brak logo

ABIES

Łomnica

Opinie o ABIES

kalafior 2009-08-26 23:16:43
no jasne bardzo wiele podobnych rzeczy obiło mi sie o uszy, zresztą co tu gadać, to wszystko to prawda, (usuniete przez administratora)
1
kalafiorek 2009-09-11 23:00:46
A B I E S - Agonia Bieda I Ewentualny Stres....
not abies 2009-11-16 09:51:35
To wszystko prawda, a właściwie to jest jeszcze gorzej. Tam człowiek traktowany jest jak śmieć. (usuniete przez administratora)
abries 2009-11-16 10:37:38
Tam zawsz był bałagan,a teraz widze ze ludzie dziela sie swoimi spostrzezeniami na forach,jakie sa teraz tam zarobki,i naprawde panuje tam takie dziadostwo?
kalafior 2009-11-19 16:58:23
ja tam nnie wiem na własnej skórze bo tam nie robiłem całe szczescie ale wiele osób z okolicy znajomych tam robi lub robiło nawet z rodziny i tak jak piszesz, facet pazerny na kase i baby... widział ktos to na you tube, bo ja za nic tego nie moge znalesc, co wpisac w wyszukiwark
ABIES 2009-11-24 18:39:10
(usuniete przez administratora)Jeśli jesteś dyspozycyjny 24 godz/dobę, 7 dni w tygodniu, lubisz ciężką pracę fizyczną na dworze 12 m-cy w roku, w błocie, deszczu i śniegu, w delegacji, za całe 1400,00 na umowie o dzieło - to ta praca jest dla ciebie.
kalafior 2009-12-09 13:05:08
ostatnio czytałem o tym w gazecie Tydzien we Włodawie, ale nie pisali dokładnie kogo tylko ze w gminie urszulin
kalafior 2009-12-09 13:05:08
ostatnio czytałem o tym w gazecie Tydzien we Włodawie, ale nie pisali dokładnie kogo tylko ze w gminie urszulin
RUDOLF 2009-12-14 14:38:20
A I DOBRZE! PIRACTWO TRZEBA ZWALCZAĆ. MA GOŚĆ ZA SWOJE. TERAZ KARĘ GRZYWNY NIECH MU DOWALĄ I DO WIĘZIENIA - A CO.
~xyz~ 2010-05-02 19:25:54
Ale koment...
delegacja 2013-10-02 09:32:23
Ludzie którzy to piszą to zwykli próżniacy dlatego o kazdej pracy tak będą pisac, praca ciężka jak każda, a w ubraniach chodza nawet jak skoncza tam swoja kariere, po prostu ich na inne nie stac-moga w delegacje jechac bez grosza a maja jedzenie i wyzywienie, jeszcze co niektorzy kupuja z tej diety do domu. Umowy sa bezproblemowo, kasa płacona co miesiac normalnie, wcale nie taka mała, ci co wymagaja bóg wie co na oczy takich zarobków nie widzieli, i biede klepia, bo pracujac w w ABIES to chociaz w czym chodzic maja, i dorobic sie tez mozna , mój maz pracuje tam ponad 10 lat i nie załuje, ja tez nie!!!!!POLECAM!!!!
delegacja 2013-10-02 09:34:36
baby to jego prywatna sprawa i nic to nie ma do pracy, a jesli nie pracowałes to sie nie wypowiadaj, zawsze zle mówia ci co odchodza
delegacja 2013-10-03 11:32:25
dobrze sie pracuje temu kto chce pracowac, szefostwo ok, zarobki nie najgorsze, tylko ze to praca w delegacjach prawie cały czas, ale jest ok.
delegacja 2013-10-03 11:42:04
Smieszne jest to że tak zle pisza ludzie którzy tam pracowali bo chociaz ich rodziny miały co jeść w tym czasie bo teraz lepszej pracy wcale nie maja, (usuniete przez administratora)
2013-10-04 09:18:07
To znaczy że pracuje się w soboty jeśli sytuacja tego wymaga(trzeba skonczyć robote)za co jest oczywiście ona dodatkowo płacona, pytasz tak kolego lub koleżanko jakbyś nigdy w polskiej firmie nie pracował lub miał warunki amerykańskie, a chyba nie masz skoro o prace wypytujesz. Jesli chcesz dowiedzieć sie czegoś wiecej to w biurze firmy Ci wszystko wytłumacza.Z tego co wiem to w innych firmach norma obowiazkową jest praca w soboty, bez szczególnego wyboru.
2013-10-08 09:52:36
Jesli jestes dziewczyna to mogę Cię tylko uprzedzić że (usuniete przez administratora)która tam pracuje to trochę"niemiła"osoba, więc łatwo sie z nią nie pracuje, ale mysle że idzie sie dogadać, w końcu ona nie jest przeszkoda ani właścicielem,i decyzje podejmuje dyr.firmy. jak najbardziej idzie sie dogadać.Na rozmowę też warto pójść.
delegacja 2013-10-10 14:24:50
No własnie jest na stronie ze potrzebuja ale ta dziewczyna która tam jest,jest zwyczajnie wrednym babskiem i traktuje każdą nowa dziewczynę jak rywalke , tylko nie mam pojęcia w jakim sensie i dlaczego. Ma jakies niskie poczucie własnej wartości i to wszystko, ale jak ogarniesz temat, a jest co robic to praca ok.Powodzenia
delegacja 2013-11-07 08:34:12
praca ok, polecam
1
delegacja 2013-12-24 13:07:24
dlatego że to praca ok dla tych którzy naprawdę chcą pracować-wszystko.ci którzy tak narzekają bo odeszli-biedę klepią...
delegacja 2013-12-30 13:22:15
Jesli jesteś dziewczyna(a po nicku pewnie tak)to nie polecam bo tam pracuje w sekretar delikatnie mówiąc"niemiła dziewucha"więc praca z nią nie może być przyjemna i nie jest.
delegacja 2014-10-02 13:39:17
niestety szef tej firmy zna dobrze tę panią i w tej kwesti to raczej żadnej reakcji nie bedzie, praca ok.a jakie to opinie są że szkodzą tej firmie???
Bo to chyba za bardzo wyolbrzymione???
1
delegacja 2014-10-30 08:01:46
w zakładzie karnym z przypadku????musisz tam pytać sam bo przez fora nie znajdziesz żadnej pracy
delegacja 2014-12-26 22:56:34
w sumie presja olbrzymia, ciśnienie znaczy, jesli mozesz szukaj gdzie indziej
delegacja 2015-07-06 22:30:30
To zupełnie inną firmą.
maniok 2016-05-14 18:19:54
to prawda, że tutaj w Abiesie jednak doświadczenie jest wymagane
Zostaw swoją opinię o ABIES - Łomnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABIES