brak logo

Mar-ol Hurt sp. zoo

Kostrzyn

Opinie o Mar-ol Hurt sp. zoo

Ja 2010-03-19 10:50:34
Jeśli jesteś ( usunięte przez administratora )to coś dla Ciebie, jeśli nie to szczerze odradzam. Firma bez przyszłości. Pracownik jak ( usunięte przez administratora ) system 3-zmianowy, ale grafik ustalają, jak widzi mi się, co tydzień w piątek. Zero stabilności. O urlopach można zapomnieć. Pensje obcinane z byle powodu, wymuszane nadgodziny płacone w kopertach (lewizna) co parę miesięcy.( usunięte przez administratora )itd...
Gosc specjalny 2010-05-11 23:46:40
zgadzam sie z Toba dokladnie kierownik ( usunięte przez administratora ) dlugo tam nie popracuje !!!!
robert 2010-08-18 16:47:49
Kumpel pracuje w tym Marolu!Masakra!!!! ta firma nie powinna wogóle istnieć!!!!!!!!!!!!!
mh 2010-08-30 06:32:30
ja rowniez niepolecam tej firmy pracownikow maja w ( usunięte przez administratora ) ciagle obcinane premie wieczne afery z byle powodu gorszej firmy jak ta w zyciu niewidzialem sprzedawane gratisy na lewych fakturach tak wlasnie kierownictwo z poznania daje sie w ( usunięte przez administratora ) przez kierownikow odzialow wieczne ( usunięte przez administratora ) niebede pisal nazwisk ale ta firma to smiech na sali
anonim 2011-06-29 20:46:27
pracowałam w tej firmie, złodzieje, wykorzystywacze, zero urlopu, przkręty, POZNAŃ mało świadomy co dzieje się w oddziałach. ODRADZAM
pracuś 2012-01-25 18:26:44
mh - 2010-08-30 06:32:30

ja rowniez niepolecam tej firmy pracownikow maja w ( usunięte przez administratora ) ciagle obcinane premie wieczne afery z byle powodu gorszej firmy jak ta w zyciu niewidzialem sprzedawane gratisy na lewych fakturach tak wlasnie kierownictwo z poznania daje sie w ( usunięte przez administratora ) przez kierownikow odzialow wieczne ( usunięte przez administratora ) niebede pisal nazwisk ale ta firma to smiech na sali
zgadzam się z przedmówcami -kierowcy nie którzy mówią jakie dają duże łapówy aby mieć stałe trasy wystarczy aby wziąć do ręki listy przewozowe kierowców i wiadomo ile musi dać aby co dwa tygodnie konkretne siano mieć ale ci z ul. Obodrzyckiej widocznie mają gdzieś bo nie wiedzą ile pan często wymieniany ma zysku więcej zarabia z tymi łapówami niż prezesi robi sobie co chce jak by była jego firma .Kierowcy małych aut zapierdalają i nic nie mogą się odezwać teraz wyje.....li kierowce bo walczył o jakąś stałą trasę 4 lata dla tej firmy zapier......ał i co nie dawał łapówek to gówno woził ale w tej firmie widocznie wszyscy są skorumpowani lub się tego pana boją .Robi w koło siebie czystkę bo tego co zwolnili za dużo wiedział czy inni są tak głupi czy tylko udają bo się boją o utratę pracy ale życzę temu w/w---- wszyscy wiemy o kogo chodzi aby on i jego pani zostali też bez pracy a tak po za tym powinna nimi się też jakaś jednostka zająć z kąt tyle sianka mają
koleś 2012-01-25 19:41:39
opinia jako do firmy to nie bo co ma firma za przekupnych ludzi logistyki magazynowej a takim jest w/w pan nazwiska nie podam ale wszyscy wiemy o kogo chodzi ten pan jest pod znakiem zapytania???????podam przykład :jest kierowca pan ????????.on raz w roku robi impre w Zalasewie na swój koszt i do tego naprawia sprinterka panu będę go nazywał w/w to ten kierowca wstawionych autek w mar-olku ma 5 i zarobki mega super następny pan ???????? oczywiście ten to lepiej nie pytać same knorrki i amino wozi ile ten wali szkoda pytać reszta to zależy mogę przytoczyć rozmowy kierowców ile dasz tyle masz ale z tego co ja wiem dają do 10% dwutygodniówki .Bym zapomniał w/w przyjął kolesia przez ulicę mieszka ten od nie dawna pracuję ale trasy Przylep tylko on czy naprawdę nikt się nie przygląda temu co się dzieje ale jak się pytają w/w to ja wpływu nie mam tym żądzą kierownicy zmiany nie prawda każdy to powie tel. lub mejle w nocy przez kompa nadawał komu jaką trasę dać aż linie gorące z tąd nie raz awarie kompów firmowych bo tak nadawał aby nie było inaczej zresztą się każdy powinien domyśleć uczciwą pracą tego w/w nie ma
nikita 2012-03-11 15:38:52
ten (usunięte przez administratora)jeszcze pracuje co ma ciągle mało
jedyny 2012-03-11 15:46:35
nikita - 2012-03-11 15:38:52

ten złodziej jeszcze pracuje co ma ciągle mało
chodzi szeroko łapki rozstawia jak by ruskie telewizory nosił krzywe nóżki ma co ona w nim widziała taka miła milusieńka aż jej żal \\\"TROL\\\"najgłubszy człowiek magazynu na robocie się wogóle nie zna tylko ludzi umie straszyć a oni mu taką robotę wykonują a on tylko (usunięte przez administratora)
x 2012-03-11 16:05:10
kierownik to pojęb jakich mało że oni go trzymają i tyle kasy w błoto na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] on bez niego robota lepiej idzie jak z nim on niech Janikowie wódę z kolesiem pije pozdrawiam wszystkich uciśnionych
marol 2013-06-17 14:26:32
Ja pracowałem Marolu w Warszawie/Marki to samo co w innych oddziałach.Firma co dwa lata zmienia nazwę z Mar-ol na MH czyli wiadomo o co kaman.Pensja 2000 brutto + premia w wysokości 350 brutto a tą premie to rzadko widzieliśmy z chłopakami.Wybierają dni urlopowe,kiedy im pasuje grafik ustalają kierownicy co 2 tygodnie. Straszą zwolnieniami w okresie wakacyjnym. Ogólnie SYF jak najdalej od tej firmy koszmar
1
pilot 2013-12-10 22:02:01
Firma ogólnie krzak kierowcy tylko ci jezdza co graja z (usunięte przez administratora) kasa 5tys miesiecznie pod warunkiem ze przez caly miesiac nic ci sie nie popsuje przy aucie sam sie zaladuj sam sie rozladuj (usunięte przez administratora) jak pies kilometrami i rozladunkami syf i lipa nie polcecam pozdrawiam kolegow (usunięte przez administratora)
Kabanos 2014-04-25 21:18:09
zależy na jakie stanowisko. Kierowcy mają płacone za wywieziony towar, dany kierowca ma swoje trasy, czasem wozi drobnice... nic na tym nie zarabia. PH ma 1200 brutto + premia, ale jak wyrobisz target. Ustalany jest co miesiąc więcej...
1
-=COLOSUS=- 2014-06-06 09:43:19
Pracowałem w MH i w Mar-ol'u, teraz już nie jestem pracownikiem (były PH) i teksty o 1200 brutto to bzdury!!! (chyba, że w roku 2000 ;) ) - nie wiem jak w innych oddziałach - ja pracowałem w Kostrzynie. Plany były w miarę sensowne, co prawda pensje spadły przez ostatnie pół roku o kilkadziesiąt procent (stąd moje odejście), ale wcześniej przez kilka lat zawsze ponad 3tys. netto było na koncie - a nie robiłem najwyższych obrotów w oddziale... Auto służbowe do celów prywatnych - bez limitów
Ogólnie nie było tragedii
1
-=COLOSUS=- 2014-06-16 09:30:27
Nie wiem skąd opinia, że dziś nikt tak nie robi... Moja aktualna firma po okresie próbny również zapewnia mi auto do celów prywatnych bez limitu kilometrów... Większość moich znajomych pracujących jako PH ma auto bez limitu albo minimum 500km/msc do użytku prywatnego. Nie rozumiem skąd zdziwienie...
kukła 2014-08-20 19:20:46
we wrocławiu biorą jak leci, bo inaczej nie masz dobrej trasy, albo w ogóle nie pracujesz kierowców mają za nic powinno się tym zainteresować w końcu ABW
2
123 2015-01-15 09:56:50
z tego co wiem, to i na magazynie i w biurach nie jest wesoło, fakturzystki też nie mają lekko, dodatkowo od poniedziałku do środy muszą robić za dwa oddziały (Kostrzyn i Przylep, bo oczywiście Zielona Góra nie może zatrudnić jednej osoby), pensja niższa niż najniższa krajowa bo 1600 brutto i tylko jakaś śmieszna premia 300 zł., człowiek się stara a i tak go mają w nosie i nie dadzą podwyżki, w ogóle nie potrafią docenić człowieka. Nadgodziny nie są płacone, za pracę w niedzielę też nie, masz tylko dzień wolnego,
Ale jeśli chodzi o urlop wakacyjny to tu akurat nie ma problemu, kto pierwszy ten lepszy. ;)
1
olgierd 2015-02-24 17:27:03
albo anwet i lepiej niż 2 tys to standard. Zastnawiam się jeszcze jak sprawa wygląda jeśli chodzi o szczegóły zatrudnienia czyli jak to jest jeśli chodzi o wypłatę i o wyskość zarobków u nich, bo tak spekulowac to sobie można i więcej nawet, ale najlepiej jakby jakis pracownik jasno nam to okreslił jak wygląda tam zatrunienie.
kkk 2015-03-06 23:38:07
podstawa 2000 brutto + nadgodziny + premia ale jeśli idziesz na l4 to nie masz nic z dodatków , gdzie na kartce od wypłaty nie doliczysz się niczego,dlatego nie ma co oczekiwać na kokosy na koncie,poza tym na głos (pożal się Boże)kierownik mówi że zabierają z wypłaty za uszkodzenia co według polskiego prawa jest NIELEGALNE.
iiee 2015-03-31 16:18:27
A jak się pracuje w administracji?
wieloletni oddany 2015-05-25 22:52:26
to że ta firma istnieje jeszcze to cud,tam są ogromne pieniądze wyprowadzane przez pewnego w/w kierownika magazynu,kilka państwowych instytucji kontrolujących powinno wejść tam ze szczegółową kontrolą oczywiście nagłą,wiele by wyszło na jaw.
1
xoxo 2015-05-25 23:23:47
Nie wiem jak na magazynie ale w biurze tragedia... Mobbing i podkładanie sobie świń... Trzeba mieć na prawdę stalowe nerwy żeby tam utrzymać pracę. Stare wyjadaczki z biura potrafią wykończyć psychicznie. Decyzja o zwolnieniu się stamtąd była najlepszą w moim życiu a żmije niech się dławią swoim jadem ;)
4
Bydgoszczanin 2015-06-01 22:30:23
A jak w Poznaniu? Wiecie jak wygląda praca w Centrali? Myślę nad startowaniem do nich, do może jakiegoś finansowego działu. Jak klimat i ludzie? A kasa?
Czy możecie coś doradzić?
Pozdrawiam
Zalosne 2015-06-26 03:38:05
Odradzam pracy jako magazyniera walki walki i jeszcze raz walki jeden z magazynów na celowniku Prokuratury Aczkolwiek jeśli chcesz więcej siwych włosów to jak najbardziej polecam
bum 2015-10-19 23:14:25
na nic nie ma kasy a o podwyżkach to można zapomnieć, atmosfera żałosna, socjal zerowy.Pracownik się nie liczy.Dziadostwo jakich mało!!!
1
PracownikBiurowy 2015-11-29 18:36:27
Ja pracuje w biurze. Praca lekka. Plus to praca od poniedzialku do piatku. minus to bezplatne nadgodziny, zadnych dodatkow, zadnych paczek na swieta itd, zadnych podwyzek. Wyplata to 1280zl na reke czyli najnizsza krajowa.
Niedoceniona 2015-11-29 18:46:29
Pracownik w marolu czuje sie niedoceniony. Bardzo mala pensja. Bardzo jest to przykre, ze ta firma za nic ma swoich podwladnych. Pensja to najnizsza krajowa. Przydalaby sie jakas podwyzka :(((
3
nickt 2016-01-07 22:50:14
Piotrek
.I. 2016-02-16 20:25:18
nawet 1300 :) pisze poważnie
abek 2016-04-11 16:16:11
Pracowalem w Warszawie w marolu. Odradzam. Obcinane premie za nic. Nadgodziny oszukane, nie wyplacalne. Smród, wszystko gnije. Nedzne zarobki, po 6 latach wyciagnalem 2000 zł hahaha nędza, zamknąc ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
tomek 2016-05-06 08:41:57
no i jest teraz praca - szukają ludzi jako Rzeczoznawca ds. warzyw i owoców i wymagania są całkiem duże.
8
Niki 2016-11-08 09:36:54
wymagania są takie jak wszędzie, ale płacą zawsze w terminie.
1
Zostaw swoją opinię o Mar-ol Hurt sp. zoo - Kostrzyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mar-ol Hurt sp. zoo