brak logo

Hammer Sp. Z o.o

Sady

Opinie o Hammer Sp. Z o.o

anonim 2011-05-27 16:23
Co tu dużo mówić?
Wielkie rozczarowanie - nigdy więcej i szkoda, że takie doświadczenie musiało pojawić się w moim życiu!
6
b.pracownik 2013-01-15 11:37
Nie mam miłych wspomnień.
2
@zoo 2013-02-12 20:32
Firma [usunięte przez moderatora] , ludzie [usunięte przez moderatora] i golnie jest [usunięte przez moderatora] ...
Mi się tu podoba...
kaktus 2013-05-14 17:03
Ta firma to porażka zero organizacji i jakiegokolwiek zainteresowania w ogłoszeniu piszą co innego a rzeczywistość inna [usunięte przez moderatora] totalny ,i wolna amerykanka
3
jerryD 2013-05-24 19:37
kaktus - 2013-05-14 17:03:32

Ta firma to porażka zero organizacji i jakiegokolwiek zainteresowania w ogłoszeniu piszą co innego a rzeczywistość inna [usunięte przez moderatora] totalny ,i wolna amerykanka
Wypłata na koncie regularnie, daja dorobić na nadgodzinach. Dużo się dzieje, może i drobny chaos.. Robiłem w bardziej syfnych firmach.
Nowy 2013-05-24 19:43
A ile można zarobić u was chce zmienić pracę
alo 2013-06-02 20:02
Ludzie nie narzekajcie tak nie jest źle wszedzie trzeba robić!
A płaca różnie inaczej operatorą inaczej przy sprzątaniu zależy co chcesz robić i co umiesz w tej branży.
Nowy 2013-06-06 21:53
Witam,
rozumiem, że te wszystkie opinie dotyczą pracy na produkcji/magazynie, ale czy może ktoś udzielić informacji na temat pracy w administracji, a mianowicie w dziale logistyki jako asystent.
Dzięki
anonim 2013-06-11 17:47
Już miałeś/aś rozmowę?
SB77 2013-08-19 16:03
To zalezy do jakiego działu aplikujesz... na produkcji dla zwykłych szaraczków najnizsza krajowa. W biurach minimalnie powyzej two thousand ale uwierz mi ze te pieniadze sa marne w stosunku do obowiązków i atmosfery. Ludzie po okresie próbnym sami nie przedłuzają umów wiec to tez duzo daje do myslenia. Apeluje do aplikujących: omijajcie szerokim łukiem tą firmę dla Waszego dobra.
3
HAJNRICH 2013-08-21 11:48
FIRMA JAK FIRMA ZAWSZE SIE ZNAJDZIE COS CO KOMUS NIE BĘDZIE PASIŁO , NIE MA IDEALNYCH FIRM , PRAWDA JEST TAKA ZE JEZELI KOMUS ZALEZY NA ROBOCIE A NIE NA [usunięte przez administratora] SIE TO BEDZIE ROBOTE SZANOWAL , ZAWSZE SIE ZNAJDA LUDZIE CO BEDA NARZEKALI BADZ CHWALILI, TYLE ILE LUDZI TYLE TEZ OPINI
2
1123 2013-10-08 22:19
w hammer jest tak ze jak sie podlizujesz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez moderatora] wszystkim to masz super. ale jak jestes zwyklym skromnym czlowiekiem pracujacym uczciwie to cie te podlizusy wykoncza. kontrola jakosci porazka- tylko smiechy hihy co slychac na cala hale[w szczegolnosci jedna osoba].kiedys bylo inaczej .
1
SE 2013-10-09 14:04
Jak w każdej uczciwej firmie, najpierw dajesz się poznać, się uczysz, wykazujesz dostajesz wtedy umowę na okres próbny 3 miechy. Kolejna zwykle na rok, następna na stałe. W moim przypadku tak było. W przypadku kolegów z działu również.
1
ktoś 2013-12-11 12:49
Odradzam. Nie traktują ludzi z szacunkiem. Na szczęście przygodę z Hammerem mam już za sobą.
7
Bieda 2014-03-10 09:01
To co piszą w ofercie pracy to kłamstwo. Brak możliwości rozwoju( jeśli jesteś na niższym stanowisku chcą Cię zdeptać i zmieszają z błotem), Premie to śmiech nie ważne jak się starasz nie otrzymasz całej.Kierownictwo ma strasznie wysokie mniemanie o sobie a tak szczerze to...domyślcie się:) Zarabiasz najniższą krajową a jesteś za wszystko odpowiedzialny. Odradzam wam kontaktu z tą firmą ale jak ktoś lubi wyzwania i chce sprawdzić swój zakres wytrzymałości to firma dla was.
3
stygmata 2014-04-10 16:43
syf,brak jakiejkolwiek organizacji pracy planista niewie co tam robi. kierownictwo naburmuszone i majace wielkie mniemanie o sobie. zero szacunku dla nich! rozne wypłaty smeszna firma jednym słowem
5
kam 2014-05-04 13:51
zgadza się,pracowałam tam a agencji pracy i żałuje.Nie zapomnę mamusi i jej córeczki,mamusia chyba była kierowniczką.Nie dość,że bambery z wyglądu to jeszcze z zachowania.porażka
Hamm 2014-05-08 09:41
Pracownicy w Hammer dostają możliwość rozwoju. Bazujmy na faktach: W kilku ostatnich miesiącach 8 z nich awansowano ze stanowiska pomocniczego na stanowisko operatora maszyn – co wiązało się ze znaczną zmianą w zarobkach. Potrzebne były: chęci do nauki, zmysł mechaniczny.
System premiowy bazuje na mierzalnych więc i obiektywnych kryteriach. Najlepsi otrzymują dodatkowo nawet i 30% wynagrodzenia zasadniczego. Potrzebne są: chęci i dobra organizacja pracy.
Może zamiast trollowania warto by się zabrać do pracy?
1
kasia 2014-05-30 16:20
Bylam pracownica tej firmy i mpje wrazrnia sa beznadziejne. 90% ludzi tutaj to falszywe kejtry. Brak narzedzi do pracy co powoduje nerwice trzeba biegac po calej firmie i szukac narzedzi. Robisz caly miesiac starasz sie a i tak dostajesz najmniejsza krajowa i bez premi haha ludzie w biedronce zarabiaja lepiej .(usunięte przez administratora)nie potrafia szanowac swoich pracownikow. Nie polecam tej firmy Nikomu !
3
IGI 2014-06-05 12:55
Kaśka, przecież odkąd odeszłaś w końcu nastał porządek i wszycho jest na swoim miejscu, zwłaszcza narzędzia, których nie zwykłaś odkładać na miejsce, bo po co?!
(usunięte przez administratora) Strasznie nasz pomawiasz a tworzymy tu zgrany zespół.
Powodzenia w Biedronce
Mało mam wspólnego z Hammerem 2014-06-10 01:51
Znam firmę Hammer z innej strony niż pracownicy. Wiem że można tam awansować i że można tam zarabiać. Można być docenionym. To wszystko zależy od tych samych czynników co w każdej innej firmie. Zarabiasz i awansujesz kiedy jesteś fachowcem w swojej dziedzinie. Nikt nie będzie płacił pracownikowi który nie potrafi wykonać prawidłowo swoich obowiązków. Nikt nie będzie awansował pracownika który nie przejawia chęci samokształcenia a do tego przychodzi odwalić swoje osiem godzin i zapomnieć. W dalszym ciągu pokutuje u nas przekonanie że praca i płaca nam się należy. Dawno tak nie jest. Chcesz zarobić więcej niż Kowalski to zrób !najpierw! coś lepiej lub szybciej lub niższym kosztem niż on. Dopóki to się nie zmieni w naszej mentalności to portale takie jak ten będą miały pożywkę a nam z narzekania nic nie przybędzie. Zauważyliście że na tym portalu właściwie nie ma pozytywnych opinii o żadnym pracodawcy? Same narzekania niezadowolonych. Może zamiast bić pianę zabrać się za robotę?
1
pomocnik operatora 2015-07-29 16:06
witam . nikomu nie polecam tam pracować najgorsza praca jaka kiedykolwiek miałem! gdy tam pracowałem na podobnym stabnowisku co ja przez rok przewineło sie z 15 osob hahah nie ma co sie dziwic jak rzygać sie chciało ghdy miałem isc do pracy i spotkac tych WREDNYCH ludzi szczegolnie kierownik sklejarek jak i dyrektor ktory ma taki wyraz twarzy jak by mu sie sniadanie zjadło. na jego widok az zygac sie chce nigdy nie spotjkałem tak nie miłego i strasznie źle nastawioną osobe do pracowników. moze miał złe wspomnienia z dziecinstwa i teraz taki jest . jednym słowem chooy mu w 4litery !'
5
Kamil 2015-09-02 19:59
A ile dni w tygodniu się tam pracuje soboty wszystkie też?
miła 2015-09-20 20:17
Witam
Soboty pracujace są, nie każda.....chyba że ktoś pracuje w systemie 4brygadowym...wtedy co 2-sobota, ale uczciwie płatne.....
ona 2015-10-11 19:44
hej, zacząłeś tam pracowac? jeśli tak to na jakim dziale?
1
aaaaaaaa 2015-10-11 19:50
witam, czy zaczął ktoś prace w dziale display? Jak tam jest? Atmosfera? Pracownicy?
3
blu 2015-10-28 17:50
ja też mam pytanie odnośnie pracy w tym dziale, bo jest oferta. Dużo tam kobiet? jaka atmosfera i zarobki? Dodam że nie mam żadnego doświadczenia na produkcji..
3
były pracownik 2015-11-26 21:03
Ludzie jeśli możecie to omijajcie tę firmę z daleka....atmosfera - fatalna. Zarobki hmm... dno. Premia jest tylko podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Zamiast bonów świątecznych Kary finansowe. Zimą chłód na hali a latem potworny upał. NIE POLECAM!
3
Zły 2015-12-11 17:20
Totalne dno. Oszukują ludzi. Obiecują wiele a nic w zamian. Zarobki słabe(premia to fikcja), obowiązków za dwóch lub trzech ludzi, atmosfera tragiczna, socjalu brak, ogólnie brak perspektyw.
3
Były murzyn 2015-12-11 17:23
Naszczescie ludzi już z tamtąd uciekają. Biurowce będą na produkcji robić cwanaiki
5
Szogun 2015-12-18 10:59
Spoko jest. Fejsik, necik, kręcenie kiteczki... Jak coś nie spier.. to nawet nie muszę ich doglądać. Zakręciłem im ogrzewanie po raz kolejny. Zimą mają na minusie :) Dlatego jak już muszę to biegam do biura przykurczony na bezdechu. Nie moc będzie z wami!
5
TAJNIAK 2016-06-20 16:17
CZEMU TAK NARZEKACIE JAK WYPŁACAJĄ NA CZAS TO JEST OK.A W TYM KRAJU TRUDNO O PRACĘ .CIESZCIE SIĘ Z TEGO ŻE PŁACI NA CZAS I JEST OK.
TAJNIAK 2016-06-20 16:22
NAJLEPIEJ POPRACOWAĆ UZBIERAĆ KASĘ I NA OPTECK INWESTOWAĆ A W CIĄGU DNIA ZAROBICIE 300 EURO Z POMOCĄ ANALITYKA W ZALEŻNOŚCI ILE ZAINWESTUJECIE .TO SIE NAZYWA OPTECK .PROGNOZY WZROSTÓW I SPADKÓW MACIE NA INVESTING.COM .ZAINWESTOWAŁEM TYLKO 250 EURO A TYGODNIOWO WYCIĄGAM Z POMOCĄ ANALITYKA OKOŁO 800 EURO .TAK SIĘ ŻYJĘ DRODZY PANOWIE.
kazek 2016-07-30 09:20
Najwięcej ludzi z sokolnik tam pracuje hmmm zastanawiam się dlaczego i to nie którzy kilka lat już
Pawlak człowiek z komisu! 2016-08-05 16:03
Pracowałem hammer, bedburg teraz przyjechałem w środę czwartek do roboty i na koniec zmiany przyszedł rudy ( pozdrawiam buraka pan Pawlak ) i kazał mi się zawijać do polski do następnego dnia chamy, chamy i jeszcze raz chamy zwolnili mnie bo za pyskowałem do tego kasztana Krzysztofa z dziara krzyża takich jak ten Krzysiek i rudy to do ciapatych powinny wysłać gorszych prostaków nie spotkałem. Nie polecam, odradzam dno, dno, dno. A ty rudzielcu żeby Cie ktoś dojechał!
5
Niewolnik 2016-08-05 17:38
Porażka, kierownictwo dno i wodorosty. Kierownik Sztanc - sławuś :p- nikt go nie szanuje, od cukiernika do kierownika.!!Człowiek, który pracując jako operator sztancy potrafił parę palt odwrotnie wysztancować. Ogólny burdel,chaos, zero socjalu, jaki idziesz na chorobowe- to musisz je spłacać!!! Tak , wyliczają Topbie ile firma straciła podczas Twojej nieobecnośći i spłacasz to- tzn dają Tobie premiie i potrącają za chorobowe. Ludzie miesiącami spłacają!! Nie polecam!!!
6
ona 2016-08-12 22:27
A ja jestem w ciąży i mam l4 i nic nie splacam
8
Nick 2017-01-08 17:23
To Cie zwolnia jak wrocisz ?
2
Jakub 2017-01-20 12:20
Byłem i polecam w 1000%
Pracodawca wspiera rozwój osobisty pracowników w wielu aspektach, np:
- zdolność organizacji pracy- poprzez redukcję etatów pomocników - sam jesteś sterem żaglem i okrętem
- cierpliwosc- czekanie na narzędzia, decyzje, materiał do pracy to nieraz kilka godzin
- uczy by nie oceniać książki po okładce - pokazując że pozornie nowoczesna firma może być zarządzana jak folwark w 18 wieku
- uczy zdrowego trybu zycia- jak chorujesz musisz co do złotówki oddać chorobowe jakie otrzymasz (premie potracaja nawet 2 lata)
- uczy zatrzymywania czasu - w godzinę masz ustawić maszynę i wykonać kontrolę jakości produktu, z tym że DOKLADA kontrola, ZDGODNA Z PROCEDURA zajmuje często 2h. A jak nie zauważysz błędu to wymuszają spłatę kosztów surowca- kwoty idą w tysiące złotych.

Polecam też prace w hamerze dla osób których irytuje aktualny przełożony. Po przygodzie z hamerem każdy kolejny przełożony wydaje się na prawdę miłym i sympatycznym czlowiekiem, zwłaszcza dotyczy osób pracujących pod nadzorem p. Kierownikiem sztanc który potrafi kłamać w żywe oczy.
A na koniec- firma dba o uczucia ateistów i nie przewiduje nic na święta. Dba o prscocholikow i nie przewiduje dodatków urlopowych. Dba o osoby zbyt zamożne i nie grzeszy rozrzutnoscia wynagrodzeń.

Na zakończenie dodam, że są osoby którym się tam podoba lub musi podobać bo nie widzą dla siebie alternatywy. Jednak raczej większość pracowników stwierdzi że jest do du.

Pozdrawiam pracowników Hammera
12
Karol 2017-04-18 15:56
Witam,
Zastanawiam się nad pracą w Hammer, widzę, że opinie są różne .... Chciałem się dowiedzieć czy jest duża rotacja i jakie są zarobki np jako pomocnik operatora sztanc ???
rts 2017-07-12 12:44
ten krzys to magazynowy kozak ktory jest na pol strzala.a co do pracy to jedna wielka porazka
1
Zostaw swoją opinię o Hammer Sp. Z o.o - Sady
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hammer Sp. Z o.o