brak logo

Hammer Sp. Z o.o

Sady

Opinie o Hammer Sp. Z o.o

anonim 2011-05-27 16:23:03
Co tu dużo mówić?
Wielkie rozczarowanie - nigdy więcej i szkoda, że takie doświadczenie musiało pojawić się w moim życiu!
3
b.pracownik 2013-01-15 11:37:19
Nie mam miłych wspomnień.
2
@zoo 2013-02-12 20:32:56
Firma [usunięte przez moderatora] , ludzie [usunięte przez moderatora] i golnie jest [usunięte przez moderatora] ...
Mi się tu podoba...
kaktus 2013-05-14 17:03:32
Ta firma to porażka zero organizacji i jakiegokolwiek zainteresowania w ogłoszeniu piszą co innego a rzeczywistość inna [usunięte przez moderatora] totalny ,i wolna amerykanka
2
jerryD 2013-05-24 19:37:54
kaktus - 2013-05-14 17:03:32

Ta firma to porażka zero organizacji i jakiegokolwiek zainteresowania w ogłoszeniu piszą co innego a rzeczywistość inna [usunięte przez moderatora] totalny ,i wolna amerykanka
Wypłata na koncie regularnie, daja dorobić na nadgodzinach. Dużo się dzieje, może i drobny chaos.. Robiłem w bardziej syfnych firmach.
Nowy 2013-05-24 19:43:45
A ile można zarobić u was chce zmienić pracę
alo 2013-06-02 20:02:01
Ludzie nie narzekajcie tak nie jest źle wszedzie trzeba robić!
A płaca różnie inaczej operatorą inaczej przy sprzątaniu zależy co chcesz robić i co umiesz w tej branży.
Nowy 2013-06-06 21:53:48
Witam,
rozumiem, że te wszystkie opinie dotyczą pracy na produkcji/magazynie, ale czy może ktoś udzielić informacji na temat pracy w administracji, a mianowicie w dziale logistyki jako asystent.
Dzięki
anonim 2013-06-11 17:47:20
Już miałeś/aś rozmowę?
SB77 2013-08-19 16:03:31
To zalezy do jakiego działu aplikujesz... na produkcji dla zwykłych szaraczków najnizsza krajowa. W biurach minimalnie powyzej two thousand ale uwierz mi ze te pieniadze sa marne w stosunku do obowiązków i atmosfery. Ludzie po okresie próbnym sami nie przedłuzają umów wiec to tez duzo daje do myslenia. Apeluje do aplikujących: omijajcie szerokim łukiem tą firmę dla Waszego dobra.
2
HAJNRICH 2013-08-21 11:48:31
FIRMA JAK FIRMA ZAWSZE SIE ZNAJDZIE COS CO KOMUS NIE BĘDZIE PASIŁO , NIE MA IDEALNYCH FIRM , PRAWDA JEST TAKA ZE JEZELI KOMUS ZALEZY NA ROBOCIE A NIE NA [usunięte przez administratora] SIE TO BEDZIE ROBOTE SZANOWAL , ZAWSZE SIE ZNAJDA LUDZIE CO BEDA NARZEKALI BADZ CHWALILI, TYLE ILE LUDZI TYLE TEZ OPINI
2
1123 2013-10-08 22:19:42
w hammer jest tak ze jak sie podlizujesz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez moderatora] wszystkim to masz super. ale jak jestes zwyklym skromnym czlowiekiem pracujacym uczciwie to cie te podlizusy wykoncza. kontrola jakosci porazka- tylko smiechy hihy co slychac na cala hale[w szczegolnosci jedna osoba].kiedys bylo inaczej .
1
SE 2013-10-09 14:04:12
Jak w każdej uczciwej firmie, najpierw dajesz się poznać, się uczysz, wykazujesz dostajesz wtedy umowę na okres próbny 3 miechy. Kolejna zwykle na rok, następna na stałe. W moim przypadku tak było. W przypadku kolegów z działu również.
1
ktoś 2013-12-11 12:49:33
Odradzam. Nie traktują ludzi z szacunkiem. Na szczęście przygodę z Hammerem mam już za sobą.
5
Bieda 2014-03-10 09:01:35
To co piszą w ofercie pracy to kłamstwo. Brak możliwości rozwoju( jeśli jesteś na niższym stanowisku chcą Cię zdeptać i zmieszają z błotem), Premie to śmiech nie ważne jak się starasz nie otrzymasz całej.Kierownictwo ma strasznie wysokie mniemanie o sobie a tak szczerze to...domyślcie się:) Zarabiasz najniższą krajową a jesteś za wszystko odpowiedzialny. Odradzam wam kontaktu z tą firmą ale jak ktoś lubi wyzwania i chce sprawdzić swój zakres wytrzymałości to firma dla was.
1
stygmata 2014-04-10 16:43:24
syf,brak jakiejkolwiek organizacji pracy planista niewie co tam robi. kierownictwo naburmuszone i majace wielkie mniemanie o sobie. zero szacunku dla nich! rozne wypłaty smeszna firma jednym słowem
3
kam 2014-05-04 13:51:53
zgadza się,pracowałam tam a agencji pracy i żałuje.Nie zapomnę mamusi i jej córeczki,mamusia chyba była kierowniczką.Nie dość,że bambery z wyglądu to jeszcze z zachowania.porażka
Hamm 2014-05-08 09:41:37
Pracownicy w Hammer dostają możliwość rozwoju. Bazujmy na faktach: W kilku ostatnich miesiącach 8 z nich awansowano ze stanowiska pomocniczego na stanowisko operatora maszyn – co wiązało się ze znaczną zmianą w zarobkach. Potrzebne były: chęci do nauki, zmysł mechaniczny.
System premiowy bazuje na mierzalnych więc i obiektywnych kryteriach. Najlepsi otrzymują dodatkowo nawet i 30% wynagrodzenia zasadniczego. Potrzebne są: chęci i dobra organizacja pracy.
Może zamiast trollowania warto by się zabrać do pracy?
1
kasia 2014-05-30 16:20:28
Bylam pracownica tej firmy i mpje wrazrnia sa beznadziejne. 90% ludzi tutaj to falszywe kejtry. Brak narzedzi do pracy co powoduje nerwice trzeba biegac po calej firmie i szukac narzedzi. Robisz caly miesiac starasz sie a i tak dostajesz najmniejsza krajowa i bez premi haha ludzie w biedronce zarabiaja lepiej .(usunięte przez administratora)nie potrafia szanowac swoich pracownikow. Nie polecam tej firmy Nikomu !
IGI 2014-06-05 12:55:26
Kaśka, przecież odkąd odeszłaś w końcu nastał porządek i wszycho jest na swoim miejscu, zwłaszcza narzędzia, których nie zwykłaś odkładać na miejsce, bo po co?!
(usunięte przez administratora) Strasznie nasz pomawiasz a tworzymy tu zgrany zespół.
Powodzenia w Biedronce
Mało mam wspólnego z Hammerem 2014-06-10 01:51:08
Znam firmę Hammer z innej strony niż pracownicy. Wiem że można tam awansować i że można tam zarabiać. Można być docenionym. To wszystko zależy od tych samych czynników co w każdej innej firmie. Zarabiasz i awansujesz kiedy jesteś fachowcem w swojej dziedzinie. Nikt nie będzie płacił pracownikowi który nie potrafi wykonać prawidłowo swoich obowiązków. Nikt nie będzie awansował pracownika który nie przejawia chęci samokształcenia a do tego przychodzi odwalić swoje osiem godzin i zapomnieć. W dalszym ciągu pokutuje u nas przekonanie że praca i płaca nam się należy. Dawno tak nie jest. Chcesz zarobić więcej niż Kowalski to zrób !najpierw! coś lepiej lub szybciej lub niższym kosztem niż on. Dopóki to się nie zmieni w naszej mentalności to portale takie jak ten będą miały pożywkę a nam z narzekania nic nie przybędzie. Zauważyliście że na tym portalu właściwie nie ma pozytywnych opinii o żadnym pracodawcy? Same narzekania niezadowolonych. Może zamiast bić pianę zabrać się za robotę?
pomocnik operatora 2015-07-29 16:06:38
witam . nikomu nie polecam tam pracować najgorsza praca jaka kiedykolwiek miałem! gdy tam pracowałem na podobnym stabnowisku co ja przez rok przewineło sie z 15 osob hahah nie ma co sie dziwic jak rzygać sie chciało ghdy miałem isc do pracy i spotkac tych WREDNYCH ludzi szczegolnie kierownik sklejarek jak i dyrektor ktory ma taki wyraz twarzy jak by mu sie sniadanie zjadło. na jego widok az zygac sie chce nigdy nie spotjkałem tak nie miłego i strasznie źle nastawioną osobe do pracowników. moze miał złe wspomnienia z dziecinstwa i teraz taki jest . jednym słowem chooy mu w 4litery !'
1
Kamil 2015-09-02 19:59:45
A ile dni w tygodniu się tam pracuje soboty wszystkie też?
miła 2015-09-20 20:17:38
Witam
Soboty pracujace są, nie każda.....chyba że ktoś pracuje w systemie 4brygadowym...wtedy co 2-sobota, ale uczciwie płatne.....
ona 2015-10-11 19:44:31
hej, zacząłeś tam pracowac? jeśli tak to na jakim dziale?
1
aaaaaaaa 2015-10-11 19:50:13
witam, czy zaczął ktoś prace w dziale display? Jak tam jest? Atmosfera? Pracownicy?
3
blu 2015-10-28 17:50:16
ja też mam pytanie odnośnie pracy w tym dziale, bo jest oferta. Dużo tam kobiet? jaka atmosfera i zarobki? Dodam że nie mam żadnego doświadczenia na produkcji..
3
były pracownik 2015-11-26 21:03:19
Ludzie jeśli możecie to omijajcie tę firmę z daleka....atmosfera - fatalna. Zarobki hmm... dno. Premia jest tylko podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Zamiast bonów świątecznych Kary finansowe. Zimą chłód na hali a latem potworny upał. NIE POLECAM!
Zły 2015-12-11 17:20:43
Totalne dno. Oszukują ludzi. Obiecują wiele a nic w zamian. Zarobki słabe(premia to fikcja), obowiązków za dwóch lub trzech ludzi, atmosfera tragiczna, socjalu brak, ogólnie brak perspektyw.
Były murzyn 2015-12-11 17:23:50
Naszczescie ludzi już z tamtąd uciekają. Biurowce będą na produkcji robić cwanaiki
2
Szogun 2015-12-18 10:59:23
Spoko jest. Fejsik, necik, kręcenie kiteczki... Jak coś nie spier.. to nawet nie muszę ich doglądać. Zakręciłem im ogrzewanie po raz kolejny. Zimą mają na minusie :) Dlatego jak już muszę to biegam do biura przykurczony na bezdechu. Nie moc będzie z wami!
4
TAJNIAK 2016-06-20 16:17:14
CZEMU TAK NARZEKACIE JAK WYPŁACAJĄ NA CZAS TO JEST OK.A W TYM KRAJU TRUDNO O PRACĘ .CIESZCIE SIĘ Z TEGO ŻE PŁACI NA CZAS I JEST OK.
TAJNIAK 2016-06-20 16:22:03
NAJLEPIEJ POPRACOWAĆ UZBIERAĆ KASĘ I NA OPTECK INWESTOWAĆ A W CIĄGU DNIA ZAROBICIE 300 EURO Z POMOCĄ ANALITYKA W ZALEŻNOŚCI ILE ZAINWESTUJECIE .TO SIE NAZYWA OPTECK .PROGNOZY WZROSTÓW I SPADKÓW MACIE NA INVESTING.COM .ZAINWESTOWAŁEM TYLKO 250 EURO A TYGODNIOWO WYCIĄGAM Z POMOCĄ ANALITYKA OKOŁO 800 EURO .TAK SIĘ ŻYJĘ DRODZY PANOWIE.
kazek 2016-07-30 09:20:06
Najwięcej ludzi z sokolnik tam pracuje hmmm zastanawiam się dlaczego i to nie którzy kilka lat już
Pawlak człowiek z komisu! 2016-08-05 16:03:04
Pracowałem hammer, bedburg teraz przyjechałem w środę czwartek do roboty i na koniec zmiany przyszedł rudy ( pozdrawiam buraka pan Pawlak ) i kazał mi się zawijać do polski do następnego dnia chamy, chamy i jeszcze raz chamy zwolnili mnie bo za pyskowałem do tego kasztana Krzysztofa z dziara krzyża takich jak ten Krzysiek i rudy to do ciapatych powinny wysłać gorszych prostaków nie spotkałem. Nie polecam, odradzam dno, dno, dno. A ty rudzielcu żeby Cie ktoś dojechał!
3
Niewolnik 2016-08-05 17:38:46
Porażka, kierownictwo dno i wodorosty. Kierownik Sztanc - sławuś :p- nikt go nie szanuje, od cukiernika do kierownika.!!Człowiek, który pracując jako operator sztancy potrafił parę palt odwrotnie wysztancować. Ogólny burdel,chaos, zero socjalu, jaki idziesz na chorobowe- to musisz je spłacać!!! Tak , wyliczają Topbie ile firma straciła podczas Twojej nieobecnośći i spłacasz to- tzn dają Tobie premiie i potrącają za chorobowe. Ludzie miesiącami spłacają!! Nie polecam!!!
3
ona 2016-08-12 22:27:38
A ja jestem w ciąży i mam l4 i nic nie splacam
4
Zostaw swoją opinię o Hammer Sp. Z o.o - Sady
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hammer Sp. Z o.o