logo WMPB

WMPB

Ostróda

Opinie o WMPB

Łukasz 2012-07-22 14:52:23
Atmosfera w firmie pozytywna, zarobki na czas. Odszedłem z powodu zmiany miejsca zamieszkania.
1
Justyna 2012-10-13 18:02:15
Pracowałam ponad rok czasu. Atmosfera w firmie pozytywna. Zarobki jak na rejon normalne. Za to współpracownicy świetnie umilają czas spędzony w pracy, zgrana ekipa.
Dawid 2013-01-10 16:49:15
Obecnie pracuje w firmie WMPB. Jestem zadowolony z pracy. Rzeczą ,która najbardziej mi się podoba w WMPB jest atmosfera, tworzymy zgrany zespół energicznych ludzi.
Michał 2013-02-19 10:58:30
Jestem zatrudniony w tej firmie od 5 lat. Na warunki nie narzekam, wszystko jest ok.
Karol 2013-09-09 22:16:23
michas - 2013-06-28 20:16:35

Co to znaczy że zarobki jak na regjon normalne??Mozesz to sprecyzowac? Istnieje mozliwosc awansowannia wewnatrz struktury firmy? I czy są organizowane jakies bezpłątne szkolenia,wyjazdy slużbowe?
Była już odpowiedź ale firma usuwa negatywne wpisy,
miałem złożyć cv i dobrze że nie wysłałem bo z tego co się zorientowałem to nie płaca na czas o ile wogóle dostaniesz kasę.
Michał 2013-09-17 15:20:03
To wszystko zależne jest od działu w firmie... W firmie nie spotykane są wynagrodzenia poniżej 2000 zł (na rękę)... Co do górnej granicy to już chyba tylko zarząd wie...
Pozdrawiam
Michał 2013-09-17 17:50:38
To zależy od ustaleń z szefem ale wiem ,że handlowcy mają premie od sprzedaży a kierownicy budów dostają premie od wyrobionych budżetów. Pozostałe premie są uznaniowe.
bauer 2013-11-10 22:32:50
PRACUJE W FIRMIE 3 LATA I NARAZIE NIE NARZEKAM NA WARUNKI PRACY.BRYGADA ZGRANA,MIŁA ATMOSFERA(BYNAJMNIEJ NA MOJEJ ZMIANIE).JEZELI CHODZI O ZAROBKI TO NIE JEST TAK ZLE,CO DO PREMII TO NIE DOSTAŁEM ANI RAZU;NAWET JAK WYPŁATA SPOZNILA SIE NA SWIETA TO WTEDY MOGLI DAC PO PARE GROSZY PREMII ALE.......NAJGORZEJ JEST JAK MASZ WYJECHAC W DELEGACJE.NIBY NA 3-4 DNI A TU RAPTEM ROBI SIE 1-2 TYGODNIE I MASZ (usunięte przez administratora) W DELEGACJI BO POSTAWILI CIE W SYTUACJI BEZ WYJSCIA(BO CHYBA NIE "UCIEKNIESZ DO DOMU Z DELEGACJI") OGOLNIE DOBRZE POZDRAWIAM ZARZADA
1
arek 2014-06-16 22:24:43
Jak na firmę, która rozpoczęła swoją działalność w 2010 roku, to chyba nie radzą sobie tak źle, prawda? Pewnie jeszcze sporo przed nimi...
arek 2014-06-30 15:13:29
Nikt nie wie jak sobie radzi obecnie WMPB? teraz okres urlopowy, może słyszeliście, ze beda poszukiwali ludzi do pracy?
3
tomek 2014-07-17 01:46:11
@ewa, nie negatywne, tylko łamiące regulamin. Akurat jak ktoś napisze coś negatywnego wulgarnym językiem, oczerniając kogoś, to wiaodmo, że usuna opinie jako niezgodną z regulaminem dla dobra piszacego. Trzeba uwazac co sie pisze.
1
Roman 2014-07-22 12:42:53
Pracuję na produkcji. Na warunki nie ma co narzekać tylko czasem te wyjazdy w delegacje...
Łukasz 2014-07-22 12:48:34
To w końcu ile można zarobić na cały etat ???
Roman 2014-07-22 12:50:13
Na produkcji w przedziale 2400-4500 zł na rękę.
Łukasz 2014-07-22 12:51:29
Dzięki za informację. A dużo tych delegacji, bo tak temat często poruszany tutaj ? Tak źle na nich ?
1
Roman 2014-07-22 12:53:53
Powiem tak, dodatki za delegacje niechętnie dają ale jak powalczysz to i może coś ugrasz... A wyjazdy w całą Polskę bo na Warmii i Mazurach mało się buduje.
1
Roman 2014-10-09 20:47:33
Napisz zapytanie na adres rekrutacja@wmpb.pl a powinieneś dostać odpowiedź. Pozdrawiam
owsik 2014-12-12 11:47:20
ale to znaczy żer wmpb jest dołączone do terj innej firmy w sensie że wessane i jej już nie ma czy dalej istnieje tylko jako część innej firmy? interesuje mnie to bo chcę iść do nich do pracy i nie wiem jak sa sytuacja wessania/przejęcia wypływa na rekrutację, macie może taką wiedzą na temat aktualnej sytuacji?
sami 2014-12-27 12:37:08
Podejrzewam, ze musza zaoferowac takie warunki aby ludzie byli z nich zadowoleni i zeby przynosily im korzysci. Mozecie powiedziec co oferuja na start, to byloby zdecydowanie debatowac jak te warunki sa atrakcyjne w stosunku do innych firm. Mysle jednak, ze u nich nie jest tak zle jakby sie moglo wydawac.
jjjjj 2015-01-21 21:36:06
Z tego co wiem firma już nie istnieje wszystko co tylko było zostało wyprzedane cały obiekt tak samo i to jest pewne w 100%.....
Michalina 2015-01-27 13:38:49
proszę się nie martwić takimi komentarzami, każdy może w internecie pisać co chce, dane na pewno nie trafią w niepowołane ręce. Nawet w przypadku likwidacji firm dane osobowe zarówno pracowników obecnych, byłych jak i potencjalnych kandydatów na pracowników są zawsze chronione - wg ustawy o danych osobowych. Także proszę spać spokojnie.
świadek koronny 2015-02-16 16:38:23
Fakty są następujące:

- strona internetowa firmy nie działa
- firma WMPB upadła (do sprawdzenia w KRS)
- poprzednikiem WMPB była firma LB - LB upadło i na jej miejsce powstało WMPB
- zakład w Jonkowie i maszyny należały do LB, a WMPB tylko dzierżawiło całość od syndyka LB
- zarówno zakład jak i maszyny zostały już sprzedane przez syndyka
- szefostwo firmy zwinęło interes i działa teraz pod nazwą( usunięte przez administratora )

koniec

jakiekolwiek rozmowy o pracy w WMPB nie mają sensu bo firma ta, podobnie jak wcześniej LB, zakończyła już swój żywot i żadnego pracownika już nie zatrudni.
Dyskutować to można o postawie zarządu i ich pomysłach biznesowych oraz przestrzegać ludzi przed takimi pracodawcami.
Sam 2016-05-15 14:43:03
No jest z całą pewnością coraz lepiej pod wieloma względami, pogłoski które o podwyżkach? To na pewno
Zostaw swoją opinię o WMPB - Ostróda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WMPB