Twoje konto

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Profil firmy: Eco-Vital.pl

Oceniono 34 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Maro - 2011-10-18 17:46:23 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich. Jestem w Eco-Vital.pl od jakiegos czasu i musze przyznac ze dawno nie bylem w tak dobrze zorganizowanej firmie.. Polecam
anonim - 2011-11-03 10:53:35 odpowiedz | cytuj
Polecam, dobra atmosfera... Płaca jak to płaca w telemarketingu. Nie narzekam. Ale Słyszałam ze handlowcy duuuuzo zarabiaja :)
Pari - 2011-11-03 13:04:12 odpowiedz | cytuj
Pracuje tutaj juz jakis czas i nie narzekam.... Troche duzo pracy ale zarobki adekwatne, no chyba ze ktos kompletnie sie nie nadaje to wtedy ma problem. Ogolnie polecam
Aras - 2011-11-03 13:09:47 odpowiedz | cytuj
Widze ze dyskusja sie zaczyna wiec tez wtrace swoje 5 groszy. Jestem handlowcem na domowce i powiem ze produkt robi bardzo dobre wrazenie. Kazdy kto kiedys pracowal w sprzedazy bezposredniej wie jak wazne jest to co sprzedajemy wiec goraco zachecam. Pozdrawiam
Mozi - 2011-11-03 13:25:44 odpowiedz | cytuj
Tez sie wtrace do dyskusji. Zarobki dobre, szef konkretny ale w porzadku. Jak ktos jest kreatywny i chetny do pracy tutaj znajdzie miejsce dla siebie. Mam nadzieje ze tak bedzie caly czas! Pzdr
Sławek - 2011-11-03 14:06:14 odpowiedz | cytuj
Ja pracowałem ale niestety musiałem odejść ponieważ urodziło mi się dziecko. Płaca bardzo dobra organizacja grup wyjazdowych również. Szef rzeczywiście konkretny ale po odejściu kase dostałem na czas. Polecam. Jeżeli będzie taka okazja to pewnie wrócę.
Driver - 2011-11-03 14:12:55 odpowiedz | cytuj
Juz bez przesady... Praca jak praca wyjazdy i spanie po hotelach... jak komus cos takiego odpowiada to smiało mozna probowac bo zarobki sa ok. No chyba ze ktos nie lubi kontaktu ze starszymi osobami to wtedy zdecydowanie odradzam! Aaaaa naczynia sa Mega dobre wiec latwo o umowy ;) Pozdro
ada - 2011-11-03 14:20:53 odpowiedz | cytuj
Pracowałam jako telemarketerka. Własnie szukam pracy i odwiedzam fora i widze ze sporo osob zadowolonych z Eco-Vitalu. Coz ja odeszłam bo to nie dla mnie praca. Dobrze ze w miare szybko sie zorientowalam i po kilku dniach zrezygnowalam, Ale ku mojemu zdziwieniu pare groszy za te kilka dni wplynelo w terminie!
Marti - 2011-11-03 15:52:30 odpowiedz | cytuj
Pracuje już rok i nie zamierzam rezygnowac :) zgrałyśy sie z dziewczynami w super grupe przez co atmosfera jest swietna! To ze sa czasem jakies zgrzyty w firmie to normalne bo to zdaza sie wszedzie! Osobiscie polecam! :)
anonim - 2011-11-07 10:01:56 odpowiedz | cytuj
Super atmosfera, super zarobki. Polecam
Rosa - 2011-11-07 17:01:45 odpowiedz | cytuj
Jak dla mnie szalu nie ma praca od 8 do 16 i caly czas na telefonie... Cieeeeezko.
Dora - 2011-11-07 17:14:01 odpowiedz | cytuj
Rosi a co bys chciala? Myslisz ze jak pracujua w innych firmach? Ja przeszłam przez 3 i w tele juz tak jest. A tutaj przynajmniej wyplata na czas :D
Bożena - 2011-11-08 07:26:20 odpowiedz | cytuj
No tak w telemarketingu praca ciężka ale przez to wiele starszych osób takich jak ja na przykład znalazło prace. Dali mi szanse i dziękuje im za to. A firma całkiem przyjazna. Pozdrawiam
Maria - 2011-11-08 22:25:57 odpowiedz | cytuj
Tak tak( usunięte przez administratora )my to stare weteranki jestesmy ale mi tutaj dobrze.
gub - 2011-11-10 08:49:23 odpowiedz | cytuj
Wszedłem z ciekawości i muszę przyznać że całą prawdę piszecie. Raz jest dobrze a raz trochę gorzej . Jestem handlowcem i wiem że tak to wygląda w świecie sprzedaży bezpośredniej. W każdym razie serdecznie polecam bo dla mnie najważniejsze żeby kasa się zgadzała i była na czas a tutaj pod tym względem jest wzorowo!
Kedi - 2011-11-10 10:23:15 odpowiedz | cytuj
Wlasnie zaczynam i przyznam ze jestem zaskoczona profesjonalizmem firmy. Szkolenia praktyczne i ciekawe. Z tego co rozmawialam z dziewczynami ktore juz tam pracuja wynika ze wszystko jest dobrze. OBY ;)
Pppp - 2011-11-15 09:30:34 odpowiedz | cytuj
Pracuje 2 miesiąc i jest OK :) Takze polecam wszystkim niezdecydowanym!
Kwachu - 2011-11-15 11:15:52 odpowiedz | cytuj
Jestem kierowca na lokalu i przyznam ze to ciezka praca przynajmniej w tej firmie. Wymagany porzadek w kazdym wzgledzie. Nie ma lekko ale jakos daje rade. Pozdro ( usunięte przez administratora )
Sam - 2011-11-17 16:46:58 odpowiedz | cytuj
Jest git. Nie ma co wiecej pisac.
... - 2011-11-21 17:19:36 odpowiedz | cytuj
tak rzeczywiscie jest... Nic wiecej nie trzeba pisac...
Pridi - 2011-11-28 09:30:44 odpowiedz | cytuj
Jak najbardziej wszystko gra i buczy jak to sie mowi... Polecam
Pola - 2011-11-28 13:01:48 odpowiedz | cytuj
Eeee a dla mnie jest tak sobie. Za duuuuuzo pracy! Nie daje rady wiec chyba odejde. No ale przyznam ze wyplata na czas
roba - 2011-11-30 10:32:42 odpowiedz | cytuj
Ide na asystenke i nie wiem czego sie spodziewac... Opinie niby dobre ale troche sie boje firm ktore zajmuja sie sprzedaza bezposrednia... Sprobuje... jak ktos ma jeszcze jakies info na temat firmy to prosze piszcie.
Porto - 2011-12-08 10:16:11 odpowiedz | cytuj
Roba nie boj sie! Wszystko w najlepszym porządku wyplaty, wyjazdy, noclegi! jezeli masz wątpliwości gdy spotkasz podczas szkolenia handlowcow to podpytaj jak jest i powiedza Ci jak na spowiedzi cala prawde! Zachecam!
gorska - 2011-12-12 11:12:29 odpowiedz | cytuj
Na domówce jest bardzo dobrze. Z wolnym dniem nie ma żadnego problemu jeżeli da się znać odpowiednio szybko. Cały obrót jest liczony bardzo dokładnie do wypłaty i przelewy zgadzają się co do złotówki. Spotkań może trochę dużo ale przynajmniej godnie się zarabia. Praca jako przedstawiciel w tej firmie jest super!
x