brak logo

Zakłady Mięsne Mielczarek

Komorniki

Opinie o Zakłady Mięsne Mielczarek

Sędzia Dreed 2016-02-19 20:38
Firma to jeden wielki syf, pracowałem to wiem, ci co faktycznie zasuwali na pełnych obrotach to zarabiali grosze,a wystarczy że ,,żgok" szepnął szefowi słowo to lesery typu ,,misza, bokser, mały itp." chodzili po kasę na piętro do szefa! Zainteresowani będą wiedzieć o kim mowa.
11
MARYŚ 2016-02-23 20:39
Zapomniałeś jeszcze dodać że o których mowa to sami kapusie!
6
P.K 2016-02-28 22:28
HEJ lalka wiesz co masz troche racji ,ale nadgodziny szefowie płaca dziwie sie ze szefowie nie chca rozmawiac z pracownikiem ,słucha sie tylko co powie kierowniczka sklepu. W SZczepan.jest kierowniczka ktora ZAWSZE SIE WYTŁUMACZY szefowej bo ona ma zawsze racje niewiemy czy szefowa nie chce widziec problemu az tak sa nierozdzielne? .My chcielibysmy porozmawiac z naszym szefem ale nie ma mozliwosci zawsze jest p. kierownik My jestesmy psychicznie i fizycznie wykonczone.PANI B.niech p.nas tez moze wysłucha ,jak odeszła jej kolezanka to robi sie coraz gorsza ,ze juz sie nie chce isc do pracy ,bo stale pretensje ,uwagi,jak nie zrobisz to zle itd.
2
kloooooooooo 2016-03-01 10:28
MM i MT to jedna i ta sama osoba i sama sobie odpowiada he he . Czyli tzw lizus kierowniczek .... nawet wiem kto .....
3
M.M 2016-03-01 12:21
witam cie kloooooo anonimowy zobacz czy ty masz równo pod sufitem bo wydaje mi sie że zamiast mózgu masz tik taka który zaczyna sie kruszyć ,a co chodzi do P.K to odemnie wara nieuwieżę w to co piszesz każdy wie jaka jest praca nikt tego nie ukrywa przy przyjeciu do pracy
kloooooooooo 2016-03-01 13:16
M.M zainwestuj w edukację , no chyba , że firma Mielczarek uwielbia takich tępaków . Ortografia sie kłania :P
3
M.M. 2016-03-03 14:50
W edukacje to moze ty zainwestuj kloooooo,bo ja pracuje w Mielczarku a ty ?Takze szef nie trzymie tepaków .Widze ,ze masz jakis problem ze soba,nie radzac sobie ze soba obczerniasz innych .Rzuc na luz bo sie wykonczysz .Mam pytanie czy w nowej pracy tez zaczelas kogos obczerniac?
1
kloooo 2016-03-09 07:58
Mielczarek lubi tępaków :)juz dawno o tym pisałam . Pracuj pracuj i liż :) Nie dla mnie taki syf i tępactwo :) bay
6
Z.Z 2016-03-22 11:06
Drogi szefie poczytaj sobie naprawdę opinie i wyciągnij wnioski,bo tracisz wielu klientów przez obsługę,taki sklep na Starołęce a obsługa straszna,rzygać się chce robiąc tam zakupy,2 osoby są tam tylko które bym zostawił a resztę naprawdę zwolnił,jest coś takiego w firmach jak tajemniczy klient,zrób to w swojej firmie, a zobaczysz jak są traktowani klienci.... i tylko wyciągnij wnioski z tej kontroli...
6
Kozie i czecha 2016-04-07 10:55
Dołaczam z obsługą klienta w Koziegłowach i na Czecha w Poznaniu . Tragedia
6
hkhlk 2016-04-11 09:23
gorszy dzień powiadasz ? to Teresa W. ze sklepu na os. Czecha w Poznaniu ma taki dzień codziennie :P Naprawde trezba byc ślepcem by nie widzieć Jej ułomności w kerowaniu ludzmi i sklepem .
3
hkhlk 2016-04-11 09:24
obczernia ? OMG chyba oczernia :P
2
Opętana 2016-04-17 21:17
firma Mielczarek to najwspanialsza firma na świecie.Kierowniczki są odjechane,pensje zajechane nie wyobrażam sobie pracy w innym zakładzie psychiatrycznym.Pozdrawiam
7
do kruka 2016-05-11 14:59
Do kruka ----------> JAkos trudno zrozumiec Twój bełkot . To po pierwsze , a po drugie : są naprawdę normalne firmy , gdzie do pracy idziesz z przyjemnością , doceniają zaangażowanie i nie ma MOBINGU . Mało tego za większe pieniądze legalnie , a nie ćwierć pensji do ręki .
3
kasik73 2016-05-12 11:26
A jak się pracuje w sklepie na osiedlu Zwycięstwa?
1
jkjhklhoiutiyiuy 2016-05-20 10:58
Jak tam sie pracuje ? idź kilka razy na zakupy to od razu wyczaisz atmosfere , ??Najlepiej dowiedz sie która jest kierowniczka i wtedy zaobserwuj jak zachowuje sie do reszty załogi .
3
do Beaty Jat....... 2016-05-25 08:02
szczerze - to dziwię się , że Beata J nie wyciągnęła jeszcze wniosków z nieszczęscia , które miała kilka lat temu . Co siała to zebrała . nadal sieje ?
8
edk 2016-07-04 17:37
jesli sadzicie ze w peryferyjnych sklepach mielczarka jest zle, to najwyrazniej nigdy nie byliscie w siedzibie firmy - w komornikach. Norma i standardem jest mobing i nieplacone nadgodziny (ktore sa defakto codziennie). Szczerze odradzam tej pracy o innych rzeczach ktore sie tam dzieja niewspominam bo by mi tu chyba nawet miejsca niestarczylo, to ze ta firma powinien zainteresowac sie PIP jest chyba najadekwatniejszym podsumowaniem.
10
Zosia 2016-10-31 23:23
Ja takze pracowałam w tej firmie pare lat temu.Odradzam.Ciezka harowa za najn krajowa,Jak zrobiłysmy ponad 100tys n mc o musiałysmy sie prosic o 100 zl premii.Zenada.Dzwiganie ponad siły.Nigdy więcej,Buraki i tyle.Nie doceniaja pracownikow.Dlatego Bystry i Sobkowiak ich wygryzaja z rynku.Dzis panstwo Mielczarek trzeba o pracownikow dbac....
8
Cezary 2016-11-30 15:25
Witam wszystkich ja odradzam zakupy w Luboniu na ulicy Sikorskiego bardzo nie miła obsługa i wmuszają ludziom syf i starocie kilka razy obsługiwała mnie taka chuda kobieta jak by miała anoreksje druga ekspedientka zwracała się do niej po imieniu i wiem że na imię ma Magda uwaga na nią bo sprzedaje przeterminowany i śmierdzący towar.Postanowiłem zgłosić to do sanepidu bo tak dalej być nie może !!!!!!!! Były stały klient
9
vvvgghggggg 2016-12-02 18:51
ona i tak pewnie nie chciała tego dziecka
2
Miś 2016-12-14 16:56
No coś takiego mogła napisać osoba pozbawiona miana człowieczeństwa. Pamiętaj zło powraca i oby do Ciebie nie wróciło.
3
Były klient 2016-12-15 12:29
Witam proszę uważać co się kupuję w luboniu na Poniatowskiego bo np do mięsa mielonego dolewaja wodę i jest bardzo nie miła obsługa zachowują się tak jak by pracowały za karę i chodzą nie kompletnie ubrane albo brak czepia fartuchy gdzie jest kierowniczka !!!!!
7
Kilentka 2016-12-17 12:30
Akurat masz pecha bo tam zawsze jest swiezy towar
4
stały klient 2016-12-17 14:39
Nikomu nie dogodzisz. Ale to nie prawda ze obsługa jest nie miła. Dziewczyny chodzą jak na sprężynach ,zawsze miłe i uśmiechnięte i nie wydaje mi się żeby pracowały tam za kare . Ale cóż jaki klient taka obsługa mój drogi ,, BYŁY KLIENCIE "
4
Klient 2016-12-17 21:13
Niestety na poniatowskiego obsluga rewelacja zawsze usmiechniete panie polecam ten sklep wszystkim bo takich sklepow jest naprawde bardzo malo niewiem ludzie co wy wypisujecie za bzury chcecie komus zaszkodzic czy co
6
stała klijentka 2016-12-17 21:21
Mila sympatycza obsługa na Poniatowskiego polecam wszystkim ten sklep.
7
Stały Klient 2016-12-19 09:45
Witam wszystkich na ul.Poniatowskiego bardzo przemiła obsługa panie uśmiechnięte aż chcę się chodzić tak po zakupy.Kupuję tam od lat i nie mam żadnych zastrzeżeń co do towaru rewelacja.A inne sklepy mięsne omijam szerokim łukiem.Pozdrawiam panie z Poniatowskiego
5
malykurczak 2017-02-26 19:35
brak ludzi do pracy a szef nie widzi problemu
11
0123 2017-05-13 22:29
Nie polecam zadnego sklepu mielczarka w luboniu wszedzie wszystko obslizgniete i sprzedawane ludziom poprostu syf zachecam do odwiedzenia sklep bystry rewelacja nigdy nie wcisna ci nic starego wszystko swieze u mielczarka pracownice nadete jakby byly tam za kare w brudnych fartuchach bez czepkow poprostu żenada az wypycha jak sie wchodzi odradzam kazdy sklep
5
Gok 2017-05-13 22:32
Zgadzam sie syf syf i jeszcze raz syf
5
Kierownik 2017-05-15 18:03
Nie polecam nikomu tego badziewia za to co sprzedaje Mielczarek to powinien do paki trafić razem z całym kierownictwem ja się pytam gdzie jest Sanepid i Inspekcja pracy
6
r 234 2017-05-15 22:55
Asia daj spokój ,czy tobie się to jeszcze nie znudziło przecież wiemy że to ty.
2
0123 2017-05-18 16:18
Macie pecha bo to nie ja pisze szukajcie winnych dalej
1
isssssssssssssssssssssssssssssssss 2017-05-23 07:48
To może ja równiez napisze coa na ten temat skoro pracowałam tam ponad rok tzn w sklepie na os Czecha , Dokaładnie jak pisze klooooo , zgadzam sie z tym . Klikę tworzyły : Teresa , Agnieszka , Ania , Beata J a wszystkie polecenia w firmie spelniała niejaka Pola oraz szef K . Te trzy pierwsze potrafiły siedziec godzianami na cmiakach , kto nie palił jego starata . Dym tez musiąłas wdychac .. bo jak sie nie podoba to wypad . Teresa biegała z odswiezaczem powietrza jak szef J miał przyjechac . Straszne obgadywanie , nasmiewanie sie , mialam tez wrazenie ze czesto przegladano mi torebke ( nie było indywidulanych szafek ) Mobing , mobing i jeszcze raz mobing , a Teresa rzeczywiscie niewiele umiała . Co do liczenia pieniedzy , tak to miało miejsce jak pisze kloooo - na zapleczu jedna osoba liczy utarg .U Agnieszki na zmianie były ciągłe braki , czy rzeczywiscie tak było ? nie wiem ! co do urlopu , chrobowego - zapomnij , ' one " moga wszystko reszta nic . Towar przechowywany niepotrzebnie w chłodni kilka dni . Ogólnie rzecz podsumowujac : NIGDY WIECEJ , czasami sie zastanawiam jak ja tam tak długo wytrzymalam !? Obecnie od 6 lat pracuje rwniez w sklepie miesnym firmowym zupelnie inna atmosfera zarówno szefostwa , kierownictwa czy kolezanek . Inna pensja , nik ne ma problemu ze zwolnieniem lekarskim czy urlopem . Jest miło i wyzsza pensja . Co do wyrobów Mielczarka sa bardzo sąłbej jakosci , strasznie nafaszerowane i te ogromne szynki jakby z dinozaura . Szczerze to szkoda mi szefa J ale skoro był ślepy i głuchy to go Beata urzadziła . Jak widze ogłoszenia o prace w sklepie to smieje sie kto koljeny zmądrzał i poszedł sobie ..... Duzo by tu pisac o tym cyrku .. ... nie warto naprawde nie warto !!! firma żadna i byle jaka a towar na tym samym poziomie .
4
Xxxxxxxxx 2017-05-23 10:05
Bzdury opowiadasz ja tam pracowałam i ten czas wspominam bardzo dobrze. A odnośnie braków też napewno kasowałaś i mogły być przez Ciebie.
3
isssssssssssssssssssssssssssssssss 2017-05-23 14:40
braki w kasie powiadasz ? na kasie " stała " Teresa lub Agnieszka . Fajnie , że Tobie sie podobało , nadal tam pracujesz ? a w ajkich latach tam pracowałas /pracujesz ? może razem pracowałysmy ? - choc to niemożliwe !!!! no chyba ze jestes Anią , Teresa lub Agnieszka :) :) :)
3
11111111 2017-05-24 10:26
jakie bzdury wypisujecie ,wezcie sie do pracy a nie stale narzekacie
2
bvvbvbvbbv 2017-05-24 10:41
to miejsce na opinie o pracodawcy :)
3
PRACOWNICY 2017-05-25 10:23
wiesz co, niewiem jdlaczego takie bzdury piszesz ,jak mozna !!!!!!!!!!!! puknij sie w ten swój pusty łeb,ktoś powinien sie tym zająć i pamiętaj że twoje słowa powrócą do ciebie z podwójną siłą (niestety zło powraca ) możesz czarować głupim swoim uśmieszkiem ,ale nie skontrolowałaś swojej dyskrecji ,teraz już WIEM KIM JESTEŚ , zostaw Beate w spokoju ,nigdy jej nie dorównasz ,bo Beata jest człowiekiem otwartym do ludzi i to ją wyróznia ,takich kobiet juz nie ma BEATA NIE PRZEJMUJ SIE JESTESMY Z TOBA
2
PRACOWNICY 2017-05-30 19:03
Beata to straszna ZOŁZA!!!!!!!!!! i nie liczy się z ludźmi !!!!!!!!!!taka jest prawda i powinna się nią zająć Państwowa Inspekcja Pracy bo to co ona wyprawia to MOBBING
11
vbvbbbbbbbbbb 2017-05-31 13:22
h a ha ha ale się usmialam :P :P : no rewelacja to co piszesz bu ha ha boki zrywac
1
isssssssssssssssssssssssssssssssss 2017-05-31 13:31
Skoro mowa o Beacie J . Swego czasu przed okresem światecznym gdy pracowałysmy przez 2 tygodnie po 13 godzin dziennie z przerwa na sniadanie 10 minut owa Beata kupowała tort badz np spaghetii ( myslałam ze kazdy płaci z siebie) okazało sie ze to z kasy sklepu . Potem juz z tego nie korzystałam . Podobnie ze śniadaniami - ponoć szefostwo dawało jakies pieniadze na sniadanie dla pracowników - kto z tego kozrystał > Teresa W i Anna K i Agnieszka K . Reszta to juz chyba nie pracownicy . Może to były sniadania do elity ?/ he he
8
Pracownica 2017-06-05 19:50
Nowe przychodzą za wieksze pieniądze niż te co zapierdlaja kilka lat. Sprzątaczki więcej zarabiają !!!!!!!!!
11
Rambo 2017-06-06 09:12
Ty się puknij w swuj pusty łep bo bewnie jesteś przydupasem Beatki. J razem pewnie manka robicie i okradacie firme. A wziąść to się powinni za was. Ha ha ha w czym dorównać Beacie ?????chyba w głupocie !!!!!! bo w niczym innym.
10
Ryszard 2017-06-20 13:17
Witam od jakiegoś czasu śledzę opinie o Mielczarku i czytam co ludzie tu piszą i pwiem wam że mają rację odwiedziłem sklep Pana Bystrego i wielki szacunek panu za takie wyroby a Mielczarek jest daleko w polu nie dorównuje Bystremu do pięt Ludzie uważajcie co kupujcie u Mielczarka bo sprzedaje przeterminowany towar i moja noga w jego sklepie już nie powstanie sam odradzam wszystkim znajomym jego sklepy i ludzie przyznają mi rację w sklepach syf i stary towar. Jeszcze raz szacunek dla Pana Bystrego byle tak dalej panie Bystry
7
Rambo 2017-06-29 09:19
Uwaga nie dajcie się oszukać w Luboniu na Poniatowskiego wszystkie dostały aneksy z podywżką.
5
Gok 2017-06-29 21:28
Rambo to juz wszyscy wiedza zaraz nie bedzie mial kto pracowac bo dostaja wszyscy albo nikt w poznaniu nikt nie dostal ale tego tak nie zostawimy bo najwieksze opierdalacze i podpierdalacze dostaja a reszta to co
6
Jakość 2017-07-19 15:50
Pracuję w tej firmie od niedawna i widze ze naprawde zle sie dzieje. Kierowniczki do du.. jak cos potrzebuja od ciebie to zrob to zaraz a jak ty cos chcesz to czekasz az wszystko sie uprawomocni. Zero wspolczucia dla innych. Jak macie mozliwosc nie zaczynajcie tej pracy. Wieczne szukanie pracownika za nedzne pieniadze a dzwigania i pracy od cholery.
2
nowa 2017-07-31 21:46
Mam prosbe czy ktos mógłby mi napisać jak pracuje sie w tej firmie ,mam zamiar sie przyjac ,ale niewiem do ktorej pani Beaty czy Basi słyszałam ze sa kierowniczkami sklepów ,napiszcie u której lepiej . Dzieki
Zostaw swoją opinię o Zakłady Mięsne Mielczarek - Komorniki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Mielczarek