możliwości rozwoju, kompletna dezorganizacja, zarobki praktycznie zerowe, nawet o umowe trzeba sie prosic
ja1 2010-02-04 15:22:27
a ja dostałem umowę:) ludzie fajni, faktycznie część spraw organizują, ale to chyba ciekawe?;)
anonim 2010-02-09 18:44:07
nigdy nie byłem w tak źle zorganizowanej pracy !!!!!! Oszukują ludzi co innego mówią na rekrutacji niż jest potem.... (usunięte przez moderatora) mam nadzieję, że ta firma zbankrutuję niedługo.... ile można pracować w podziemiach hehe
były pracownik 2010-03-10 09:18:25
Nie życzę nikomu przygody z tą firmą.
Tragedia. Wieczna umowa zlecenie bądź paraca bez niczego, ot tak, na ładne oczy. Pensja poniżej krajowej...
Nie róbcie sobie tego i uciekajcie najszybciej jak to możliwe spod rządów pseudo przełożonych telexacty.
Nie bójcie się podważać ich "autorytetu". hahahaha
tele morele 2010-03-10 14:31:47
Nie wybierajcie się nawet na rozmowę kwalifikacyjną.
Nie szanują ludzi, ich pracy i zaangażowania.
Po trzech miesiącach próbnych popracujecie bez umowy, a potem usłyszycie, że pomimo tego, że jesteście naprawdę wspaniali to jednak zdecydowanie za mało by dać wam choćby stówkę podwyżki.
Warunki pracy cudowne... zamulone komputery, piwnica, oświetlenie psujące wzrok. Jedyne co trzyma tam jeszcze kogokolwiek to ludzie.
Aż dziwne, że tyle ciekawych osobowości w takim nieciekawym miejscu (chodzi o dzwoniących i bazodanowców - żeby nie było złudzeń co do "przełożonych" TL).

szkoda czasu 2010-03-10 14:53:54
Zgadzam sie ze wszystkimi powyrzszymi opiniami!!!!! Cała ta telesrakta to jeden wielki bajzel. I ta chora ambicja niektórych osób i chęć władzy jest straszna. A więc darujcie sobie pracę w tej piwnicy - szkoda czasu.
anonim 2010-03-11 15:08:20
A ja tam nie narzekam, jestem dobra, ucze sie b.duzo i jeszcze mi za to placa !
aaa i rezygnuja tylko ze slabych.


dobre 2010-03-13 15:56:08
Świetny komentarz, w pełni się z nim zgadzam!
:) 2010-03-18 11:47:56
Żenua...
Proszę, proszę gruncik pod nogami się sypie, więc pracownicy ( czytaj kadra zarządzająca) muszą się bronić rękami i nogami... :)
Śmieszne. Nie, nie trzymają nas tam tylko ludzie, mieć te powiedzmy 1000 zł w portfelu, a nie mieć ani grosza to jest różnica przynajmniej dla studenta, który musi sam sobie opłacić studia, mieszkanie i stara się być samodzielny...rodzice nie pomagają, więc trzeba się trzymać byle gówna za przeproszeniem.
Inspekcja 2010-03-18 11:50:11
Inspekcja powiadzasz... dobry pomysł!
I sanepid i inspekcja pracy miałyby pełne ręce roboty w tej piwnicy.
ha 2010-03-18 19:07:00
coś mi się wydaję, że nie długo w tej piwnicy zostaną same "cheerleaderki" i zobaczymy czy 20 minut na godzinę wydzwonią !! chociaż niby tl zapewniają, że na nasze miejsce jest tysiąc innych osób, tylko hmm jestem ciekawa czy kandydaci po przeczytaniu tych opinii nadal będą rekrutować (prawdopodobnie wszystkie pozytywne komentarze tu zawarte są napisane właśnie przez nasze tl, żeby złagodzić obraz tej i tak upadającej firmy)pozdrawiam
a 2010-03-18 19:42:32
nie wiem jak możecie pisac takie rzeczy...ktoś chce dla Was dobrze, stara się, daje nowe pomysły, angażuje a Wy wypisujecie takie rzeczy? tak naprawdę to w żadnej firmie nikt nikogo nie trzyma na siłę i jakby Wam było tak źle to dawno byście odeszli...może macie za dobrze? wymagania 20 min na godzine? rozejrzyjcie sie na rynku? może większość z was nigdy nigdzie nie pracowała i nie ma porównania że gdzie indziej trzeba mieć 2 razy więcej. To co tu wypisujecie to totalny brak kultury. Zastanówcie się nad sobą. Może praca biurowa jest dla Was za dużym wyzwaniem i spełnilibyście się na kasie w tesco albo na budowie?
ja 2010-03-18 19:58:39
20 minut niby nie dużo ale jak jest gdzie dzwonić a nie jak ciągle dzwoni się do tych samych firm! Po raz 5! A rano? Jak nikt nie odbiera to co? Może kiedyś było w tej pracy fajnie.. teraz wszystko z dnia na dzień zmienia się na gorsze...
anonim 2010-03-18 20:06:09
Zgadzam się! Główny problem to to, że nie ma nowych baz kontaktów, chociaż nie dla wszystkich jest to logiczny argument !!!!!!!! Kiedyś w tej firmie było naprawdę miło, brak napięcia i wszyscy byli na równi. Teraz władza strzeliła niektórym do głowy i patrzy się na nas tylko jak na siłę roboczą, która zarabia na cała firmę. A dodatkowo jeszcze ten system motywacyjny do bani!!!!! My kasy nie dostaniemy ale góra tak!
a 2010-03-18 20:13:57
każda firma istnieje po to aby zarabiac a nie przynosic straty wiec takie zmiany sa chyba normalne... a brak napiecia? chyba ciagle udawanie ze sie pracuje...ktos wyzej napisal ze praca mało meczaca...
były 2010-04-01 21:08:04
jeśli chodzi o szefostwo bezpośrednie- profeska, ale jesli chodzi o FPL jako o strukturę - porażka, nie wiem, co tacy dobrzy ludzie robią w takim bajzlu i jak ten FPL w ogole sie trzyma. kolos na glinianych nogach. Gdyby nie tacy ludzie jak Telexacta juz dawno by leżeli
ktoś 2010-04-16 14:48:10
Telexacta?
Firma nie istnieje!!!
Ciekawe co te profesjonalne team liderki teraz zrobią i czy są dumne z tego, że tak broniły tej firemki. Warto było dziewczęta???
hejn 2014-03-11 12:55:37
Telexacta na profilu gowork ma ocenę dwa w sześciostopniowej skali, nie jest ona zbyt dobra, ale oceniło tylko osiemnaście osób.
herkules 2014-03-18 16:11:41
co oznacza tylko tyle, że co trzecia osoba może powiedzieć o niej ewentualnie coś dobrego. To daje już do myślenia
biker 2014-03-20 22:27:31
czym oni właściwie się zajmują? doczytałem, że czymś związanym z marketingiem, ale może jakieś szczegóły o Telexakcie?
gonzo 2014-03-25 15:32:32
no to ja z kolei doczytałem, że dokładnie Telexacta to ośrodek badania opinii publicznej, czyli jakiś związek z marketingiem jest
pamper 2014-06-08 15:53:14
ok, ale czy ktoś na tym forum może miał kiedyś lub obecnie przyjemność pracować dla tej firmy i może o podać kilka szczegółów?
julio 2014-12-29 17:40:05
jak dla mnie jest to ciągle dość anonimowa firma. Nie rozumiem czemu firma która na pewno chce się rozwijać i powiększać swoje udziały w rynku nie ma nawet swojej strony internetowej. Z takim podejściem do swojej działalności nie zajadą daleko i zostaną wyprzedzeni przez firmy , które dbają o takie szczegóły
bonko 2015-03-10 17:58:02
Korzystał tu ktoś może własnie z usług tej agencji marketingowej Telexacta? jakie macie z nimi doświadczenia? bo niestety nie ma wielu informacji w internecie a ja szukam firmy właśnie takiej żeby coś jej zlecić. No tak jak kolego wyżej @Julio pisał w grudniu już, strony ich internetowej nadal brak, niestety
lider 2015-03-27 18:44:57
hej, możecie powiedzieć jak wygląda obecnie zatrudnienie w Łodzi w Telexaccie ? zastanawiałem się ostatnio nad wyborem odpowiedniej firmy i znajomy polecił mi właśnie ich. Nie jestem do końca przekonany, jednak jeśli nie spróbuję to się nie przekonam. Informacje od Was będą jednak dla mnie wielką pomocą
odjek 2016-05-14 22:05:06
Firma zatrudnia jak jest wolne miejsce @sennik, w tym przypadku jednak pracownicy są zadowoleni z warunków zatrudnienia, a co za tym idzie, nie ma też potrzeby aby odchodzić z firmy. Umowa o pracę czy też jakieś dodatkowe szkolenia zachęcają do pozostania.
Zostaw swoją opinię o Telexacta - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telexacta