brak logo

TIM Rolety

Bydgoszcz

Opinie o TIM Rolety

byly klient 2013-11-27 20:51:28
Firma tragiczna, nie dosc ze niepoprawnie zamontowane, to w dodatku nikt nagle nie chce uwzglednic mi reklamacji, co gorsze pan adam nie odbiera telefonu, mysli sobie ze ma przed soba kogos niepowaznego. Termin montazu opoznil sie o tydzien. Zaplacilem ciezkie pieniadze,bo miala byc dobra jakosc. Cena to tez zaden szał na tle konkurencji.Ogolnie strata czasu i co najwazniejsze pieniedzy. Uwazajcie na ta firme, brak kompetencji!!!!
6
były klient 2 2014-08-27 14:31:42
Zgadzam się z opinią powyżej w 100%. Pan Adam to jakiś furiat. Nie potrafi nawet przyznać się do błędu montażowego.
5
Robert 2014-10-17 19:06:31
Oczywiście firma kompletnie nie kompetentna. Kierownik i pracownicy. Moskitiery miałem otrzymać do końca lipca. Mamy październik 2014 moskitier jak nie ma tak nie ma.

UWAGA na tą firmę.
5
dałemsięnaciągnońćprzeztimrolety 2014-11-09 06:25:50
dno dno ....metr mułu ....jeżeli ktokolwiek podejmie zatrudnienie tej firmy ....musi mieć żelazne nerwy . gruby portfel poprawki są kosztowniejsze od samej usługi swiadczonej przez tych gości
7
Malgorzata 2015-02-17 21:48:10
Szanowny pan kierownik oddziału Lębork powinien zasięgnąć porady lekarza, nerwowy, podnosi glos na klientow, kloci sie nie potrzebnie. To samo podczas montażu zauważyłam, jak odzywa sie do swoich wspolpracownikow. Az uszy wiedna. Dziwie sie ze pelni taka funkcje w firmie. Ponadto zle wymierzona stolarka, zamontowana w miare, lecz firma wyjatkowo nie slowna. Nie potrafia przyjechac na umowiona godzine, czlowiek kwitnie na budowie, a oni sie z tym nie licza. Z czystym sumieniem przestrzegam, jest wiele innych firm, ktore zrobia to lepiej, z profesjonalizmem , nawet za nizsze pieniadze.
6
gość 2015-02-23 22:18:14
popełniłem wielki błąd zlecając montaż okien tej firmie .....okna nadają się na śmietnik po montażu "tych profesjonalistów " ....ciekawe czy Drutex ( producent okien) wie że przy okazji tim rolety robi im "czarny p-r"
ps z opini wychodzi że w bydgoszczy i lemborku ten sam przekrój ludzi pracuje i na takim samym poziomie .........poniżej dna !
6
zawiedziony 2016-01-05 11:20:23
Banda złodziei
Wysyłają faktury przed zakończeniem prac a potem straszą windykacją
Nie polecam
4
Monia 2016-03-18 15:43:40
Jeżeli jest to faktura rozliczają towar to pewnie, że może być wystawiona przed wykonaną usługą... wystarczy czytać umowy, które się podpisuje a tego często ludzie nie robią.. firma TIM Rolety ma działanie jak większość firm z tej branży, za towar rozliczenie przed montażem, a za wykonaną usługę po montażu.. wiem bo realizowałam u nich zamówienie.. co więcej jeżeli jest potrzeba, żeby przed rozliczeniem za towar go obejrzeć to zapraszają do siebie na magazyn...
1
bezimienny 2016-03-18 15:56:54
Miałem jak "Monia". Kupiłem w TIMie rolety. Wpłaciłem zaliczkę, a przed montażem miałem się rozliczyć za towar. Tłumaczyli mi, że ze sklepu też nie wyjdę z telewizorem bez zapłacenia...w sumie racja, ale ja się dogadałem, że zapłacę na budowie przed samym montażem, jak zobaczę towar i tak też zrobiłem. Reszta po robocie. W sumie co? Zrobili swoje i pojechali, więc nie mogę narzekać.
1
akacja 2016-03-31 11:11:06
Fatalnie. Montaż drzwi wewnętrznych trwał 4 miesiące. Przy pomiarze pomylili w jednym wypadku wielkość otworu , w drugim - stronę prawą /lewą. Potem starano mi się wmówić że taką zamawiałem lub się też mam przyzwyczaić, że chcąc zapalić światło mam obejść drzwi !!! Przy montażu ostatniej sztuki była zbita szybka - gdybym w porę sam tego nie zauważył montażyści nic by nie powiedzieli i dali protokół odbioru do podpisania (wnioskuję z tego że skrzydło było już zamontowane na ościeżnicy).
4
klient 2016-04-04 08:25:56
nie polecam
3
anonim 2016-04-04 10:52:04
Potwierdzam firma "Krzak"
4
adam 2016-05-24 21:51:43
Ale reklamy ładne potrafią robić
oszukanyprzeztimrolety 2016-08-02 17:09:23
ja domagam się już 1,5 roku tyle czekam na rozprawę i co dalej nie skreślać? oni to jedno wielkie potknięcie :) ... omijać z daleka to coś bo firma to żadna jak sobie poczytać o nich opinie to cały czas negatywy .........
2
Były klient 2016-11-09 07:42:39
Takiego dna to ja nie spotkałem jak żyje! Najgorsza firma z jaką współpracowałem. Nie potrafią nawet dobrze wysłać wymiarów do fabryk, brak kontaktu później, no żenada!
1
Niezadowolona klientka 2016-11-25 19:13:56
Masakra, zamówiliśmy we wrześniu plisy, przyszły na odwrót kolory- Pan który je zamawiał wpisał na źle zamówienie mimo, że kilka razy było powtarzane jakie kolory mają być. Na szczęście mieliśmy maila potwierdzającego nasze zamówienie, inaczej nic byśmy nie wywalczyli, bo się wszystkiego wypierali. Z wielkiej łaski uwzględnili reklamację, ale na plisy czekaliśmy kolejny miesiąc. Obsługa bezczelna. Nie polecam, szkoda nerwów.
Zostaw swoją opinię o TIM Rolety - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TIM Rolety